Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah geçmişe bakıp bu listeyi bulmak için uğraştım maşallah yaaa ne kadar az hamilemiz ve bebeğine kavuşanlar varken şimdi dolu dolu bir liste gerçekten kocaman maşallah... inşallah topiğe giren herkesin ismini görürüm burda her ne kadar geç geç girsemde... gözlerim dolu dolu oluyor sayı arttıkça herkese maşallah...

büşracım annene çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberlerle mutlu olursun. evet uzak olmak çok zor ha diyince gidilmiyor işte allah kolaylık versin bize. bende mersini hiçççççç sevmedim berbat bir şehir bi kere çok pis bir şehir her taraf çöp dolu sahil bile berbat... annem iyileşince yanına çağır gelsin bir müddet seninle kalsın ikinizede iyi gelir. öptüm canım acil şifalar dilerim

filizcim hakkında bir bilgim yok ama kolay hamile kalabilen bir insansan olabilir bazen çok erken belirtiler verebiliyor yani kişiden kişiye değişiyor. inşallah mübarek ramazan da geliyor allah herkesin gönlüne göre versin.

belirtiler o kadar çabuk başlamaz canım, ya sıcaklardan ya da psikolojiktir yaşadıkların ...
inş. gebelik oluşmuştur
İnşallah canım ya..

Öle canım Amin içime öle doğuyor ama bilemem..

büşra annen nasıl oldu birşey yazmamışsın ?

aysude sağol canım ya sana da gecmiş olsun?simdi iyimi esin? adamlar hasta oldumu cok zor oluyor.

asigül canım tatlı yemekle alakası yok ya ben hamileliğimde tatlıdan soğudum daha su zamana kadar dondurma bile 3 defa yedim.yediğim tek tatlı meyvalardan o kadar gidelim bakalım ne diyecekler?sende bozma moralini ağlamak istiyorsan ağla ama oçocukta karnında geriliyor sen ne hissedersen oda onu hissediyor unutma

günaydınnnnnn

Güzin burada şekeri yüksek çıkıp diyetle düşürebilen Angel vardı,iğneye gerek almadan hallolmuştu,inş. seninkide diyetle düşecek canım,tabii bir de sakin olmak gerekiyor : ))

Büşra canım çok geçmiş olsun,dediğin gibi üzüntü en büyük etken üstüne bir de sıcaklar,arkadaşlarında dediği gibi iyileşir iyileşmez gelebiliyorsa gelsin yanına,senin yaşadığın yeri ve mutlu olduğunu görürse dönüşünde daha rahat edecektir eminim........

Asigül ne olduuuuuuuu..........ben de nefes alamıyorum sıcaklardan,klimaya karşı olmama rağmen dün klima baktım eve,içime sinen bir model bulur bulmaz alıcam..........

Feryad canım nasılsın?hala var mı misafirlerin????

Aysude sizede geçmiş olsun,riskli aylar bu aylar,ben kendi bahçemden topladıklarımı ile bir gece sirkeli suda bekletiyorum,dikkat etmek gerek.......

kızlar günaydın.....
sana da günaydın kuzuu herkese iyi bir gün olsun inş.
evet şükür ama her an başka biri gelebilir lütfen hiçbiriniz öğretmenliğe özenmeyin evde oturup millete hizmet ediyoz başka bişi yok yakın olsun uzak olsun herkes tatilini sende geçirmeye çalışıyo evdeyiz diye ...ya da tatilin var diye mutlaka birinin yanına gidip kalmak zorunda hissediyorlar ve geriyorlar ister istemez evinde kalıp bacaklarını uzatıp keyif yapma lüksün yokmuş gibi ... amma da dertlendim değil mi? kaydirigubbakcemile3ama ne yapayım sinir oluyorum haftasonu gelenler de daha komikti haftasonu nasıl olsa evdedirler gezdirirler bizi demişler ya insan bir arar sorar müsaitmisin diye öyle bişi yok şükür bizimkilerde arıyolar ben şu saatte geliyorum diyolar.. ben de ben hafta sonu çalışıyorum dedim eşimde işteydi planları boşa gitti offf iyi gıcık olmuşum ben kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız bakimm

yukarı da anlattım kuzum :) onun dışında iyiyim şükür

patavatsız misafire bende sinir oluyrum Feryad........diğer gebeliğimde sürekli yattığımı bile bile ısrarla her hafta sonu misafir geliyordu nerdeyse,zavallı eşim ben yetmiyormuşum gibi bir de gelenlerle uğraşıyordu,hatta bazı hanımlar yerlerinden kalkmayıp eşime kendilerine çay servisi yaptırıyorlardı çocuklarını kucaklarına alıp bahane ederek.......ama bu sefer ne yaptım,ne gebeliğimden bahsettim ne de evime kabul ediyorum..........aradıklarında müsait değilim,yalnız kalmak bana daha iyi geliyor diyorum,ansızın çıkıp gelirlersede ne çay ne başka bişey yapma diyorum eşime.........:umursamaz:

ya bizimkiler yatılı geliyorlar memleketten hem eşimin çevresi hem de benim çevrem annem ya da ablam olsalar gam yemeyecem dıdımın dıdısı geliyorum diyo ben de hafta sonu hem cumartesi hem pazar çalışıyorum dedim başka yer aradılar kndilerine geçen yıl da kayınpederimin tütün aldığı adam geliyordu kayınpederim göndermiş sanırım ben de kaynanamlara rahatsızlığımı belirttim çaktırmadım... bir de eşimin arkadaşının kız kardeşi çıktı ankaada çalışıyo evi bana yakın tutmak istediler ama olmadı çok şükür :) :dance:hihoyyythihoyyythihoyyyteşim yokken bana gelme planları yapıyordu oldu cnm :) ben de yalnızlığımda mutluum çevremi seviyorum tabi ama sınırlarını bildikleri sürece sınırını bilmeyene gıcık oluyorum

offff senin durum daha vahim,tabii ki aileler gelince sorun yok ama bana günü birlik gelen arkadaşlarım bile rahatsız olduğum dönemlerde hiç çekilmiyor,zaten canım burnumda bir de geleni gideni nasıl memnun ederimlerle uğraşmak istemiyorum.......biz eşimle zaten çoğu haftasonu başbaşa birşeyler yapamıyoruz,sabah sabah aranırız,kalktınız mı,ne yapacaksınız bugün,şuraya gidelim mi,bunu yapalım mı,artık telefonları kapalı tutuyoruz kesin çözüm........insanlar bizim bir süre yalnız kalmak istediğimizi hala anlayamadılar......

feryad bizi okuyan misafir sevmiyor bunlar diyecek kaydirigubbakcemile3 yok öyle birşey herşey uygun zamanda güzel sadece........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…