Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ama erken doğumla beslenme arasında ilişki var mı? yerim ben onun kilosunu poposunu göbüşünü...... bizim yerimizde öp annesi.

canım ya erken doğumda gelişmemiş olduğundan hep serumla beslenebildi kilo kaybetti alması gereken kiloyu alamadı ciğerlerle kilo alakalı oluyomuş kilo aldıkça ciğerlerde gelişip büyüyo bebekte güçleniyomuş.zaten 2.500 olmadan eve göndermiyolar bebekleri.3.500 doğan bebek kırkında 4.500 olurmuş.bizde 4 kilo yapmaya çalıştık.çok şükür bugünümüze.allahım sizlere bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın.acıbadem çok iyi olduğu halde birde üniversiteyi düşünemiyom.burda her bebeğe bir hemşire bakıyodu çok ilgiliydiler sağolsun dr da.neyse canım o günler geçmiş olsun gelmesin.

herkese günaydın...
angel canım anne sütü gibisi varmı içsin de nasıl içerse içsin şöyle bir kokla benim yerime
aysude sende tatilmisin ankarada yaşlılar hamileler izinliymiş üç gün

günaydın canım.haklısın tabi.benim oğluş yoğunbakımdayken ben hep sağıp deepfreze atmıştım.oda şimdi iyi oluyo.daralınca.bide ağız dedikleri sütüde içmiş oluyo.ilk sütün rengiyle şimdiki öle farklıki.

gnd arkadaşlar.bugün 16+4 olduk.ctsi kontrole gittik.çok şükür herşey yolundaydı.ama cinsiyeti için erken dedi doktorum.yani herkes 16.haftada öğrenmiş oluyor bildiğim kadarıyla.bir dahaki gidişimizde 19 haftalık olmuş olacak.o zaman öğrencez artık.hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda.3 lü testimizide cuma günü yaptırcaz.inş.herşey yolunda gider.sitede de okuyabildiğim kadarıyla herşey yolunda.hepinizi öpüyorum

günaydın pınarcım inşallah hep böyle yolunda gider.biz de 16 t5 olduk.16 haftalıkken cinsiyeti belli oldu oğluşumuzun.benim de 3lü pazartesi

kızlar ben de ankara daki lütfü önderoğluna gitmek istiyorum , tel numarası varsa muayenehanesinin bana bi yollayın yaz tatili bitmeden bi gidelim

esra geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın...ben de son kaybımdan sonra Lütfü hocayı düşündüm ama dünyanın her yerinde bu tedavi aynı olduğu için ve maille de doktorumun tedavisini Lütfü hoca onayladığı için vazgeçtim ve burada Semih Hocaya başladım,üniversitede Prof. ve hocaların hocası,Erkanın falanda hocası o,bence Erkanla hiç vakit kaybetme ilk gebeliğimde ben de ona gitmiştim,düşükleri umursamıyor pek...sende pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama Semih hoca tüm testlerini yaptırır,çok da moral veriyor insana,ama yedekte bir doktorun daha olsun,yurtdışına falan çıkabiliyor çünkü,ben Gölcük te Faruk Bey'e de gidiyorum aynı zamanda,Faruk beyinde yanlış hiçbir uygulaması olmadı,baba gibi benimle ilgileniyor sağolsun.........İzmitte riskli gebelikler uzmanı Semih hoca ama,yinede sen iyice düşün taşın canım,isterse iletişim bilgilerini veririm hocanın...hocayla görüşmeden yeni bir gebelik planlama bence.......

Günaydın arkadaşlar hava çok sıcak dışarda çalışanlara ve hamiş olanlara Allah yardım etsin inş.

günaydın pınarcım inşallah hep böyle yolunda gider.biz de 16 t5 olduk.16 haftalıkken cinsiyeti belli oldu oğluşumuzun.benim de 3lü pazartesi

azdalar acaba benimki kız mı? CADIARZU ondan mı belli olmadı acaba? neyse sabredeyim biraz daha.inş.seninde 3 lü de bişey çıkmaz.bu arada 3 lü test için sadece kanda tahlil yapılıyor dimi? extradan birşey varmı acaba?

daha çok kızlar göstermiyomuş.hayırlısı olsun kız mı istiyosun.valla 3lüyü bilmiyorum yine kanda bakıcaklar heralde

pınar canım gözün aydın büyümüşsünüzde mşl.üçlü testte de sadece kan alıyorlar baska birsey yok

sağol cnm.evet büyüyoruz bakalım.allah tamamına erdirir inş.heyecanlıyım biraz 3 lü test için.diğer ölçümleri normal dedi doktor.
azdalar cnm kız ya da erkek hiç farketmez.ikiside kabulümüz.ama sanki kız olsa daha çok heyecanlanacakmışım gibime geliyor

hava çok sıcak ve bunaltıcı,uyku güçlüğü çekiyorum geceleri.sabah ta yataktan çıkamıyorum sonra.

sonuyok kaçta gideceksin?
nuray gün gelecek 36+2 olduk diye yazacaksın inş.a.s

inşallah canım,inşallah...bi görsek o günleri,

herşeyin yolunda olmasına sevindim,inşalllah test sonucunda iyi çıkar.

günaydın kızlar... ay ne sıcak ya...bu yaz tatilde yok ya gözüm havuzlara düşüyo.bu sıcaklarda şimdi yüzmek güneşlenmek vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…