günydın canım iyiyiz şükürler olsun yarın dr randevum var bebeğimi çok özledim yarın olsun diye sabırsızlanıyorum inş herşey yolundadır da sizlere güzel haberler veririm sen ve bebeğin nasıl iyimisiniz
canım ya erken doğumda gelişmemiş olduğundan hep serumla beslenebildi kilo kaybetti alması gereken kiloyu alamadı ciğerlerle kilo alakalı oluyomuş kilo aldıkça ciğerlerde gelişip büyüyo bebekte güçleniyomuş.zaten 2.500 olmadan eve göndermiyolar bebekleri.3.500 doğan bebek kırkında 4.500 olurmuş.bizde 4 kilo yapmaya çalıştık.çok şükür bugünümüze.allahım sizlere bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın.acıbadem çok iyi olduğu halde birde üniversiteyi düşünemiyom.burda her bebeğe bir hemşire bakıyodu çok ilgiliydiler sağolsun dr da.neyse canım o günler geçmiş olsun gelmesin.
selam Bayanlar,
nasilsiniz? benim dündendir boynum tutulmus hareket edemiyorum. Pazartesi günüde kontrolüm var insallah bebisim iyidir ve cinsiyetinide ögrenirim.
aslında son 3 güne kadar uslu bebekti ama artık uyumaz ağlar oldu canım ya.hele sabah boğuluyo sandım hemen eşimi aradım o yoldayken geçti gelme dedim .bugünde dr a gidicez.anacım ev sanki sobalı ev gibi yarısı cehennem gibi yarısı buz gibi.klimalar yatak odalarında salon tarafı yanıyor.e akşamlarıda gelen giden mecbur salon mutfak tarafına onuda getiriyoz.genzi tıkanmış.kız aklında olsun yatak tipi anakucağından mutlaka al.bebe bir tek onda rahat ediyor.şimdibile onda yatıyo.yatak gibi oluncada içim rahat ediyor.huysuzlanınca ona koyuyorum.canım haklısın.benim prof.da fakültenindi kısmet son anda acıbademe kısmet olduk.dr işi şans işi birazda heralde.benim oğluş dursa bugün doğucaktı.angel nasılsın bebiş uyuyor mu?
aslında son 3 güne kadar uslu bebekti ama artık uyumaz ağlar oldu canım ya.hele sabah boğuluyo sandım hemen eşimi aradım o yoldayken geçti gelme dedim .bugünde dr a gidicez.anacım ev sanki sobalı ev gibi yarısı cehennem gibi yarısı buz gibi.klimalar yatak odalarında salon tarafı yanıyor.e akşamlarıda gelen giden mecbur salon mutfak tarafına onuda getiriyoz.genzi tıkanmış.kız aklında olsun yatak tipi anakucağından mutlaka al.bebe bir tek onda rahat ediyor.şimdibile onda yatıyo.yatak gibi oluncada içim rahat ediyor.huysuzlanınca ona koyuyorum.canım haklısın.benim prof.da fakültenindi kısmet son anda acıbademe kısmet olduk.dr işi şans işi birazda heralde.benim oğluş dursa bugün doğucaktı.
selam
gördüğüm kadarı ile herkes iyi çok şükür........
4 yıl sonra ilk kez denetlendim bugün,çok şükür süper geçti,şimdi evde dinleniyorum.......çok sıcak ne yapıcaz bilmiyorummmmmmmmm
ee annesinin bekletmek istemedi daha fazla zor oldu biraz ama olsun annesine kavuştu sonunda. Ay çocuk ne yapsın sıcaktan biz bir garip olduk. açsan çoçuk var ceryana mı kalır açmasan sıcaktan bunalır Allah yardımcınız olsun.
ay inş bebek eşyası alacağım günler de gelir korkudan alamıyorum canım ya ne olur ne olmaz diye.
selm kızlar ben geldim dün dra gittim malumunuz bebeğim iyi şükürler olsun rabbime
dr kafasına kalbine göbek kornonunda kan akışına bebeğin suyuna koluna bacağına kısacası heryerine baktı haftasıyla uyumlu büyüdüğünü söyledi şükürler olsun
bu arada benim troidim 50mg kullanmama rağmen düşmemiş geçen aya göre bu yüzden ilaç dozunu arttırdı 15 gün sonra yeniden kan verip bakılacak ayrıca bu durum bebeği etkilemez dedi o yüzden bir ohh çektim
ayrıca bana erken doğumun nasıl olacağını eğer bir belirti olursa hemen haber vermem gerektiğini söyledi
erken doğum beli,rtileri şunlarmış:kasıklard kasılma rahimde kasılma yani çok sertleşme bunu elinle bakabilirsin dedi yani karnın alt tarafı alnın kadar sert olursa ve geçmezse dedi kasılma oluyor demektir dedi tabi belden kasığa doğru gelen kasık ağrısı kanlı akıntı bunlar belirtileri dedi eğer ağrılı kasılma olmazsa bunu önleyebiliyoruz ama ağrıyla gelirse rahim açılmaya başlar opnun için yapacak bir şeyimiz yok dedi işte böyle kızlar inş öyle bir durum hiç birimiz yaşamyız tabi bilmekte fayda var hiç olmazsa drumuza haber veririz ve önlemini alırız rabbim inş sıkıntısız geçirir herkesin hamileliğini vakti zamanında doğar inş yavrularımız
herkese merhaba :) foruma yeni girdim şöyle baştan bir okuyayım dedim ama sanırım tamamını okumam imkansız 5000 sayfanın üzerinde..bende kan pıhtılaşması nedeni ile iki kez bebeğimi kaybettim, bu konuda sizin tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var..ikinci düşükten sonra araştırma için bir üniversite hastanesine gittim bazı testler yapıldı genetik, alerji, mikrobiyoloji vs. ve sonuç olarak genetik testinde PAI-1 4G-56 /4G - 4G MTHFR C677T Homozigot mutasyon saptanmıştır ACE D/D ve ApoE (E2, E3, E4) ise E3/E3 şeklinde çıktı üni. hastanesindeki doktorum bi prof. ve bu konuda oldukça ii bir hekimmiş ilk görüşmemizde şehir dışında yaşadığım için sonuçları telefonda değerlendirebileceğini söyledi ancak telefon açtığımda sonuçlara baktığını değerlendirme için tekrar gitmem gerektiğini bi hemotologla görüşmemin uygun olacağını kendisinin öncesinde bir değerlendirme yapmayacağını söyledi..bende zamanım olmadığı için yaşadığım şehirde başka bir uzman dr. gittim o ise çözülebilecek bi problem olduğunu daha önceki düşüklerin kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını söyledi tabi bu pıhtışlama sorunun dışında birde rahimde kalınlaşma sorunu çıktı, bunun için küretaj oldum sonucunu hala almadım bakalım ne çıkacak umarım bi problem yoktur...lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız bu problemi yaşayan herkeste oldugu gibi bendede bebeğim olmayacakmış hissi var mafoldumben
çok geçmiş olsun.bende c677 homozigotum şimdi 41 günlük bebeğim var canım korkma umutlu ol.iğneyle halloluyo bu pıhtılaşma.iyi bir dr.la bebeğine inş.kavuşursunherkese merhaba :) foruma yeni girdim şöyle baştan bir okuyayım dedim ama sanırım tamamını okumam imkansız 5000 sayfanın üzerinde..bende kan pıhtılaşması nedeni ile iki kez bebeğimi kaybettim, bu konuda sizin tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var..ikinci düşükten sonra araştırma için bir üniversite hastanesine gittim bazı testler yapıldı genetik, alerji, mikrobiyoloji vs. ve sonuç olarak genetik testinde PAI-1 4G-56 /4G - 4G MTHFR C677T Homozigot mutasyon saptanmıştır ACE D/D ve ApoE (E2, E3, E4) ise E3/E3 şeklinde çıktı üni. hastanesindeki doktorum bi prof. ve bu konuda oldukça ii bir hekimmiş ilk görüşmemizde şehir dışında yaşadığım için sonuçları telefonda değerlendirebileceğini söyledi ancak telefon açtığımda sonuçlara baktığını değerlendirme için tekrar gitmem gerektiğini bi hemotologla görüşmemin uygun olacağını kendisinin öncesinde bir değerlendirme yapmayacağını söyledi..bende zamanım olmadığı için yaşadığım şehirde başka bir uzman dr. gittim o ise çözülebilecek bi problem olduğunu daha önceki düşüklerin kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını söyledi tabi bu pıhtışlama sorunun dışında birde rahimde kalınlaşma sorunu çıktı, bunun için küretaj oldum sonucunu hala almadım bakalım ne çıkacak umarım bi problem yoktur...lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız bu problemi yaşayan herkeste oldugu gibi bendede bebeğim olmayacakmış hissi var mafoldumben
hayırlısıyla zamanında kucağına alırsın inş.canım bebeğini.kendini yormazsan inş.bişi olmaz korkma.korktukça başımıza geliyo rahat ol canım.
çok geçmiş olsun.bende c677 homozigotum şimdi 41 günlük bebeğim var canım korkma umutlu ol.iğneyle halloluyo bu pıhtılaşma.iyi bir dr.la bebeğine inş.kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?