sağol canım benim yeni geldim.çok güzel geçti tatil ama biraz kilo aldım moralim bozuk ama hmen dikkat etmeye başladım.bunun dışında iyiyim.sen nasılsın .napıyor küçük tosun.bende diyordum hatun tatilden dönemedi bir türlü sesi soluğu çıkmıyor diye....
sen nasılsın nasıl geçti tatil canım....
çok güzeldi tatil güzinciğim.ama insanın evi gibide yokmuş.özlemişim.sen nasılsın.bebiş nasıl.aysude feryad tsma denden nerelerdeniz kızlar hala tatilmi yapıyonuz?
emeine hoşgeldin nasıl geçti tatil
canım takma kafanı.bende çok bekledim ama 18 + günlerinden sonra çok hafif hafif hissettim.şimdi bile çok kuvvetli değil.üçlü testinde iyi çıkar inşallah.iyi pazarlar herkese.ben de iyice gezdim bugüama arabayla acaip sıcak.ya kızlar biz ultrasona göre 17t2yiz.henüz hareketlerini hissetmiyorum.kasığımda kuruluk,arada sancı oluyo ama inşallah herşey iyidir.yarın 3lü test var bakalım hayırlısı
ne bileyim canım biraz panik oldum.çoğu kişi bebeği hissetmen lazım diyor
aysude feryad tsma denden nerelerdeniz kızlar hala tatilmi yapıyonuz?
emeine hoşgeldin nasıl geçti tatil
emine sğl canım idare ediyoruz sıcaklarla vakit gecirip gün sayıyoruz.siz nasılsınız?nasıl gecti oralar nasıl
hepinize günaydın kızlarr
kuzum ankaradayım ama güya tatildeyim gelenin gidenin haddi hesabı yok ya
birde haftasonu açık öğretim lise sınavları vardı orda görevliydim çok yoruldum geldim yedim ve yattım sıcaklar çok fena aman siz kendinize dikkat edin bol su için tmm mı?
güzincim asigülcüm nasılsınız havalar çok sıcak bunaltıcı yaaa daha adetde olamadım düşük yapalı 35 gün oldu çok sıkıntı yapıyo bunaldım valla
iyi pazarlar herkese.ben de iyice gezdim bugüama arabayla acaip sıcak.ya kızlar biz ultrasona göre 17t2yiz.henüz hareketlerini hissetmiyorum.kasığımda kuruluk,arada sancı oluyo ama inşallah herşey iyidir.yarın 3lü test var bakalım hayırlısı
azdalar hersey yolundadır canım merak etme sen.üçlünde iyi çıkacak inş.hareketlerini iyice 19/20 hflarda hissedersin
asigül ne pişiği kızamık çıkaracam. kiloluyum ama çok şükür hiç pişik olmam.
olmam dedim ya yarın olurum artık.kaydirigubbakcemile3
ne bileyim canım biraz panik oldum.çoğu kişi bebeği hissetmen lazım diyor
emine canım dinlen dinlen yap acele etmeden.çrş günü görmeye gitcen ha hersey yolunda tabi sen rahat ol.
benim daha hala evden çıkmam yasak zaten ev kuşu oldum.bi çıksam neler yapcam ama 7 ayı dolduralım da hayırlısıyla
arkadaşlar benimde iki düşüğüm oldu.ekimde düşünüyorum.hamilelik öncesi hangi tahlilleri yaptırdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?