ozaman dendencim ben şöyle anlatayım herkes anlasın beni :) bu yıl kaynım geldi o gitti hafta geçmedi dayısı geldi o gitti hafta geçmedi amcası geldi o gitti kaynım gitti yakın bir zaman sonra kaynanamlar geldi onlar gimeden eşimin arkadaşları geldi sonra eşimin arkadaşının babası ve kızı geldi onlar gitti kısa zaman sonra kaynanam kayınpederim kaynım eşimin arkadaşı ve kardeşi geldi onlar gitti 4 gün sonra benim uzaktan akrabalar geldi ve hepsi de yatılı ben kızmayım da kim kızsınklava: yorgunluktan herife enerjim kalmıyo be baktım da benim hamiş kalamamam çooook normal nasıl kalayım bu yoğunlukta
selam kızlar..bende aranıza katıldım...4 haftalık hamileyim dn kesemizi gördük ve buğün iğneye başladık..mhfr heteroziğot taşıyıcısıyım d um clexane 0,4 başladı.. ilk iğnemi az önce karnımdan vurdum ama o kadar çok canım yandıki anlatamam , dağılırken çok acı verdi...normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,iki kaybım var rabbim bunu bize bağışlar inşallah dualarınız esirgemeyin benden ....
asigül aslında seni çok iyi anlıyorum,bilinçaltındaki korkularımız bu şekildeaçığa çıkıyor ne yazık ki.......doktora git bebeğini gör ve rahatla canım.....
slm bayanlar
bugün doktordaydim.bebegim cok sükür iyiyidi,ve bir kizim oluyor.218 gr.cok mutluyum.sadece disari cikma yasagi geldi.agir kaldirmayacakmisim,seks yasak.bebegin esi öndeymis heran kanama olabilirmis.
büsra annen icin gecmis olsun.
bende daha bebegin hareketlerini hisstmiyom,bugün doktor dedi haftaya falan baslarmis.
güzincim inşallah hakkında en hayırlı olanla karşılaştırcak Rabbim seni... Büşracım çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım üzülmek sana hiç iyi gelmiyor rahat olmaya çalış olur mu dua et tatlım....hipinizi çok öpüyorum arkadaşlar Allaha emanet olun... bizde hastanelerdeydik ama şükür eşim çok rahatsızlandı pazar geceyi hastanede geçirdik şükür şimdi iyi... dizanteri olmuş soldu sarardı kuzucum ama şükür iyi .... dikkat edin arkadaşlar bu sıcaklarda parazit kaynaklı hastalıklar çok yaygın....taze yemeniz gereken yiyecekleri sirkeli suda bekletmeden yemeyin....
büşra çok geçmiş olsun canım.Sıcaklar daetkili olmuştur.inşallah tez zamanda iyileşir anneciğin.bol dua et aklına kötü bişey getirme
canım Allah acil şifalar versin annene ve hastalara, zor tabi anne insanın hayatında önemli bir kale, dua et ama kendinin de hasta etme ne olur o zaman annen daha çok üzülür bak, destek ol ki çabuk iyileşsin.
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin annene anne hastalığı zordur zaten bir de uzak olunca daha zor gelir insana ççok dua et ama unutma sende annesin bu nedenle yıpratma lütfen kendini
büşracım annene çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberlerle mutlu olursun. evet uzak olmak çok zor ha diyince gidilmiyor işte allah kolaylık versin bize. bende mersini hiçççççç sevmedim berbat bir şehir bi kere çok pis bir şehir her taraf çöp dolu sahil bile berbat... annem iyileşince yanına çağır gelsin bir müddet seninle kalsın ikinizede iyi gelir. öptüm canım acil şifalar dilerim
büşra annen nasıl oldu birşey yazmamışsın ?
günaydınnnnnn
Büşra canım çok geçmiş olsun,dediğin gibi üzüntü en büyük etken üstüne bir de sıcaklar,arkadaşlarında dediği gibi iyileşir iyileşmez gelebiliyorsa gelsin yanına,senin yaşadığın yeri ve mutlu olduğunu görürse dönüşünde daha rahat edecektir eminim........
selam kızlar nasılsınız
güzincim bişey olmayacak meraklanma şekerin düzelir zaten çokta yüksek değil
büşracım annecine geçmiş olsun allah şifalar versin
aysudecim eşine geçmiş olsun cnım sıcaklardan maalesef herşey oluyor
denden maşllah sende daha iyi olacaksın inş bu günlerde geçecek sabır
meltemcim maşallah 38. haftaya geldiniz allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hiç olmazsa doğumdan sonra neler yaşadığını yaz bari
selam kızlar..bende aranıza katıldım...4 haftalık hamileyim dn kesemizi gördük ve buğün iğneye başladık..mhfr heteroziğot taşıyıcısıyım d um clexane 0,4 başladı.. ilk iğnemi az önce karnımdan vurdum ama o kadar çok canım yandıki anlatamam , dağılırken çok acı verdi...normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,iki kaybım var rabbim bunu bize bağışlar inşallah dualarınız esirgemeyin benden ....
ay canım evet bilinçaltı. bugün teyzemin kızının bahçeli evine gittik ordaaa iki basamak merdiven vardı ben ise ikiincisni görmeden attım adımı tabi küt düştüm neyse ki Allah korudu yavaşça dizimin üstüne oturdum aman bir telaş olduk sakındığın göze çöp batarmış en kısa zamanda çktırmadan doktora gitemm lazım zaten iğnem bitmek üzere bahanemde hazır eşim duymasın tabi...
canım eğer doktor izin verirse ramazan bayramı için ben gitcem inşallah dönüştede annemi alır gelirim zaten doğuma yakın gelecekti
sen nasılsın canım bulantıların azaldımı
herkese merhabalar nasilsiniz hamilelerimiz ve hamileligi bekleyen herkese ramazan ayi hayir getirsin insallah.ben tr ye geldim izine pazartesi gecesi geldik cok sukur evimize hersey yolunda beni merak eden herkese cok selam
gözün aydın bak bebiş iyiymiş.kendinede bebişe de iyi bak.asigül,angel,emine,güzin çok saolun kızlar rahatlattınız beni.bugün 3lü test günüydü.kan verdim sonuç henüz çıkmadı.bebişim iyiymiş çok şükür 243 grammış.doktor da 2-3 hafta sonra hissedersin dedi.bakalım artık.kendinize çooook ii bakın.
şekeri tetikleyen en önemli şey üzüntü .kendini strese sokma.kan şekerini sürekli dengede tutmaya çalış.dr söylemiştir ama 2 saat arayla az az atıştırırsan şekerin dengede kalır.yediklerine dikkat ederekkontrol altında tutabilirsin.allah daha büyük dert vermesin.selam kızlar .....canım çok sıkıldı ya hersey benimi bulacak eşim aradı şimdi endokrin doktoruna seker sonuçlarımı göstermiş doktor yarın beni görmek istemiş bide öiçüm cihazı vereceklermiş 10 gün takip edilecekmiş yarın onuda kullanmayı öğreteceklermiş istermisiniz bide inüsülin iğnesi veriyorlarmış allahım sen koru.
canım annene çok geçmiş olsun.anne işte dayanmıyor yüreğimiz.hergün ara senin iyi ve mutlu olduğunu anlayınca o da iyileşecektir.toparlanınca da çağır yanına gelsin.son aylarında yanında olur hem.gitmedik canım
benimde moralim çok kötü kuzu
biraz önce annemi aradım hastanedeydi
tansiyonu çok yükselmiş birde kalbi ve ğöğsünde ağrı varmış
ekg çekmişler doktorun gelip bakmasını bekliyorlardı
zaten 2sene önce kalp krizi geçirip by pass olmuşdu
offffffffff ya gurbet ne kadar kötüymüş şimdi malatyada olsam koşar giderdim yanına
ama şimdi gidemiyorum deliriyorum burdamafoldumben:gitme:senağlama
allahım sen koru annemi lütfen
bebişinin iyi olmasına çok sevindim.yasaklar canını sıkmasın.herşey bebişimiz için.kendine de bebişe de çokkk dikkat et.slm bayanlar
bugün doktordaydim.bebegim cok sükür iyiyidi,ve bir kizim oluyor.218 gr.cok mutluyum.sadece disari cikma yasagi geldi.agir kaldirmayacakmisim,seks yasak.bebegin esi öndeymis heran kanama olabilirmis.
büsra annen icin gecmis olsun.
bende daha bebegin hareketlerini hisstmiyom,bugün doktor dedi haftaya falan baslarmis.
ne oldu kuzucuğum yaa.rüyalardan etkileniyorsun heralde..ben de 3 gecedir hep kötü rüyalar görüyorum .allah hayra çıkarsın.üzme kendini bebiş de etkilenir.ya kızlar çok kötüyüm nefes alamıyorum, ağlıyorum yaaa durduk yere
iğneyi yavaş yavaş ver o zaman daha az acıyor.selam kızlar..bende aranıza katıldım...4 haftalık hamileyim dn kesemizi gördük ve buğün iğneye başladık..mhfr heteroziğot taşıyıcısıyım d um clexane 0,4 başladı.. ilk iğnemi az önce karnımdan vurdum ama o kadar çok canım yandıki anlatamam , dağılırken çok acı verdi...normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,iki kaybım var rabbim bunu bize bağışlar inşallah dualarınız esirgemeyin benden ....
allah korumuş.amannnn çok dikkat.ay canım evet bilinçaltı. bugün teyzemin kızının bahçeli evine gittik ordaaa iki basamak merdiven vardı ben ise ikiincisni görmeden attım adımı tabi küt düştüm neyse ki Allah korudu yavaşça dizimin üstüne oturdum aman bir telaş olduk sakındığın göze çöp batarmış en kısa zamanda çktırmadan doktora gitemm lazım zaten iğnem bitmek üzere bahanemde hazır eşim duymasın tabi...
herkese merhabalar nasilsiniz hamilelerimiz ve hamileligi bekleyen herkese ramazan ayi hayir getirsin insallah.ben tr ye geldim izine pazartesi gecesi geldik cok sukur evimize hersey yolunda beni merak eden herkese cok selam
mereba güzin benimde şekerim yüksek çıktı banada alet verdiler vede diyet yaptırıyolar şuan takipteyim şekerim çok düştü diyetle ama böyle durumlarda ünsilin daha garanti koruyo Allah yardımcın olsun başlarda biraz zorlanırsın ama alışırsınkesinlikle tatlılardan uzak dur bebişin içinselam kızlar .....canım çok sıkıldı ya hersey benimi bulacak eşim aradı şimdi endokrin doktoruna seker sonuçlarımı göstermiş doktor yarın beni görmek istemiş bide öiçüm cihazı vereceklermiş 10 gün takip edilecekmiş yarın onuda kullanmayı öğreteceklermiş istermisiniz bide inüsülin iğnesi veriyorlarmış allahım sen koru.
canım iğneleri vururken belki hata yapıyorsundur belki de tenin hassastır ,yatak istirahatına gelince bunu kimse için bozma onlar sevgili misafirlerine gelince alsanaalsanasmile deli mi bunlar hadi bende bişey seninkiler de hayret bişiler yani yatıp sen onlara emirler de bulunsaydın bak nasıl kaçıyorlar ne bu ya allah allah söylemk istediğim çok şey var ama en kısa haliherkese merhaba, kaç gündür giremedim, evim ve bilgisayarım istilaya uğramıştı, çok sinirliyim, gerginim, neyseki dün akşam bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür, şimdi içim biraz daha rahatladı, ama dr yatak istirahatine devam diyor,diğer düşüklerim geç düşükler oldukları için 4 ay bitene kadar dikkat diyor, riskli dönemmiş benim için,iğne yerlerimiş görünce şok geçirdi adam ne yaptın kendine diyor, bende çoğu klinikte vuruldu diye söyledim, sonuç hep aynı mosmooooor..
bugün itibari ile 7 haftalık oldum.dün 6+6 görünüyordu bebek,8,1 mm boyunda, miniciiik....
canım senden haber aldığıma çok sevindim, az kalmış bak bebişini kucağına almana, bende şimdi hamileyim, ama bu defaki çok bekletti bizi,neredeyse tüp bebek düşünmeye başlamıştık..
kendi haline bırakmayı dene bence,bende 1 yıla yakın uğraştım daha önce de söylediğim gibi, sonra oluruna bırakmaya karar verdim, ve o ay hamile kaldım..darısı tüm isteyenleree.
allah kolaylık versin canım, buradaki pek çoğumuzun düşük hikayesi var, üstelik kan pıhtılaşmasına ek olarak başka problemler yaşayanlar da var. umudumuzu yitirmediğimiz için hala uğraşıyoruz..elbet bir gün...iğneler benim için hala problem(
umarım test sonucun iyi çıkar, haberlerini bekliyoruz..
off canım ya bende kiloluyum,kilolarla başım belada, dr um sürekli sakın kilo alma deyip duruyor, o da beni çok geriyor, resmen lokmalarımı sayıyorum :))
belki gerek kalmaz,diyet ile halledilebilir,stres te şekeri yükselten etkenlerden unutma..geçmiş olsun.
hayırlı olsun canım, yasakları gözardı etme,umarım herşey yolunda gider,
ahh ahhh , en derin yarama parmak basılmış, kaç gündür görümcemler çoluk çocuk ma aile bendelerdi, üstelik yatmam gerektiğini bildikleri halde önlerine hizmet beklediler, evin de altını üstüne getirip gittiler, çok sinirliyim çooook.klava:düşüncesizlik çok kötü bişey..
ya okadar yazdım ama tabi ben bunları içimde yaşadım yine güler yüzümü gösterdim sevgili misafirlerime valla cnm ne bilim bana bişi dediği yok da heriflere yaranabilen var mı bilemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaaankız okumaktan yoruldum sen iyi ağırlamışsınhiç nefes almadan.bravo sana.sabırlı kızmışsın.eşin kıymetini bilsin valla.
geçmiş olsun ama görümcenin boşanması seni neden strese sokuyo canım yeteri kadar sıkıntın yok mu yoksa boşanması sizin için kötü sonuçlar mı doğuruyo ??slm kızlar nasılsınız sonuçlarımı gösterdim boğazımın sol tarafında ve mememin sağ tarafında nodül çıktı ama doktor iyi huylu kötü bişey yok 3 ay sonra tekrar kontrole gel dedi prolaktin ve troid hormonlarım bu sefer normal çıktı :) ilaç falan kullanmıcam anlıcanız göğsümden süt gelmesinede süy kanalların geniş olduğu için geliyodur dedi bizim bebiş gelirse şayet iyi beslenicek galiba:) ben 1 haftadır yoktum sıkıntıdan stresten uzak durmak için memleketim ılgaza gittim ohhhh o kadar güzel geçtiki ankaraya dönmek hiç istemedim ama eşimin işleri dolayısıyla döndükdöner dönmez de stresler tekrar başladı bu seferde görümcem boşanıcam diye tutturdu eltimle napcaaz diye kara kara düşünüyoruz hayırlısı bakalım
kayıpların için geçmiş olsun canım ve yeni bebeğin hayırlı olsun rabbim yolun sonuna kadar sağlık sıhat versin kucağına al inş. clexan iğneye gelince o baya acıyor ve yakıyor ben kullandığım dönemde iğneyi vurduktan sonra üzerine buz koy demişti hemşire o biraz rahatlatıyor ve sakın ovma tmm mı?selam kızlar..bende aranıza katıldım...4 haftalık hamileyim dn kesemizi gördük ve buğün iğneye başladık..mhfr heteroziğot taşıyıcısıyım d um clexane 0,4 başladı.. ilk iğnemi az önce karnımdan vurdum ama o kadar çok canım yandıki anlatamam , dağılırken çok acı verdi...normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,iki kaybım var rabbim bunu bize bağışlar inşallah dualarınız esirgemeyin benden ....
kız zaten riskli gebeliklere giriyoruz ne orucu ben tutuyorum bak burda hepinizin yerine siz bol bol su için dinlenin güzel güzel yiyin ki miniklerimiz beslensin bak burda onlara canı gönülden teyzelik yapcak biri var hiç kızdırmayın onukaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktankızlar ramazan geldi ama oruç tutmadan da.ne bileyim yaz dönemi ya bebek susuz kalmasın.şimdi zaten riskli gebelikler yaşıyoruz.
evet canım çok şükür aramızda zorlanan yok iğneleri bulurkenKızlar bu iğneler eczanelerde rahat bulunuyormu????
saol canım
bebeğin ve senin iyi olmana sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
saol canım ama anne bu başka bişeye benzemiyorki insan nasıl üzülmesin
sizede çok geçmiş olsun kuzu inşallah eşin şimdi daha iyidir
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
inşallah canım benim zaten bol bol dua ediyorum elimden başka biişey gelmiyor malesef
saol canım elimden geldiğince uzaktan desdek olmaya çalışıyorum
hiç sorma kuzu uzaklık en kötüsü yanında olamamak çok kötü hep annemi düşünüyorum şuan nasıl yanında kim var bişeye ihtiyacı varmı diye
ahhhhh ahh anne hiç bişeye benzemiyorki insan nasıl yıpratmasın kendini
allahım herkesin annesine sağlık versin
saol canım
aslında okadar kötü bir şehir deil mersin ama alışma süresi zor geçer bilirm
canım eğer doktorum izin verirse ramazan bayramında biz gitcez malatyaya
zaten ondan sonrada allah kısmet ederse doğuma yalkın annem geleecek iizmire
canım şimdilik kalple ilgili bie sorun çıkmadı çok şükür ama galiba şeker varmış annemde
1 hafta şeker takibi yapılacak onun sonucuna göre bişey diyebilirim demiş doktor
sen nasılsın doktora gittinmi ne oldu merak ettim
canım eğer doktor izin verirse ramazan bayramı için ben gitcem inşallah dönüştede annemi alır gelirim zaten doğuma yakın gelecekti
sen nasılsın canım bulantıların azaldımı
çok saol canım
sen nasılsın bebiş nasıl
aysude denden tsma sonıyok nuraydyn feryad büşra ddilek azdalar emine asigül tarfil ve adını yazamadığım arkadaslar günaydın, hayırlı ramazanlar bu hayırlı günlerde allahım hepimizin yüzüne baksın herkesin ne muradı varsa nasip etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?