canım benim anlatmak istediğim sen kendini bu durumda psikolojik olarak çok etkileme rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım akıllı olurlar ve yuvalarına sahip çıkarlar çünkü bunun için 2 güzel sebepleri var rabbim herkesin aile saadetini versin inş.
rabbim sabrını veriyor canım ama yine de allah hem çalışıp hem de bu sıcaklarda oruç tutan herkese yardım etsin
sağolasın kuzumrabbim herkesin dileğini versin bu mubarek günlerde inş. yeğenine de kolay bir askerlik ve ailesine tez zamanda kavuşmak nasip etsin inş.
büşra canım biraz sabret doktoruna danışmadan gitme bide dönüşü var onlar gelsinler geçmiş olsun.
tsma canım tşk.
nuraydyn iğne yerlerine buz koy iyi geliyor.ddilek ne güzel memlekete gidip gelmişsin bari biraz onun dinginliği sürseydi.kendine iyi bak öneli olan o görümcen senin kadar takmıyordur belki:umursamaz:
inşallah canım ama hiç sanmıyorum umarım barışırlar en azından 2 çocuk için bunu yapmalılar ben onlara üzülüyorum sadece anne ve babasına değil
biliyorum canım ama senin de sorunun var unutma o nedenle çok üzme kendini benzeri bir durum bende de var hem de akrabalık derecemiz daha yakın onlar için yapabileceğim her şeyi yaptımben ama yapacak bişi kalmayınca da bazen biraz bencilliği hakediyoruz cnm
bugün eltimlede konuştum zaten ben elimden geleni yaptım bundan sonra karışmıcam yorum yapmıcam anlatırlarsa dinlicem o kadar kafamda bazı şeyleri kur kur nereye kadar boşverdim herşeyin hayırlısı bu sebeplerden dolayı nerdeyse eşimle kötü olucaktım ne gerek var ki eşimşe kötü olmaya aman sende napıyım artık hayırlısı diyorum başkada bişey demiyorum adam benide çocuklarımıda düşünmeyin ayrılacağıma mutlu olun ben hiç üzülmüyorum diye naparsın ki
:roflol:seni çok yaşa emi asigül güldürüyorsun beni yaa..canım benim ah o ümit yokmu bulsam bacaklarını kıracam, meraklanma canım bende hamilelikten önce ha bu ay mı öbür ay mı derken geliverdi işte senin ki de öyle olacak kafanı yorma tabi insan bir an önce istiyor. İNş ramazan hürmetine bir an önce hamilelik haberinin bize yazarsın canım.
:roflol:seni çok yaşa emi asigül güldürüyorsun beni yaa..
üzülme filizim ya bende daha günüm geçmemmesine rağmen ümitlenmiştim ama olmadı napalım hayırlısı.ya kızlar bişi sorcam ya bizimkiler riskli gebelik olacağı için ilk tmestride uçak yolculuğu sakıncalı olabilirmi.acaba biz eylülün sonunda antalyaya uçcazda bu ay korunayım diyorum..
Herkese Hayırlı Ramazanlar...(Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.) [Taberani]
eee yapacağını yaptınsa kendini okadar kasmaya ne gerek var ama insan düşünüyor tabi ben çocuk sahibi olmak için okadar uğraşırken insanlar evlatlarının kıymetini bilmiyo diye dediğim gibi kendini o kadar yormay gerek yok
ama canım biletimizi aldık yaa.. üf tüh dememek için biz bu ay ara verelim en iyisi.sanki bu ay olucakta ama bellimi olur aksilikyayasakkelime
canım yok acıma felan dizim biraz morardı sadece doktora gitcem de gidemedim bugün yarın giderim inş.
bacım senini evin etrafında sinek savar gibi kaynana savar mı var nasıl başardın hem bu kadar yakın oturup hemde görmemeyi bu kadar zaman versene hatun şunun formülünü bizim gibi garibanlara..
evet canım bende aynen ona karar verdim :)
:roflol:seni çok yaşa emi asigül güldürüyorsun beni yaa..
üzülme filizim ya bende daha günüm geçmemmesine rağmen ümitlenmiştim ama olmadı napalım hayırlısı.ya kızlar bişi sorcam ya bizimkiler riskli gebelik olacağı için ilk tmestride uçak yolculuğu sakıncalı olabilirmi.acaba biz eylülün sonunda antalyaya uçcazda bu ay korunayım diyorum..
sen yinede ihmal etme doktora git hemenklava:canım doktor tuvalet ve yemek dışında kalkmak yok bu bebeği istiyorsan ona göre dedikten sonra eşim bütün iş bana annelere ablama düşüyor dedi o oldu onlara ihtiyacım varya ondan doğumdan sonra burdan kalkmazlar bizimkiler o kadar tembelki herkes onlara hizmet etsin istiyorlar allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin.annemide basımdan eksik etmesin olay bu canımkötükedihüso
mrb kızlar...ben de sizler gibi kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum..2 defa erken düşüğüm var..sorun anlaşıldıktan sonra 3. de hamile kalamadım..tüp bebek ile kaldım..16+5 hamileyim..ben de 2 tane homozigot var..mhtfr c667= homozigot, bir de paı 5g/4g =4g/4g yani homozigot..protein s ile protein c tam sınır yani düşük değil yüksek de değil..şu anda günde 1 defa 0.4 cleaxsen iğne, 1 tane coraspirin, 2 tane folic plus, 1 tane elevit, bir de yeni magnezyuma başladık...ama bu siteden takip diyorum da iğne dozları durumu aynı olanlarda hiç tutmuyor..ben iğne dozundan tereddüt ediyom.. acaba 0.6 lık mı alsaydım ya ne bilim...bi doktora daha sormak istiyom ama herkes doktoruna güüven diyo..ne bilim 2 tane homozigot oluncakorktum açıkçası..sizce bu iğne dozu yeterlimi ne yapmalıyım...
mrb kızlar...ben de sizler gibi kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum..2 defa erken düşüğüm var..sorun anlaşıldıktan sonra 3. de hamile kalamadım..tüp bebek ile kaldım..16+5 hamileyim..ben de 2 tane homozigot var..mhtfr c667= homozigot, bir de paı 5g/4g =4g/4g yani homozigot..protein s ile protein c tam sınır yani düşük değil yüksek de değil..şu anda günde 1 defa 0.4 cleaxsen iğne, 1 tane coraspirin, 2 tane folic plus, 1 tane elevit, bir de yeni magnezyuma başladık...ama bu siteden takip diyorum da iğne dozları durumu aynı olanlarda hiç tutmuyor..ben iğne dozundan tereddüt ediyom.. acaba 0.6 lık mı alsaydım ya ne bilim...bi doktora daha sormak istiyom ama herkes doktoruna güüven diyo..ne bilim 2 tane homozigot oluncakorktum açıkçası..sizce bu iğne dozu yeterlimi ne yapmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?