canım ama erken doğumla beslenme arasında ilişki var mı? yerim ben onun kilosunu poposunu göbüşünü...... bizim yerimizde öp annesi.
herkese günaydın...
angel canım anne sütü gibisi varmı içsin de nasıl içerse içsin şöyle bir kokla benim yerime
aysude sende tatilmisin ankarada yaşlılar hamileler izinliymiş üç gün
gnd arkadaşlar.bugün 16+4 olduk.ctsi kontrole gittik.çok şükür herşey yolundaydı.ama cinsiyeti için erken dedi doktorum.yani herkes 16.haftada öğrenmiş oluyor bildiğim kadarıyla.bir dahaki gidişimizde 19 haftalık olmuş olacak.o zaman öğrencez artık.hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda.3 lü testimizide cuma günü yaptırcaz.inş.herşey yolunda gider.sitede de okuyabildiğim kadarıyla herşey yolunda.hepinizi öpüyorum
kızlar ben de ankara daki lütfü önderoğluna gitmek istiyorum , tel numarası varsa muayenehanesinin bana bi yollayın yaz tatili bitmeden bi gidelim
Günaydın arkadaşlar hava çok sıcak dışarda çalışanlara ve hamiş olanlara Allah yardım etsin inş.
günaydın pınarcım inşallah hep böyle yolunda gider.biz de 16 t5 olduk.16 haftalıkken cinsiyeti belli oldu oğluşumuzun.benim de 3lü pazartesi
azdalar acaba benimki kız mı? CADIARZU ondan mı belli olmadı acaba? neyse sabredeyim biraz daha.inş.seninde 3 lü de bişey çıkmaz.bu arada 3 lü test için sadece kanda tahlil yapılıyor dimi? extradan birşey varmı acaba?
pınar canım gözün aydın büyümüşsünüzde mşl.üçlü testte de sadece kan alıyorlar baska birsey yok
sonuyok kaçta gideceksin?
nuray gün gelecek 36+2 olduk diye yazacaksın inş.a.s
gnd arkadaşlar.bugün 16+4 olduk.ctsi kontrole gittik.çok şükür herşey yolundaydı.ama cinsiyeti için erken dedi doktorum.yani herkes 16.haftada öğrenmiş oluyor bildiğim kadarıyla.bir dahaki gidişimizde 19 haftalık olmuş olacak.o zaman öğrencez artık.hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda.3 lü testimizide cuma günü yaptırcaz.inş.herşey yolunda gider.sitede de okuyabildiğim kadarıyla herşey yolunda.hepinizi öpüyorum
Günaydın canımopuyorumnanaktanGÜNAYDIN BAYANLAR.....
nerelerdesiniz kimseden ses yokkk....:)
Günaydın tsma ve güzin75, nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?