Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergis evet aynen senin dediğin gibi olacak,hep çok güzel haberler alacağız buradan,her zaman birbirimize destek olmaya devam edicez

günaydınnn günaydın hanımlarr nasılsınız, bugün uyku tutmadı beni, yarın sabah doktora gitcem belki ondandır bebişe bir bakalım mraktan çatlayacam 4 hafta oldu yaaa...

herşey gönlünce olsun inşallah.... birgün güneş doğacak dedik ve inşallah güneş doğmaya başladı birkaç kişi kaldı inşallah onların güzel haberleriyle daha da aydınlanıcaz...

dün 3.kez bebeğimi kaybettim.ne olacak bizim halimiz yaa.bakalım bu kez doktorlar neyi önerecek.kaç kezdaha kaybedicez?ne zaman sağlıklı bi bebeğe kavuşacaz acaba?
çok geçmiş olsun canım.. acın çok büyük seni gerçekten anlıyorum ve burdaki herkes anlıyor..... şu an yeni bi bebek düşüncesi için bile çok erken biraz kendini toparla ve sonrasında çok istediğin o bebeğe kavuşmak için tüm gücünle çabala... ve yine diyorum birgün güneş doğacak....
günaydınnnnnn
Aysude Tsma beni mi çektirdiniz dünnnn.......iyiyiz çok şükür bir problem yok dün serum aldığım için yazamadım sonrada uyumuşum......hepiniz sağolun,iyi ki varsınız.....
heeee seni çekiştirdik bayan sakin oldu bize bayan panik...))))))))
çok komikkk yaaa geçende benim kocam seni soruyodu nasıllarmış bi gelişme var mı diyeee....)))))))
evet canım sadece siz kaldınız sanki ... canım sırayla değil maalesef zamanla nasib inşallah en hayırlı zamanda güzel haberlerinizi alcaz....

inşalllahhhhh canımmmm inşallllahhhhh.....

günaydınnn günaydın hanımlarr nasılsınız, bugün uyku tutmadı beni, yarın sabah doktora gitcem belki ondandır bebişe bir bakalım mraktan çatlayacam 4 hafta oldu yaaa...
iyiyiz bayan panik sen nasılsın bakemmm.....

ay biz topiktekiler kardeş olsak bu kadar benzemeyiz zaten, kanımız bile aynı hızda akıyor hehehe:))))

allah iyiliğini versin emiii .... ))))))))

panik yapma canım ya hareketlerini hissediyosun ya artık nasıl olduğunu az çok biliyoz.ben tekmeleri başlamadan önce her doktor kontrolünde acayip geriliyodum.çok şükür şimdi sabahları özellikle kuzumun tekmelerini hissediyorum ya biraz daha sakinim.

canım haklısın korkmakta ama çok şükür ki hiç bir sorun yok dediğim gibi sadece şanssız bir anne olabilirsin... bu demek değil ki sonraki gebeliklerinde kötü sonuçlanacak 7-8 düşükten sonra sapasağlam bebeğini kucağına alan kadınlar var şükret, sabret ve pozitif düşün Allah mutlaka çektiğimiz bu sıkıntıların mükafatını verir..

kızlarrr bugün hem cuma hem ramazan,,,,, bol bol dua edelim kendimize birbirimize..... Rabbim hepimizi beklediklerimize kavuştursun inşallah.....

adsl hattımızda problem vardı giderildi çok şükür.........asigül ben de iki gündür fena durumdaydım,benim telefonum hiç susmaz,annem diyor ki terzi kendi söküğünü dikemezmiş,birazda kendini sakinleştirkaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim.benim ki de böyle bi durum olabilir.bayramdan sonra doktorumla görüşeceğim.hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun canım.. acın çok büyük seni gerçekten anlıyorum ve burdaki herkes anlıyor..... şu an yeni bi bebek düşüncesi için bile çok erken biraz kendini toparla ve sonrasında çok istediğin o bebeğe kavuşmak için tüm gücünle çabala... ve yine diyorum birgün güneş doğacak....

desteğiniz için çok teşekkür ederim.çok sağolun...

merhaba canımcım ... nasılsın bakem... dün doktor kontrolün nasıl geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…