olmazzzzzzzzzzzzzz.merhaba canım, iyyim sen arada giriyorsun nasılsın, evet bebişi artık daha net hissediyorum maşşallah durmuyor, Rabbim topiğimizde herkese nasip etsin, evet bende büşrayı takip ediyorum, inşallah arka arkaya güzel doğum haberleri veririz. Yok canım şeker yüklemesi yaptırmadım cumartesi doktorum söyler herhalde ama ben acaip korkuyorum şeker yüklemesinden ben kesin baylıırım o kadar açlıkla kan vermeye dayanamam. yaptırmasak olmuyor mu ya
Kızlarrrr, herkese hayırlı ramazanlar.uzun süredır gıremıyorum.ınsallah herkes ıyıdır.
Sızlere bısey danısmak ıstıyorum.bebegım dogdugumdan berı yanaklarında kücük kırmızılıklar vardı.İsilik denıldı hep.Kızarıklıklar cogalıp ayagınada cıkmaya baslayınca saglık ocagına bı göstereyım dedım.Oda alerjıden DERMATIT dıye bı derı hastalıgıymıs.Sabun,deterjan,toz vs seylerden olabılıyormus.Yada gıdadan alerjı yapan bısey olabılırmıs.kac gündür moralım bozuk.Kortuzonlu kremle gecıyomus ama tekrarlarmıs.Pazartesı Hacettepeye doktora götürecem.Bu konuda bılgısı olan varsa ne olur paylassın.Ne ıyı gelır?
Arkadaşlar hepinize iyi günler bende aranıza yeni katıldım benimde 3 düşüğüm var kalp atışları duyulmadığı için 8.haftada operasyonla alındılar bütün tahlillerim yapıldı ama bişey çıkmadı dr. en son hamile kaldığında iğne yaparak deneyeceğiz dedi şimdi coraspirin ve folik asit kullanıyorum kan pıhtılaşması olan arkadaşlara soruyorum adet zamanında adet kanamanız pıhtılaşma şeklindemi geliyordu bazen benim öyle oluyor acaba bendede mi var diye düşünüyorum şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınızki sizlerin sayesinde bilgileniyoruz
bir yanda tv bir yanda bilgisayar boş boş oturuyorum.şimdi azıcık sizlerden ayrılıp çamaşır sereceğim.kuruyanları katlayacam.ve bir meyve molası.birazdan gelirim.günaydın 1emine1 nasılsın canım...tsma sanada günaydınlar :)
günaydın........
bir yanda tv bir yanda bilgisayar boş boş oturuyorum.şimdi azıcık sizlerden ayrılıp çamaşır sereceğim.kuruyanları katlayacam.ve bir meyve molası.birazdan gelirim.
günaydın........
stresliyim limonlucay,bugün kötü kötü rüyalar gördüm,doktora bir gidip gelseydim hayırlısı ile Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize........
sen nasılsın,yoğunsun sanırım
denden ne stresi yawww...rahat ol...kızdırma beni...doktor sana güzel güzel şeyler söylicek..ve sen bu kadar stres yaptığın için utanıcaksın kendinden :)
off ya farkında olmadan yasak süremiz bittikten hemen sonra hamile kalırım diye hazırlamışım sanırım kendimi yoksa ki niye böle kötü hissedeyim kendimi dimi(
bayramda burdan uzaklaşalım işte..bundan iyi fırsat mı olur...biz allah izin verirse gidiyoruz bayramda 3 günlüğüne:)))) amasraya...
off ya farkında olmadan yasak süremiz bittikten hemen sonra hamile kalırım diye hazırlamışım sanırım kendimi yoksa ki niye böle kötü hissedeyim kendimi dimi(
bayramda burdan uzaklaşalım işte..bundan iyi fırsat mı olur...biz allah izin verirse gidiyoruz bayramda 3 günlüğüne:)))) amasraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?