öncelikle geçmiş olsun.. amin cnm yaa can-ı gönülden aminnn hepimiz inşallaahh, ay bi hamile kalsam Allah'ın izniyle
ya ben hamile kalmaktada sıkıntı yaşıyorum bu defa neden acaba,bi fikri olan var mı kızlar?
canım ya ben senin bu dediklerinden bişe yanlamadım valla. şu nörel tüp defekti nedir bi açaıklasan kuzumbilmiyorumkismile
ben zamana bu kadar takılma derim. daha önce normal yolla gebe kalmış isen mutlaka yine kalabilirsin. bana dr umun söylediği bu. bende çok panik yapmıştım niye bu defa kalamadım diye, yaklaşık 1 yıl sürdü tekrar hamile kalmam. diğerlerinde 3 ay içinde kalmıştım.ama sonuçta yine hamileyim. zaman bırak canım. o en doğru zamanı bilir.öncelikle geçmiş olsun.. amin cnm yaa can-ı gönülden aminnn hepimiz inşallaahh, ay bi hamile kalsam Allah'ın izniyle
ya ben hamile kalmaktada sıkıntı yaşıyorum bu defa neden acaba,bi fikri olan var mı kızlar?
herkese selamlar ben 17 haftalık hamişim clexanı şimdiye kadar hep göbekten vuruldum(malesef kendim vuramıyorum korkuyorum) bugün bacaktan vurulmayı deniycem de sizlere sormak istedim daha kolay oluyormu bacak veya koldan vurulmak????? cevap verirseniz sevinirim.
herkese selamlar ben 17 haftalık hamişim clexanı şimdiye kadar hep göbekten vuruldum(malesef kendim vuramıyorum korkuyorum) bugün bacaktan vurulmayı deniycem de sizlere sormak istedim daha kolay oluyormu bacak veya koldan vurulmak????? cevap verirseniz sevinirim.
bende 22.haftamdayım ama hala karından yapıyom.doktora söyledim sen bilirsin dedi.ama ben zaten kiloluyum.karın bölgem yağlı.alan geniş anlayacağın.çok gerilme olmadığı için şimdilik idare ediyom ama bende 15-20 güne kadar bacağa geçmeyi düşünüyorum.bacak kola göre daha rahat diye duymuştum.sen bacağa ya da kola geçersen haber et.bende bilgilenmiş olurum.[/QUO
bende de fazla yağ yok malesef diycem artıkohaoldumsmile göbeğim gerildi acıyo, aslında benim bacağımda da kırmızı kılcal damarlar çıktı dikkat edeyim bakalım cesaret edebilecekmiyim haber veririm iyi akşamlar
) eleviti güzel kılan bence diğer multivitaminler kadar mide problemi, kabızlık ve gaz sorunu yaşatmaması barsaklarla daha dost... reklama devammm...
bende 22.haftamdayım ama hala karından yapıyom.doktora söyledim sen bilirsin dedi.ama ben zaten kiloluyum.karın bölgem yağlı.alan geniş anlayacağın.çok gerilme olmadığı için şimdilik idare ediyom ama bende 15-20 güne kadar bacağa geçmeyi düşünüyorum.bacak kola göre daha rahat diye duymuştum.sen bacağa ya da kola geçersen haber et.bende bilgilenmiş olurum.[/QUO
bende de fazla yağ yok malesef diycem artıkohaoldumsmile göbeğim gerildi acıyo, aslında benim bacağımda da kırmızı kılcal damarlar çıktı dikkat edeyim bakalım cesaret edebilecekmiyim haber veririm iyi akşamlar
canımcım benim 24. haftam hala göbekten yapıyorum, gerilme olduğu zamanlar badem yağı sürüyorum çatlaklar için o zaman rahatlıyor, şimdi senin tam büyüme kaftanda ondandır gerilme bence göbek daha rahat, bende bir türlü bacağa veya kola geçmedim cumartesi doktoruma gideceğim o zaman sorayım bir.
asigul, baharçelik, essebe, limonlucay, tsma
merhabalar herkes iyi sanıyorum ki.
geçmişi biraz okudum olumsuz bir durum yok gibi.aman olmasında zaten.
asigül öyle böyle 5,5 ayı devirdin.bende arkandan geliyorum.bu hafta şeker yüklemesi yaptıracam.sen yaptırdın mı?
bebiş napıyor.kuvetlendimi tekmeleri.ben bu hafta çok net hissetmeye başladım.eşim bile hissetti.çok değişik ve güzel bir duyguymuş.
allahım ramazan ayının suyu yüzü hürmetine isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
merhaba canım, iyyim sen arada giriyorsun nasılsın, evet bebişi artık daha net hissediyorum maşşallah durmuyor, Rabbim topiğimizde herkese nasip etsin, evet bende büşrayı takip ediyorum, inşallah arka arkaya güzel doğum haberleri veririz. Yok canım şeker yüklemesi yaptırmadım cumartesi doktorum söyler herhalde ama ben acaip korkuyorum şeker yüklemesinden ben kesin baylıırım o kadar açlıkla kan vermeye dayanamam. yaptırmasak olmuyor mu ya
Bu arada Ankarada cam rende satan yer bılen varmı?
Arkadaşlar hepinize iyi günler bende aranıza yeni katıldım benimde 3 düşüğüm var kalp atışları duyulmadığı için 8.haftada operasyonla alındılar bütün tahlillerim yapıldı ama bişey çıkmadı dr. en son hamile kaldığında iğne yaparak deneyeceğiz dedi şimdi coraspirin ve folik asit kullanıyorum kan pıhtılaşması olan arkadaşlara soruyorum adet zamanında adet kanamanız pıhtılaşma şeklindemi geliyordu bazen benim öyle oluyor acaba bendede mi var diye düşünüyorum şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınızki sizlerin sayesinde bilgileniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?