Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim izmire gelmeme çok üzülüyordu
biliyordum böyle bişey olacağını
kaç kere dedim anne ne olur üzülme bu kadar sağlığına bişey olacak diye
ama anlamadı yoksa tuzlu falan yemez asla canım

çokçok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah ....

bak sende kendini üzme sakın biz zaten çok zor gebelik geçiriyoz allah korusun sakın haaayasakkelime dikkat kendine canım olumunekankayizsmile

çokçok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah ....

bak sende kendini üzme sakın biz zaten çok zor gebelik geçiriyoz allah korusun sakın haaayasakkelime dikkat kendine canım olumunekankayizsmile

saol canım benim ama anne hiç bişeye benzemiyorki insan nasıl üzülmesin
keşke şimdi yanında olsaydım annemin :gitme:

slm bayanlar
bugün doktordaydim.bebegim cok sükür iyiyidi,ve bir kizim oluyor.218 gr.cok mutluyum.sadece disari cikma yasagi geldi.agir kaldirmayacakmisim,seks yasak.bebegin esi öndeymis heran kanama olabilirmis.
büsra annen icin gecmis olsun.
bende daha bebegin hareketlerini hisstmiyom,bugün doktor dedi haftaya falan baslarmis.

güzincim inşallah hakkında en hayırlı olanla karşılaştırcak Rabbim seni... Büşracım çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım üzülmek sana hiç iyi gelmiyor rahat olmaya çalış olur mu dua et tatlım....hipinizi çok öpüyorum arkadaşlar Allaha emanet olun... bizde hastanelerdeydik ama şükür eşim çok rahatsızlandı pazar geceyi hastanede geçirdik şükür şimdi iyi... dizanteri olmuş soldu sarardı kuzucum ama şükür iyi .... dikkat edin arkadaşlar bu sıcaklarda parazit kaynaklı hastalıklar çok yaygın....taze yemeniz gereken yiyecekleri sirkeli suda bekletmeden yemeyin....

o ndediğiniz yeriaraşltırayım bari
ben büyük doğuma gidiyorum
inşallah bunlarda bi sorun çıkmaz inşallah
bu arada beklemek bende çok istiyorum
bi yanımda hiç bekleme olsun diyo
zaten çok zor hamile kalabiliyorum
kafam çok karışık...
teşekkürler

büşra çok geçmiş olsun canım.Sıcaklar daetkili olmuştur.inşallah tez zamanda iyileşir anneciğin.bol dua et aklına kötü bişey getirme

canım bişi yoktur inşallah kontrol etmesinler mi ne güzel işte ellerinini altında bakıp duruyorlar bie biraz şekerli gıdaları fazla kaçırmışsındır, dikkat edersin olur biter sende ne iğnesi alıştın tabi iğne yemeye demi....

canım Allah acil şifalar versin annene ve hastalara, zor tabi anne insanın hayatında önemli bir kale, dua et ama kendinin de hasta etme ne olur o zaman annen daha çok üzülür bak, destek ol ki çabuk iyileşsin.

size de geçmiş olsun canım hastalık herkese zor Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin inş.

gözün aydın annesi, bu sıcakta sen dışarlarda fink mi atıyordun bakem... eh artık yasaklara dikkat.
ya benim kinin gramını söylemiyorlar. meraktan çatlayacamm.

denden afiyet olsun yarasın bebeğine canım.

asigül allah hayra çıkarsın rüyanı canım.hem kan gördüysen rüyan bozulmuş sayılır hemde tersi çıkar derler ya.uykuda bile rahat yok insana demi.

ay inşallah sizin dediğiniz gibidir. Öyle etkilendim ki iki saat önce wc ye gittim kan gördüm sanki, tekrar baktım yok bişi korkudan öldüm.

canım dikkat edersen iğneye gerek kalmaz bak sen kendini üzdükçe şeker de çıkar o nedenle sabah ola hayrola hem rabbim dermansız dert vermesin çok şükür sıkıntı çekiyoruz ama dermanımız var değil mi kuzum benim
kısmet kuzum benim işim hiiiç belli olmaz valla izmire de gelebilirim her an işin en zor kısmı kocişi ikna bölümüaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin annene anne hastalığı zordur zaten bir de uzak olunca daha zor gelir insana ççok dua et ama unutma sende annesin bu nedenle yıpratma lütfen kendini

canım çok geçmiş olsun sıcaklar savunma mekanizmalarını felce uğrattı zaten rabbim acil şifalar versin sen de dikkat et kendine

Bu ay hemen çalışmalara başladım ve çok tuhafın başım midem..Acaba hemen kalmış olabilirmiyim ya..

siteminde sana hak veriyorum canım...arada birde olsa girip yazmamız lazım.bunlardan biri de benim malesef..:kedi:

şu anda 38.haftaya girdim. doktorum 36.hafta başında aspirini kesti.şimdi iğne kullanıyorum sadece.yarın kontrolum var iğne hakkında karar verecekti.tamam mı devam mı..sonucu yazmaya çalışıcam..

hepimiz annelik mücadelemize devam ediyoruz,inşallah sayfamızda hamile kalmayı bekleyen kimse kalmaz,herkes sağlıkla evlatlarını kucaklar..dualarım hepimize..sık sık yazamasamda dualarım sizlerle....olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…