selam arkadaşlar nasılsınız,,,ben de uras emremle uğraşıyorum 3 aylık oldu çok yoruyor beni emmiyor ama ben inatla emzirmeye çalışıyorum zorlu bir yolculuktan sonra kavuştuğum için oğluma tüm bu sıkıntılar bana vız geliyor yeterki sağlıklı olsun,,,,Allah isteyen herkese biran önce nasip etsin...
Arkadaşlar yaa.. siz çok harikasınız.
Asigül'cüm, yine oturmuş kendi derdime ağlarken eşin ve senin sayende birden kahkahayı bastım.
Her zaman yazamasamda sürekli takip ediyorum sizi. İyi ki varsınız. Beni güldürdün ya Allahda sizleri güldürsün. Allah razı olsun.
asigül demek ordan öyle görünüyorum ama inan böyle olunca içimde ne fırtınalar kopuyor olmadık şeyler aklıma geliyor boşluktan işte.pazartesiden beri annemlerde gelemiyor kardeşimin kızı kabakulak olmuş 2 gün onlarda kaldı iyileşmiş ama yinede 4-5 gün gelmeyin dedim ne olur ne olmaz.sıcakla idare etmeye calışıyorum yemeğimi ya gece 10'dan sonra yada sabah eşim işe gidince 7.30 yapıyorum yoksa dayanılacak gibi değil.bende meyva ile geçiştiriyorum ama eşim için mecburen bi çeşitte olsa yapmaya çalışıyorum.bunlarda gececek.bizimkide ikinci için ara vermeyelim diyor tabi demesi kolay karsıdan bunları hayırlısıyla bi kucağımıza alalımdakaydirigubbakcemile5
kızlar havalar çok sıcak ama ben sıcaktan ne üstümü giyiniyorum nede örtüyorum öyle cıbıl cıbıl geziniyorum hal böyle olunca karnım ağrıyor ve şişkinlik yapıyor siz nasılsınız yaa bir yöntem varmı yoksa bı sıcaklarda sıcak sıcak giyinmek mi yöntem.
cıbıl derken basbaya anadan üryanmı yatıyon bacım abow kız bu dünyanın ölümü var kalımı var allah muhafaza üstüne ince uzun elbiseler varya onlarla yat bari nolur nolmaz depremi var yangını var ya aniden sokağa kaçman icab etse ne yapcan ???????
asigül ve güzin kızlar siz aklınızı mı kaçırdınız ayol amanın hele 1.cileri bir doğurun hayırlısıyla da ikinciye allah kerim ayyy zaten stres içindeyiz adamların düşündüğüne bak sanki ilk çocuğa baktılar bu hayat pahalılığında her istediğini aldılar da sıra geldi ikinciye bana bitane yeter bu hele büyüsün yıllllaaaaarrrrrr sonra belkim düşünürüm o zamanda menapoza girmiş olurum belki başımın etini yiyende olmaz çocuk çocuk diye (kocem gibi)böylece rahatıma bakarım
kızlar alemsiniz yaa çok güldümkaydirigubbakcemile3.rabim sağlıcakla kucaklamayı nasib etsin yavrularınızı..
kız asigül ve sonuyok siz çok yaşayın emi.uykusuz ve huysuz anımda beni ne güldürdünüz ya allahta sizi güldürsün bebişlerinizle öptüm sizi.
kızlar günaydın herkese...
asigül bende valla askılı elbiselerle dolanıyorum ayıbı kayıbı yok bunun evet şişkinlik hat saftaha ama yemekten değil soğuk su ve rüzgarda kalmaktan bana çorap giy diyorlar kızamık çıkarttıracaklar.canm kendini yorma sonradan pişman olacağın şeyler yapma bırak tozlu kalsın dağınıklığını topla.gerekirse ablana rica et.bugün osana yarın sen ona inş gerek kalmazda.ya bi kadın ayarlasa ayda bir gelsin gitsin.seden kıymetlimi.eşimde öyle derin nefes aldığımı görünce bana bak bebeğimiz büyüdü artık bide yürüyüse çıkalım diyosun diyor ne alaka bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?