Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım ama hiç sanmıyorum umarım barışırlar en azından 2 çocuk için bunu yapmalılar ben onlara üzülüyorum sadece anne ve babasına değil

evet canım aynen öyle keşke bende biraz boşveren bir insan olmayı becerebilseydim

inşallah canım ama hiç sanmıyorum umarım barışırlar en azından 2 çocuk için bunu yapmalılar ben onlara üzülüyorum sadece anne ve babasına değil

biliyorum canım ama senin de sorunun var unutma o nedenle çok üzme kendini benzeri bir durum bende de var hem de akrabalık derecemiz daha yakın onlar için yapabileceğim her şeyi yaptımben ama yapacak bişi kalmayınca da bazen biraz bencilliği hakediyoruz cnm

bugün eltimlede konuştum zaten ben elimden geleni yaptım bundan sonra karışmıcam yorum yapmıcam anlatırlarsa dinlicem o kadar kafamda bazı şeyleri kur kur nereye kadar boşverdim herşeyin hayırlısı bu sebeplerden dolayı nerdeyse eşimle kötü olucaktım ne gerek var ki eşimşe kötü olmaya aman sende napıyım artık hayırlısı diyorum başkada bişey demiyorum adam benide çocuklarımıda düşünmeyin ayrılacağıma mutlu olun ben hiç üzülmüyorum diye naparsın ki

eee yapacağını yaptınsa kendini okadar kasmaya ne gerek var ama insan düşünüyor tabi ben çocuk sahibi olmak için okadar uğraşırken insanlar evlatlarının kıymetini bilmiyo diye dediğim gibi kendini o kadar yormay gerek yok

:roflol:seni çok yaşa emi asigül güldürüyorsun beni yaa..

üzülme filizim ya bende daha günüm geçmemmesine rağmen ümitlenmiştim ama olmadı napalım hayırlısı.ya kızlar bişi sorcam ya bizimkiler riskli gebelik olacağı için ilk tmestride uçak yolculuğu sakıncalı olabilirmi.acaba biz eylülün sonunda antalyaya uçcazda bu ay korunayım diyorum..

Herkese Hayırlı Ramazanlar...(Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.) [Taberani]

eh hep stresli mi olacaz bizde gülelim değil mi?
Canım valla ben olsam binmem. ALLah korudu mu bişi olmaz ama işte tüh ya uçağa bindim de ondan oldu dememek için aslında...

Herkese Hayırlı Ramazanlar...(Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.) [Taberani]

Allah razı olsun canım hatırlattığın için. ben oruç tutamıyorum malum, riskli diye o yüzden valla ramazan mı değil mi belli değil ama eşimin her dediğini yapmaya çalışıyorum bari ordan kazanayım diye
Allah oruçlarınızı ibadetlerinizi dualarınızı kabul olanlardan eylesin.

ama canım biletimizi aldık yaa.. üf tüh dememek için biz bu ay ara verelim en iyisi.sanki bu ay olucakta ama bellimi olur aksilikyayasakkelime

ama canım biletimizi aldık yaa.. üf tüh dememek için biz bu ay ara verelim en iyisi.sanki bu ay olucakta ama bellimi olur aksilikyayasakkelime

canım doktoruna sordun mu peki telde bile olsa sor belki de sadece evham yapıyoruzdur. benim arkadaşım hamile olduğunu 7 haftasında öğrendi, ve biz ilk haftalarda biz onunla kartepeye çıktık 10 saaatlik çok berbat normalken benim dayanamadığım bir yolculuğa dayandık ve şimdi bebiş doğdu bile, dediğim gibi evham yapmayalım sen yine iyi bilen birine doktoruna sor derim.

sen yinede ihmal etme doktora git hemenklava:canım doktor tuvalet ve yemek dışında kalkmak yok bu bebeği istiyorsan ona göre dedikten sonra eşim bütün iş bana annelere ablama düşüyor dedi o oldu onlara ihtiyacım varya ondan doğumdan sonra burdan kalkmazlar bizimkiler o kadar tembelki herkes onlara hizmet etsin istiyorlar allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin.annemide basımdan eksik etmesin olay bu canımkötükedihüso

mrb kızlar...ben de sizler gibi kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum..2 defa erken düşüğüm var..sorun anlaşıldıktan sonra 3. de hamile kalamadım..tüp bebek ile kaldım..16+5 hamileyim..ben de 2 tane homozigot var..mhtfr c667= homozigot, bir de paı 5g/4g =4g/4g yani homozigot..protein s ile protein c tam sınır yani düşük değil yüksek de değil..şu anda günde 1 defa 0.4 cleaxsen iğne, 1 tane coraspirin, 2 tane folic plus, 1 tane elevit, bir de yeni magnezyuma başladık...ama bu siteden takip diyorum da iğne dozları durumu aynı olanlarda hiç tutmuyor..ben iğne dozundan tereddüt ediyom.. acaba 0.6 lık mı alsaydım ya ne bilim...bi doktora daha sormak istiyom ama herkes doktoruna güüven diyo..ne bilim 2 tane homozigot oluncakorktum açıkçası..sizce bu iğne dozu yeterlimi ne yapmalıyım...

cnm ben hamileliğimin ilk aylarında 4 kere uçağa bindim iki dr da bin demişti bana.7.aya kadar binersin dediler. zaten 7 aydan sonra almıyolar uçağa cnm.rapor istiyolar.ayda birde arabayla ank.gitmiştik 7.aya kadar.ama sen gene durumunu dr konuş bence.bin derse korkma zaten bişi olmuyo cnm.

benim kayınvalidem de geçen yıl görümcem hamileyken ondan gelmemişti 9 ay, üstelik gebeliği riskli falan değildi..sadece bulantıları çoktu ona rağmen el pençe divane her işini kaynanam yaptı, kızı nede olsa, şimdi ben riskliyim,bi işe elini sürecek diye ödü patlıyor resmen, üstelik beraber yaşıyoruz, söylemedikçe bişey yapmıyor, ne zaman bi iş yapılacak olsa ya tansiyonu çıkıyo ya şekeri eli ayağı titriyor hemen, zavallı eşim hem bütün hafta çalışıp, hemde hafta sonları temizlik yapıyor.çok batıyor bu kadın bana çooook.hiç olmasa başımda daha iyi, bari sinir olmam.

cnm bence arada test yaptır ben öle yapmıştım ona göre yükseltip son zamandada düşürdük.o zaman için rahat ediyo.bende 677 homozigot olunca öle yapmıştık.sende 2 homozigot varmış bence sende öle yap.dr la konuşta.

bende homozigotum bana doktorum 0,7 lik ınnohep verdi.doktorlara güvenmekten başka seçeneğimiz yok galiba, bende ek olarak günde 1 coraspin, 2 folbiol ve 3 progestan alıyorum.sanırım bazı doktola r kiloya göre, bazıları pıhtılaşma durumuna göre ayarlıyor dozu, umarım dozun yeterli gelirde bebişini kucağına alırsın.

hayırlı olsun bebişin canım.doktorlar kilona göre iğne dozu ayarlıyorlar ama içim rahat etsin diyosan hemotoloğa git.yapılan testler sonucunda o da en uygun olanı söyler sana .benim hemotolog da doktor da 04 de karar kıldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…