Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız okumaktan yoruldum sen iyi ağırlamışsınhiç nefes almadan.bravo sana.sabırlı kızmışsın.eşin kıymetini bilsin valla.

slm kızlar nasılsınız sonuçlarımı gösterdim boğazımın sol tarafında ve mememin sağ tarafında nodül çıktı ama doktor iyi huylu kötü bişey yok 3 ay sonra tekrar kontrole gel dedi prolaktin ve troid hormonlarım bu sefer normal çıktı :) ilaç falan kullanmıcam anlıcanız göğsümden süt gelmesinede süy kanalların geniş olduğu için geliyodur dedi bizim bebiş gelirse şayet iyi beslenicek galiba:) ben 1 haftadır yoktum sıkıntıdan stresten uzak durmak için memleketim ılgaza gittim ohhhh o kadar güzel geçtiki ankaraya dönmek hiç istemedim ama eşimin işleri dolayısıyla döndük döner dönmez de stresler tekrar başladı bu seferde görümcem boşanıcam diye tutturdu eltimle napcaaz diye kara kara düşünüyoruz hayırlısı bakalım

selam kızlar..bende aranıza katıldım...4 haftalık hamileyim dn kesemizi gördük ve buğün iğneye başladık..mhfr heteroziğot taşıyıcısıyım d um clexane 0,4 başladı.. ilk iğnemi az önce karnımdan vurdum ama o kadar çok canım yandıki anlatamam , dağılırken çok acı verdi...normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,iki kaybım var rabbim bunu bize bağışlar inşallah dualarınız esirgemeyin benden ....

canım hayırlı olsun bebişin.ben de heterezigot taşıyıcısıyım.18 haftalık hamişim.iğneler belli olmuyo bazen çok acıtıyo bazen de hiç acımıyo.inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

kızlar ramazan geldi ama oruç tutmadan da.ne bileyim yaz dönemi ya bebek susuz kalmasın.şimdi zaten riskli gebelikler yaşıyoruz.

asigül aslında seni çok iyi anlıyorum,bilinçaltındaki korkularımız bu şekildeaçığa çıkıyor ne yazık ki.......doktora git bebeğini gör ve rahatla canım.....

ay canım evet bilinçaltı. bugün teyzemin kızının bahçeli evine gittik ordaaa iki basamak merdiven vardı ben ise ikiincisni görmeden attım adımı tabi küt düştüm neyse ki Allah korudu yavaşça dizimin üstüne oturdum aman bir telaş olduk sakındığın göze çöp batarmış en kısa zamanda çktırmadan doktora gitemm lazım zaten iğnem bitmek üzere bahanemde hazır eşim duymasın tabi...

saol canım
bebeğin ve senin iyi olmana sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

saol canım ama anne bu başka bişeye benzemiyorki insan nasıl üzülmesin
sizede çok geçmiş olsun kuzu inşallah eşin şimdi daha iyidir
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

büşra çok geçmiş olsun canım.Sıcaklar daetkili olmuştur.inşallah tez zamanda iyileşir anneciğin.bol dua et aklına kötü bişey getirme

inşallah canım benim zaten bol bol dua ediyorum elimden başka biişey gelmiyor malesef

canım Allah acil şifalar versin annene ve hastalara, zor tabi anne insanın hayatında önemli bir kale, dua et ama kendinin de hasta etme ne olur o zaman annen daha çok üzülür bak, destek ol ki çabuk iyileşsin.

saol canım elimden geldiğince uzaktan desdek olmaya çalışıyorum

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin annene anne hastalığı zordur zaten bir de uzak olunca daha zor gelir insana ççok dua et ama unutma sende annesin bu nedenle yıpratma lütfen kendini

hiç sorma kuzu uzaklık en kötüsü yanında olamamak çok kötü hep annemi düşünüyorum şuan nasıl yanında kim var bişeye ihtiyacı varmı diye
ahhhhh ahh anne hiç bişeye benzemiyorki insan nasıl yıpratmasın kendini
allahım herkesin annesine sağlık versin

saol canım
aslında okadar kötü bir şehir deil mersin ama alışma süresi zor geçer bilirm
canım eğer doktorum izin verirse ramazan bayramında biz gitcez malatyaya
zaten ondan sonrada allah kısmet ederse doğuma yalkın annem geleecek iizmire

büşra annen nasıl oldu birşey yazmamışsın ?

canım şimdilik kalple ilgili bie sorun çıkmadı çok şükür ama galiba şeker varmış annemde
1 hafta şeker takibi yapılacak onun sonucuna göre bişey diyebilirim demiş doktor
sen nasılsın doktora gittinmi ne oldu merak ettim

canım eğer doktor izin verirse ramazan bayramı için ben gitcem inşallah dönüştede annemi alır gelirim zaten doğuma yakın gelecekti
sen nasılsın canım bulantıların azaldımı

çok saol canım
sen nasılsın bebiş nasıl

herkese merhabalar nasilsiniz hamilelerimiz ve hamileligi bekleyen herkese ramazan ayi hayir getirsin insallah.ben tr ye geldim izine pazartesi gecesi geldik cok sukur evimize hersey yolunda beni merak eden herkese cok selam

sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş.
clexane biraz yakıyor,o yüzden yavaş vermeni tavsiye ederim,çok yavaşda değil,hızlı da değil,hissettiğin acıya göre ayarlayabilirsin.............bir süre sonra alışacaksın ve hiç acımayacak zaten ..........

geçmiş olsun canım......dikkat et kendine.......

canım eğer doktor izin verirse ramazan bayramı için ben gitcem inşallah dönüştede annemi alır gelirim zaten doğuma yakın gelecekti
sen nasılsın canım bulantıların azaldımı

Büşra annenin daha iyi olmasına sevindim.........ama bayramda nasıl gideceksin,son aylar,araba ile gidersen belki izin verir doktorun ama ne bilim riske atma,bende bayramda Aksaraya gitmek istiyorum ama bir yandan da kıpırdama Deniz diyorum.........bulantılarım serum aldığım gün ve sonrasında azalıyor,sonra yine aynı...........inş. geçer bir kaç haftaya
kadar

herkese merhabalar nasilsiniz hamilelerimiz ve hamileligi bekleyen herkese ramazan ayi hayir getirsin insallah.ben tr ye geldim izine pazartesi gecesi geldik cok sukur evimize hersey yolunda beni merak eden herkese cok selam

Limburg arada böyle ses ver,iyi olmana sevindim....

merhabaaaaaaaaaaaa.

gözün aydın bak bebiş iyiymiş.kendinede bebişe de iyi bak.
şekeri tetikleyen en önemli şey üzüntü .kendini strese sokma.kan şekerini sürekli dengede tutmaya çalış.dr söylemiştir ama 2 saat arayla az az atıştırırsan şekerin dengede kalır.yediklerine dikkat ederekkontrol altında tutabilirsin.allah daha büyük dert vermesin.
canım annene çok geçmiş olsun.anne işte dayanmıyor yüreğimiz.hergün ara senin iyi ve mutlu olduğunu anlayınca o da iyileşecektir.toparlanınca da çağır yanına gelsin.son aylarında yanında olur hem.
bebişinin iyi olmasına çok sevindim.yasaklar canını sıkmasın.herşey bebişimiz için.kendine de bebişe de çokkk dikkat et.

ya kızlar çok kötüyüm nefes alamıyorum, ağlıyorum yaaa durduk yere
ne oldu kuzucuğum yaa.rüyalardan etkileniyorsun heralde..ben de 3 gecedir hep kötü rüyalar görüyorum .allah hayra çıkarsın.üzme kendini bebiş de etkilenir.
iğneyi yavaş yavaş ver o zaman daha az acıyor.
allah korumuş.amannnn çok dikkat.

çok az geliyon hiç karşılaşamaz olduk yaa.bizleri unutma.bizlerin arasında kader birliği var.kendine iyi bak.

denden,feryat.aysude,sonuyok,gelevera,tsma,nergis sizlerede öpücüklerr.adını yazmayı unuttuğum arkadaşlarım küsmeyin lütfen.

bu arada bu gün dr gidecem .inşallah herşey yolundadır.dua edin lütfen.akşam yazarım.

aysude denden tsma sonıyok nuraydyn feryad büşra ddilek azdalar emine asigül tarfil ve adını yazamadığım arkadaslar günaydın, hayırlı ramazanlar bu hayırlı günlerde allahım hepimizin yüzüne baksın herkesin ne muradı varsa nasip etsin.....

mereba güzin benimde şekerim yüksek çıktı banada alet verdiler vede diyet yaptırıyolar şuan takipteyim şekerim çok düştü diyetle ama böyle durumlarda ünsilin daha garanti koruyo Allah yardımcın olsun başlarda biraz zorlanırsın ama alışırsınkesinlikle tatlılardan uzak dur bebişin için

canım iğneleri vururken belki hata yapıyorsundur belki de tenin hassastır ,yatak istirahatına gelince bunu kimse için bozma onlar sevgili misafirlerine gelince alsanaalsanasmile deli mi bunlar hadi bende bişey seninkiler de hayret bişiler yani yatıp sen onlara emirler de bulunsaydın bak nasıl kaçıyorlar ne bu ya allah allah söylemk istediğim çok şey var ama en kısa haliklava:klava:klava: bu
kız okumaktan yoruldum sen iyi ağırlamışsınhiç nefes almadan.bravo sana.sabırlı kızmışsın.eşin kıymetini bilsin valla.
ya okadar yazdım ama tabi ben bunları içimde yaşadım yine güler yüzümü gösterdim sevgili misafirlerime valla cnm ne bilim bana bişi dediği yok da heriflere yaranabilen var mı bilemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaaan
geçmiş olsun ama görümcenin boşanması seni neden strese sokuyo canım yeteri kadar sıkıntın yok mu yoksa boşanması sizin için kötü sonuçlar mı doğuruyo ??
kayıpların için geçmiş olsun canım ve yeni bebeğin hayırlı olsun rabbim yolun sonuna kadar sağlık sıhat versin kucağına al inş. clexan iğneye gelince o baya acıyor ve yakıyor ben kullandığım dönemde iğneyi vurduktan sonra üzerine buz koy demişti hemşire o biraz rahatlatıyor ve sakın ovma tmm mı?
kızlar ramazan geldi ama oruç tutmadan da.ne bileyim yaz dönemi ya bebek susuz kalmasın.şimdi zaten riskli gebelikler yaşıyoruz.
kız zaten riskli gebeliklere giriyoruz ne orucu ben tutuyorum bak burda hepinizin yerine siz bol bol su için dinlenin güzel güzel yiyin ki miniklerimiz beslensin bak burda onlara canı gönülden teyzelik yapcak biri var hiç kızdırmayın onukaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Kızlar bu iğneler eczanelerde rahat bulunuyormu????
evet canım çok şükür aramızda zorlanan yok iğneleri bulurken

Ah be kuzum bilmezmiyim annem yüzünden amirime rest çekmiştim ben annem hastanede krizler geçiriyordu adamı gece 11-12 aradım izin istemeye durumu anlatacam bana senden başka bakacak kimse yok mu diyoalsanaalsanasmile dedim ben bakmaya gitmiycem ablalarım var yanında annemi görmeye gidecem druramıyorum burda izin versen de vermesen de gidiyorum dedim kaydirigubbakcemile3 ozaman gel yarın izin vereyim diyo lütfetti beyfendi

azadlar Allah anneli babalı büyütsün bazı kişiler bebek hareketlerini çok geç hissedebiliyomuş aslında bebek hareket edyiyo o hareketlerin ona ait oldugunu ilk anneler fazla ayıt edemiyomuşama mera etme kısa zamanda tekmelemeye başlar

dün seker için endokrine gittik doktor sonuçların birinin çok düşük olması diğerinin sınırda çıkması normal olmadığı için bir hafta takip edileceğini nasıl ölçeceğimi ve diyet listesiyle beraber nasıl yapılacağını anlattı.bu değerlere göre inüsilün kullanılmazmış (içim rahatladı),hele bir diyet listesi varki ne ararsan var ben bunları yersem iki tane olurum dedim gülüyorlar.toplamda 7 ayda 6 kilo aldım ve iyi buldular.bugün sabah ölçümlerime basladım .
açlık 76, 1.saat sonra 115, 2.saat 77 aslında hersey normal ama bakalım artık

esra1984 canım ben zaten sekerle ilgili birsey ağzıma sokmuyorum içim almıyor.ben marttan beri ne tatlı ne recel yiyemiyorum.bak su zamana kadar 2 kere dondurma yedim önceden tatlı ile aram iyiydi ama şimdi içim almıyor.şekerin sınırda çıktığı gün kayınvaldeme çok sinirlenmiştim öyle böyle değil büyük ihtimalle ondan oldu eşimde öyle diyor.

günaydın canım sana da hayırlı ramazanlar bu günlerde dualarımız kabul olur inş.

herkeze hayırlı ramazanlaar..benim oruç gitti reglim geldi belkim olmam diyordum ama oldum hayırlısı.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun..güzin geçmiş olsun insüline gerek olmamasına çok sevindim.stresten uzak dur conım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…