Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
bende septum ameliyatı olduğum için doktorum erken doğum riskin diğer gebelere göre daha yüksek demişti onun için gebeliğimin 14. haftasında serklaj yapılmıştı ama banada doktorum ağrıyla beraber kasılma başlarsa yapacak bişey yok dikişde çözüm deil demişti
Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimize zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

sonuyok büşra iyi olmanıza sevindim maşallah

angel panik angellllll,çocuğuda evhamlı yapma senin gibi........anlaşılan yorulmuşsun mevlid falan,az kaldı canım,çok az,en fazla Eylül,Eylül ayında alırsın çocuklarını çıkarsın tatile

limonluçay merhaba,hoşgeldin......

of ya arkadaşlar trabzondan yazan hiç yok galiba.yoksa burda pıhtılaşma yaşayan tek benmiyim.yoksa bu forumu ilk keşfedenmi.bir yıldır trabzonda yaşıyorum.daha önce kocaeli deydik ordan yazan bayağı arkadaş var ne güzel doktor tavsiyesinde bulunuyorlar tecrübelerini paylaşıyorlar.

ay canım öle haklısınki valla.

merhaba misran :) inşallah bebekini sağlıkla kucağına alırsın seninde bana dediğin gibi umudunu hiç yitirme sanırım bu durum birazda morlini ii tutmakta gizli...benim ilk bebeğim kürtajla alındı 7 haftalıkken kalp atışı durmuştu, ikince bebeğimde kese gelişmedi önce dış gebelikten şüphelendi dr.um muayene esnasında kalp atışını duyduk coraspin 100 ve progeston kullandım ama maalesef 8. haftada kalp atımı durdu yine, kürtaj için beklerken kendiliğinden düştü..şimdi yeniden hamile kalmayı bekliyorum bakalım artık nasip dr.um aspirin kullanmıycaz sadece iğne yeterli olacak dedi ama endişeliyim tabi hayırlısı artık..kk foruma girdiğimde gördümki yalnız değilim yalnız değiliz bundan sonra dualarımda burdaki bütün arkadaşlar olacak..Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip eylesin..

merhaba denden..teşekkürler hoşbuldum :) burdaki herkes çok tatlı :)))

güzin sağol canım......aynıyım,serumlara devam..... iki günde bir taktırıyorum,kontrolde yine serum istiycem çünkü bulantı için ilaç kullanmak istemiyorum.........sen nasılsın???

merhaba nuray_dyn inanıyorum ki p.tesi günü o pıtpıt seslerini duyacaksın bebişinin ve inşalaahhh sağlıklı sıhhatli bi şekildede kucağına alacaksın dualarım seninle...önceki kayıpların içinde sabır diliyorum ama unutma şimdi cennette iki meleğin var..dediğin gibi durumumuz aynı ben farklı olarak erken dönem düşük yaşadım benim bebişlerin 7. ve 8. haftada kalp atımları durdu. birinci gebeliğimde folik asit dışında hiç birşey kullanmadım ki böyle bir durumun varlığından haberimiz bile yoktu dr.um anamoli olabilir demişti ikinci gebeliğimde hcg çok az yükseldi önce dış gebelikten şüphelendi dr.um ama muayene sırasında kalp atışını duyduk kese gelişmemiş dedi bu yüzden hcg düşük çıkıyor bunun üzerine coraspin ve progeston kullandım ama maalesef 8. haftada kalp atımı durdu..sonra araştırma için başka bir şehirde üni. hastanesi gittim durum orda ortaya çıktı yani pıhtılaşma gerçi şimdi tek bu olsun daha kötüde olabilirdi deyip teselli buluyorum :) şu an tekrar hamile kalmayı bekliyorum bu defa dr. yardımıyla olacak,kendiliğinden olmasını beklemek zor geliyor eşimede banada birde tabi şu rahim problemi var yarın gidicem sonucu almaya inşallaaahhh kötü bişi çıkmaz..rabbim hepimize hayırlısını versin...ayhh sen değilde ben çok uzattım galiba :)):kedi:

merhaba büşra44: ben yeniyim:)) öncelikle geçmiş olsun sakın delik için üzülme allah başka sıkıntı yaşatmasın..bebekini sağlıkla, zamanında kucağına almanı diliyorum,inşallah bi sonraki muayenede yüzünüde görürsün ufaklığın :)))

aminnnn.... ne güzel dualar bunlar rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, merhaba bu arada ben limonlucay yeniyim:)))

canım bende kan pıhtılaşması var umutttepede yaptırdım testlerimi, daha önceleri spontan düşük oluyordu bu defa iğne kullandım ama 8. haftada durdu kalbi kürtaj oldum, semih bey diyorsun yani... erkan bey i bırakmam zaten hamile kaldığımda bizimle sevindi, bebeğin kalbi durduğunda yüzünde o üzüntüyü gördüm iki yıldır birlikte yürüyoruz, yine de başka biri ,bir prof da teyid etsin istiyorum,
çok teşekkür ederim canım ilgin için a.s.

büşracım inşallah bebişin daha iyi olacaktır.sağlıcakla kucağına alırsın tostosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…