Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım evet pıhtılaşma doğuştan geliyor. Ama tedavisiz de bebek sahibi olunabiliyor ama düşük oranı daha fazla oluyor tabi. doktorum öyle söylemişti bana...

Kızlar benimde ilk bebeğimde bişi yoktu kızım şimdi 7 yaşında.Ama 2 sene üst üste bebeklerim karnımda öldü.Şuan için az miktarda pıhtılşma çıktı.Folik asit+bebe aspirini kullanıcam hamile kalıncada iğne.Ama yine korkuyorum buradan okuyorum iğne ile bile bebeğine kavuşamayan var aklım çok karışık nolurr bişiler yazın bana...

canım o korkuyu hepimiz yaşıyoruz ama şunu bilmek gerekiyo, tedavi şeklimiz belli elimizden geleni yapacağız Sonrası Allaha kalmış eğer o bize zaten evladı nasip edecekse meraklanma hiç bir şey yapmasak ta ( ilk çoçuğunda oldsuğu gibi) verir ama hayırlı olmaayacak ve takdir Allahın O vermeyecekse Almanya ya Amerikaya gitsek nafile,. Rahatlamaya çalış, Allaha havale et, çünkü yaratıcı O meraklanma Allalhım inşaallha bizlerede sağlıklı evlatlar verecek. hem çok çok şükret ki hepimizden daha şanşlı durumdasın bir tane bebişin var, o duyguyu yaşamışsın ne güzel Allah isteyen herkese yaşatsın inş.

Haklısın canım:Saruboceq::Saruboceq:

canım seni çok iyi anlıyorum endişe bizimle ve bebişlerimizle büyüyor ama korkma herşey yolunda gidecek. dualarla 8 ayı ettim.ben 15 günde bir ult.giriyodum.2 dr um vardı ama doğumu 3.dr yaptı düşün endişemi.içini rahat tut cnm.oğlum içinde sağolasın cnm.haklısın artık öpmek yokk.

sonuyok harikasın walla,seni her okuduğumda tebessüm ediyorum.........gerçekten gebelik süreci bizler için çok zor geçiyor,Allah yardımcımız olsun.......bulantılarıma gelince Rabbim bugünümü aratmasın diyorum ama artık o kadar güçsüz kaldım ki,inş. en kısa zamanda geçer :Saruboceq:

ah canım yaaa,seni çok iyi anlıyoruz,ama sende biliyorsun her günümüz aynı olmayabilir,arada izin veriyorlar ki karnımız doysun di mi???doktora ne zaman gidiyorsun?

maşallah canım,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

tarfilcim ara ara yaşayacağız bu duyguları ama lütfen kendine zarar verme,sağlam dur,Rabbim dualarımızı mutlaka kabul edecek,sen ona sığın ve dua et canım........

kızım sen topiğin rekortmenisinnnnnnnnnguclubacismileguclubacismile

canm ne mutlu sana en azından o duyguyu tatmışsın allahım herkese nasip etsin sanada ikinciyi. sakın korkma veren de allah alanda allah ama iğne dozları eksik veya fazla gelmesinden de kaynaklanıyor kayıpların sebebi .eğer istersen hamile kaldıktan sonra bide hemetoloğa görün hem önlem hem için rahatlasına.s

1 yıl oldu canım zman geçtikçe endişeler artmaya başlıyor yaşla beraber yeni sıkıntılar ortaya çıkıyor bakalım artık nasip olmayacaksa en ii tedaviyle bile olmaz zaten aslında haklısın biraz kendi haline bırakmak başka şeylere odaklanmak gerkiyor offf çok karışık duygularım nuray_dyn (

Günaydın arkadaşlar,
Önce kendimi hatırlatayım size, benimde 2 düşüğüm olmuştu. Kan pıhtılaşması çıktı. Gebe kalır kalmaz iğneye başlayacağım bende.

Son iki aydır gebe kalmak için uğraşıyorum. Ancak henüz gerçekleşmedi. Önceki iki gebeliğimde korunduğum halde kendiliğinden olmuştu. Bu sefer olması için çalışıyoruz ama bir gelişme yok.
Arkadaşlar size sormak istediğim bir konu var. Ben son iki aydır çok az adet görüyorum. Bir önceki reglim 3 gün gecikmeli oldu. 3 gün sürdü ve çok geldi. Bu ay ise 3 gün erken ve yine çok az geldi.
Artık endişelenmeye başladım. Yaşım 37. 2 sene önce evlendim. Adet kanamasının az gelmesi normal birşey mi? Yoksa birşeylerin belirtisi olabilir mi?

ilk bebişte şanslıymışsın o halde :)) canım Allah kızına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin 2. için çok endişenlenme Allah yardım eder.

merhaba ekin_05 öncelikle kayıpların için sabır diliyorum..kan pıhtılaşması ayrı bi dert rahim problemleri, miyonlar, kistler ayrı dert kadın olmak zor:)) adet kanamasının az olması bi sorunun habercisi olabilir ama tamamen stres, sıkıntı, beslenme, hava değişimi, yolculuk bunlarlada ilgili olabilir bence dr. gitmende fayda var eğer bir sorun varsa erken müdahale şansı olur, yoksada sen rahatlamış olursun..

büşracım, bebneğin çok iyi olacak emin ol, benim yeğenim de kalbinde minik bir delikle doğmuşu ama dr, endişelenecek birşey olmadığını 3 yaşına kadar kendiliğinden kapanabileceğini söyledi.

Saol canım
bende internetten araştırdım
evet kalpteki deik sonradan kapanabiliyormuş
onun için stres yapmıyorum içim rahat yani

İlgisi iyiydi canım memnun kaldım sayılır
özel gittim ama özel hastalarınıda üniv. muayane ediyor ayrı bir muayanesi yok
Kasılmalarım çok şükür geçti
doktorumda çok stresli bi dönemde böyle kasılmaların olması normal dedi
önmeli olan ağrılı ve 5 dakika aralıklarla yada 10 dakika kadar uzun süren ağrılı kasılmalarmış
valla bendede erken doğum korkusu başladı kuzu
dediğin gibi bu korkuların yanında iğne sinek vızıltısı gibi kalıyor
bu arada çarpıntılarım hala devam ediyor hemde çok rahatsız ediyor beni
ama bu doktorda bu konu hakkında yorum yapmadı olabilir dedi
ama benim nabzım 147lere kadar çıkıyor elim ayağım titriyo
acaba gerçekten normalmi boshayallersmile

Slm canlarım epeydir giremedim yaaa afetttin beni
ya kızlar ben bu düzensiz adetlerimden dolayı histereskopi olmaya karar verdim fiyatı ve işlem hakkında bilgi verebilecek olan varmı

büşracım benimde ilk aylarda oluyordu kalp çarpıntım özellikle öbür çocuğu düşürdüğüm haftalarda, çok arttı, ne uyutuyor ne yediriyor ne oturtutor, nefes almak mümkün değildi, doktora söyledim stresli birir olduğumu anladı zaten hekayemizi de anlatınca kardiyolag gönderdi gitmedim istersen git dedi ama STREEES ; PSİKOLOJİK dedi, hakikaten de doktordan bunu duyunca rahat bir nefes aldım, sonra yavaş yavaş geçti, tabi çok korkuyoruz bebeğe kendimize bişi olmasından şimdide sen kafaya kasılmalardan dolayı erken doğum felan düşünüyorsun anlaşılan ne olur canım bak psikolojik olduğunu düşün ama tabi istersen bir kardiyolaga git için rahatlasın ve şu tatlı bebişle geri kalan hamilelik günlerini güzel geçir.

ekincim bende limonlucaya katılıyorum herşey etkilemiş olabilir en iyisi bir doktora gitmek. ha bu arada ağrı kesici ya da çeşitli ilaçlar kullanıyorsan antibiyotik yada kullandı isen onlarda azaltmış olabilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…