canım bebişin hayırlı olsun kolayca sağlıkla kucağına gelsin inş. iğneler azdalarında dediği gibi bazen acıtıyor bazen morartıyor bazen hiç bişi olmuyor. Allahkolaylık versin inş. ilk başlarda zor geliyor ama alışıyor insan herşeyyyy bebiş için.
canım şimdiye kadar hiç zorlanmadım eczanemden istiyorum tabi adet çok olunca ecza deposundan yarım saate geliyor
canım benim anlatmak istediğim sen kendini bu durumda psikolojik olarak çok etkileme rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım akıllı olurlar ve yuvalarına sahip çıkarlar çünkü bunun için 2 güzel sebepleri var rabbim herkesin aile saadetini versin inş.evet canım malesef bizim için kötü sonuçlar doğuracak sadece benim için eltim için değil babasının ve annesi için de aynı şeyler geçerli sonuçta bir yuva dağılacak 2 çocuk var küçük küçük ayrılık sebebi çokta gerekli bi sebepte değil çok konuştum ama birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum kayınvalidem ve kayınpederim içinde çok iyi olmucak ilerisi için malesef benim kayınpederim istekleri çok olan huylu bi insan gezmeyi seven eşiyle birlikte vakit geçirmeyi seven rahat bi insan bu durum engel olucak herşeyine kayınvalidemle kavgaları artıcak bu sefer ileriye yönelik bazı şeyler var eltimle benim sıkıntım birazda onlar görümcem rahat bi insan çocukları kırmışmı dökmüşmü dağıtmışmı yok onlara göre çocuktur yapar çocuktur döker ilgilenmek yok bilgisayar başında otursun annesi ilgilensin çocuklarla başka bişey yok istanbulda oturuyo ama yazın 3 ay burda 15 tatillerde bayramlarda hep burda karışık olaylar biraz yani anlıcan
rabbim sabrını veriyor canım ama yine de allah hem çalışıp hem de bu sıcaklarda oruç tutan herkese yardım etsinselam kızlar herkeslere hayırlı ramazanlar son 3 yıkldır ne tesadüftür ki oruç tutamadım hepside ramazan ayına geldi hamileliklerimin allahuın bir bildiği vardır elbet fakat bu sıcakta oruç tutanlara allah sabır versin yemek mühim değil de su içmeden nasıl akşamı edicekler bilemiyorum allahım sabır versin
Merhaba arkadaşlar bu Ramazan herkese hayır bereket ve sağlık getirsin inşallah.... Allahım herkesi umduğuna nail etsin inşallah.... Arkadaşlar ben bu akşam yeğenimi asker ocağına uğurlayacağım... Çok duygusalım o yüzden....
tualina hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin.
asigül geçmiş olsun ağrın sızın varmı?doktora gittinmi?dikkatli ol canım.
denden feryad sizleri okurken yoruluyorum kolay değil sokak kapınızı hiç kapatmıyorsunuzdur artık ne yaparsanız kendinize yazık. benim kayıvalide 5dk görümcem 7 dk uzaklıkta en son okullar kapanmadan 2 hafta önce görmüştüm ama önceden haftada 2 gün bendeydiler simdi kimse yok ona göre pay biçin.feryad sen hangi arada hamiş kalcan bu gidişle ben sana diyon al kocanı gel buraya
valla kuzum baktım da ben boşa üzülmüşüm hamiş kalamadım diye nasıl kalayım ayol bişi daha söyleyim mi hep de terslik ya yumurtlama günlerime denk geliyorlar dı neyse kocişim izin işini halledebilirse ramazan mamazan demeyecez çıkcaz ya karadeniz tarafına ya da ege tarafına kısmet olur da inş.
kızlar 3 gün önce doktora gittim bebek düşünüyoruz diye ınnohep 0,45 iğne verdi bu akşam başlayacağız yada ben kararsızım..korkuyorum çünkü acıyor mu eşim vuracak ama her an vazgeçebilirim...vurulan varmı bu iğneden...
slm kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var
ben nisanda bir düşük yaptım ama araştırılmadı sağlıklı gelişmiyordu değerler şimdi bebek düşünüyoruz her ihtimale karşı günlük bebek asprini kullanayım diyorum bu ayda belki olabilir gebelik sizce kullansam olur mu kan pıhtılaşması varsa acaba diyorum ne önerirsiniz zararlı mı günlük bebek asprini bilmiyorumkismile
tualina hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin.
asigül geçmiş olsun ağrın sızın varmı?doktora gittinmi?dikkatli ol canım.
denden feryad sizleri okurken yoruluyorum kolay değil sokak kapınızı hiç kapatmıyorsunuzdur artık ne yaparsanız kendinize yazık. benim kayıvalide 5dk görümcem 7 dk uzaklıkta en son okullar kapanmadan 2 hafta önce görmüştüm ama önceden haftada 2 gün bendeydiler simdi kimse yok ona göre pay biçin.feryad sen hangi arada hamiş kalcan bu gidişle ben sana diyon al kocanı gel buraya
Bende hastalandım ya(4-5 gün önce hemde..
hayırlısı canım, hayırlı zamanda gelsin inş bebiş.
İnşl ümitlenmiştim..mafoldumben
canım benim ah o ümit yokmu bulsam bacaklarını kıracam, meraklanma canım bende hamilelikten önce ha bu ay mı öbür ay mı derken geliverdi işte senin ki de öyle olacak kafanı yorma tabi insan bir an önce istiyor. İNş ramazan hürmetine bir an önce hamilelik haberinin bize yazarsın canım.
öncelikle hayırlı olsun canım, rabbim kucağına almayı nasib etsin.iğne yakıyor biraz , ben acısına alıştım da benim sorunum morluklar.. kolay kolay da geçmiyor, sonuçta bebeklerimizin sağlığı için yapmak zorundayız bunu başka çaresi yok. alışacağımızı umuyorum.benim de iki kaybım var ve bir kayıp daha yaşamak istemiyorum.selam kızlar..bende aranıza katıldım...4 haftalık hamileyim dn kesemizi gördük ve buğün iğneye başladık..mhfr heteroziğot taşıyıcısıyım d um clexane 0,4 başladı.. ilk iğnemi az önce karnımdan vurdum ama o kadar çok canım yandıki anlatamam , dağılırken çok acı verdi...normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,iki kaybım var rabbim bunu bize bağışlar inşallah dualarınız esirgemeyin benden ....
sinir ve stres şekerin en büyük düşmanı canım, ah bu kaynanlar ah,hem torum diye başımızın etini yerler, hemde yapıcaklarından geri durmazlar.seni çok iyi anlıyorum.esra1984 canım ben zaten sekerle ilgili birsey ağzıma sokmuyorum içim almıyor.ben marttan beri ne tatlı ne recel yiyemiyorum.bak su zamana kadar 2 kere dondurma yedim önceden tatlı ile aram iyiydi ama şimdi içim almıyor.şekerin sınırda çıktığı gün kayınvaldeme çok sinirlenmiştim öyle böyle değil büyük ihtimalle ondan oldu eşimde öyle diyor.
ben 45 derecelik açı ile batırıyorum, dr. ve eczacı ikisi de aynı şekilde tarif etti.ama iğnenin yerinde çok sertlik ve morluk oluyor, galiba dik batırınca morluk ve sertlik pek olmuyormuş, bir arkadaşım dik batırıyordu, galiba nasıl batırıldığı çok ta önemli değil, bazı dr, lar dik batırın diyormuş.teşekkür edrim kızlar güzel dileklerinz için ve tavsiyeleriniz için iğneyi dikmi batırıyosunuz yoksa 45 derecelik açıylamı...
çık canım tatile kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum, ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum nerdeyse, bir türlü olmadı, aynı senin dediğin gibi tam da yumurtlama dönemlerimde ya yatılı misafir olurdu, yada başka engeller, bir de stres derken olmadı, geçen ay 3 gün tatile gittik, ve şimdi hamileyim, darısı senin başına, birde hesabı kitabı bırak, aşk böcüğü olsunbayanssulusmilevalla kuzum baktım da ben boşa üzülmüşüm hamiş kalamadım diye nasıl kalayım ayol bişi daha söyleyim mi hep de terslik ya yumurtlama günlerime denk geliyorlar dı neyse kocişim izin işini halledebilirse ramazan mamazan demeyecez çıkcaz ya karadeniz tarafına ya da ege tarafına kısmet olur da inş.
sigorta tahlilleri karşılamıyor 3 düşükten önce ama riske atmak istemiyorsan özelde gerekli tahlilleri yaptırabilirsin, bence kafana göre bişey kullanma, düşüğün birçok sebebi olabilir. dr una danışmanı tavsiye ederim.slm kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var
ben nisanda bir düşük yaptım ama araştırılmadı sağlıklı gelişmiyordu değerler şimdi bebek düşünüyoruz her ihtimale karşı günlük bebek asprini kullanayım diyorum bu ayda belki olabilir gebelik sizce kullansam olur mu kan pıhtılaşması varsa acaba diyorum ne önerirsiniz zararlı mı günlük bebek asprini bilmiyorumkismile
kızlar 3 gün önce doktora gittim bebek düşünüyoruz diye ınnohep 0,45 iğne verdi bu akşam başlayacağız yada ben kararsızım..korkuyorum çünkü acıyor mu eşim vuracak ama her an vazgeçebilirim...vurulan varmı bu iğneden...
aminnnnaysude denden tsma sonıyok nuraydyn feryad büşra ddilek azdalar emine asigül tarfil ve adını yazamadığım arkadaslar günaydın, hayırlı ramazanlar bu hayırlı günlerde allahım hepimizin yüzüne baksın herkesin ne muradı varsa nasip etsin.....
ohh iğneye gerek olmadığına sevindim.ne güzel az kilo almışsın.maşallah.dün seker için endokrine gittik doktor sonuçların birinin çok düşük olması diğerinin sınırda çıkması normal olmadığı için bir hafta takip edileceğini nasıl ölçeceğimi ve diyet listesiyle beraber nasıl yapılacağını anlattı.bu değerlere göre inüsilün kullanılmazmış (içim rahatladı),hele bir diyet listesi varki ne ararsan var ben bunları yersem iki tane olurum dedim gülüyorlar.toplamda 7 ayda 6 kilo aldım ve iyi buldular.bugün sabah ölçümlerime basladım .
açlık 76, 1.saat sonra 115, 2.saat 77 aslında hersey normal ama bakalım artık
hakında hayırlısı.Bende hastalandım ya(4-5 gün önce hemde..
canım bende gebelik için tedaviye başladığım ay iğneye başlıyordum sen de doktorunu dinle tmm mıkızlar 3 gün önce doktora gittim bebek düşünüyoruz diye ınnohep 0,45 iğne verdi bu akşam başlayacağız yada ben kararsızım..korkuyorum çünkü acıyor mu eşim vuracak ama her an vazgeçebilirim...vurulan varmı bu iğneden...
kız bana soruyorlar sanki kaydirigubbakcemile3 kısmet işte gelmeyecek ya sıpa oda bahanesikız Allah iyiliğini versin, o günlerde ne misafiri....
hakkında hayırlısı olsun canım :teselli:Bende hastalandım ya(4-5 gün önce hemde..
herkese merhaba pıhtılı dostlar, hayırlı ramazanlar diliyorum.iki gündür giremiyordum çünkü engellemişler beni mail adresim atkin görünmüyormuş mu ne, neyse bir mesaj attım ilgilenmiş yetkili kişiler de nihayet buradayım.
öncelikle hayırlı olsun canım, rabbim kucağına almayı nasib etsin.iğne yakıyor biraz , ben acısına alıştım da benim sorunum morluklar.. kolay kolay da geçmiyor, sonuçta bebeklerimizin sağlığı için yapmak zorundayız bunu başka çaresi yok. alışacağımızı umuyorum.benim de iki kaybım var ve bir kayıp daha yaşamak istemiyorum.
sinir ve stres şekerin en büyük düşmanı canım, ah bu kaynanlar ah,hem torum diye başımızın etini yerler, hemde yapıcaklarından geri durmazlar.seni çok iyi anlıyorum.
ben 45 derecelik açı ile batırıyorum, dr. ve eczacı ikisi de aynı şekilde tarif etti.ama iğnenin yerinde çok sertlik ve morluk oluyor, galiba dik batırınca morluk ve sertlik pek olmuyormuş, bir arkadaşım dik batırıyordu, galiba nasıl batırıldığı çok ta önemli değil, bazı dr, lar dik batırın diyormuş.
çık canım tatile kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum, ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum nerdeyse, bir türlü olmadı, aynı senin dediğin gibi tam da yumurtlama dönemlerimde ya yatılı misafir olurdu, yada başka engeller, bir de stres derken olmadı, geçen ay 3 gün tatile gittik, ve şimdi hamileyim, darısı senin başına, birde hesabı kitabı bırak, aşk böcüğü olsunbayanssulusmile
sigorta tahlilleri karşılamıyor 3 düşükten önce ama riske atmak istemiyorsan özelde gerekli tahlilleri yaptırabilirsin, bence kafana göre bişey kullanma, düşüğün birçok sebebi olabilir. dr una danışmanı tavsiye ederim.
bende innohep 0,7 kullanıyorum canım, iğnelerimi kendim vuruyorum, bazen de kliniğe gidiyorum koldan vuruyorlar karnımı dinlendirmek için.acımak değil de ilacı verirken biraz yanıyor sadece.ama başka seçeneğimiz yok.o iğneler yapılacak bebişler için unutmalmaz:kaytarmak yok.hergün düzenli bir şekilde.ok tatlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?