Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ne testi yaptırıyosun arada protein s ile protein c mi? pıhtılaşma sonuçları değişmiyo zaten homozigot oluca kalıtsal oluyo zaten...değil mi?

yani şu anda 4.5 aylık sayılırım 5 kiloya yakın aldım..ama dozumuz hala aynı...

canım benim ne testi yaptırıyosun arada protein s ile protein c mi? pıhtılaşma sonuçları değişmiyo zaten homozigot oluca kalıtsal oluyo zaten...değil mi?

öle değil tatlım.bu test kan akışını ölçüyor.bu homozigotlukla alakalı değil.iğnenin ne kadar kanı cıvılttığını gösteriyor.bana prof.sıkça yaptırmıştı.adı şimdi aklımda değil akşam eşime sorarım.özelde yaptırmıştık.biraz pahalı bir test.ama önemli bence en azından için rahatlıyor.

maşşalah Allah sağlık sıhhat versin annesi peki neden emmiyor sütün az olduğu için mi yoksa kendi mi istemiyor kereta. hurma sütü çoğaltırmış canım aklında bulunsun sen zaten biliyorsundurda

sağol canım...huysuzluğundan emmiyor birde diş çıkartıyormuş o yüzden iştahı kesiktir dedi doktor,,,hurma yiyorum bol bol ama süt olsada olmasada emmiyor bizimki

gittiğim genetikci pıhtılaşmaya meyilli genlere sahib olduğumuz için bazen bi ziganayi inip çıkmak,uçağa binmek bile pıhtı oluşumuna sebeb olabilir ama ama bunlar kesin değil tabi olabilir anlamında.

geçmişi okuyamıyorum ama haberler güzel görünüyor.... umarım kötü birşey olmamıştır... kızlar hepinizi çok özlüyorum ama oturamadığım için bilgisayar başında vakit geçiremiyorum hepinizi kocaman kocaman öptüm .. ben yine raporluyum evdeyim dinleniyorum inşallah işe başladığımda ağrılarım tekrar beni raporluk etmez....

geçmiş olsun canım aman dikkat et ağrıların ne ağrısı peki arada bir bize haber ver yeter canım sağlığını.

eh bir günlük beylik beyliktir belki bebiş doğduktan sonra senin zamanının çoğunu bebiş alacağı için de gelmezler. Eşinden Allah razı olsun canım, Annenlerdende tabi Allah başından eksik etmesin sağlığını sıhhatini bozmasın senin ve sevdiklerinin. Benim annem geçen sene bu zmanalar yoğun bakımda yattı ramazanda hastanedeydik geceli gündüzlü Elhamdülillah iyileşti, ama o günleri hatırlıyoruz hepimiz ne kadar zordu. şimdi annemin eski halinde olmasını çok istiyorum bana prensesler gibi bakardı neyse o iyi olsunda bende kendi başımın çaresine bakıyorum Allah başımızdan eksik etmesin.

canım sen hamilesin tabi tutmamalısın... rabbim ramazanın tüm güzelliklerinden tutanlara ve tutöayanlara ihsan etsin. eşine gösterdiğin güleryüz bile ibadettir... kendine ve bebişine iyi bak canım öptüm sizi...

inşallah bunlar geçer ve tekrar gelmez ... bende seni kocaman kocaman öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…