malesef canım pıhtılaşma bende hep varmış demeki vucuttaki bazı vitminler vs.ilk çocuğu aradan çıkarmış [folik asit gibi ] ikincide bazı eksiklikler oluşmuş ve pıhtılaşma saklandığı yerde kıpırdamaya başlamış
Kızlar benimde ilk bebeğimde bişi yoktu kızım şimdi 7 yaşında.Ama 2 sene üst üste bebeklerim karnımda öldü.Şuan için az miktarda pıhtılşma çıktı.Folik asit+bebe aspirini kullanıcam hamile kalıncada iğne.Ama yine korkuyorum buradan okuyorum iğne ile bile bebeğine kavuşamayan var aklım çok karışık nolurr bişiler yazın bana...
canım o korkuyu hepimiz yaşıyoruz ama şunu bilmek gerekiyo, tedavi şeklimiz belli elimizden geleni yapacağız Sonrası Allaha kalmış eğer o bize zaten evladı nasip edecekse meraklanma hiç bir şey yapmasak ta ( ilk çoçuğunda oldsuğu gibi) verir ama hayırlı olmaayacak ve takdir Allahın O vermeyecekse Almanya ya Amerikaya gitsek nafile,. Rahatlamaya çalış, Allaha havale et, çünkü yaratıcı O meraklanma Allalhım inşaallha bizlerede sağlıklı evlatlar verecek. hem çok çok şükret ki hepimizden daha şanşlı durumdasın bir tane bebişin var, o duyguyu yaşamışsın ne güzel Allah isteyen herkese yaşatsın inş.
canım seni çok iyi anlıyorum endişe bizimle ve bebişlerimizle büyüyor ama korkma herşey yolunda gidecek. dualarla 8 ayı ettim.ben 15 günde bir ult.giriyodum.2 dr um vardı ama doğumu 3.dr yaptı düşün endişemi.içini rahat tut cnm.oğlum içinde sağolasın cnm.haklısın artık öpmek yokk.aleyna34, angel34, nigemisu, azdalar hepinize merhaba,bugün ilk defa bu saate kadar hiç istifra etmedim, artık o kadar evhamlı olmuşum ki bu bile canımı sıktı, acaba içerde herşey yolundamı bilememek çok kötü..
büşracım, bebneğin çok iyi olacak emin ol, benim yeğenim de kalbinde minik bir delikle doğmuşu ama dr, endişelenecek birşey olmadığını 3 yaşına kadar kendiliğinden kapanabileceğini söyledi.
limonluçay bence önce doğal yoldan hamile kalmayı bekle, olmazsa dr, yardımı alırsın, ne zamaandan beri deniyorsunuz bilemiyorum ama , yinede sen bilirsin tabiki..
essebe umarım sende en kısa zamanda kızına kardeş getirebilirsin, ilk gebeliğin sorunsuz olmuş belki diğer düşüklerin anomali yüzünden olmuştur çok erken düşükler olduğuna göre, çünkü bebekte bir sorun varsa bedeb ilk aylarda atar diyor hep dr lar, ümidini kaybetme.ben 4,5 yıldır uğraşıyorum ..
angel canım senin de bebeğine geçmiş olsun, öptürme ööle herkeslere ne zorluklarla dünyaya geliyo o bebişler :))
bebeğinin iyi olmasına sevindim büşracım peki bu drdan memnun kaldınmı özeline mi yoksa üni mi gidiyorsun
bu arada kasılmaların devam ediyormu hala bunun için herhangi bir ilaç tavsiye ettimi tabiki ağrısız olması durumunda tabi ağrılı olunca dediğin gibi elden birşey gelmiyormuş allah yardımcımız olsun ilk haftalarda düşük olurmu kalbi atıyormu tehdidi ile yaşıyoruz son zamanlarda da erken doğum olur mu preeklamsi olurmu ayyyyyy ömrümden ömür gitti valla bir doğursaydım da kurtulsaydım valla derin bir ohhhh diycem valla çok zor bizim gebeliğimiz tabi iğnelerin bu korkuların yanında esamesinin okunmadığını anlıyoruz hepberaber değil mi
güzin sen nasılsın rahatın yerinde galiba bebişin nasıl
denden inş en kısa zamanda geçer bulantılarında normal hayatına dönersin çooookkk zor olduğunu biliyorum ben dünyadan kopmuştum resmen
asigül kıss sen neler ediyon kaynananı öldüremediysen hala yardıma geleyim beraber temizleyelim onu hehehe
aleyna34, angel34, nigemisu, azdalar hepinize merhaba,bugün ilk defa bu saate kadar hiç istifra etmedim, artık o kadar evhamlı olmuşum ki bu bile canımı sıktı, acaba içerde herşey yolundamı bilememek çok kötü..
büşracım, bebneğin çok iyi olacak emin ol, benim yeğenim de kalbinde minik bir delikle doğmuşu ama dr, endişelenecek birşey olmadığını 3 yaşına kadar kendiliğinden kapanabileceğini söyledi.
limonluçay bence önce doğal yoldan hamile kalmayı bekle, olmazsa dr, yardımı alırsın, ne zamaandan beri deniyorsunuz bilemiyorum ama , yinede sen bilirsin tabiki..
essebe umarım sende en kısa zamanda kızına kardeş getirebilirsin, ilk gebeliğin sorunsuz olmuş belki diğer düşüklerin anomali yüzünden olmuştur çok erken düşükler olduğuna göre, çünkü bebekte bir sorun varsa bedeb ilk aylarda atar diyor hep dr lar, ümidini kaybetme.ben 4,5 yıldır uğraşıyorum ..
angel canım senin de bebeğine geçmiş olsun, öptürme ööle herkeslere ne zorluklarla dünyaya geliyo o bebişler :))
merhaba arkadaslar
yenı hamılelerı tebrık edıyorum
bebeıs yolu bekleyenlerı ıns en hyırlı zmanda yavrularının mujdelerını duymalarını temennı edıyorum
bız ıyı kotu 35 haftayı doldurduk
cok sukur gorunurde bır sorunumuz yok
dogum ıcın gun sayıyoruz Artık Allah korktugumuz seylerel karsılastırmsın
zaman cabuk gecıyor kızlar
ıgnelerı her alısımda Allahım bu koca poset ne zman bıter dıyordum sımdı bakıyorum da azıcık ıgnem kalmıs
yolumuz zor mesakkatlı ama ımkansız degıl sabır dılıyorum hepımıze
iyi geceler kızlar yine bebek özlemim depreşti çok zor dayanamıyorum yüreğim acıyor.bugün 2.bebeğimi düşüreli 2 yıl oldu ve üzerine 2 tane daha eklendi yine kucağım bomboş rabbim duy sesimizi nerde varsa sen hepsini içinded beni sevindir yarabbi kucaklarımızı boş bırakma
canım seni çok iyi anlıyorum endişe bizimle ve bebişlerimizle büyüyor ama korkma herşey yolunda gidecek. dualarla 8 ayı ettim.ben 15 günde bir ult.giriyodum.2 dr um vardı ama doğumu 3.dr yaptı düşün endişemi.içini rahat tut cnm.oğlum içinde sağolasın cnm.haklısın artık öpmek yokk.
Kızlar benimde ilk bebeğimde bişi yoktu kızım şimdi 7 yaşında.Ama 2 sene üst üste bebeklerim karnımda öldü.Şuan için az miktarda pıhtılşma çıktı.Folik asit+bebe aspirini kullanıcam hamile kalıncada iğne.Ama yine korkuyorum buradan okuyorum iğne ile bile bebeğine kavuşamayan var aklım çok karışık nolurr bişiler yazın bana...
aleyna34, angel34, nigemisu, azdalar hepinize merhaba,bugün ilk defa bu saate kadar hiç istifra etmedim, artık o kadar evhamlı olmuşum ki bu bile canımı sıktı, acaba içerde herşey yolundamı bilememek çok kötü..
malesef canım pıhtılaşma bende hep varmış demeki vucuttaki bazı vitminler vs.ilk çocuğu aradan çıkarmış [folik asit gibi ] ikincide bazı eksiklikler oluşmuş ve pıhtılaşma saklandığı yerde kıpırdamaya başlamış
Günaydın arkadaşlar,
Önce kendimi hatırlatayım size, benimde 2 düşüğüm olmuştu. Kan pıhtılaşması çıktı. Gebe kalır kalmaz iğneye başlayacağım bende.
Son iki aydır gebe kalmak için uğraşıyorum. Ancak henüz gerçekleşmedi. Önceki iki gebeliğimde korunduğum halde kendiliğinden olmuştu. Bu sefer olması için çalışıyoruz ama bir gelişme yok.
Arkadaşlar size sormak istediğim bir konu var. Ben son iki aydır çok az adet görüyorum. Bir önceki reglim 3 gün gecikmeli oldu. 3 gün sürdü ve çok geldi. Bu ay ise 3 gün erken ve yine çok az geldi.
Artık endişelenmeye başladım. Yaşım 37. 2 sene önce evlendim. Adet kanamasının az gelmesi normal birşey mi? Yoksa birşeylerin belirtisi olabilir mi?
bebeğinin iyi olmasına sevindim büşracım peki bu drdan memnun kaldınmı özeline mi yoksa üni mi gidiyorsun
bu arada kasılmaların devam ediyormu hala bunun için herhangi bir ilaç tavsiye ettimi tabiki ağrısız olması durumunda tabi ağrılı olunca dediğin gibi elden birşey gelmiyormuş allah yardımcımız olsun ilk haftalarda düşük olurmu kalbi atıyormu tehdidi ile yaşıyoruz son zamanlarda da erken doğum olur mu preeklamsi olurmu ayyyyyy ömrümden ömür gitti valla bir doğursaydım da kurtulsaydım valla derin bir ohhhh diycem valla çok zor bizim gebeliğimiz tabi iğnelerin bu korkuların yanında esamesinin okunmadığını anlıyoruz hepberaber değil mi
Slm canlarım epeydir giremedim yaaa afetttin beni
ya kızlar ben bu düzensiz adetlerimden dolayı histereskopi olmaya karar verdim fiyatı ve işlem hakkında bilgi verebilecek olan varmı
merhaba ekin_05 öncelikle kayıpların için sabır diliyorum..kan pıhtılaşması ayrı bi dert rahim problemleri, miyonlar, kistler ayrı dert kadın olmak zor:)) adet kanamasının az olması bi sorunun habercisi olabilir ama tamamen stres, sıkıntı, beslenme, hava değişimi, yolculuk bunlarlada ilgili olabilir bence dr. gitmende fayda var eğer bir sorun varsa erken müdahale şansı olur, yoksada sen rahatlamış olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?