Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu arada listeyi tutuyorum fakat hiç tadı tuzu yok üst sıralardaki hanımlar tenezzül edip durumlarını haber dahi etmiyorlar bu yüzden pek canım istemiyor açıkçası hiç olmazsa dr kontrolunda şu oldu bu oldu diye yazsalarda bizde bilgi edinsek ama nerde .....
doğum yapanlar vardır muhakkak onlardan da haber yok böyle olunca hiç bir esprisi kalmıyor listenin sırf kalabalık yapıyor diye düşünüyorum

haklısın canım ama insan elinde olmadan çok endişeleniyor şuan ki doktorumda daha önce bir üni. hastanesinde tüp bebek merkezinde çalışmış, uzmanlık alanı infertilite ve riskli gebelikler bakalım artık zaman ne gösterecek hayırlısı.. senin probleminde aynı mı, şu an hamile misin? bu arada iğne dozu neye göre ayarlanıyor doktorum bana sadece 9 ay boyunca iğne kullanıcaz ve hatta doğumdan sonra da 1,5 ay daha kullanıp tedaviyi bitiricez şu an bişey kullanmana gerek yok dedi öncesinde aspirin kullanmalımıyım diye sorduğumda bu sadece kanını düzensizleştirir dedi ne yapmalıyım bilmiyorum

evet canım hamileim şu an ve gebelikten önce coraspin kullandım gebeliktede kullanıyorum iğneyle beraber iğne dozu sana komik gelecek ama drun ne kadar uzmansa onun uzmanlığına göre ayarlanıyor yani bunun ne kiloyla ne başka birşey le alakası olmadığın ı anladım ben yani drun çok tecrübeli olması şart diyorum bend doğumdan sonra 15 gün daha kullanıcam bu iğneleri
aslında hemotologlar kiloya göre kadın doğumcular kafasına göre veriyor bu iğne dozlarını ben bunu anladım yani ben hematloğa gittim o bana 0,8 dedi kadın doğumcu 0,6 dedi ben 0,6 kullanıyorum şu an şükür allaha iyi gidiyor bebeğin gelişimi
yni aslında bazı kadın doğumcular iğneye gerek yok diyor bazıları var diyor ortada bir mesele bu iğne koruyormu yoksa ne yapıyor kadın doğumcularda bilmiyor aynen drum bana böle söylüyor çünkü hasbelkader kullanıyoruz ve llaha bebeğimiz yaşasın diye dua ediyoruz buradaki çoğu arkadaşa sor bu yanıtları alırsın yine canım

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarım seninle..cinsiyeti belli mi? bu arada ilgin için çok teşekkür ederim seninle konuştukça rahatladım ben hemotoloğa gitmeyi düşünmüyorum sanırım nereye gidersem ayrı bişey söylüyorlar ve insanın canı daha çok sıkılıyor :)) banada 0,6 kullanıcaz dedi doktorum bakalım artık tabi önce hamile kalmam gerekiyor 2. bebekten sonra hala hamile kalamadım ama artık dr. dan yardım alıcam hamile kalmak için inşallah en kısa zamanda benimde göbüşüm dolar forumun tabiriyle :)))

aslında haklısın sonuyok........keşke arada bir de olsa gelip iyi olduklarını yazsalar ne güzel olur.......bu arada Dinamiss'de yok uzun zamandır,tatilde mi acaba??

merhaba denden ben yeniyim buralarda.. bugün kimse yok sanırım sadece seni online görebiliyorum :))

slm gecmis olsun.Bende sana hikayemi anlatayim.Ben 4 defa 7 haftalikken bebeklerimi kaybettim.Ben ilk hamileligimde hastaligimi ( faktor V heterezigot) ögrendim,igne kullandim hepsinde ama olmadi.simdi tekrar hamileyim 17 haftalik oldu.ben bu hamileligimden önce aspirin ve folsan kullandim,hamile kalincada ilk 10 hafta yine sadece bu ikisine devam ettim,igne kullanmak istemiyordum,ama 10.haftada kanamam olsdu hastaneye kaldirildim bebegim iyiydi,dr.dediki aspirin kanamaya neden olur bunu birakip ignene basla ve o gündendirde igne kullaniyorum,simdilik hersey yolunda gidiyor.
sana diyecegim hic stres yapma umutlu olursan iyi düsünürsen olur.

aslında haklısın sonuyok........keşke arada bir de olsa gelip iyi olduklarını yazsalar ne güzel olur.......bu arada Dinamiss'de yok uzun zamandır,tatilde mi acaba??

canım denden ailesiyle yazlığa gideceğini söylemişti en son sanırım ağustos sonuna kadar da gelmeyecek

sağol cnm oğlum çok şükür iyi ama bugün dr gittik boğazı kızarmış şuruplara başladık bile.ben iyiyim ağrı sızı yok canım.zaten ben 2.günden beri mecbur ayaklandığımdan bişi kalmadı çok şükür.

haklısın canım biz burda ortak bir noktada buluşuyoruz ve en iyi burda kendimizi anlatıyoruz.senin yaptığın da çok güzel bişey birbirimizin son durumundan haberdar oluyoruz.keşke biraz daha duyarlı olsak bu konuda.en azından arada bir de olsa son durumumuzu anlatsak.ki zaten çoğu paylaşıyo da.neyse bebişin iyi olmasına çok sevindim.

erkese merhabalar, dünden beri herkes iyidir umarım.benim sıcaklarla başım belada, birde şu iğnelerle,hertarafım mosmor resmen..galiba ben 2 ay sonra iğne vuracak yer bulamayacağım bu gidişle,cildim de çok hassas ve morluklarım geçmiyor kolay kolay..birde bu sıcakta yatmak çok bunaltıyor beni, zaman geçmiyor yatarken,gün sayıyorum resmen.

öncelikle hoşgeldin.. kayıpların içinse sabır diliyorum, benim de biri 15, diğeri 17 haftalık 2 ayrı düşüğüm var geçmişimde, sanırım seninle aynı durumdayız.benimde 2 düşükten sonra yapılan araştırmalarda MTHFR 677 TT HOMOZİGOT olduğum anlaşıldı.dr, 2 yıl kadar dinlenmemi söyledi.çünkü aynı yılda yaptığım geç düşüklerin bedenimi ve rahmimi yorduğunu , depodaki mineral ve vitaminlerini büyük ihtimalle tükenmiş olduğunu söyledi.bende 2 yıl dinlendikten sponra tekrar hamile kalmaya karar verdim ama bu kez başka bir dr, la devam ediyorum.yaklaşık 1 yıldır da hamile kalmaya çalışıyorudum, şimdi çok şükür hamileyim henüz kalp atımı duymadık ama keseyi görür görmez 0,7 lik innohep iğne ve progestan başladı dr.um.hamile kalmaya karara verdiğimden beri de yani yaklaşık on aydırda coraspin 100 ve folbiol kullanıyordum, hala devam ediyorum.şu anda sanırım 7 . haftaya girmek üzereyiz, p.tesi kontrolüm var. kalpo atışı duyacağız inşallah. geçen hafta hafif lekelenmem oldu ama kesildi. bir süre her ihtimale karşı yatmam gerekecek.başka soracağın şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. bildiğim kadarıyla, rabbim tüm isteyenlere nasib etsin. ama hamilelik süreci yine korku içinde geçecek gibi. çünkü benim rahim yapımda da biraz bozukluk olduğu anlaşıldı.yani risk devam ediyor..
çok uzattım galibabilmiyorumkismile

bebeğin iyi olmasına ve senin durumunun onun için tehlike olmamasına çok sevindim canım.umarım vakti gelince sağlıkla alırsın bebişini kucağına, misler gibi koklarsın onun saf kokusunu..

liste için teşekkürler, en azından bizler gibi takib edenler için moral oluyor, p.tesi kalp atımını duyduktan sonra listeye beni de eklemeni rica edeceğim canım.ayrıva birde tedavilerin olduğu liste vardı, onu kim takib ediyordu acaba. orada benim adım var uzun zamandır, hamile kalmayı beklerken coraspin ve folbiol kullanıyordum. şimdi oraya iğnem ve progestanım eklenecekti.

merhaba kızlar
bugün doktor randevumuz vardı
bebeğin bütün organlarına baktı bir sorun yok çok şükür
sadece kalbinde delik var ama ilerki haftalarda normalde kapanması lazım
ama takibiini yapalım dedi
birde plesentanın başı aşağıda ama rahim ağzını kapatmamış
önemli olan o dedi
ilk defa bebeğimi 4 boyutluda görecektim ama sıpa elleriyle yüzünü kapamıştı açmadı bir türlü
ama sağlıklı olduğunu öğrendim ya o bana yeter

büşra selam, bebegin için cok gecmiş olsun umarım sağlıklıca dünyaya gelir ama beim bildiğim kadarıyla düzeliyo kendiliğinden benimde ilk bebeğimin böbreklerinde böle delik vardı sonradan düzelmişti ozaman doktoru demişti bunlar olur normal diye... inşallah sağlıklıca kucağına da alırsın... benim moralim cok kötü, doktorumuz kimseye haber vermeden şehirden ayrılmış, tesadüf hastaneden öğrendim 19. haftaya kadar güzelce gelmiştik ikinci gebelik olduğu için moral de veriyodu kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum, hiç böle olan oldumu acaba? ne kötü bişeymiş..

saol canım
durumunu tahmin edebiliyorum
bende malatyada tam iyi bir doktor buldum diye sevinirken
eşimin tayini çıktığını için izmire geldik
doktorumdan ayrılmak zorunda kaldım
ama yapacak bişey yok canım
stres yapma eminim iyi bir doktor daha bulabilirsiin
ben buldum darısı sana olsun
bu arada bebeğin cinsiyeti bellimi

sağol canım hayırlısıyla bende bulurum inşallah iyi birini... miniğimiz erkek, ilk bebeğimiz kızdı onu 29. haftada preklemsi ile dünyaya getiridm ama dayanamadı yavrum... şimdi minik oğlumuz pembiş pembiş dolaşcak inşallah ortalıkta :)

Canım benim çok üzüldüm allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın
oğluşunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
valla bende oğluma babası izin verse hep pembe turuncu alcam ama izin vermiyo
boshayallersmile

canım ne güzel bebiş görmüşsün maşşşalh bundan sonrada herşey yolunda gider inş.

maşşalah annesi hadi bakalım inş. geri kalan zamanınızda güzel geçer.

canım ne güzel bebiş görmüşsün maşşşalh bundan sonrada herşey yolunda gider inş.

saol canım
bebişi göremedikki bende nasıl hevesle gitmiştim
ilk defa 4boyutluda görcem diye ama elleriyle yüzünü kapamıştı
çekmedi ellerini bir türlü
anca iç dış organlarını görebildikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…