Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

olmazzzzzzzzzzzzzz.
DOKTOR YAPTIR DERSE yaptıracaksın.
amman anacığım bizlere ne testler yapıldı unuttun heralde.şeker yüklemesi mi bizi korkutacak.mümkün değil.önce aç karnına kan alıyorlar.şekerli su içirip 1 saat sonra birdaha alıyorlar.ben daha önce de yaptırmıştım.dayanılıyor.bişeyi yok.yeter ki sonuç iyi çıksın.bebişlerimizin sağlığı için herşeyi göze alan anne adaylarıyız bizz.
bak nasıl yüreklendirdim seni.sen bu gazla hemen yaptırırsın.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun.konu ile lgili birgim yok ama ablamın oğlununda yüzünde ve vücudunda kabartılar oluyordu.yavrum sürekli ağlıyordu.yün allarjisi çıktı.dr 5 yaşına kadar sadece pamuklu giysi giydirilecek dedi.odasındaki halıyı bile kaldırdılar.şükürler olsun kabartılar ,ağlamalar geçti.ama çok dikkat isteyen bir konu.bence sen birde iyi bir çocuk doktoruna götür derim.en kısa zamanda düzelir inşallah.

geçmiş olsun arkadaşım.allah bir daha yaşatmasın.adet zamanıyla pıhtılaşma arasında bir bağlantı var mı mı bilemiyorum.inan hiç aklıma gelmadi ki dikkat edeyim.benimde 2 kaybım oldu..şimdi iğne ve aspirin kullanıyorum.şükür 22.haftaya ulaştım.bebişlerimize kavuşana kadar her yolu deniyeceğiz.herşey allahtan.elimizden ancak bu kadarı geliyor.en kısa zamanda seninde iyi haberlerini bekliyorum.

limonluçay canım günaydın.

simgesel tahlillerin çok şükür temiz çıkmış.doktorun tedbir amaçlı bizim ilaçlarımızı ve ignelerimizi vermiş.inşş bu sefer hamileliğin güzel sonuçlanır.yüreğini ferah tut canım

bir yanda tv bir yanda bilgisayar boş boş oturuyorum.şimdi azıcık sizlerden ayrılıp çamaşır sereceğim.kuruyanları katlayacam.ve bir meyve molası.birazdan gelirim.

ohhh ne güzell deryalı günlerde başlar biraz sonra :) evde olmayı özledim ben benim ütüler çamaşırlarda yığınla beni bekliyor :1closedeyes: ..hadi bitir işleride gel.

stresliyim limonlucay,bugün kötü kötü rüyalar gördüm,doktora bir gidip gelseydim hayırlısı ile Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize........

sen nasılsın,yoğunsun sanırım

denden ne stresi yawww...rahat ol...kızdırma beni...doktor sana güzel güzel şeyler söylicek..ve sen bu kadar stres yaptığın için utanıcaksın kendinden :)

stresliyim limonlucay,bugün kötü kötü rüyalar gördüm,doktora bir gidip gelseydim hayırlısı ile Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize........

sen nasılsın,yoğunsun sanırım

kıyamam ama hiç kötü şeyler getirme aklına biliyorum bizim durumumuzda stresli olmamak mümkün değil ama ama napıcaksın canım bu da bizim sınavımız hayırlısıyla bi git dr. güzel haberlerini alıcaksın bebişinin inşallahh..evet bugün yoğum biraz şirketin iftar yemeği var onun organizasyonuyla uğraşıyorum :) onun dışında herşey yolunda çok şükür..

off ya farkında olmadan yasak süremiz bittikten hemen sonra hamile kalırım diye hazırlamışım sanırım kendimi yoksa ki niye böle kötü hissedeyim kendimi dimi (

denden ne stresi yawww...rahat ol...kızdırma beni...doktor sana güzel güzel şeyler söylicek..ve sen bu kadar stres yaptığın için utanıcaksın kendinden :)

offfff haklısın canım yaaaa,ne oldu bana anlamadım,tatile ihtiyacım var,uzun süre aynı şehirde kalmak bana iyi gelmiyor...........

bayramda burdan uzaklaşalım işte..bundan iyi fırsat mı olur...biz allah izin verirse gidiyoruz bayramda 3 günlüğüne:)))) amasraya...

off ya farkında olmadan yasak süremiz bittikten hemen sonra hamile kalırım diye hazırlamışım sanırım kendimi yoksa ki niye böle kötü hissedeyim kendimi dimi (

bak bulmuşsun çözümü,genelde ilk ay aşırı stres yaptığımız için olmayabiliyor,hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin bebişin inş.

bayramda burdan uzaklaşalım işte..bundan iyi fırsat mı olur...biz allah izin verirse gidiyoruz bayramda 3 günlüğüne:)))) amasraya...

bayramda biz büyük olasılıkla buradayız,eşim referandumda görevli,ama sonrasında yakın bir yerlere tatile gitmeyi istiyoruz.......Amasra güzel,yıllar önce gimiştim......

merhaba sinopee...üzülmeee sakın, farkında olmadan hazırlıyoruz kendimizi olmayıncada hüsrana uğruyoruz ama oluruna bırakmak en güzeli galiba dert etme bu şekilde dahada zorlaşıyor işler..

offf benimde çok ihtiyacım var tatileeee bayramda gitmeyi düşünüyorduk şimdi o da hayal oldu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…