çok şükür gerek kalmamış insüline gözün aydın cnmdün seker için endokrine gittik doktor sonuçların birinin çok düşük olması diğerinin sınırda çıkması normal olmadığı için bir hafta takip edileceğini nasıl ölçeceğimi ve diyet listesiyle beraber nasıl yapılacağını anlattı.bu değerlere göre inüsilün kullanılmazmış (içim rahatladı),hele bir diyet listesi varki ne ararsan var ben bunları yersem iki tane olurum dedim gülüyorlar.toplamda 7 ayda 6 kilo aldım ve iyi buldular.bugün sabah ölçümlerime basladım .
açlık 76, 1.saat sonra 115, 2.saat 77 aslında hersey normal ama bakalım artık
esra1984 canım ben zaten sekerle ilgili birsey ağzıma sokmuyorum içim almıyor.ben marttan beri ne tatlı ne recel yiyemiyorum.bak su zamana kadar 2 kere dondurma yedim önceden tatlı ile aram iyiydi ama şimdi içim almıyor.şekerin sınırda çıktığı gün kayınvaldeme çok sinirlenmiştim öyle böyle değil büyük ihtimalle ondan oldu eşimde öyle diyor.
herkese merhabalar nasilsiniz hamilelerimiz ve hamileligi bekleyen herkese ramazan ayi hayir getirsin insallah.ben tr ye geldim izine pazartesi gecesi geldik cok sukur evimize hersey yolunda beni merak eden herkese cok selam
feryadcım inşallah bir dahaki ramazana biz senin yerine oruç tutarız.Allah bu mübarek ayda sana ve tüm bebiş isteyenlere hayırlı hamilelikler nasip eder.
selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum...şimdide geçmişi okudum biraz....herkesin iyi olmasına sevindim...güzin75 canım umarım şeker iğnesi filan çıkmıcak yüreğini ferah tut...bebiş isteyen arkadaşlarım dilerim mübarek ramazan ayında muradımıza ereriz:))) allah hamile arakadaşlarımızında sağlıkla hamilelik geçirip güzel güzel doğum yaparlar inşşşşş....hepinizi öpüyorum...
denden cim klima alamadık hala..10 gün sonra montaj diyorlar...eşimde dükkandaki satıcıya başlıyor ağlamaya...nolurrrrrrrrrr hemen gelin takın klimayı..nolurrrrrrrrr ölüyorum sıcaktan diye...ama adamlar yok çok doluyuz diyorlar...herhalde izmitte gezmediğimiz klimacı kalmadı:))))alırsanız benimde haberm olsun:)))
selam kızlar..bende aranıza katıldım...4 haftalık hamileyim dn kesemizi gördük ve buğün iğneye başladık..mhfr heteroziğot taşıyıcısıyım d um clexane 0,4 başladı.. ilk iğnemi az önce karnımdan vurdum ama o kadar çok canım yandıki anlatamam , dağılırken çok acı verdi...normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,iki kaybım var rabbim bunu bize bağışlar inşallah dualarınız esirgemeyin benden ....
Kızlar bu iğneler eczanelerde rahat bulunuyormu????
slm kızlar nasılsınız sonuçlarımı gösterdim boğazımın sol tarafında ve mememin sağ tarafında nodül çıktı ama doktor iyi huylu kötü bişey yok 3 ay sonra tekrar kontrole gel dedi prolaktin ve troid hormonlarım bu sefer normal çıktı :) ilaç falan kullanmıcam anlıcanız göğsümden süt gelmesinede süy kanalların geniş olduğu için geliyodur dedi bizim bebiş gelirse şayet iyi beslenicek galiba:) ben 1 haftadır yoktum sıkıntıdan stresten uzak durmak için memleketim ılgaza gittim ohhhh o kadar güzel geçtiki ankaraya dönmek hiç istemedim ama eşimin işleri dolayısıyla döndükdöner dönmez de stresler tekrar başladı bu seferde görümcem boşanıcam diye tutturdu eltimle napcaaz diye kara kara düşünüyoruz hayırlısı bakalım
dün seker için endokrine gittik doktor sonuçların birinin çok düşük olması diğerinin sınırda çıkması normal olmadığı için bir hafta takip edileceğini nasıl ölçeceğimi ve diyet listesiyle beraber nasıl yapılacağını anlattı.bu değerlere göre inüsilün kullanılmazmış (içim rahatladı),hele bir diyet listesi varki ne ararsan var ben bunları yersem iki tane olurum dedim gülüyorlar.toplamda 7 ayda 6 kilo aldım ve iyi buldular.bugün sabah ölçümlerime basladım .
açlık 76, 1.saat sonra 115, 2.saat 77 aslında hersey normal ama bakalım artık
aysude denden tsma sonıyok nuraydyn feryad büşra ddilek azdalar emine asigül tarfil ve adını yazamadığım arkadaslar günaydın, hayırlı ramazanlar bu hayırlı günlerde allahım hepimizin yüzüne baksın herkesin ne muradı varsa nasip etsin.....
aysude denden tsma sonıyok nuraydyn feryad büşra ddilek azdalar emine asigül tarfil ve adını yazamadığım arkadaslar günaydın, hayırlı ramazanlar bu hayırlı günlerde allahım hepimizin yüzüne baksın herkesin ne muradı varsa nasip etsin.....
Allah razı olsun canım bende ayrı ayrı hepinizin ramazanını hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim dualarımzı kabul buyursun inşallah, hamilelik bekleyenlere hayırlı ayda hayırlı evlad versin, hamile olanlarımıza kolay doğum nasip etsin inşallah.
BÜŞRACIM annenden haber var mı nasıl odu inşaallah bugün daha iyidir.
FERYAD teyzesi Rabbim bu ayın hürmetine sana da bebiş versinde bizde teyze olalım inş
EMİNE canım bugün doktora gidecekmişsin gelince yaz neler olduğunu ?
canım iğneleri vururken belki hata yapıyorsundur belki de tenin hassastır ,yatak istirahatına gelince bunu kimse için bozma onlar sevgili misafirlerine gelince alsanaalsanasmile deli mi bunlar hadi bende bişey seninkiler de hayret bişiler yani yatıp sen onlara emirler de bulunsaydın bak nasıl kaçıyorlar ne bu ya allah allah söylemk istediğim çok şey var ama en kısa haliklava: klava: klava: bu
ya okadar yazdım ama tabi ben bunları içimde yaşadım yine güler yüzümü gösterdim sevgili misafirlerime valla cnm ne bilim bana bişi dediği yok da heriflere yaranabilen var mı bilemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaaan
geçmiş olsun ama görümcenin boşanması seni neden strese sokuyo canım yeteri kadar sıkıntın yok mu yoksa boşanması sizin için kötü sonuçlar mı doğuruyo ??
kayıpların için geçmiş olsun canım ve yeni bebeğin hayırlı olsun rabbim yolun sonuna kadar sağlık sıhat versin kucağına al inş. clexan iğneye gelince o baya acıyor ve yakıyor ben kullandığım dönemde iğneyi vurduktan sonra üzerine buz koy demişti hemşire o biraz rahatlatıyor ve sakın ovma tmm mı?
kız zaten riskli gebeliklere giriyoruz ne orucu ben tutuyorum bak burda hepinizin yerine siz bol bol su için dinlenin güzel güzel yiyin ki miniklerimiz beslensin bak burda onlara canı gönülden teyzelik yapcak biri var hiç kızdırmayın onukaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
evet canım çok şükür aramızda zorlanan yok iğneleri bulurken
Ah be kuzum bilmezmiyim annem yüzünden amirime rest çekmiştim ben annem hastanede krizler geçiriyordu adamı gece 11-12 aradım izin istemeye durumu anlatacam bana senden başka bakacak kimse yok mu diyoalsanaalsanasmile dedim ben bakmaya gitmiycem ablalarım var yanında annemi görmeye gidecem druramıyorum burda izin versen de vermesen de gidiyorum dedim kaydirigubbakcemile3 ozaman gel yarın izin vereyim diyo lütfetti beyfendi
selam kızlar herkeslere hayırlı ramazanlar son 3 yıkldır ne tesadüftür ki oruç tutamadım hepside ramazan ayına geldi hamileliklerimin allahuın bir bildiği vardır elbet fakat bu sıcakta oruç tutanlara allah sabır versin yemek mühim değil de su içmeden nasıl akşamı edicekler bilemiyorum allahım sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?