limonlucay hoşgeldin aramıza inşallah yakın zmanda sağlıklı bir hamileliğe başlarsın
limolu çay hoşgeldin inşaallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna benim bi kızım var bizde ona bi kardeş istiyoruz..
kıyamam ben ona hangi ara kızardı o minik boğaz Allah şifa versin canım.
merhaba kızlar
bugün doktor randevumuz vardı
bebeğin bütün organlarına baktı bir sorun yok çok şükür
sadece kalbinde delik var ama ilerki haftalarda normalde kapanması lazım
ama takibiini yapalım dedi
birde plesentanın başı aşağıda ama rahim ağzını kapatmamış
önemli olan o dedi
ilk defa bebeğimi 4 boyutluda görecektim ama sıpa elleriyle yüzünü kapamıştı açmadı bir türlü
ama sağlıklı olduğunu öğrendim ya o bana yeter
limonlucay kızım 5 yaşında onu bebek istyişimizin dörüncü ayında hamile kalarak iğnesiz ilaçsız sorunsuz.verdi yaratan ama bu yıl on ay arayla 8er haftalık iki gebelik kaybım oldu biri 4 haftalık biri 6haftalık gelişmleri durmuştu 8.haftada sonlandırıldılar.yapılan tahlllerde faktör v leiden 1298heterezigot mtfr 1299 homozigot anti trombin1,2 çıktı
bebeğinin iyi olmasına sevindim büşracım peki bu drdan memnun kaldınmı özeline mi yoksa üni mi gidiyorsun
bu arada kasılmaların devam ediyormu hala bunun için herhangi bir ilaç tavsiye ettimi tabiki ağrısız olması durumunda tabi ağrılı olunca dediğin gibi elden birşey gelmiyormuş allah yardımcımız olsun ilk haftalarda düşük olurmu kalbi atıyormu tehdidi ile yaşıyoruz son zamanlarda da erken doğum olur mu preeklamsi olurmu ayyyyyy ömrümden ömür gitti valla bir doğursaydım da kurtulsaydım valla derin bir ohhhh diycem valla çok zor bizim gebeliğimiz tabi iğnelerin bu korkuların yanında esamesinin okunmadığını anlıyoruz hepberaber değil mi
iyi geceler kızlar yine bebek özlemim depreşti çok zor dayanamıyorum yüreğim acıyor.bugün 2.bebeğimi düşüreli 2 yıl oldu ve üzerine 2 tane daha eklendi yine kucağım bomboş rabbim duy sesimizi nerde varsa sen hepsini içinded beni sevindir yarabbi kucaklarımızı boş bırakma
merhaba arkadaslar
yenı hamılelerı tebrık edıyorum
bebeıs yolu bekleyenlerı ıns en hyırlı zmanda yavrularının mujdelerını duymalarını temennı edıyorum
bız ıyı kotu 35 haftayı doldurduk
cok sukur gorunurde bır sorunumuz yok
dogum ıcın gun sayıyoruz Artık Allah korktugumuz seylerel karsılastırmsın
zaman cabuk gecıyor kızlar
ıgnelerı her alısımda Allahım bu koca poset ne zman bıter dıyordum sımdı bakıyorum da azıcık ıgnem kalmıs
yolumuz zor mesakkatlı ama ımkansız degıl sabır dılıyorum hepımıze
sağol cnm ay evet dr ya öpmekten ya havadan dedi.ay hiç uyumaz oldu sorma.
güzin sen nasılsın rahatın yerinde galiba bebişin nasıl
denden inş en kısa zamanda geçer bulantılarında normal hayatına dönersin çooookkk zor olduğunu biliyorum ben dünyadan kopmuştum resmen
asigül kıss sen neler ediyon kaynananı öldüremediysen hala yardıma geleyim beraber temizleyelim onu hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?