Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

limolu çay hoşgeldin inşaallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna benim bi kızım var bizde ona bi kardeş istiyoruz..

limolu çay hoşgeldin inşaallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna benim bi kızım var bizde ona bi kardeş istiyoruz..

hoşbulduk essebe a.s aminn inşallah güzel duan için teşekkür ederim ve sende inşallah en kısa zamanda ikinci bi bebeğe kavuşursun..bu arada kızın kaç yaşında ve ondada iğne kullandın mı?

bebeğinin iyi olmasına sevindim büşracım peki bu drdan memnun kaldınmı özeline mi yoksa üni mi gidiyorsun
bu arada kasılmaların devam ediyormu hala bunun için herhangi bir ilaç tavsiye ettimi tabiki ağrısız olması durumunda tabi ağrılı olunca dediğin gibi elden birşey gelmiyormuş allah yardımcımız olsun ilk haftalarda düşük olurmu kalbi atıyormu tehdidi ile yaşıyoruz son zamanlarda da erken doğum olur mu preeklamsi olurmu ayyyyyy ömrümden ömür gitti valla bir doğursaydım da kurtulsaydım valla derin bir ohhhh diycem valla çok zor bizim gebeliğimiz tabi iğnelerin bu korkuların yanında esamesinin okunmadığını anlıyoruz hepberaber değil mi

güzin sen nasılsın rahatın yerinde galiba bebişin nasıl
denden inş en kısa zamanda geçer bulantılarında normal hayatına dönersin çooookkk zor olduğunu biliyorum ben dünyadan kopmuştum resmen
asigül kıss sen neler ediyon kaynananı öldüremediysen hala yardıma geleyim beraber temizleyelim onu hehehe

limonlucay kızım 5 yaşında onu bebek istyişimizin dörüncü ayında hamile kalarak iğnesiz ilaçsız sorunsuz.verdi yaratan ama bu yıl on ay arayla 8er haftalık iki gebelik kaybım oldu biri 4 haftalık biri 6haftalık gelişmleri durmuştu 8.haftada sonlandırıldılar.yapılan tahlllerde faktör v leiden 1298heterezigot mtfr 1299 homozigot anti trombin1,2 çıktı

anladım canım demek ki doğuştan varolan bi durum değil bu yani sonradanda pıhtılaşma sorunu olabiliyor..tabi öncelikle Allah kızını sana bağışlasın ve hayırlısıyla kızına birde kardeş nasip eylesin:))

kızlarr inşallah canım sağsalim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi, gönlünüzü ferah tutun..bu arada dikkatimi çekti genel olarak bi erken doğum riskinden bahsediliyor bana bişi söylemedi dr. bu pıhtılaşmanın bi sonucumu yani iğne kullanılsa bile erken doğum riski diğer normal gebelere göre dahamı fazla?

malesef canım pıhtılaşma bende hep varmış demeki vucuttaki bazı vitminler vs.ilk çocuğu aradan çıkarmış [folik asit gibi ] ikincide bazı eksiklikler oluşmuş ve pıhtılaşma saklandığı yerde kıpırdamaya başlamış

merhaba arkadaşlar bende testlerimi yaptırdım ama daha kendi dr göstermedim yardımcı olursanız sevinirim.faktör28 protrombin 20210 A heterozigot çıktı

aleyna34, angel34, nigemisu, azdalar hepinize merhaba,bugün ilk defa bu saate kadar hiç istifra etmedim, artık o kadar evhamlı olmuşum ki bu bile canımı sıktı, acaba içerde herşey yolundamı bilememek çok kötü..
büşracım, bebneğin çok iyi olacak emin ol, benim yeğenim de kalbinde minik bir delikle doğmuşu ama dr, endişelenecek birşey olmadığını 3 yaşına kadar kendiliğinden kapanabileceğini söyledi.
limonluçay bence önce doğal yoldan hamile kalmayı bekle, olmazsa dr, yardımı alırsın, ne zamaandan beri deniyorsunuz bilemiyorum ama , yinede sen bilirsin tabiki..
essebe umarım sende en kısa zamanda kızına kardeş getirebilirsin, ilk gebeliğin sorunsuz olmuş belki diğer düşüklerin anomali yüzünden olmuştur çok erken düşükler olduğuna göre, çünkü bebekte bir sorun varsa bedeb ilk aylarda atar diyor hep dr lar, ümidini kaybetme.ben 4,5 yıldır uğraşıyorum ..
angel canım senin de bebeğine geçmiş olsun, öptürme ööle herkeslere ne zorluklarla dünyaya geliyo o bebişler :))

teşekkürler nuray-dyn kürtj meteryalini kromozom analizine gönderdik bişiy çıkmadı canım.sakin olmaya çalış inşaallah herşey yolundadır.

merhaba arkadaslar
yenı hamılelerı tebrık edıyorum
bebeıs yolu bekleyenlerı ıns en hyırlı zmanda yavrularının mujdelerını duymalarını temennı edıyorum
bız ıyı kotu 35 haftayı doldurduk
cok sukur gorunurde bır sorunumuz yok
dogum ıcın gun sayıyoruz Artık Allah korktugumuz seylerel karsılastırmsın
zaman cabuk gecıyor kızlar
ıgnelerı her alısımda Allahım bu koca poset ne zman bıter dıyordum sımdı bakıyorum da azıcık ıgnem kalmıs
yolumuz zor mesakkatlı ama ımkansız degıl sabır dılıyorum hepımıze

iyi geceler kızlar yine bebek özlemim depreşti çok zor dayanamıyorum yüreğim acıyor.bugün 2.bebeğimi düşüreli 2 yıl oldu ve üzerine 2 tane daha eklendi yine kucağım bomboş rabbim duy sesimizi nerde varsa sen hepsini içinded beni sevindir yarabbi kucaklarımızı boş bırakma

iyi geceler canım; meraklanma Rabbim dualarımızı boş çevirmez. Sabır acı meyvesi tatlıdır canım inş tatlı tatlı bebişlerimiz olacak.

maşşalah Allah kolaylıkla tamamına erdirsin inş. siz bizlere ışık oluyorsunuz. Evet iğneler torba torba geliyor sanki bitmeyecek gibi bitiyor bir daha geliyor. Allah sevabımızız bol versin inş.

yok canım öldürmedim. sinirim geçti şimdilik. bebişimim hapishanede doğurmayım dedim. Aman biliyorsunuz bizim bebişler zaten sıkıntılı isim bir boncuk sağ salim doğsunda bir ismi olacaktır elbet.

evet canım ya ne stressli gebeleriz biz böyle,RAbbim inşalah çok sevap kazanıyoruz. geçenlerde annemle konuştum da diyorlar ki işte doğum sancısı şöyle sevap işte sıkıntılı zamanlarda daha sevap felan. bende dedim ki ee o zaman böyle sıkıntılı hamilelik geçiriyorum benim ki daha sevap dedim. benim sıpa bir sözümden çıksın daha çok günah olur dedim millet güldü tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…