Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende diyordum hatun tatilden dönemedi bir türlü sesi soluğu çıkmıyor diye....
sen nasılsın nasıl geçti tatil canım....
sağol canım benim yeni geldim.çok güzel geçti tatil ama biraz kilo aldım moralim bozuk ama hmen dikkat etmeye başladım.bunun dışında iyiyim.sen nasılsın .napıyor küçük tosun.

aysude feryad tsma denden nerelerdeniz kızlar hala tatilmi yapıyonuz?
emeine hoşgeldin nasıl geçti tatil
çok güzeldi tatil güzinciğim.ama insanın evi gibide yokmuş.özlemişim.sen nasılsın.bebiş nasıl.
canım takma kafanı.bende çok bekledim ama 18 + günlerinden sonra çok hafif hafif hissettim.şimdi bile çok kuvvetli değil.üçlü testinde iyi çıkar inşallah.

ne bileyim canım biraz panik oldum.çoğu kişi bebeği hissetmen lazım diyor

canım hiç korkma aynı paniği bende yaşamıştım ama sonra öle bir hissediyosunki miniş acısını çıkarıyor.dr gittiğimde her sorduğumda daha erken derdi bana 20.haftada tam hissedilir derdi.bende biraz rahatlardım gerçektende öle olmuştu.sende stres olma.bide kendini dinledikçe bebişte kendini çekiyo heralde.....

hepinize günaydın kızlarr
aysude feryad tsma denden nerelerdeniz kızlar hala tatilmi yapıyonuz?
emeine hoşgeldin nasıl geçti tatil

kuzum ankaradayım ama güya tatildeyim gelenin gidenin haddi hesabı yok ya
birde haftasonu açık öğretim lise sınavları vardı orda görevliydim çok yoruldum geldim yedim ve yattım sıcaklar çok fena aman siz kendinize dikkat edin bol su için tmm mı?

emine sğl canım idare ediyoruz sıcaklarla vakit gecirip gün sayıyoruz.siz nasılsınız?nasıl gecti oralar nasıl

ben iyiyim.sanırım bebişte iyi.hiç yoktan hergün hareketlerini hissediyorum.bu beni çok rahalatıyor.çarşamba günü dr randevum var.şimdiden heyecanlanıyom.inşallah her şey yolunda çıkar.
bunların dışında geldim geleli çamaşır ve ev temizliği çok yoruldum.hava da çok sıcak.dayanacağız napalım.sende dikkat et aman sıcaklarda evden çıkma.

valla ne olacak senin halin ya otel gibi oldun.sende bırak herseyi buraya gel tatil sonu dönersin hem dinlenirsin yerimseniben

emine canım dinlen dinlen yap acele etmeden.çrş günü görmeye gitcen ha hersey yolunda tabi sen rahat ol.
benim daha hala evden çıkmam yasak zaten ev kuşu oldum.bi çıksam neler yapcam ama 7 ayı dolduralım da hayırlısıyla

azdalar hersey yolundadır canım merak etme sen.üçlünde iyi çıkacak inş.hareketlerini iyice 19/20 hflarda hissedersin

canım güzine katılıyorum annesi bir iki hafta sonra bir hissedeceksin ki bende çok gıcık oluyordum hissetmiyorum diye yok millet 16. haftada hissediyorlar yok takla atıyor, asıl kadınlar bebeklerin hareketlerinin de övünç meselesi yapmaya çalışıyorlar meraklanma 20 hafta da anne ben burdayım diyor bebiş. üçlü de iyiy çıkar inş meraklanma sen annesi. kasığında ki ağrıda muhtemel genişleme ağrısı artık yana doğru büyüyor bedenin benim ki kopacak gibi ağrıyordu geçti Allaha şükür.

ne bileyim canım biraz panik oldum.çoğu kişi bebeği hissetmen lazım diyor

canım cım o çoğu kişi bilmiş kadınlara gıcık oluyorum hiççç bakma sen onlara, onların çoğu gaz hareketlerini çocuk sanıyorlar. 20 haftadan sonra artık anlayacaksın ki daha öncede hissediyormuşsun ama tam anlayamıyormuşsun.

ay canım benim millet gezerler senle ben evdeyiz aman belki de daha iyi bu sıcakta işe gitmeyi tatile gitmeyi ve gezmeyi bile düşünemiyorum.

arkadaşlar benimde iki düşüğüm oldu.ekimde düşünüyorum.hamilelik öncesi hangi tahlilleri yaptırdınız.

canım ben tahlillerin adlarını bilmiyorum, 7 8 tüp kan verdim ama doktrruma iki düşük yaptım diye anlatınca , genetik doryası açtırdı, tam kan tam idrar, troid, toxoplazma, brusella, kan pıhtılaşması için testler 5 6 kalemi geçmişti, tabi arkadaşlar daha iyi bilgi vereceklerdir. ama doktorun seni yönlendirir zaten. Ha bu arada eşime de spremiyogram testi verdi ama ayrıntılı olan var ondan yaptırmanızı tavsiye ederim.

emineCim ne olsun senin bıraktığın gibiyiz, iyi inşallah yani daha gitmedik doktora 28.nde gidecez duramıyorum yahu. senin ki nasıl? ben kilo felan almadım yaaaa eşim bile diyor sen besleyemiyorsun bebeği diye karnım çok az belli oldu bazıları anlamıyor bile,bakalım 6.aydan sonra artış bekliyorum.

ay kızlar bugün kötü bir rüya gördüm Allah korusun kanamam gelmiş eyvay diyorum gitti bebek üzülüyorum hemen bilgisayar başına geçeyim kızlara anlatayım diyorum sonra ama diyorum üzülürler anlatmayım, sonra bi düşünüyorum parça felan gelmedi kanamam olabilir diye kenidmi teselli ediyorum. ama hayret ettim sizlere nasıl güvendi ve sevdi isem hemen anlatmak sonrada üzüleceğinizden dolayı anlatmamaya karar veriyorum rüyamda bile. Aman Allahım hepimizi korusun Yarabbim kimsemizin başına bir daha göstermesin.

selam
umarım herkes iyidir,ben aynıyım,bugün ki kokteylimi de aldım (izotonik serum+bemix) kaydirigubbakcemile2
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…