o zaman sizde bu hafta sonu gidin bir yerlere 30 ağustos tatil nasılsa 3 gün mis gibi ohhhhhhhhhhhh
bayramda biz büyük olasılıkla buradayız,eşim referandumda görevli,ama sonrasında yakın bir yerlere tatile gitmeyi istiyoruz.......Amasra güzel,yıllar önce gimiştim......
hoşgeldin simgesel...bende 2 bebişimi kaybettim, sonrasında yaptırdığım genetik testlerde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. sen tathlillerinin temiz çıktığını söylüyorsun o zman çok şükür böyle bir durumun yok..dr.larında dediği gibi sadece şanssız bir anne olabilirsin..ve kendi adıma söylüyorum ben gebeliğimden önce pıhtılaşmayla ilgili hiç bir belirti farketmedim adet döneminde kanın pıhtılı olmasıda gayet normal bir durum hiç pıhtılaşma sorunu olmayan gayet sağlıklı bebişleri olan arkadaşlarımında kanamaları pıhtılı olabiliyor bunu takma kafana..bu arada hangi tahlilleri yaptırdın?
evet Angel yaaa,Kayra delikanlı oldu anneye rahat vermiyor maşallah........nasılsınız,artık gezmelere gidebiliyor musunuz?
canım yaaa... kızdırma beni , haklısın ama stres yokk.. sadece accık kafamız takılcak ama stres yokk tamam mı tatlımm....stresliyim limonlucay,bugün kötü kötü rüyalar gördüm,doktora bir gidip gelseydim hayırlısı ile Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize........
sen nasılsın,yoğunsun sanırım
denden ne stresi yawww...rahat ol...kızdırma beni...doktor sana güzel güzel şeyler söylicek..ve sen bu kadar stres yaptığın için utanıcaksın kendinden :)
dr bana kafana takarsan hamile kalman gecikir.oluruna bırak demişti.hiç kafama takmadım.hemen olacak zaten diye de kandimi şartlamıştım.allah da yardımcım oldu 2.ay hemen hamiş kaldım.
sende çok düşünme bence .bak öteki aya hamişim diye müjdeelersin bizlere.çekeriz hep birlikte bir halay.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Tsma canım denden doktordan gelmişmi haber alabildin mi strese girdim diye strese soktu beni... Merak ediyorum valla....
dr bana kafana takmazsan hamiş kalırsın dedi ama bu ay kafama takmadım ama yine olmadı :1no2: malesef gerçektende kafama takmamayı becerebildimmi bilemiyorum . eğer kafasına takmamayı becerebilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun ben ben yaptığımı sanıyorum sadece :1rolleyes:
canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik kaç aylık oldunuz :)
iyiyim tatlım .. gözüm açılınca azcık nete de girmeye başladım 14 haftalık olduk biz çok şükür iyi gidiyor benim diğer arkadaşlar gibi çok aşırı mide bulantım olmadı ama bacak ağrısından mahvoldum şimdide bi baş ağrısı çöktü bana yakın zamanda geçer inşallah...... inşallah Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..... sen nasılsın....
Tsma canım denden doktordan gelmişmi haber alabildin mi strese girdim diye strese soktu beni... Merak ediyorum valla....
geçmiş olsun canım Allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: benim eşimde memnun değildi aynen senin dediğin gibi bizde bebek için yaklaşır olmuştuk birbirimiize hele yumurtlama günleri bizim için görevdi sanki bizim içinde değilde benim için desek daha doğru olur eşim takmıyodu sırf ben üzüldüğüm için katlanıyodu bu duruma zaman geçti düşündüm ben napıyorum diye ilişkiden soğumuştuk ikimizde ve zaman verdik birbirimize şimdi herşey daha güzel ama her adet olduğumda canım çok sıkılıyo dün eltimlere gittik annesi gelmiş erzincandan doğum yapmak üzere eltim 1 hafta içinde doğum yapar eşiyle birlikte odasını hazırlamışlar herşeyi tamam bi tek bebek bekleniyo hepside çok mutlu kayınvalidemler falan hep doğum olunca şöyle olur böyle olur diye konuşup durdular eltimi kıskanmıyorum aramızda çok iyi bebek alışverişlerinide hep birlikte yaptık ve mutlu olarak yaptım ama dün adet oldum ve ilk defa ağladım eşime mutluluğu yaşatamadığım için ikimiz bebeğimiz için birşeyler yapamadık diye ama ben inanıyorum ALLAHIMA sığınıyoruum rabbim çok büyük banada nasip edicek ve isteyen herkesede nasip etsin inş:Saruboceq:
stres yapmaz sen canım...sen ona bakma hem ağlarım hem giderim gelini gibi dendenim:))) ağlarım ama koşkoşa doktora giderim...annesi bile diyor akşam valla..ne zaman doktora gidecek denden 1-2 gün önce hasta oluyor diye...ee yaşadıklarımız kolay şeyler değil tabi ne yazık ki...ama kusması dışında ben onu iyi gördüm akşam...ya hiç kilo almamış hatta ben onun yanında kilol kaldım:))))benim göbek ondan büyük:))))
akşam gidicek canım doktora 6 gibi...herhalde dinleniyor...
canım bi yanlışı düzeltelim sen eşine bu mutluluğu yaşatamıyor değilsin... sizin ortak bir kaderiniz var eşinle ve bu kaderde bu ay size nasib olmayan bişey var.... lütfen üzülme denden in bi lafı vardı melekler ne zaman isterlerse o zaman gelecekler bizim istediğimiz zaman değil diye.. çok haklı olduğunu kendi gebeliğimle iyiden iyiye farkettim benim istemediğim bir zamanda çıktı geldi çünkü o gelmek istedi... dedimya gelirlerse baş göz üstüne gelmezlersede Nihat hocanın konuşmasını dinlediysen eğer bebek sahibi olamayan kadınlar öbür dünyada istediklerine kavuşacaklar diye .... çok zor katlanması da çok zor dayanmasıda çok zor ama kadere razı olursak sanki bu süreç daha kolay geçecek gibi... ha bu arada eltinin bebeğide hayırlı olur inşallah ama unutma onların da bir kaderi var onların ne yaşayacağını bilmiyoruz onların kaderi ve senin yada sizin kaderiniz birbirinden çok farklı . gönlünü ferah tut canım inşallah herşey güzel olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?