offff senin durum daha vahim,tabii ki aileler gelince sorun yok ama bana günü birlik gelen arkadaşlarım bile rahatsız olduğum dönemlerde hiç çekilmiyor,zaten canım burnumda bir de geleni gideni nasıl memnun ederimlerle uğraşmak istemiyorum.......biz eşimle zaten çoğu haftasonu başbaşa birşeyler yapamıyoruz,sabah sabah aranırız,kalktınız mı,ne yapacaksınız bugün,şuraya gidelim mi,bunu yapalım mı,artık telefonları kapalı tutuyoruz kesin çözüm........insanlar bizim bir süre yalnız kalmak istediğimizi hala anlayamadılar......
feryad bizi okuyan misafir sevmiyor bunlar diyecek kaydirigubbakcemile3 yok öyle birşey herşey uygun zamanda güzel sadece........
ozaman dendencim ben şöyle anlatayım herkes anlasın beni :) bu yıl kaynım geldi o gitti hafta geçmedi dayısı geldi o gitti hafta geçmedi amcası geldi o gitti kaynım gitti yakın bir zaman sonra kaynanamlar geldi onlar gimeden eşimin arkadaşları geldi sonra eşimin arkadaşının babası ve kızı geldi onlar gitti kısa zaman sonra kaynanam kayınpederim kaynım eşimin arkadaşı ve kardeşi geldi onlar gitti 4 gün sonra benim uzaktan akrabalar geldi ve hepsi de yatılı ben kızmayım da kim kızsınklava: yorgunluktan herife enerjim kalmıyo be baktım da benim hamiş kalamamam çooook normal nasıl kalayım bu yoğunlukta
merhaba herkese,
siteyi yeni kesfedenlerdenim, mthfr 677 heterozigot teshisiyle dr um "tedavi degil tedbir amacli" dusuncesiyle clexane 0.4 kullandirdi gebeligim boyunca, 33. haftada erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettm, erken dogum sebepli pulmoner hipertansiyon yuzunden,28. haftaya kdr hergun, sonrasinda gunasiri kullandim igneleri, suan gata da prof ali ergune gidiorm, o ise igneleri kesinlikle kullanmamami onerdi, gereksiz gordu, bebegimi kaybedeli 49 gun oluyor, suan icin birsey dusunemiyorm zaten, benimle benzer durum yasayanlar varmi
Canım yaaa...Çok mu kızdırdılar seni ,ama sonuna kadar haklısın .Aynı durumda olmak istemezdim,aslında baştan çok yüz vermeyeceksin bunlara.Ama bazıları arsız oluyor tabi o başka.Neyse sen başediyorsun galiba,iyi de yapıyorsun. olumunekankayizsmile
Neden ne oldu??
canım rüyandan etkienmiş olabilirsin bildiğin duaları oku inş. rahatlarsın
feryad canım çok haklısın önce kendini ve eşini düşün gerisini boşver.......aslında hata bizlerde,bizde çok taviz verdik,kimseye hayır demedik hep yapıcı ve verici olduk,son 1 yılda yaşadıklarımız artık hayır dememizi kolaylaştırdı,ama bu seferde alınıyor ve küsüyorlar,umurumda değil walla.......hiç kimsenin beni strese sokmasına izin vermemeye kararlıyım........kaydirigubbakcemile2
denden tsma nasılsınız biri serumdan diyeride kitaptan kafayı kaldırmıyor anam....
selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum...şimdide geçmişi okudum biraz....herkesin iyi olmasına sevindim...güzin75 canım umarım şeker iğnesi filan çıkmıcak yüreğini ferah tut...bebiş isteyen arkadaşlarım dilerim mübarek ramazan ayında muradımıza ereriz:))) allah hamile arakadaşlarımızında sağlıkla hamilelik geçirip güzel güzel doğum yaparlar inşşşşş....hepinizi öpüyorum...
denden cim klima alamadık hala..10 gün sonra montaj diyorlar...eşimde dükkandaki satıcıya başlıyor ağlamaya...nolurrrrrrrrrr hemen gelin takın klimayı..nolurrrrrrrrr ölüyorum sıcaktan diye...ama adamlar yok çok doluyuz diyorlar...herhalde izmitte gezmediğimiz klimacı kalmadı:))))alırsanız benimde haberm olsun:)))
yav ben de zaten şu sıkıntılı dönemimde çekemiyorum derdim var zaten bana yetiyo yav o kadar yattım bu dediğim insanlar hatrı mı bile sormadı benim aman neyse en azından ben kendimi kasmamayı öğrendim şükürbenim kayınvalidemde sürekli misafir ağırlar,kış aylarında Ankarada kalıyorlar ve sürekli gelen giden,tüm akrabalar sağlık problemleri için Ankaradaki hastaneleri tercih ediyor ne hikmetse......evlendiğinden beri böylemiş ama maşallah hiç şikayet ettiğini duymadım,ben 2 gün Ankaraya gitsem ölüyorum yorgunluktan,gelen gidenden evden dışarı bile çıkamıyoruz.......
ayyy feryad ben burda şiştim vallaaa aman yarabbi annem hep der ki Allahım misafirinde hayırlısını ver kadın bir defa daha haklı çıktı yahu.... aaa bende çalışan birine yatılıyı bırak gündüz gitmemek üçün uğraşırım yahu binbir dert çalışıyor ayaklarını gercek insan bir dinlenecek onlar seni ağarlayacaklarına, aman ne lüzümsuz insanlar var ya. neysem şöyle düşünerek rahatla diyecem ama,, misafir ev sahibinin günahlarını alır götürümüş,.
El insaf yahu birde ya bu devirde artık ne yatılı misafiri çok zor durumda kalmadıktan sonra değil mi ama. ben olsam kudurudum inan. Allah sabırını bol versin bacım
canım senden haber aldığıma çok sevindim, az kalmış bak bebişini kucağına almana, bende şimdi hamileyim, ama bu defaki çok bekletti bizi,neredeyse tüp bebek düşünmeye başlamıştık..merhaba arkadaslar
yenı hamılelerı tebrık edıyorum
bebeıs yolu bekleyenlerı ıns en hyırlı zmanda yavrularının mujdelerını duymalarını temennı edıyorum
bız ıyı kotu 35 haftayı doldurduk
cok sukur gorunurde bır sorunumuz yok
dogum ıcın gun sayıyoruz Artık Allah korktugumuz seylerel karsılastırmsın
zaman cabuk gecıyor kızlar
ıgnelerı her alısımda Allahım bu koca poset ne zman bıter dıyordum sımdı bakıyorum da azıcık ıgnem kalmıs
yolumuz zor mesakkatlı ama ımkansız degıl sabır dılıyorum hepımıze
kendi haline bırakmayı dene bence,bende 1 yıla yakın uğraştım daha önce de söylediğim gibi, sonra oluruna bırakmaya karar verdim, ve o ay hamile kaldım..darısı tüm isteyenleree.1 yıl oldu canım zman geçtikçe endişeler artmaya başlıyor yaşla beraber yeni sıkıntılar ortaya çıkıyor bakalım artık nasip olmayacaksa en ii tedaviyle bile olmaz zatenaslında haklısın biraz kendi haline bırakmak başka şeylere odaklanmak gerkiyor offf çok karışık duygularım nuray_dyn (
allah kolaylık versin canım, buradaki pek çoğumuzun düşük hikayesi var, üstelik kan pıhtılaşmasına ek olarak başka problemler yaşayanlar da var. umudumuzu yitirmediğimiz için hala uğraşıyoruz..elbet bir gün...iğneler benim için hala problemKizlar herkese iyi günler...
yardiminiza ihtiyacim var..3 düsügüm oldu 8-12 ve 18 haftalik...sebebi belli kanda pihtilasma cikti..faktör v ve proteyin s eksikligi...bugün test yaptin ve Allahima sükürlerki yeniden hamileyim...doktora p.tesi gidecegim..hemen igneye baslanacak...yasim 39..6cm miyonum ve troyitim var..anlayacaginiz isin zor...
Lütfen beni bilgilendirin..igne yapma disinda nelere dikkat etmeliyim..yapmam vede yapmamam gereken seyler ne...tsekkür ederiyorum
umarım test sonucun iyi çıkar, haberlerini bekliyoruz..iyi pazarlar herkese.ben de iyice gezdim bugüama arabayla acaip sıcak.ya kızlar biz ultrasona göre 17t2yiz.henüz hareketlerini hissetmiyorum.kasığımda kuruluk,arada sancı oluyo ama inşallah herşey iyidir.yarın 3lü test var bakalım hayırlısı
off canım ya bende kiloluyum,kilolarla başım belada, dr um sürekli sakın kilo alma deyip duruyor, o da beni çok geriyor, resmen lokmalarımı sayıyorum :))asigül ne pişiği kızamık çıkaracam. kiloluyum ama çok şükür hiç pişik olmam.
olmam dedim ya yarın olurum artık.kaydirigubbakcemile3
belki gerek kalmaz,diyet ile halledilebilir,stres te şekeri yükselten etkenlerden unutma..geçmiş olsun.selam kızlar .....canım çok sıkıldı ya hersey benimi bulacak eşim aradı şimdi endokrin doktoruna seker sonuçlarımı göstermiş doktor yarın beni görmek istemiş bide öiçüm cihazı vereceklermiş 10 gün takip edilecekmiş yarın onuda kullanmayı öğreteceklermiş istermisiniz bide inüsülin iğnesi veriyorlarmış allahım sen koru.
hayırlı olsun canım, yasakları gözardı etme,umarım herşey yolunda gider,slm bayanlar
bugün doktordaydim.bebegim cok sükür iyiyidi,ve bir kizim oluyor.218 gr.cok mutluyum.sadece disari cikma yasagi geldi.agir kaldirmayacakmisim,seks yasak.bebegin esi öndeymis heran kanama olabilirmis.
büsra annen icin gecmis olsun.
bende daha bebegin hareketlerini hisstmiyom,bugün doktor dedi haftaya falan baslarmis.
patavatsız misafire bende sinir oluyrum Feryad........diğer gebeliğimde sürekli yattığımı bile bile ısrarla her hafta sonu misafir geliyordu nerdeyse,zavallı eşim ben yetmiyormuşum gibi bir de gelenlerle uğraşıyordu,hatta bazı hanımlar yerlerinden kalkmayıp eşime kendilerine çay servisi yaptırıyorlardı çocuklarını kucaklarına alıp bahane ederek.......ama bu sefer ne yaptım,ne gebeliğimden bahsettim ne de evime kabul ediyorum..........aradıklarında müsait değilim,yalnız kalmak bana daha iyi geliyor diyorum,ansızın çıkıp gelirlersede ne çay ne başka bişey yapma diyorum eşime.........:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?