Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende seninle aynı durumdayım mthfr677 heterozigot 6 düşüğüm oldu ve gaziantepteyim hangi doktora gidiyosun?

bende innohep 0,7 kullanıyorum canım, iğnelerimi kendim vuruyorum, bazen de kliniğe gidiyorum koldan vuruyorlar karnımı dinlendirmek için.acımak değil de ilacı verirken biraz yanıyor sadece.ama başka seçeneğimiz yok.o iğneler yapılacak bebişler için unutmalmaz:kaytarmak yok.hergün düzenli bir şekilde.ok tatlış.[/QUOTE]

çok sağolcnm desteğin için.daha vurulmaya başladım çok geriliyorum çok sıkıntı yapıyorum kendime engel olamıyorum...bu akşam bakalım vurabilecekmiyiz...

geçmiş olsun canım aman dikkat et ağrıların ne ağrısı peki arada bir bize haber ver yeter canım sağlığını.
canım maalesef gebelikle alakalı olan ama çok erken başlayan bir bacak ağrısı . Kalçamdan giren ve parmaklarıma kadar çeken bir ağrı geçer inşallah... ara ara girip bakıyorum iyi haberlerinizi duyup mutlu oluyorum canım inşallah sende iyisindir...

inşallah bunlar geçer ve tekrar gelmez ... bende seni kocaman kocaman öptüm...
inşallah canım... canım daha dün bu kızın niye sesi çıkmıyor diye düşünüyordum görünce çok sevindim...

çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende seninle aynı durumdayım mthfr677 heterozigot 6 düşüğüm oldu ve gaziantepteyim hangi doktora gidiyosun?
çok geçmiş olsun bende mthfr a1298 c ve paı homozigot mutasyonluyum. 3 gebelik kaybım vardı. hepsini çok erken haftlarda kaybettim 9 haftalıktı ortalama.. şu an tekrar hamileyim ve 12 haftamız bitmek üzere.. şükür şimdilik sorun yok nolur vazgeçmeyin... kaybetmek çok zor biliyorum ama sanırım sahip olmak için herşey denenmeli diye düşünüyorum... hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin rabbim...
Merhaba arkadaşlar
aynı sebepten bende iki düşük bi ölü doğum yağtım.
çok ama çok geçmiş olsun. başınız sağolsun inşallah en hayırlı zamanda Rabbim bir evlat nasib eder sizede...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun bende mthfr a1298 c ve paı homozigot mutasyonluyum. 3 gebelik kaybım vardı. hepsini çok erken haftlarda kaybettim 9 haftalıktı ortalama.. şu an tekrar hamileyim ve 12 haftamız bitmek üzere.. şükür şimdilik sorun yok nolur vazgeçmeyin... kaybetmek çok zor biliyorum ama sanırım sahip olmak için herşey denenmeli diye düşünüyorum... hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin rabbim...
çok ama çok geçmiş olsun. başınız sağolsun inşallah en hayırlı zamanda Rabbim bir evlat nasib eder sizede...:Saruboceq:[/QUOTE]

mrb sen de benim gibi 2 tane homozigotsun galiba..kullandığın ilaç ve dozlarını öğrenebilirmiyim ?

ben de de 2 tane homozigor var. paı ve mhtfr c667 ..senin kullandığın ilaçlar ve dozlerını öğrenebilirmiyim canım...

merhaba kızlar...herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..gebişler sakın oruç tutmayın çok riskli. bebiş bekleyenlere bebiş, doğum bekleyenlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim...bu hayırlı günlerde hepimizn duaları kabul olsun inşallaaahhhh..

kızlarr iki homozigot olunca ne oluyor ve şimdi bende mi iki homozigotlu olmuş oluyorum çünkü benim tahlil sonuçlarıma görede C677 homozigot mutasyon, PAI-1 4G/4G, ACE D/D ve ApoE E3/E3 olarak çıktı ya da ben 4 homozigotlumuyum yoksaaaa yhaaa bilenler anlatsın bana dr. bişi söylemedi

Arkadaşlar merhabaaaaaaaaaa;
Ben doğum yaptımmmmmmmmmmmmm..
04.08.2010 saat: 04:40 da epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ediyorum.
Oğluşum 3,120 gr 50 cm doğdu.Sağlıklı çok şükür.
Darısı sizlerin başına,Allah hepinize bu duyguyu tattırsın.
Ne yazacağımı bilemiyorum,Allah hepinize versin inşallah.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm,kendinize iyi bakınnnnnnnn.

nuray canım gercekten çok zor heleki aynı evde daha zor allah sabır versin torunu geliyor zürriyeti devam edecek oğlunun hatırıda yokmu? neyse canım böyle kalmayacağız elbet allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.sende duyma görme bebeklerimiz çok sinirli olacak yoksa opuyorumnanaktan

azdalar gözün aydın canım darısı doğum haberine inş.

asigül inş annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur.allahım bugünümüzü aratmasın.şimdi nasıl annenin durumu?sabır arkadaşım

umutluyuz ilk dişinizmi canım.annelik işte canın gidiyor değilmi?

tsma sanada mrh canım

Allah analı babalı büyütsün inşallah canm.sağlıcakla büyüsün minik.epidüral anestezi nasıl oluyo .ıkınabiliyomusun.sezeryanı biliyom da normal doğumu merak ediyorum epidüralle

herkese hayırlı geceler.

canım yaaaaaaaa. çok sevindim, allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.daha dün gibi hatırlıyorum hamilelik haberini, o zamanlar salat-ı tefriciye okumuştuk sana.,rabbim bize de göstersin o günleri.
birde fırsatın olursa epidural doğum hakkında ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim.a.s.

ah be güzelim sorma,bunun zorluklarını anca yaşayan bilir,hep görme duyma denir ama,hele de hamileliğin verdiği hassaslıkla gözüne gözüne batıyor herşey..

Arkadaşlar bende 3 bebeğimi bu illet hastalık yüzünden kaybettim.İlk ikiside Faktör V mutasyonu olduğunu bilmiyordum.Daha sonra çapada yapılan testler sonunda ortaya çıktı.3 hamileliğimide iğnelere geç başlandığı için 8 haftada kalp atışları durdu.Artık ne yapacağımı bilmiyorum.Çok üzgünüm.Cesaret edemiyorum artık.Arkadaşlar siz iğnelere ne zaman başladınız.Ben artık çok iyi bir profösöre gitmek istiyorum.Ama kısmet Bu Mübarek günlerde çok dua edeceğim Allahım banada bir bebek nasip etsin.Herkeze geçmiş olsun.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…