Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm nasılsınız kızlar
ben tahlillerimi verdim
2hafta falan sonra alcam
aslında vereli 1hafta oldu ama
biraz geç gel çıkmayabilir dediler
genetik içinde ta kasıma gün verdiler onunda sonucu ta 5ay sonra çıkıyomuş
doktora 3 düşüğüm oldu dedim
yoksa bakmıyolarya
birsürüde hormon tahlili yaptılar
şimdi napcam bilmiom bu ay korunsammı korunmasammı sizce??????

güzincim inşallah herşey yolundadır canım hareketini ilk nasıl hissettin

canım ben ilk hareketini 19. haftadan sonra şöyle sanki toparlanıyor gibi hissettim ve göbeğimin o kısmı şişti ve sertleşti sanki yavaş çekimde dönüyor gibiydi.böyle yuvarlağa yakın şekil aldı sonra bir dakika içinde yine yüzdüğü suyun içinde kayboldu. birde canım böyle pıt pıt ediyor karnın, ben onu pek tanımlayamıyorum çünkü ne balık kayması gibi ne kelebek uçması gibi. içerden bişi vuruyor işte ama çok hafif ha öyle güçlü bekleme onu son aylarda yapacaklar inş.

asigül,angel,emine,güzin çok saolun kızlar rahatlattınız beni.bugün 3lü test günüydü.kan verdim sonuç henüz çıkmadı.bebişim iyiymiş çok şükür 243 grammış.doktor da 2-3 hafta sonra hissedersin dedi.bakalım artık.kendinize çooook ii bakın.

kız korun tabi aceleci hatun seni......

canım ya sıcakta ta zor olur, İyiyiz ne olsun sıcacık oturyorum ben işte.... ay bu adetinde bir gelmesi dert birde gelmemesi.

evet canım yaaa benim hep 28 de bi olurdu ilk defa böyle oldu aslında kadın olmak çok zor.................rüyanıda rabbim hayra çıkarsın canım kan görünce rüya batıl olur derler ....bende bazen rüyamda giriyom yazışıyom falan demekki ne düşünüp neyle meşgul oluyosak bilinçaltına hemen yerleşiyoo

Son düzenleme:

merhaba genetik dediğin test periferik kanda karyotip ise,yani eşinin ve senin kromozom analizin yapılacak ise 8 ay beklemene hiç gerek yok,Ankara'da Mikrogen yapıyor ve sonucuda 15 günde veriyor,fiyatıda çok yüksek değil bildiğim kadarı ile bir görüş istersen,internetten aratınca çıkar sonuç,bizim buradaki Prof.tüm tetkikleri oraya gönderiyor (kritik olanları),çalışanları ve ekipmanları çok güvenilirmiş.........ve bence lütfen tüm tetkiklerinin sonucunu alana kadar bekle........

Kaça yapıyor acaba orası kızlar bi öğrenseniz..Bencede bekleme 8 ay bende zekai tahirde yaptırdım 4 ayda çıktı..

valla ne olacak senin halin ya otel gibi oldun.sende bırak herseyi buraya gel tatil sonu dönersin hem dinlenirsin yerimseniben
kız oraya gelim de sıcakla başınız dertte bir de benle mi uğracanız iç dayanamam ben sıcağa 2 gündür sınavda görevliydi çalıştımda sizlere dua üstüne dua ettim kuzu çok sıcak yaaa sakın çıkmayın evinizden lmaz:
ay canım benim millet gezerler senle ben evdeyiz aman belki de daha iyi bu sıcakta işe gitmeyi tatile gitmeyi ve gezmeyi bile düşünemiyorum.
kız oturun oturduğunuz yerde ben boşken dayanamıyorum sıcağa siz bu halinizle hiiiiç dayanamazsınız sakın ha sakınlmaz:
selam
umarım herkes iyidir,ben aynıyım,bugün ki kokteylimi de aldım (izotonik serum+bemix) kaydirigubbakcemile2
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

canım benim rabbim yardımcın olsun bir an önce rahat bir gebelik geçirmeye başla inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

selam kızlar .....canım çok sıkıldı ya hersey benimi bulacak eşim aradı şimdi endokrin doktoruna seker sonuçlarımı göstermiş doktor yarın beni görmek istemiş bide öiçüm cihazı vereceklermiş 10 gün takip edilecekmiş yarın onuda kullanmayı öğreteceklermiş istermisiniz bide inüsülin iğnesi veriyorlarmış allahım sen koru.

büşra kızlarağasına gittinizmi o gün,nasılsın ?
feryad sağol canım duların için allahda senin gönlünün muradını versin.gel bekliyom seni uğrasmak nedemek seve seve elimden gelen neyse yaparım canım.
azdalar sende kendine iyi bak canım üçlünde iyi çıkacak inş.

denden afiyet olsun yarasın bebeğine canım.

asigül allah hayra çıkarsın rüyanı canım.hem kan gördüysen rüyan bozulmuş sayılır hemde tersi çıkar derler ya.uykuda bile rahat yok insana demi.

canım inşallah insülin iğnesine gerek kalmayacak kadar önemsiz bişeydir.
Dualarım seninle kuzu
kaçta gitcen doktora

gitmedik canım
benimde moralim çok kötü kuzu
biraz önce annemi aradım hastanedeydi
tansiyonu çok yükselmiş birde kalbi ve ğöğsünde ağrı varmış
ekg çekmişler doktorun gelip bakmasını bekliyorlardı
zaten 2sene önce kalp krizi geçirip by pass olmuşdu

offffffffff ya gurbet ne kadar kötüymüş şimdi malatyada olsam koşar giderdim yanına
ama şimdi gidemiyorum deliriyorum burdamafoldumben:gitme:senağlama
allahım sen koru annemi lütfen

canım yaa benim annemdede var tansiyon çok kötü canı bişeyemi sıkıldı acaba bide annemin bi ara her hafta acillik oluyodu tuzu sıfıra indirdi şimdi iyi allaha şükürler olsun annene söyle kesinlikle tuzsuz yesin çok faydası olur

sende üzülme canım iki canlısın sen bebeişinde üzülür bol bol dua et bende edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…