güzincim inşallah herşey yolundadır canım hareketini ilk nasıl hissettin
selam
umarım herkes iyidir,ben aynıyım,bugün ki kokteylimi de aldım (izotonik serum+bemix) kaydirigubbakcemile2
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
slm nasılsınız kızlar
ben tahlillerimi verdim
2hafta falan sonra alcam
aslında vereli 1hafta oldu ama
biraz geç gel çıkmayabilir dediler
genetik içinde ta kasıma gün verdiler onunda sonucu ta 5ay sonra çıkıyomuş
doktora 3 düşüğüm oldu dedim
yoksa bakmıyolarya
birsürüde hormon tahlili yaptılar
şimdi napcam bilmiom bu ay korunsammı korunmasammı sizce??????
canım ya sıcakta ta zor olur, İyiyiz ne olsun sıcacık oturyorum ben işte.... ay bu adetinde bir gelmesi dert birde gelmemesi.
slm nasılsınız kızlar
ben tahlillerimi verdim
2hafta falan sonra alcam
aslında vereli 1hafta oldu ama
biraz geç gel çıkmayabilir dediler
genetik içinde ta kasıma gün verdiler onunda sonucu ta 5ay sonra çıkıyomuş
doktora 3 düşüğüm oldu dedim
yoksa bakmıyolarya
birsürüde hormon tahlili yaptılar
şimdi napcam bilmiom bu ay korunsammı korunmasammı sizce??????
merhaba genetik dediğin test periferik kanda karyotip ise,yani eşinin ve senin kromozom analizin yapılacak ise 8 ay beklemene hiç gerek yok,Ankara'da Mikrogen yapıyor ve sonucuda 15 günde veriyor,fiyatıda çok yüksek değil bildiğim kadarı ile bir görüş istersen,internetten aratınca çıkar sonuç,bizim buradaki Prof.tüm tetkikleri oraya gönderiyor (kritik olanları),çalışanları ve ekipmanları çok güvenilirmiş.........ve bence lütfen tüm tetkiklerinin sonucunu alana kadar bekle........
kız oraya gelim de sıcakla başınız dertte bir de benle mi uğracanız iç dayanamam ben sıcağa 2 gündür sınavda görevliydi çalıştımda sizlere dua üstüne dua ettim kuzu çok sıcak yaaa sakın çıkmayın evinizdenvalla ne olacak senin halin ya otel gibi oldun.sende bırak herseyi buraya gel tatil sonu dönersin hem dinlenirsin yerimseniben
kız oturun oturduğunuz yerde ben boşken dayanamıyorum sıcağa siz bu halinizle hiiiiç dayanamazsınız sakın ha sakınay canım benim millet gezerler senle ben evdeyiz aman belki de daha iyi bu sıcakta işe gitmeyi tatile gitmeyi ve gezmeyi bile düşünemiyorum.
selam
umarım herkes iyidir,ben aynıyım,bugün ki kokteylimi de aldım (izotonik serum+bemix) kaydirigubbakcemile2
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
selam kızlar .....canım çok sıkıldı ya hersey benimi bulacak eşim aradı şimdi endokrin doktoruna seker sonuçlarımı göstermiş doktor yarın beni görmek istemiş bide öiçüm cihazı vereceklermiş 10 gün takip edilecekmiş yarın onuda kullanmayı öğreteceklermiş istermisiniz bide inüsülin iğnesi veriyorlarmış allahım sen koru.
büşra kızlarağasına gittinizmi o gün,nasılsın ?
feryad sağol canım duların için allahda senin gönlünün muradını versin.gel bekliyom seni uğrasmak nedemek seve seve elimden gelen neyse yaparım canım.
azdalar sende kendine iyi bak canım üçlünde iyi çıkacak inş.
büşra gecmiş olsun allah şifa versin annene iyi haberler alırsın inş.
gitmedik canım
benimde moralim çok kötü kuzu
biraz önce annemi aradım hastanedeydi
tansiyonu çok yükselmiş birde kalbi ve ğöğsünde ağrı varmış
ekg çekmişler doktorun gelip bakmasını bekliyorlardı
zaten 2sene önce kalp krizi geçirip by pass olmuşdu
offffffffff ya gurbet ne kadar kötüymüş şimdi malatyada olsam koşar giderdim yanına
ama şimdi gidemiyorum deliriyorum burdamafoldumben:gitme:senağlama
allahım sen koru annemi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?