cnm bence arada test yaptır ben öle yapmıştım ona göre yükseltip son zamandada düşürdük.o zaman için rahat ediyo.bende 677 homozigot olunca öle yapmıştık.sende 2 homozigot varmış bence sende öle yap.dr la konuşta.
hayırlı olsun bebişin canım.doktorlar kilona göre iğne dozu ayarlıyorlar ama içim rahat etsin diyosan hemotoloğa git.yapılan testler sonucunda o da en uygun olanı söyler sana .benim hemotolog da doktor da 04 de karar kıldılar.
kızlar çok şükür 3lü testimiz de iyi çktı.Rabbim bizimle olsun bu mübarek ayda.
canım benim ne testi yaptırıyosun arada protein s ile protein c mi? pıhtılaşma sonuçları değişmiyo zaten homozigot oluca kalıtsal oluyo zaten...değil mi?
maşşalah Allah sağlık sıhhat versin annesi peki neden emmiyor sütün az olduğu için mi yoksa kendi mi istemiyor kereta. hurma sütü çoğaltırmış canım aklında bulunsun sen zaten biliyorsundurda
ha şöyle derdimiz başımızdan aşkın zaten alkışlıycam seni dayanamadımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım doktoruna sordun mu peki telde bile olsa sor belki de sadece evham yapıyoruzdur. benim arkadaşım hamile olduğunu 7 haftasında öğrendi, ve biz ilk haftalarda biz onunla kartepeye çıktık 10 saaatlik çok berbat normalken benim dayanamadığım bir yolculuğa dayandık ve şimdi bebiş doğdu bile, dediğim gibi evham yapmayalım sen yine iyi bilen birine doktoruna sor derim.
yani şu anda 4.5 aylık sayılırım 5 kiloya yakın aldım..ama dozumuz hala aynı...
cnm o testin adı anti-factor xa imiş.
geçmişi okuyamıyorum ama haberler güzel görünüyor.... umarım kötü birşey olmamıştır... kızlar hepinizi çok özlüyorum ama oturamadığım için bilgisayar başında vakit geçiremiyorum hepinizi kocaman kocaman öptüm .. ben yine raporluyum evdeyim dinleniyorum inşallah işe başladığımda ağrılarım tekrar beni raporluk etmez....
sağol canım...huysuzluğundan emmiyor birde diş çıkartıyormuş o yüzden iştahı kesiktir dedi doktor,,,hurma yiyorum bol bol ama süt olsada olmasada emmiyor bizimki
sen yinede ihmal etme doktora git hemenklava:canım doktor tuvalet ve yemek dışında kalkmak yok bu bebeği istiyorsan ona göre dedikten sonra eşim bütün iş bana annelere ablama düşüyor dedi o oldu onlara ihtiyacım varya ondan doğumdan sonra burdan kalkmazlar bizimkiler o kadar tembelki herkes onlara hizmet etsin istiyorlar allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin.annemide basımdan eksik etmesin olay bu canımkötükedihüso
selam arkadaşlar
canım sen hamilesin tabi tutmamalısın... rabbim ramazanın tüm güzelliklerinden tutanlara ve tutöayanlara ihsan etsin. eşine gösterdiğin güleryüz bile ibadettir... kendine ve bebişine iyi bak canım öptüm sizi...Allah razı olsun canım hatırlattığın için. ben oruç tutamıyorum malum, riskli diye o yüzden valla ramazan mı değil mi belli değil ama eşimin her dediğini yapmaya çalışıyorum bari ordan kazanayım diye
Allah oruçlarınızı ibadetlerinizi dualarınızı kabul olanlardan eylesin.
geçmişi okuyamıyorum ama haberler güzel görünüyor.... umarım kötü birşey olmamıştır... kızlar hepinizi çok özlüyorum ama oturamadığım için bilgisayar başında vakit geçiremiyorum hepinizi kocaman kocaman öptüm .. ben yine raporluyum evdeyim dinleniyorum inşallah işe başladığımda ağrılarım tekrar beni raporluk etmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?