Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam Bayanlar,
nasilsiniz? benim dündendir boynum tutulmus hareket edemiyorum. Pazartesi günüde kontrolüm var insallah bebisim iyidir ve cinsiyetinide ögrenirim.

sonuyok nerelerdesin?randevun nasil gecti? umarim bir sorun yoktur. merak ediyoruz.:Saruboceq:

canım hastahane ve personel çok önemli, Allahım bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın. benim dr fakültede mecbur oradayız bakalım inşallah iyi insanlara denk gelirim. sağlıkla Rabbim o günleri göztersinde.

selam Bayanlar,
nasilsiniz? benim dündendir boynum tutulmus hareket edemiyorum. Pazartesi günüde kontrolüm var insallah bebisim iyidir ve cinsiyetinide ögrenirim.

geçmiş olsun canım. oh ne güzel pazartesi kontrol ya benim daha çokkk. iyyidir iyidir bebiş , bakalım seninki pipili mi kutulu mu?

angel nasılsın bebiş uyuyor mu?
aslında son 3 güne kadar uslu bebekti ama artık uyumaz ağlar oldu canım ya.hele sabah boğuluyo sandım hemen eşimi aradım o yoldayken geçti gelme dedim .bugünde dr a gidicez.anacım ev sanki sobalı ev gibi yarısı cehennem gibi yarısı buz gibi.klimalar yatak odalarında salon tarafı yanıyor.e akşamlarıda gelen giden mecbur salon mutfak tarafına onuda getiriyoz.genzi tıkanmış.kız aklında olsun yatak tipi anakucağından mutlaka al.bebe bir tek onda rahat ediyor.şimdibile onda yatıyo.yatak gibi oluncada içim rahat ediyor.huysuzlanınca ona koyuyorum.canım haklısın.benim prof.da fakültenindi kısmet son anda acıbademe kısmet olduk.dr işi şans işi birazda heralde.benim oğluş dursa bugün doğucaktı.

selam
gördüğüm kadarı ile herkes iyi çok şükür........
4 yıl sonra ilk kez denetlendim bugün,çok şükür süper geçti,şimdi evde dinleniyorum.......çok sıcak ne yapıcaz bilmiyorummmmmmmmm

ee annesinin bekletmek istemedi daha fazla zor oldu biraz ama olsun annesine kavuştu sonunda. Ay çocuk ne yapsın sıcaktan biz bir garip olduk. açsan çoçuk var ceryana mı kalır açmasan sıcaktan bunalır Allah yardımcınız olsun.
ay inş bebek eşyası alacağım günler de gelir korkudan alamıyorum canım ya ne olur ne olmaz diye.

selam
gördüğüm kadarı ile herkes iyi çok şükür........
4 yıl sonra ilk kez denetlendim bugün,çok şükür süper geçti,şimdi evde dinleniyorum.......çok sıcak ne yapıcaz bilmiyorummmmmmmmm

eh gözün aydın canım oh şöyle keyifli keyifli dinlen. valla çok sıcak üç gündür eşim işten geliyor beni halının üstünde hani sıcaktan kediler köpekler yerlerde sürünür ya öyle yarı uyur yarı uyanık buluyor. gelip gülüyor böceklere dönmüşsün diyor. ayaklarınızı serin çok soğuk olmayan serin suya koyun ohh güzel oluyor valla

herkese merhaba :) foruma yeni girdim şöyle baştan bir okuyayım dedim ama sanırım tamamını okumam imkansız 5000 sayfanın üzerinde..bende kan pıhtılaşması nedeni ile iki kez bebeğimi kaybettim, bu konuda sizin tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var..ikinci düşükten sonra araştırma için bir üniversite hastanesine gittim bazı testler yapıldı genetik, alerji, mikrobiyoloji vs. ve sonuç olarak genetik testinde PAI-1 4G-56 /4G - 4G MTHFR C677T Homozigot mutasyon saptanmıştır ACE D/D ve ApoE (E2, E3, E4) ise E3/E3 şeklinde çıktı üni. hastanesindeki doktorum bi prof. ve bu konuda oldukça ii bir hekimmiş ilk görüşmemizde şehir dışında yaşadığım için sonuçları telefonda değerlendirebileceğini söyledi ancak telefon açtığımda sonuçlara baktığını değerlendirme için tekrar gitmem gerektiğini bi hemotologla görüşmemin uygun olacağını kendisinin öncesinde bir değerlendirme yapmayacağını söyledi..bende zamanım olmadığı için yaşadığım şehirde başka bir uzman dr. gittim o ise çözülebilecek bi problem olduğunu daha önceki düşüklerin kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını söyledi tabi bu pıhtışlama sorunun dışında birde rahimde kalınlaşma sorunu çıktı, bunun için küretaj oldum sonucunu hala almadım bakalım ne çıkacak umarım bi problem yoktur...lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız bu problemi yaşayan herkeste oldugu gibi bendede bebeğim olmayacakmış hissi var mafoldumben

selm kızlar ben geldim dün dra gittim malumunuz bebeğim iyi şükürler olsun rabbime
dr kafasına kalbine göbek kornonunda kan akışına bebeğin suyuna koluna bacağına kısacası heryerine baktı haftasıyla uyumlu büyüdüğünü söyledi şükürler olsun
bu arada benim troidim 50mg kullanmama rağmen düşmemiş geçen aya göre bu yüzden ilaç dozunu arttırdı 15 gün sonra yeniden kan verip bakılacak ayrıca bu durum bebeği etkilemez dedi o yüzden bir ohh çektim
ayrıca bana erken doğumun nasıl olacağını eğer bir belirti olursa hemen haber vermem gerektiğini söyledi
erken doğum beli,rtileri şunlarmış:kasıklard kasılma rahimde kasılma yani çok sertleşme bunu elinle bakabilirsin dedi yani karnın alt tarafı alnın kadar sert olursa ve geçmezse dedi kasılma oluyor demektir dedi tabi belden kasığa doğru gelen kasık ağrısı kanlı akıntı bunlar belirtileri dedi eğer ağrılı kasılma olmazsa bunu önleyebiliyoruz ama ağrıyla gelirse rahim açılmaya başlar opnun için yapacak bir şeyimiz yok dedi işte böyle kızlar inş öyle bir durum hiç birimiz yaşamyız tabi bilmekte fayda var hiç olmazsa drumuza haber veririz ve önlemini alırız rabbim inş sıkıntısız geçirir herkesin hamileliğini vakti zamanında doğar inş yavrularımız

ay canım bende senin gibi düşünürdüm alışveriş yapmadımki nolur ne olmaz diye ama 28.haftada herşeyini diz aklınada kötü bişi sakın getirme tatlım.bak ben oda takımını beğendim 3 gün sonra kanama oldu yattım.heleki ogün bişilerde almıştık hep eşimle azda olsa dizmiştik.oda takımı 3 haftadan gelecek diye almıştım.ama oda takımı geldi ben yatıyodum.eşyaları felan hiç ben yerleştiremedim.ne hayaller kurmuştum.cepli perde yapıcaktım.ceplere oyuncaklar alıcaktım.kaldı hep.annemle eşim olduğu kadar yaptı.kötü düşünme herşeyin tadını çıkarmaya bak canım.

hayırlısıyla zamanında kucağına alırsın inş.canım bebeğini.kendini yormazsan inş.bişi olmaz korkma.korktukça başımıza geliyo rahat ol canım.

anlıyorum seni fakat olmayacak diye birşey yok rabbim istedikten sonra taşa toprağa can verir aslında sende fazla bir pıtılaşma yok sadece 677 homozigotsun bunun için gebeliğin de bizler gibi iğne kullanman ve birazcık kendine dikkat etmen yeterli sanırım fakat bu konuda yani pıhtılaşma kopnusunda uzman bir dr gitmen şart iyi araştır çünkü her hekim bu konuyu bilemiyor ve iğne dozunu ayarlayamazsa tekrar düşük yaşama riskin olabilir geçmiş olsun diyeceğim fakat bu pıhtılaşma ile yaşamaya alışmamız gerekiyor ve geçmiyor maalesef fakat anne olmamıza engel değil allah başka dertler vermesin

çok geçmiş olsun.bende c677 homozigotum şimdi 41 günlük bebeğim var canım korkma umutlu ol.iğneyle halloluyo bu pıhtılaşma.iyi bir dr.la bebeğine inş.kavuşursun

hayırlısıyla zamanında kucağına alırsın inş.canım bebeğini.kendini yormazsan inş.bişi olmaz korkma.korktukça başımıza geliyo rahat ol canım.

haklısın cnım korksakta korkmasakta başımıza ne gelecekse onu yaşayacağız allahım korktuğumuza uğratmasın yavrun nasıl toparlandımı biraz sen nasılsın ağrın sızın oluyormu hala nasıl sağlığın

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:05 ağustos 2010 perşmbe)*

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah………………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya............................ …40 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

aslıhan1806.........................39 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..38 haftalık (kız)*
meltemcim...........................37 haftalık (kız)
iipekk.................................36 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................35 haftalık (erkek)
crawford...............................33haftalık (kız)
arikangul..............................32 haftalık
baharçelik............................31 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................30 haftalık
ufkummm………………………28 haftalık ( kız)
güzin75…………………………27 haftalık(kız)
esra1984……………………….27 haftalık (kız)
canah...................................26 haftalık(erkek)
sonuyok...............................26 haftalık Özlem
büşra44.................................23 haftalık(erkek)
asigul……………………………22 haftalık (erkek)
mhtap…………………………….20 haftalık
sirius06................................19 haftalık
1emine1………………..……19 haftalık (erkek)
ada41…………………………19 haftalık
sabrina22……………………18 haftalık erkek
misran ………………………17 hftalık
azdalar………..……………..17 haftalık (erkek)
pınar81…………...………..…16 haftalık
esis……...……………………16 haftalık
gelevera……...………………15 haftalık
gülüş27…. ………………….13 haftalık
aysude_mir………………….13 haftalık
sihirli esintiler…………………13 haftalık
denden……..……………….11 haftalık

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.bende c677 homozigotum şimdi 41 günlük bebeğim var canım korkma umutlu ol.iğneyle halloluyo bu pıhtılaşma.iyi bir dr.la bebeğine inş.kavuşursun

çok teşekkür ederim özellikle bebeğini kucağına almış birisinden bunları duymak dahada umut verici oluyor inşallah bizde bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz :sinifsinif: bebeğin sağlıkla, mutlu mesut büyüsün inşallah ee tabii anne ve babasıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…