Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar herkese iyi günler...
yardiminiza ihtiyacim var..3 düsügüm oldu 8-12 ve 18 haftalik...sebebi belli kanda pihtilasma cikti..faktör v ve proteyin s eksikligi...bugün test yaptin ve Allahima sükürlerki yeniden hamileyim...doktora p.tesi gidecegim..hemen igneye baslanacak...yasim 39..6cm miyonum ve troyitim var..anlayacaginiz isin zor...

Lütfen beni bilgilendirin..igne yapma disinda nelere dikkat etmeliyim..yapmam vede yapmamam gereken seyler ne...tsekkür ederiyorum

canım gözünaydın inş.hayırla kucağına alırsın.hemen iğneye başlaman gerekiyor ve iyi bir dr la yola çıkman.

hoşgeldin canım ne zaman oldu uğramıyorsunuz bende geçenlerde gebeliğinin artık sonlarına gelenler için sitemde bulunmuştum hiç gelip bizleri bilgilendirmiyorsunuz aşkolsun bu arada sen yazdığın için piyango sana çıktı lütfen sık gelin bizde bilgilenelim son aylarda neler oluyor ne yapıyorsunuz değil mi bu arada inş bebeğine sağsalim kavuşursun günler kaldı artık allah bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inş
hayatım üzülsende kendini hırpalasanda herşeyin boş olduğun u biliyorsun değilmi hayatı akışına bırak rabbim ne zaman nasip ederse o zaman bebişin olacak kısmet bu işler hiç birşeyin garantisi yok bende hamileyim ama rabbim kucağıma alacakmıyım diye dua ediyorum yani gebeler içinde garanti değil bırak doğurmuş olanlar içinde garanti değil allah korusun her daim risk altındayız o yüzden hayata bak herşey olacağına varır elbet sende bebek sahibi olacaksıbn sadece buna inan allah bir gün sana da ansızın bir meleğini gönderektir
kız o vakit sezaryan olanlar heç sevap kazanmıyormu vahh ki ne vahh bend sezeryan düşünüyordum kaydirigubbakcemile3allahım kime sevap kime günah ne zaman yazacak o rabbimin bileceği iş canım herkes çektiği sıkıntıyı bilir sadece
menapoz mu diye korkuyorsun canım ya kist vardır yada mevsimsel olabilir yada ilaç kullandığın için fakat tabi bir dra gitsen iyi olur ama henüz yaşın genç menapoz olacağını sanmıyorum bu arada benimde adetim hep 3 gün sürer genç kızlığımdan beri hiç aşırı kanama olmadı bende allaha şükür bir sıkıntımda olmadı fakat ablamda kist var o 38 yaşında 9 ay kanama görmedi dra gitti kist yolları kapamış demişti
erkn doğumdan korkma allahım ne derse o olur kafayı takma bence
çarpıntıların için troidin iyi takip et çünkü troid çarpıntı yapıyormuş bendede troid olduğundan drum söledi benim yükselmiş düşüremedim bu ara onla uraşıyorum

troid takibini ilk 11. haftaya kadar muhakkak en iyi şekilde takip et 2,5 altında olsun değer
iğneni tabi zamanında yap ayrıca stres yapma üzülme ani hareket etme sakin sakin evinde otur hiç bir üzücü haber vermelerini isteme aile üyelerine bunu bildir nasılsa doğumdan sonra öğrenirsin herşeyi, herşey hayatında olumlu pozitif olsun sakın sinirlenme hep relax ol ben bunları yapıyorum çok rahatım dünyayla bağlantımı kestim herkesin ne hali varsa görsün diyorum doğuma kadar böle rahat geçiricem inş
yani ölen ölür kalan sağlar bizimdir mantığı bir bakıma

sonuyok ne güzel yazmışsın ama bu kadar sıkıntı çetiğimizi bildikleri halde stres yok dedikçe inadına yapıyorlar sanki offf offf buna şükür deyip oturuyorum ama stresten inan çocuğun hareketlei bile yavaslıyor.dediğin gibi kalan sağlar bizim:gitme:
büşra sonuyok asigül azdalar denden aallahım nasip ederse seneye neler yazışacağız acaba

ekin canım bende limoluçaya katılıyorum ama yine omu bumu demektense doktora git kafan rahatlasın en azından.ekin limonluçay, nezaman hamile kalacam diye düşünmek,kaldıktan sonra iyimi kalbi atıyormu, iğne yeterlimi acaba, hayırlısıyla kucağıma alabilecekmiyim derken bizim ömrümüz böyle gececek heralde millet takır takır kedi gibi napalım bizim sınavımızda böyleymiş sabır kızlar
nazlı hoşgeldin doktorun ne diyor

inşallah iyi şeyler yazacağız canım, aa sende mi stres yapıyorsun ben seni aklımda hep rahat ve çözümcü biri olarak tasvir ediyorum bilmem belki senin gücünün arkasına sığınıyorum bende güç buluyorum canım benim.

millet kediyi geçti kuzum tavşan gibiler bizde ha hamilelik ha olduk ha doğuracaz diye Rabbim bu günümüzden geri koymasın inş.
gece eşim uyuyorum ben uyandırdı ikinci bebeği ne zaman yaparız diyor..... hay saf dedim birini bir doğurdum da ben yat Allah aşkına.... gülmemek elde değil yahu bu adama Allahım sağlıklı sıhhatli bir versinde inşaalah.

guzincim nasılsın sıcaklarla aran nasıl benim kötü ya mutfağa bir yemek yapmaya giriyorum valla tencere zor koyuyorum yemeği bayılacak gibi oluyorum. meyve yemeğe çalışıyorum sıcaklarda

Arkadaşlar ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Gebelik düşündüğüm için uzunca zamandır ilaç kullanmıyorum. iki hafta kadar önce dr.a gittim. Bu ayki reglim henüz gelmediği için birşey sormadım. Geçen aykini söylemeyide unuttum açıkcası.
Kist felan yokmuş. Herşey gayet normal gözüküyor dedi.
Galiba şu stres konusunda çoook haklısınız. Geçen gün regl olduğumda oturdum hüngür hüngür ağladım.

Evet arkadaşım, ilk aklıma gelen o oldu. Daha çocuğum olmadan birde böyle birşey yaşarsam endişesi içindeyim.

Arkadaşlar yaa.. siz çok harikasınız.
Asigül'cüm, yine oturmuş kendi derdime ağlarken eşin ve senin sayende birden kahkahayı bastım.
Her zaman yazamasamda sürekli takip ediyorum sizi. İyi ki varsınız. Beni güldürdün ya Allahda sizleri güldürsün. Allah razı olsun.

asigül demek ordan öyle görünüyorum ama inan böyle olunca içimde ne fırtınalar kopuyor olmadık şeyler aklıma geliyor boşluktan işte.pazartesiden beri annemlerde gelemiyor kardeşimin kızı kabakulak olmuş 2 gün onlarda kaldı iyileşmiş ama yinede 4-5 gün gelmeyin dedim ne olur ne olmaz.sıcakla idare etmeye calışıyorum yemeğimi ya gece 10'dan sonra yada sabah eşim işe gidince 7.30 yapıyorum yoksa dayanılacak gibi değil.bende meyva ile geçiştiriyorum ama eşim için mecburen bi çeşitte olsa yapmaya çalışıyorum.bunlarda gececek.bizimkide ikinci için ara vermeyelim diyor tabi demesi kolay karsıdan bunları hayırlısıyla bi kucağımıza alalımdakaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar nasılsınız,,,ben de uras emremle uğraşıyorum 3 aylık oldu çok yoruyor beni emmiyor ama ben inatla emzirmeye çalışıyorum zorlu bir yolculuktan sonra kavuştuğum için oğluma tüm bu sıkıntılar bana vız geliyor yeterki sağlıklı olsun,,,,Allah isteyen herkese biran önce nasip etsin...

merhabaaa benim pıhtılı arkadaşlarım.
bir aydır memleketteydim.orda net olmadığı için hiç kk ya uğrayamadım.
sizleri çok çok özledim.umarım herşey yolundadır.hamişler artmıştır.
geçmişi okuyamıyacam ama tablodan durumlara bakacam .
hepinizi öpüyorum.

ay canım yaa allah iyiliğinizi versin çok güldüm.:roflol:roflol:

bende diyordum hatun tatilden dönemedi bir türlü sesi soluğu çıkmıyor diye....
sen nasılsın nasıl geçti tatil canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…