merhaba herkese,
siteyi yeni kesfedenlerdenim, mthfr 677 heterozigot teshisiyle dr um "tedavi degil tedbir amacli" dusuncesiyle clexane 0.4 kullandirdi gebeligim boyunca, 33. haftada erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettm, erken dogum sebepli pulmoner hipertansiyon yuzunden,28. haftaya kdr hergun, sonrasinda gunasiri kullandim igneleri, suan gata da prof ali ergune gidiorm, o ise igneleri kesinlikle kullanmamami onerdi, gereksiz gordu, bebegimi kaybedeli 49 gun oluyor, suan icin birsey dusunemiyorm zaten, benimle benzer durum yasayanlar varmi
canım maalesef gebelikle alakalı olan ama çok erken başlayan bir bacak ağrısı . Kalçamdan giren ve parmaklarıma kadar çeken bir ağrı geçer inşallah... ara ara girip bakıyorum iyi haberlerinizi duyup mutlu oluyorum canım inşallah sende iyisindir...geçmiş olsun canım aman dikkat et ağrıların ne ağrısı peki arada bir bize haber ver yeter canım sağlığını.
inşallah canım... canım daha dün bu kızın niye sesi çıkmıyor diye düşünüyordum görünce çok sevindim...inşallah bunlar geçer ve tekrar gelmez ... bende seni kocaman kocaman öptüm...
çok geçmiş olsun bende mthfr a1298 c ve paı homozigot mutasyonluyum. 3 gebelik kaybım vardı. hepsini çok erken haftlarda kaybettim 9 haftalıktı ortalama.. şu an tekrar hamileyim ve 12 haftamız bitmek üzere.. şükür şimdilik sorun yok nolur vazgeçmeyin... kaybetmek çok zor biliyorum ama sanırım sahip olmak için herşey denenmeli diye düşünüyorum... hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin rabbim...çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende seninle aynı durumdayım mthfr677 heterozigot 6 düşüğüm oldu ve gaziantepteyim hangi doktora gidiyosun?
çok ama çok geçmiş olsun. başınız sağolsun inşallah en hayırlı zamanda Rabbim bir evlat nasib eder sizede...:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar
aynı sebepten bende iki düşük bi ölü doğum yağtım.
canım maalesef gebelikle alakalı olan ama çok erken başlayan bir bacak ağrısı . Kalçamdan giren ve parmaklarıma kadar çeken bir ağrı geçer inşallah... ara ara girip bakıyorum iyi haberlerinizi duyup mutlu oluyorum canım inşallah sende iyisindir...
inşallah canım... canım daha dün bu kızın niye sesi çıkmıyor diye düşünüyordum görünce çok sevindim...
çok geçmiş olsun bende mthfr a1298 c ve paı homozigot mutasyonluyum. 3 gebelik kaybım vardı. hepsini çok erken haftlarda kaybettim 9 haftalıktı ortalama.. şu an tekrar hamileyim ve 12 haftamız bitmek üzere.. şükür şimdilik sorun yok nolur vazgeçmeyin... kaybetmek çok zor biliyorum ama sanırım sahip olmak için herşey denenmeli diye düşünüyorum... hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin rabbim...
çok ama çok geçmiş olsun. başınız sağolsun inşallah en hayırlı zamanda Rabbim bir evlat nasib eder sizede...:Saruboceq:
kızlar 3 lü test sonucum 1/10.000 sizce nasıl bu değer
Arkadaşlar merhabaaaaaaaaaa;
Ben doğum yaptımmmmmmmmmmmmm..
04.08.2010 saat: 04:40 da epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ediyorum.
Oğluşum 3,120 gr 50 cm doğdu.Sağlıklı çok şükür.
Darısı sizlerin başına,Allah hepinize bu duyguyu tattırsın.
Ne yazacağımı bilemiyorum,Allah hepinize versin inşallah.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm,kendinize iyi bakınnnnnnnn.
Arkadaşlar merhabaaaaaaaaaa;
Ben doğum yaptımmmmmmmmmmmmm..
04.08.2010 saat: 04:40 da epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ediyorum.
Oğluşum 3,120 gr 50 cm doğdu.Sağlıklı çok şükür.
Darısı sizlerin başına,Allah hepinize bu duyguyu tattırsın.
Ne yazacağımı bilemiyorum,Allah hepinize versin inşallah.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm,kendinize iyi bakınnnnnnnn.
nuray canım gercekten çok zor heleki aynı evde daha zor allah sabır versin torunu geliyor zürriyeti devam edecek oğlunun hatırıda yokmu? neyse canım böyle kalmayacağız elbet allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.sende duyma görme bebeklerimiz çok sinirli olacak yoksa opuyorumnanaktan
azdalar gözün aydın canım darısı doğum haberine inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?