Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım inşallah herşey güzel olur herşeyin farkındayım biliyorum ama bazı durumlarda böyle zayıf kalabiliyorum duygusallığım üstünde yine ama geciçi durum canım

farkında olduğunu biliyorum canım sadece sana bunları tekrar hatırlatmak göörevi bugün demek ki bana nasib oldu .. içini ferah tut gelcek senin meleginde sadece zamanını bekliyor seni bu kadar üzen senin ailenden birinin bebek heyecanı yaşaması komsun degilki kapısını itmem desen .. ama seninde meleğin gelecek....

sağol canım inşallah

canım benim önceki gebeliğim innoheh 045 iğne kullandığım halde 6 haftalıkken kalbi durdu.ama aspirin kullanmamıştım.nasip biliyomusun nasibi varsa hiçbişey engel deil.bizimki sadece önlem.

Son düzenleme:
dün 3.kez bebeğimi kaybettim.ne olacak bizim halimiz yaa.bakalım bu kez doktorlar neyi önerecek.kaç kezdaha kaybedicez?ne zaman sağlıklı bi bebeğe kavuşacaz acaba?

canım benim önceki gebeliğim innoheh 045 iğne kullandığım halde 6 haftalıkken kalbi durdu.ama aspirin kullanmamıştım.nasip biliyomusun nasibi varsa hiçbişey engel deil.bizimki sadece önlem.

azdalar iğnelere rağmen bebeğin kalbinin durduğu durumların sonrasıda nasıl bi tedavi izlendiğini biliyormusun.bu konuda doktorlar nasıl yorumlarda bulunuyor?bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.ben dün 3. düşüğümü yaşadım.bu kez çok umutlanmıştım.teşhisi koyan,tedaviyi yürüten doktor prof.tu.ona çok güvenmiştik.çok büyük hayal kırıklıı içerisindeyim.ne yapacağımı bilmyorum.

öncelikle çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın.seni çok iyi anlıyorum.ben ilk düşüğümü kimyasal yaşadım.2.yi kaybettiğim gün heterezigot mutasyonu olduğumu öğrendim.yani innohepi dr.teşhis belli deilken verdi.hemotoloğa gittim.asp.ve clexan 04 önerdi.drmda aynı şekilde.ayrıca hamilelikten önce ve ilk üç ay bemiks.anlayacağın öncesinde tedavi şart.nöral tüp defektini azaltmak için.ben öncesinde 3 ay kadar bemiks,asp.ve folbiol kullandım.hamilelikle birlikte iğneye başladık.çok şükür şimdi 20.haftamızdayız.ümidini kaybetme ve inan.tedavine hemen başla.emin ol herşey güzel olacak...

herkese merhabalar.bugün ablam ve yeğenim bendeydi, günler sonra ilk defa güzel bir gün geçirdim ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.keşke hergün yanımda sevdiğim insanlar olsa, o zaman sürekli evde olup yatmak bu kadar sıkmazdı beni.

düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum aysude-mir, ayrıca nöral tüp defekti hakkındaki bilgiler için de teşekkürler.

kafana takmadığın zaman hamile kalma olayı kesinlikle doğru bence.aynı şeyleri bende yaşadım. 1 yıldır gün sayarak sadece yumurtlama dönemlerimde birlikte oluyorduk resmen,görev icabı gibi bir amaç için.sonra demekki zamanı değil diye düşündüm artık.ve hatta eşime hadi bir tatile gidelim sonra ben bir işe girmek istiyorum evde hamile kalmayıo beklemeyeceğim, olsa olurdu şimdiye kadar dedim. o da onayladı.ve biz tatile gittik, gelince de hadi ramazana kadar eve bir de tadilat yapalım dedik.badana boya, vs.tam 3 hafta sürdü. evde kaldırmadığım eşya kalmadı resmen herşey yıkandı temizlendi, dolap vitrin baza, hurçlar aklınıza ne gelirse herşeye el attım.üstelik bunları yaparken hamileymnişim de haberim yokmuş.hiç şüphelenmedim çünkü beklemiyordum,zaten adet düzensizliğim vardı aylardır ve 10-15 gün geçiyordu günüm.2 gün arka arkaya istifra edince ,acaba mı dedim ve bir test yaptım. evimiz kalınabilecek durumda olmadığı için ki içinde ustalar çalışıyordu, kardeşimin evinde kalıyorduk, orada bir test yaptım ve sonuç pozitifti, gözyaşlarımı tahmin bile edemezsiniz..halbuki ben öncesinde her ay adet dönemim yaklaşınca hamiel olabilirim düşüncesi ile doğru dürüst temizlik bile yapmıyordum.bişey olmasın diye.ve adet olunca yaşanan hüsran tahmin edersiniz.sonra düşünem diyenlere hak verdim.

düşünmemenin tek yolu ise birşeylere adapte olup,sürekli kendinizi başka şeylerle meşgul etmek, ve takvimleri bir kenara atmak.şimdi tek dileğim, bana mucize gibi gelen bebeğimin bana sımsıkı tutunması ve sağlıklı bir şekilde doğması..

hayırlı ramazan arkadslar uzun suredir gıremıyodum memelekete gıttık geldık tatıldeydım bu sure ıcınde o kadar dınlendımkı sormayın cunku kızıma annem ve teyzesı baktı lıstemıze baktım da yenı hamısler olmus yenı anneler ne guzel ya dılerım bundan sonrada artarak devam eder benım hastalıga 3 gun kaldı sırtım falan cok agrıyo hamıllelık belırtılerın aynısı ınsallah usutmusumdur:) korunduk ama valla hamısım dıye korkuyorum rabbımın ısıne bak bır zamanlar test ala ala ezcacı dukkanı acacaktım sımdı hamıle kalamk ıstemıyorum cunku kızım daha cok kucuk ama olursada ne yapalım basımızın ustunde yerı varr rabbım ısteyenlere versın kızım her kucagıma alısımda aklıma eskı gunlerım gelıyo rabbıme sukur edıyorum ve arkasından sızlere dua ediyorum arkadaslarında benım zıllos gıbı cocukları olsunda nasılmıs beklemek gecelerı uykusuz kalmak anlasınlar :) dile kolay 5, dusuk yasyaınca bı hıc cocuk sahıbı olamayacam dıyodum rabbım bu mutlulugu ısteyen herkese yasatsın ınsalllah su mübarek gunlerde herkesın duası kabul olsun ınsalllah.....

inşallah canım bebeğinide kucağına almak nasip olsun sana inş hamiş olan herkese nasip olsun. inşallah bende senin gibi ummadığım anda habersiz bi şekilde hamile kalırım böyle habersiz kalanlara çok imreniyorum umarım bende yaşarım aynı duyguları :))))

ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah Allahım bizlerede nasip etsin senin rahatsızlığın neydi peki hangi ilaçları iğneleri kullandın.

günaydınnnnnn
Aysude Tsma beni mi çektirdiniz dünnnn.......iyiyiz çok şükür bir problem yok dün serum aldığım için yazamadım sonrada uyumuşum......hepiniz sağolun,iyi ki varsınız.....

günaydınnnnnn
aysude tsma beni mi çektirdiniz dünnnn.......iyiyiz çok şükür bir problem yok dün serum aldığım için yazamadım sonrada uyumuşum......hepiniz sağolun,iyi ki varsınız.....

günaydınnnnnn millet...
Valla ne yalan söyleyelim çekiştirdik biraz:)))))) hatta akşam eve geldiğinde onunla bile çekiştirdik....eve gelir gelmez seni sonra tatlım denden ne yapmış doktor ne demiş cinsiyet belli olmuşmu????dur dedim ya bi sakin ol kocacım...herşey güzelmiş tabiki benim dediğim gibi dedim...ohh be dedi:)))

günaydınnnn herkese....opuyorumnanaktan

aysude , denden , nuray, azdalar, sonuyok , güzin, asigül, emine,büşra ve ismini sayamadığım tüm hamişler:CüvCüv: güzel haberlerinizi okuyorum . sonuna kadar herşey güzel olur inşallah. sağlıkla bebişlerinizi kucaklamak nasip etsin rabbim. hep okuyorum ama arada sırada yazıyorum . (denden kokteyline çok güldüm. bizim gibi hatunlar bu gibi olaylarıda kendimize benzetip durumdan espri çıkarıyoz)
veeeeee ben gibi hamişliği bekleyen arkideşlerim.... tsma , feryad, tarfil, aaaaa aklıma fazla isim gelmedi sadece bizmi kaldık ki delikafadulden

Günaydın nergis evet çok şükür fazla değiliz:))))) yakında bizlerde hamişler listesinde olucaz....o zaman daha sık gelirsin:)))

Evet ilk olarak sevincimi paylaşacam burada. ben hamileyimmm diyeee... işte o zaman daha çok sorum olacak eminim geçen hamileliklerimde olduğu gibi hiç bişey bilmiyormuşum gibi panik panik yazılar yazcam buraya... bazı şeyleri bilmeme rağmen sırf beni teselli edin diye durumumu paylaşacam....mesela aynı dönem hamiş olursak birbirimiz takip etcez... ..................sonundada bebeişimin gaz sancısı var kızlar ne yapmalıyım falan kısmına geçecem...:)))) (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…