Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya genelde misafiri severim ama benim istediğim zaman da istanbula gittim ya geldim eşimin arkadaşı kardeşiyle memleketten gelecekmiş aynı gün kaynım gelecekmiş sonra kaynanamlar aradı bizde gelecektik sürpriz yapalım dedik ama sonra haber vermeye karar verdik ( bana hazırlık yap diyo çaktırmadan ) hiç kasmadım valla yemeğimi yaptım oturdum önceden olsa tatlılar pastalar hepsi hazırdı ama yol yorgunluğum çıkmamış hala sizle mi uğraşacam birde biz daha yeni geldik ordan ...neyse nasıl alıştırdıysam baktım kaynım orayı burayı karıştıryo sonra bana sordu pasta falan yapmadın mı diye :) bu sıcakta hiç bişeyle uğraşamam dedim kaydirigubbakcemile3 kaynanamda yanımdaydı duydu geldikleri zaman da ankaranın yandığı günler şimdi en azından gece uyuyabiliyoruz sıcak ama ozaman gece de uyunmuyo öyle berbat günler oturduğum yerde ter atıyorum birde onlara pastalar börekler yapacam banane kahvaltı hazırlamaya bile kalkmadım valla sinirimden ohh iyi oldu kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

feryad bizi okuyan misafir sevmiyor bunlar diyecek kaydirigubbakcemile3 yok öyle birşey herşey uygun zamanda güzel sadece........

dengesizlik yapanı sevmiyorum valla ben ama arkadaşlaımla bir araya gelmeye bayılıyorum aysude gördü ya birlikte yaptık yedik topladık muhabbet ettik kasmadım ve kasılmadım ama ötekiler kasıyo beni

ozaman dendencim ben şöyle anlatayım herkes anlasın beni :) bu yıl kaynım geldi o gitti hafta geçmedi dayısı geldi o gitti hafta geçmedi amcası geldi o gitti kaynım gitti yakın bir zaman sonra kaynanamlar geldi onlar gimeden eşimin arkadaşları geldi sonra eşimin arkadaşının babası ve kızı geldi onlar gitti kısa zaman sonra kaynanam kayınpederim kaynım eşimin arkadaşı ve kardeşi geldi onlar gitti 4 gün sonra benim uzaktan akrabalar geldi ve hepsi de yatılı ben kızmayım da kim kızsınklava: yorgunluktan herife enerjim kalmıyo be baktım da benim hamiş kalamamam çooook normal nasıl kalayım bu yoğunlukta

merhaba arkadaşlar :dance:
uzun zamandır giremedim siteye,özledim sizi. olumunekankayizsmile
Nasılsınız bakalım,inşallah bir yaramazlık yoktur.biraz geçmişe baktım ama fazla vaktim olmadı.Şimdilik ters giden birşey yok galiba....Aman olmasın zaten.Rabbim herkasin muradını versin...
Bu gece ilk sahurumuz inşallah...hepinizin mübarek ramazan ayı kutlu olsun.Evlerimize hayır ve bereket getirsin... turkbayragi a.s.

Canım yaaa...Çok mu kızdırdılar seni ,ama sonuna kadar haklısın .Aynı durumda olmak istemezdim,aslında baştan çok yüz vermeyeceksin bunlara.Ama bazıları arsız oluyor tabi o başka.Neyse sen başediyorsun galiba,iyi de yapıyorsun. olumunekankayizsmile

aramıza hoşgeldin canım. a.s.
çok geçmiş olsun ,zor günler geçirmişsin hepimiz gibi.Allah bir daha o acıyı yaşatmasın.İnşallah bir dahaki sefere kucağına alırsın bebeğini,sağlıkla..benim de 3 kaybım oldu.şimdilik düşünmüyoruz, zaten test sonuçlarım kayboldu ve yeniden yaptırıcam mecburen.
Demek sen de gaziantep desin sevindim yaa. olumunekankayizsmile Hangi doktora gidiyorsun?

ne yapayım canım nasıl anlıyorsalar onu yapıyorum :) kaynanam kaynımın gıcık pantolonu var kaynımaütü yap diyo (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı)ben de kaynıma döndüm ben kahve yapacam sen ütüleri yap dedim kaynanam gitti tıpış tıpış yaptı ütüsünü ...hiç kasamam valla bu yıl tüp bebek yaptırdık o kadar yattım ihtiyacımız vardı lütfedip gelmedi bile o nedenle ben de kendimi hiç yoramam onun için benimkiler ben çalışırken geliyo kızımız az rahat etsin diye o da ne zaman tatile girsem ozaman geliyo gelinim hizmet etsin diye sonra da arkamdan olur olmaz laf ediyo alsanaalsanasmile boşverin siz de önce can valla kimse eline sağlık bile demiyo eşimde anladı ne halt olduklarını çok şükür daha rahatımsempatiksalakcinni

feryad canım çok haklısın önce kendini ve eşini düşün gerisini boşver.......aslında hata bizlerde,bizde çok taviz verdik,kimseye hayır demedik hep yapıcı ve verici olduk,son 1 yılda yaşadıklarımız artık hayır dememizi kolaylaştırdı,ama bu seferde alınıyor ve küsüyorlar,umurumda değil walla.......hiç kimsenin beni strese sokmasına izin vermemeye kararlıyım........kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sonunda öğrniyoruz kendimizi düşünmeyi sanırım acı tecrübelerden sonra da olsa mafoldumben neyse aman be böyle iyiymiş valla :) ne o eski halimi düşündüm de valla iyi böylesi aysude aradı az önce sana yine mi misafir geldi ya ben kaçırmışım onu diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendisi benim kaynanamı da tanıma şerefine nail olduğu için bir sevdi bir sevdi delikafaduldendelikafadulden çok istiyo ama vermem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asigül aslında seni çok iyi anlıyorum,bilinçaltındaki korkularımız bu şekildeaçığa çıkıyor ne yazık ki.......doktora git bebeğini gör ve rahatla canım.....

benim kayınvalidemde sürekli misafir ağırlar,kış aylarında Ankarada kalıyorlar ve sürekli gelen giden,tüm akrabalar sağlık problemleri için Ankaradaki hastaneleri tercih ediyor ne hikmetse......evlendiğinden beri böylemiş ama maşallah hiç şikayet ettiğini duymadım,ben 2 gün Ankaraya gitsem ölüyorum yorgunluktan,gelen gidenden evden dışarı bile çıkamıyoruz.......

ayyy feryad ben burda şiştim vallaaa aman yarabbi annem hep der ki Allahım misafirinde hayırlısını ver kadın bir defa daha haklı çıktı yahu.... aaa bende çalışan birine yatılıyı bırak gündüz gitmemek üçün uğraşırım yahu binbir dert çalışıyor ayaklarını gercek insan bir dinlenecek onlar seni ağarlayacaklarına, aman ne lüzümsuz insanlar var ya. neysem şöyle düşünerek rahatla diyecem ama,, misafir ev sahibinin günahlarını alır götürümüş,.
El insaf yahu birde ya bu devirde artık ne yatılı misafiri çok zor durumda kalmadıktan sonra değil mi ama. ben olsam kudurudum inan. Allah sabırını bol versin bacım

selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum...şimdide geçmişi okudum biraz....herkesin iyi olmasına sevindim...güzin75 canım umarım şeker iğnesi filan çıkmıcak yüreğini ferah tut...bebiş isteyen arkadaşlarım dilerim mübarek ramazan ayında muradımıza ereriz:))) allah hamile arakadaşlarımızında sağlıkla hamilelik geçirip güzel güzel doğum yaparlar inşşşşş....hepinizi öpüyorum...

denden cim klima alamadık hala..10 gün sonra montaj diyorlar...eşimde dükkandaki satıcıya başlıyor ağlamaya...nolurrrrrrrrrr hemen gelin takın klimayı..nolurrrrrrrrr ölüyorum sıcaktan diye...ama adamlar yok çok doluyuz diyorlar...herhalde izmitte gezmediğimiz klimacı kalmadı:))))alırsanız benimde haberm olsun:)))

denden tsma nasılsınız biri serumdan diyeride kitaptan kafayı kaldırmıyor anam....

asigül sen çok yaşa e mi.........serumumu dün aldım bikerem,bugün maşallahım var,haftada 3 gün kokteyl iyi oluyor........

canım işyerindekini sormuştum ben ama arızalıydı ya hani............bu arada siz hangi marka almaya karar verdiniz??ben hala kararsızım.......

yav ben de zaten şu sıkıntılı dönemimde çekemiyorum derdim var zaten bana yetiyo yav o kadar yattım bu dediğim insanlar hatrı mı bile sormadı benim aman neyse en azından ben kendimi kasmamayı öğrendim şükür

aman boşverin geçti gitti beni kızdıran kısım şu ki bana sormadan beni içine alan planlar yapmaları onu da bozuyorum güzelce yani üstesinden geldim anlayacağınız ... o nedenle sen şişme kuzum şişme iyi ol sen tmm mı

selam kızlar nasılsınız
güzincim bişey olmayacak meraklanma şekerin düzelir zaten çokta yüksek değil
büşracım annecine geçmiş olsun allah şifalar versin
aysudecim eşine geçmiş olsun cnım sıcaklardan maalesef herşey oluyor
denden maşllah sende daha iyi olacaksın inş bu günlerde geçecek sabır
meltemcim maşallah 38. haftaya geldiniz allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hiç olmazsa doğumdan sonra neler yaşadığını yaz bari

herkese merhaba, kaç gündür giremedim, evim ve bilgisayarım istilaya uğramıştı, çok sinirliyim, gerginim, neyseki dün akşam bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür, şimdi içim biraz daha rahatladı, ama dr yatak istirahatine devam diyor,diğer düşüklerim geç düşükler oldukları için 4 ay bitene kadar dikkat diyor, riskli dönemmiş benim için,iğne yerlerimiş görünce şok geçirdi adam ne yaptın kendine diyor, bende çoğu klinikte vuruldu diye söyledim, sonuç hep aynı mosmooooor..

bugün itibari ile 7 haftalık oldum.dün 6+6 görünüyordu bebek,8,1 mm boyunda, miniciiik....

canım senden haber aldığıma çok sevindim, az kalmış bak bebişini kucağına almana, bende şimdi hamileyim, ama bu defaki çok bekletti bizi,neredeyse tüp bebek düşünmeye başlamıştık..
kendi haline bırakmayı dene bence,bende 1 yıla yakın uğraştım daha önce de söylediğim gibi, sonra oluruna bırakmaya karar verdim, ve o ay hamile kaldım..darısı tüm isteyenleree.
allah kolaylık versin canım, buradaki pek çoğumuzun düşük hikayesi var, üstelik kan pıhtılaşmasına ek olarak başka problemler yaşayanlar da var. umudumuzu yitirmediğimiz için hala uğraşıyoruz..elbet bir gün...iğneler benim için hala problem (

umarım test sonucun iyi çıkar, haberlerini bekliyoruz..
asigül ne pişiği kızamık çıkaracam. kiloluyum ama çok şükür hiç pişik olmam.
olmam dedim ya yarın olurum artık.kaydirigubbakcemile3
off canım ya bende kiloluyum,kilolarla başım belada, dr um sürekli sakın kilo alma deyip duruyor, o da beni çok geriyor, resmen lokmalarımı sayıyorum :))
belki gerek kalmaz,diyet ile halledilebilir,stres te şekeri yükselten etkenlerden unutma..geçmiş olsun.
hayırlı olsun canım, yasakları gözardı etme,umarım herşey yolunda gider,

ahh ahhh , en derin yarama parmak basılmış, kaç gündür görümcemler çoluk çocuk ma aile bendelerdi, üstelik yatmam gerektiğini bildikleri halde önlerine hizmet beklediler, evin de altını üstüne getirip gittiler, çok sinirliyim çooook.klava:düşüncesizlik çok kötü bişey..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…