inşallah canım inşallah herşey güzel olur herşeyin farkındayım biliyorum ama bazı durumlarda böyle zayıf kalabiliyorum duygusallığım üstünde yine ama geciçi durum canım
farkında olduğunu biliyorum canım sadece sana bunları tekrar hatırlatmak göörevi bugün demek ki bana nasib oldu .. içini ferah tut gelcek senin meleginde sadece zamanını bekliyor seni bu kadar üzen senin ailenden birinin bebek heyecanı yaşaması komsun degilki kapısını itmem desen .. ama seninde meleğin gelecek....
sağol canım inşallah
arkadaşlar içinizde clexane iğne kullanmasına rağmen yine de üç ayı tamamlamadan bebeğinin kalbi duran var mı?
canım benim önceki gebeliğim innoheh 045 iğne kullandığım halde 6 haftalıkken kalbi durdu.ama aspirin kullanmamıştım.nasip biliyomusun nasibi varsa hiçbişey engel deil.bizimki sadece önlem.
azdalar iğnelere rağmen bebeğin kalbinin durduğu durumların sonrasıda nasıl bi tedavi izlendiğini biliyormusun.bu konuda doktorlar nasıl yorumlarda bulunuyor?bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.ben dün 3. düşüğümü yaşadım.bu kez çok umutlanmıştım.teşhisi koyan,tedaviyi yürüten doktor prof.tu.ona çok güvenmiştik.çok büyük hayal kırıklıı içerisindeyim.ne yapacağımı bilmyorum.
O KAFASINA TAKMAYANLARDAN BİRİ DE BENİM... UĞRAŞ UĞRAŞ OLMAZ VE EŞİMLE SADECE BEBEK İÇİN YAKINLAŞTIĞIMIZI FARKETTİM Bİ SÜRE SONRA SONRA KADINLIĞIMI SORGULADIM BEN DÜNYAYA SADECE ANNE OLMAK İÇİN GELMEDİM Kİ . EŞİME YOLDAŞ VE ARKADAŞ OLARAKDA VARIM VE ONUNDA BU DURUMDAN HİÇ HOŞLANMADIĞINI GÖRÜNCE AMAN SALLAMIŞIM ÇOCUĞU OLURSA BAŞ GÖZ ÜSTÜNE OLMAZSADA BAKARIZ Bİ ÇARESİNE DİYE SALLADIM GİTTİM... SONRA BOYUN AĞRILARIM ARTMIŞTI VE İLAÇ KULLANIYORUM DİYE GÜYA O AY KORUNDUK OLACAKYA GELECEKYA BEN O AY HAMİLE KALMIŞIM.. BİRDE ARKADAŞLAR BEBEK İÇİN DEĞİL KENDİNİZ VE EŞİNİZLE YAŞAYACAĞINIZ MUTLU VE GÜZEL DAKİKALAR İÇİN EŞİNİZLE BİRLİKTE OLUN AŞK ÇOCUĞU OLSUN VELHASIL......... :kedi: :kedi:
canım ben temmuzda cleaxan 04lük iğne kullanmama rağmen 6 haftalıkken düştü
herkese merhabalar.bugün ablam ve yeğenim bendeydi, günler sonra ilk defa güzel bir gün geçirdim ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.keşke hergün yanımda sevdiğim insanlar olsa, o zaman sürekli evde olup yatmak bu kadar sıkmazdı beni.
düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum aysude-mir, ayrıca nöral tüp defekti hakkındaki bilgiler için de teşekkürler.
kafana takmadığın zaman hamile kalma olayı kesinlikle doğru bence.aynı şeyleri bende yaşadım. 1 yıldır gün sayarak sadece yumurtlama dönemlerimde birlikte oluyorduk resmen,görev icabı gibi bir amaç için.sonra demekki zamanı değil diye düşündüm artık.ve hatta eşime hadi bir tatile gidelim sonra ben bir işe girmek istiyorum evde hamile kalmayıo beklemeyeceğim, olsa olurdu şimdiye kadar dedim. o da onayladı.ve biz tatile gittik, gelince de hadi ramazana kadar eve bir de tadilat yapalım dedik.badana boya, vs.tam 3 hafta sürdü. evde kaldırmadığım eşya kalmadı resmen herşey yıkandı temizlendi, dolap vitrin baza, hurçlar aklınıza ne gelirse herşeye el attım.üstelik bunları yaparken hamileymnişim de haberim yokmuş.hiç şüphelenmedim çünkü beklemiyordum,zaten adet düzensizliğim vardı aylardır ve 10-15 gün geçiyordu günüm.2 gün arka arkaya istifra edince ,acaba mı dedim ve bir test yaptım. evimiz kalınabilecek durumda olmadığı için ki içinde ustalar çalışıyordu, kardeşimin evinde kalıyorduk, orada bir test yaptım ve sonuç pozitifti, gözyaşlarımı tahmin bile edemezsiniz..halbuki ben öncesinde her ay adet dönemim yaklaşınca hamiel olabilirim düşüncesi ile doğru dürüst temizlik bile yapmıyordum.bişey olmasın diye.ve adet olunca yaşanan hüsran tahmin edersiniz.sonra düşünem diyenlere hak verdim.
düşünmemenin tek yolu ise birşeylere adapte olup,sürekli kendinizi başka şeylerle meşgul etmek, ve takvimleri bir kenara atmak.şimdi tek dileğim, bana mucize gibi gelen bebeğimin bana sımsıkı tutunması ve sağlıklı bir şekilde doğması..
hayırlı ramazan arkadslar uzun suredir gıremıyodum memelekete gıttık geldık tatıldeydım bu sure ıcınde o kadar dınlendımkı sormayın cunku kızıma annem ve teyzesı baktı lıstemıze baktım da yenı hamısler olmus yenı anneler ne guzel ya dılerım bundan sonrada artarak devam eder benım hastalıga 3 gun kaldı sırtım falan cok agrıyo hamıllelık belırtılerın aynısı ınsallah usutmusumdur:) korunduk ama valla hamısım dıye korkuyorum rabbımın ısıne bak bır zamanlar test ala ala ezcacı dukkanı acacaktım sımdı hamıle kalamk ıstemıyorum cunku kızım daha cok kucuk ama olursada ne yapalım basımızın ustunde yerı varr rabbım ısteyenlere versın kızım her kucagıma alısımda aklıma eskı gunlerım gelıyo rabbıme sukur edıyorum ve arkasından sızlere dua ediyorum arkadaslarında benım zıllos gıbı cocukları olsunda nasılmıs beklemek gecelerı uykusuz kalmak anlasınlar :) dile kolay 5, dusuk yasyaınca bı hıc cocuk sahıbı olamayacam dıyodum rabbım bu mutlulugu ısteyen herkese yasatsın ınsalllah su mübarek gunlerde herkesın duası kabul olsun ınsalllah.....
günaydınnnnnn
aysude tsma beni mi çektirdiniz dünnnn.......iyiyiz çok şükür bir problem yok dün serum aldığım için yazamadım sonrada uyumuşum......hepiniz sağolun,iyi ki varsınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?