canım yaa benim annemdede var tansiyon çok kötü canı bişeyemi sıkıldı acaba bide annemin bi ara her hafta acillik oluyodu tuzu sıfıra indirdi şimdi iyi allaha şükürler olsun annene söyle kesinlikle tuzsuz yesin çok faydası olur
sende üzülme canım iki canlısın sen bebeişinde üzülür bol bol dua et bende edicem
canım benim izmire gelmeme çok üzülüyordu
biliyordum böyle bişey olacağını
kaç kere dedim anne ne olur üzülme bu kadar sağlığına bişey olacak diye
ama anlamadı yoksa tuzlu falan yemez asla canım
çokçok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah ....
bak sende kendini üzme sakın biz zaten çok zor gebelik geçiriyoz allah korusun sakın haaayasakkelime dikkat kendine canım olumunekankayizsmile
canım bişi yoktur inşallah kontrol etmesinler mi ne güzel işte ellerinini altında bakıp duruyorlar bie biraz şekerli gıdaları fazla kaçırmışsındır, dikkat edersin olur biter sende ne iğnesi alıştın tabi iğne yemeye demi....selam kızlar .....canım çok sıkıldı ya hersey benimi bulacak eşim aradı şimdi endokrin doktoruna seker sonuçlarımı göstermiş doktor yarın beni görmek istemiş bide öiçüm cihazı vereceklermiş 10 gün takip edilecekmiş yarın onuda kullanmayı öğreteceklermiş istermisiniz bide inüsülin iğnesi veriyorlarmış allahım sen koru.
gitmedik canım
benimde moralim çok kötü kuzu
biraz önce annemi aradım hastanedeydi
tansiyonu çok yükselmiş birde kalbi ve ğöğsünde ağrı varmış
ekg çekmişler doktorun gelip bakmasını bekliyorlardı
zaten 2sene önce kalp krizi geçirip by pass olmuşdu
offffffffff ya gurbet ne kadar kötüymüş şimdi malatyada olsam koşar giderdim yanına
ama şimdi gidemiyorum deliriyorum burdamafoldumben:gitme:senağlama
allahım sen koru annemi lütfen
güzincim inşallah hakkında en hayırlı olanla karşılaştırcak Rabbim seni... Büşracım çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım üzülmek sana hiç iyi gelmiyor rahat olmaya çalış olur mu dua et tatlım....hipinizi çok öpüyorum arkadaşlar Allaha emanet olun... bizde hastanelerdeydik ama şükür eşim çok rahatsızlandı pazar geceyi hastanede geçirdik şükür şimdi iyi... dizanteri olmuş soldu sarardı kuzucum ama şükür iyi .... dikkat edin arkadaşlar bu sıcaklarda parazit kaynaklı hastalıklar çok yaygın....taze yemeniz gereken yiyecekleri sirkeli suda bekletmeden yemeyin....
slm bayanlar
bugün doktordaydim.bebegim cok sükür iyiyidi,ve bir kizim oluyor.218 gr.cok mutluyum.sadece disari cikma yasagi geldi.agir kaldirmayacakmisim,seks yasak.bebegin esi öndeymis heran kanama olabilirmis.
büsra annen icin gecmis olsun.
bende daha bebegin hareketlerini hisstmiyom,bugün doktor dedi haftaya falan baslarmis.
evet canım yaaa benim hep 28 de bi olurdu ilk defa böyle oldu aslında kadın olmak çok zor.................rüyanıda rabbim hayra çıkarsın canım kan görünce rüya batıl olur derler ....bende bazen rüyamda giriyom yazışıyom falan demekki ne düşünüp neyle meşgul oluyosak bilinçaltına hemen yerleşiyoo
denden afiyet olsun yarasın bebeğine canım.
asigül allah hayra çıkarsın rüyanı canım.hem kan gördüysen rüyan bozulmuş sayılır hemde tersi çıkar derler ya.uykuda bile rahat yok insana demi.
canım dikkat edersen iğneye gerek kalmaz bak sen kendini üzdükçe şeker de çıkar o nedenle sabah ola hayrola hem rabbim dermansız dert vermesin çok şükür sıkıntı çekiyoruz ama dermanımız var değil mi kuzum benimselam kızlar .....canım çok sıkıldı ya hersey benimi bulacak eşim aradı şimdi endokrin doktoruna seker sonuçlarımı göstermiş doktor yarın beni görmek istemiş bide öiçüm cihazı vereceklermiş 10 gün takip edilecekmiş yarın onuda kullanmayı öğreteceklermiş istermisiniz bide inüsülin iğnesi veriyorlarmış allahım sen koru.
kısmet kuzum benim işim hiiiç belli olmaz valla izmire de gelebilirim her an işin en zor kısmı kocişi ikna bölümüaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3büşra kızlarağasına gittinizmi o gün,nasılsın ?
feryad sağol canım duların için allahda senin gönlünün muradını versin.gel bekliyom seni uğrasmak nedemek seve seve elimden gelen neyse yaparım canım.
azdalar sende kendine iyi bak canım üçlünde iyi çıkacak inş.
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin annene anne hastalığı zordur zaten bir de uzak olunca daha zor gelir insana ççok dua et ama unutma sende annesin bu nedenle yıpratma lütfen kendinigitmedik canım
benimde moralim çok kötü kuzu
biraz önce annemi aradım hastanedeydi
tansiyonu çok yükselmiş birde kalbi ve ğöğsünde ağrı varmış
ekg çekmişler doktorun gelip bakmasını bekliyorlardı
zaten 2sene önce kalp krizi geçirip by pass olmuşdu
offffffffff ya gurbet ne kadar kötüymüş şimdi malatyada olsam koşar giderdim yanına
ama şimdi gidemiyorum deliriyorum burdamafoldumben:gitme:senağlama
allahım sen koru annemi lütfen
güzincim inşallah hakkında en hayırlı olanla karşılaştırcak Rabbim seni... Büşracım çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım üzülmek sana hiç iyi gelmiyor rahat olmaya çalış olur mu dua et tatlım....hipinizi çok öpüyorum arkadaşlar Allaha emanet olun... bizde hastanelerdeydik ama şükür eşim çok rahatsızlandı pazar geceyi hastanede geçirdik şükür şimdi iyi... dizanteri olmuş soldu sarardı kuzucum ama şükür iyi .... dikkat edin arkadaşlar bu sıcaklarda parazit kaynaklı hastalıklar çok yaygın....taze yemeniz gereken yiyecekleri sirkeli suda bekletmeden yemeyin....
feryadcım yok yok gitmiyoz bir yere meraklanma, evdeyiz deli miyiz biz.
Bu ay hemen çalışmalara başladım ve çok tuhafın başım midem..Acaba hemen kalmış olabilirmiyim ya..
reglin geçti mi??
bu arada listeyi tutuyorum fakat hiç tadı tuzu yok üst sıralardaki hanımlar tenezzül edip durumlarını haber dahi etmiyorlar bu yüzden pek canım istemiyor açıkçası hiç olmazsa dr kontrolunda şu oldu bu oldu diye yazsalarda bizde bilgi edinsek ama nerde .....
doğum yapanlar vardır muhakkak onlardan da haber yok böyle olunca hiç bir esprisi kalmıyor listenin sırf kalabalık yapıyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?