Al bakalım burdan yak:))) doktor öncesi panik biri daha:)))) anacım panik yapmayın...güzel güzel doktorunuza gidin:)))
herşey gönlünce olsun inşallah.... birgün güneş doğacak dedik ve inşallah güneş doğmaya başladı birkaç kişi kaldı inşallah onların güzel haberleriyle daha da aydınlanıcaz...düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum aysude-mir, ayrıca nöral tüp defekti hakkındaki bilgiler için de teşekkürler.
kafana takmadığın zaman hamile kalma olayı kesinlikle doğru bence.aynı şeyleri bende yaşadım. 1 yıldır gün sayarak sadece yumurtlama dönemlerimde birlikte oluyorduk resmen,görev icabı gibi bir amaç için.sonra demekki zamanı değil diye düşündüm artık.ve hatta eşime hadi bir tatile gidelim sonra ben bir işe girmek istiyorum evde hamile kalmayıo beklemeyeceğim, olsa olurdu şimdiye kadar dedim. o da onayladı.ve biz tatile gittik, gelince de hadi ramazana kadar eve bir de tadilat yapalım dedik.badana boya, vs.tam 3 hafta sürdü. evde kaldırmadığım eşya kalmadı resmen herşey yıkandı temizlendi, dolap vitrin baza, hurçlar aklınıza ne gelirse herşeye el attım.üstelik bunları yaparken hamileymnişim de haberim yokmuş.hiç şüphelenmedim çünkü beklemiyordum,zaten adet düzensizliğim vardı aylardır ve 10-15 gün geçiyordu günüm.2 gün arka arkaya istifra edince ,acaba mı dedim ve bir test yaptım. evimiz kalınabilecek durumda olmadığı için ki içinde ustalar çalışıyordu, kardeşimin evinde kalıyorduk, orada bir test yaptım ve sonuç pozitifti, gözyaşlarımı tahmin bile edemezsiniz..halbuki ben öncesinde her ay adet dönemim yaklaşınca hamiel olabilirim düşüncesi ile doğru dürüst temizlik bile yapmıyordum.bişey olmasın diye.ve adet olunca yaşanan hüsran tahmin edersiniz.sonra düşünem diyenlere hak verdim.
düşünmemenin tek yolu ise birşeylere adapte olup,sürekli kendinizi başka şeylerle meşgul etmek, ve takvimleri bir kenara atmak.şimdi tek dileğim, bana mucize gibi gelen bebeğimin bana sımsıkı tutunması ve sağlıklı bir şekilde doğması..
çok geçmiş olsun canım.. acın çok büyük seni gerçekten anlıyorum ve burdaki herkes anlıyor..... şu an yeni bi bebek düşüncesi için bile çok erken biraz kendini toparla ve sonrasında çok istediğin o bebeğe kavuşmak için tüm gücünle çabala... ve yine diyorum birgün güneş doğacak....dün 3.kez bebeğimi kaybettim.ne olacak bizim halimiz yaa.bakalım bu kez doktorlar neyi önerecek.kaç kezdaha kaybedicez?ne zaman sağlıklı bi bebeğe kavuşacaz acaba?
heeee seni çekiştirdik bayan sakin oldu bize bayan panik...günaydınnnnnn
Aysude Tsma beni mi çektirdiniz dünnnn.......iyiyiz çok şükür bir problem yok dün serum aldığım için yazamadım sonrada uyumuşum......hepiniz sağolun,iyi ki varsınız.....
çok komikkk yaaa geçende benim kocam seni soruyodu nasıllarmış bi gelişme var mı diyeee....günaydınnnnnn millet...
Valla ne yalan söyleyelim çekiştirdik biraz:)))))) hatta akşam eve geldiğinde onunla bile çekiştirdik....eve gelir gelmez seni sonra tatlım denden ne yapmış doktor ne demiş cinsiyet belli olmuşmu????dur dedim ya bi sakin ol kocacım...herşey güzelmiş tabiki benim dediğim gibi dedim...ohh be dedi:)))
evet canım sadece siz kaldınız sanki ... canım sırayla değil maalesef zamanla nasib inşallah en hayırlı zamanda güzel haberlerinizi alcaz....günaydınnnn herkese....opuyorumnanaktan
aysude , denden , nuray, azdalar, sonuyok , güzin, asigül, emine,büşra ve ismini sayamadığım tüm hamişler:CüvCüv: güzel haberlerinizi okuyorum . sonuna kadar herşey güzel olur inşallah. sağlıkla bebişlerinizi kucaklamak nasip etsin rabbim. hep okuyorum ama arada sırada yazıyorum . (denden kokteyline çok güldüm. bizim gibi hatunlar bu gibi olaylarıda kendimize benzetip durumdan espri çıkarıyoz)
veeeeee ben gibi hamişliği bekleyen arkideşlerim.... tsma , feryad, tarfil, aaaaa aklıma fazla isim gelmedi sadece bizmi kaldık ki delikafadulden
inşalllahhhhh canımmmm inşallllahhhhh.....Evet ilk olarak sevincimi paylaşacam burada. ben hamileyimmm diyeee... işte o zaman daha çok sorum olacak eminim geçen hamileliklerimde olduğu gibi hiç bişey bilmiyormuşum gibi panik panik yazılar yazcam buraya... bazı şeyleri bilmeme rağmen sırf beni teselli edin diye durumumu paylaşacam....mesela aynı dönem hamiş olursak birbirimiz takip etcez... ..................sonundada bebeişimin gaz sancısı var kızlar ne yapmalıyım falan kısmına geçecem...:)))) (inşallah)
iyiyiz bayan panik sen nasılsın bakemmm.....günaydınnn günaydın hanımlarr nasılsınız, bugün uyku tutmadı beni, yarın sabah doktora gitcem belki ondandır bebişe bir bakalım mraktan çatlayacam 4 hafta oldu yaaa...
ay biz topiktekiler kardeş olsak bu kadar benzemeyiz zaten, kanımız bile aynı hızda akıyor hehehe:))))
ayyy evvvvetttt haftanın son iş günü yaşasınnn 3 gün evdeyimmm.....
ben yarın yarım gün çalışıyorum(((((((((((((((
günaydınnn günaydın hanımlarr nasılsınız, bugün uyku tutmadı beni, yarın sabah doktora gitcem belki ondandır bebişe bir bakalım mraktan çatlayacam 4 hafta oldu yaaa...
limonlucay sayfa 4180 de soruna cevap yazdım canım senin bebek varmı?
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar benim bütün rutin tahlillerim-toksoplazma-histereskopi-genetik incelemede yapıldı sadece haşimato çıktı dr.da bundan olmayacağını söyledi ilaç kullandığım için. Başka da bişey yapılamayacağını tek iğne yaparak deneyeceğimizi söylediler. 1 prof.2 doçent.2 uzman dr. muayenelerimi oldum artık korkuyorum bende gene aynı günleri yaşamaktan
öncelikle çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın.seni çok iyi anlıyorum.ben ilk düşüğümü kimyasal yaşadım.2.yi kaybettiğim gün heterezigot mutasyonu olduğumu öğrendim.yani innohepi dr.teşhis belli deilken verdi.hemotoloğa gittim.asp.ve clexan 04 önerdi.drmda aynı şekilde.ayrıca hamilelikten önce ve ilk üç ay bemiks.anlayacağın öncesinde tedavi şart.nöral tüp defektini azaltmak için.ben öncesinde 3 ay kadar bemiks,asp.ve folbiol kullandım.hamilelikle birlikte iğneye başladık.çok şükür şimdi 20.haftamızdayız.ümidini kaybetme ve inan.tedavine hemen başla.emin ol herşey güzel olacak...
adsl hattımızda problem vardı giderildi çok şükür.........asigül ben de iki gündür fena durumdaydım,benim telefonum hiç susmaz,annem diyor ki terzi kendi söküğünü dikemezmiş,birazda kendini sakinleştirkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?