Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşşalah Allah sağlık sıhhat versin annesi peki neden emmiyor sütün az olduğu için mi yoksa kendi mi istemiyor kereta. hurma sütü çoğaltırmış canım aklında bulunsun sen zaten biliyorsundurda

canım tabi gül bak rahat olman lazım senin, bu pıhtılı hatunlarında hepsi evhamlı herhalde birimizde rahat olalım yahu, var mı öyle rahat kafaya herşeyi takmayanımız acep.

canım evet sende bende evde olunca sürekli kafayla çok konuşur olduk. Annenler bir kaç gün daha gelmesin canım mikrop kapma sen hamilesin. eh artık biraz idare edecen. Benim annem hasta garibim kendi karnını zor doyuruyor, ablam var yakında sağolsun o baktı hep 3 ay boyunca hergün temizliğimi yemeğimi yaptı ama artık, yüzüm kalmadı biraz da iyi olunca felan ben kendim yapar oldum temizliği yemeği, ne yapayım zaten öyle dip köşe yapmıyorum eşim kızıyor, bende pişman olmaktansa sonrasında az ve öz yapıyorum herşeyi.

guzincim bu kocalar çok komik yaaa valla, bir benim ki var diyordum müzelik senin ki de benim kini aratmıyormuş canım, hele ben nefes alamıyorum bazen sana da oluyor mu bilmem ölecem sanıyorum, çok yeyince mi oluyor anlamadım da stresten mi, biraz önce dışarı zorla çıkardım nefes alamıyorum bir çıkalım şu evden diye ölecem diyorum ikinci çocuk diyor adam.

kızlar havalar çok sıcak ama ben sıcaktan ne üstümü giyiniyorum nede örtüyorum öyle cıbıl cıbıl geziniyorum hal böyle olunca karnım ağrıyor ve şişkinlik yapıyor siz nasılsınız yaa bir yöntem varmı yoksa bı sıcaklarda sıcak sıcak giyinmek mi yöntem.

asigül ve güzin kızlar siz aklınızı mı kaçırdınız ayol amanın hele 1.cileri bir doğurun hayırlısıyla da ikinciye allah kerim ayyy zaten stres içindeyiz adamların düşündüğüne bak sanki ilk çocuğa baktılar bu hayat pahalılığında her istediğini aldılar da sıra geldi ikinciye bana bitane yeter bu hele büyüsün yıllllaaaaarrrrrr sonra belkim düşünürüm o zamanda menapoza girmiş olurum belki başımın etini yiyende olmaz çocuk çocuk diye (kocem gibi)böylece rahatıma bakarım

cıbıl derken basbaya anadan üryanmı yatıyon bacım abow kız bu dünyanın ölümü var kalımı var allah muhafaza üstüne ince uzun elbiseler varya onlarla yat bari nolur nolmaz depremi var yangını var ya aniden sokağa kaçman icab etse ne yapcan ???????

yok bacım o kadarda cıbıl değil yahu askılı ve şortlu Allah korusun kız sendeeee

bacım zaten bizim heriflerin lafına bakılmaz ki, garibanlar işte milletin üçer beşer doğurduğunu görünce hevesleniyorlar, benimkinin ailesinde 5 çoçuk üst limit takır takır doğuruyor eltiler... benim garibanda ikinci olur mu diye ağzımı arıyor işte.

kızlar alemsiniz yaa çok güldümkaydirigubbakcemile3.rabim sağlıcakla kucaklamayı nasib etsin yavrularınızı..

kız asigül ve sonuyok siz çok yaşayın emi.uykusuz ve huysuz anımda beni ne güldürdünüz ya allahta sizi güldürsün bebişlerinizle öptüm sizi.

kızlar günaydın herkese...
asigül bende valla askılı elbiselerle dolanıyorum ayıbı kayıbı yok bunun evet şişkinlik hat saftaha ama yemekten değil soğuk su ve rüzgarda kalmaktan bana çorap giy diyorlar kızamık çıkarttıracaklar.canm kendini yorma sonradan pişman olacağın şeyler yapma bırak tozlu kalsın dağınıklığını topla.gerekirse ablana rica et.bugün osana yarın sen ona inş gerek kalmazda.ya bi kadın ayarlasa ayda bir gelsin gitsin.seden kıymetlimi.eşimde öyle derin nefes aldığımı görünce bana bak bebeğimiz büyüdü artık bide yürüyüse çıkalım diyosun diyor ne alaka bilmiyom

kızlar alemsiniz yaa çok güldümkaydirigubbakcemile3.rabim sağlıcakla kucaklamayı nasib etsin yavrularınızı..

kız asigül ve sonuyok siz çok yaşayın emi.uykusuz ve huysuz anımda beni ne güldürdünüz ya allahta sizi güldürsün bebişlerinizle öptüm sizi.

ne dimek hanımlar, amin amin Hepimizi Rabbim bebişlerimizle güldürsün inşaalh.

aman kız pişik olma, rüzgarda kalmaktan oluyor hep bunlar dediğin gibi. Eşin kıyamıyor canım sana da ondandır. yürüyüş yapınca biraz serinde açılıyor nefesimiz yavaş yavaş yürüyünce.

güzincim asigülcüm nasılsınız havalar çok sıcak bunaltıcı yaaa daha adetde olamadım düşük yapalı 35 gün oldu çok sıkıntı yapıyo bunaldım valla

iyi pazarlar herkese.ben de iyice gezdim bugüama arabayla acaip sıcak.ya kızlar biz ultrasona göre 17t2yiz.henüz hareketlerini hissetmiyorum.kasığımda kuruluk,arada sancı oluyo ama inşallah herşey iyidir.yarın 3lü test var bakalım hayırlısı

azdalar hersey yolundadır canım merak etme sen.üçlünde iyi çıkacak inş.hareketlerini iyice 19/20 hflarda hissedersin

asigül ne pişiği kızamık çıkaracam. kiloluyum ama çok şükür hiç pişik olmam.
olmam dedim ya yarın olurum artık.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…