desteğiniz için çok teşekkür ederim.çok sağolun...
merhaba canımcım ... nasılsın bakem... dün doktor kontrolün nasıl geçti...
elhamdülillah.... çok sevindim iyi olmana ve iyi olmanıza.... stres yapmakta çok haklısın hatta sanırım haklıyız... doktor fka pozitif diyene kadar bende akla karayı seçiyorum geçen benim doktor ilk başta kalp atımını görememiş kadının panik hali inan bizden daha beterdi doktorları bile strese sokuyoruz... yüreğine kötü şey getirme herşey iyi olcak inşallah... benim kontrolüm de salı günü inşallah güzel haberlerle döneriz... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah....çok şükür iyiyim canım,Allahım bugünlerimi aratmasın....kontrolüm iyi geçti,4 boyutlu USG alacaktı drum,cihaz gelmiş deneniyordu,bana da kısmet oldu,bir problem yok çok şükür,benim stresim dışında,bu akşamda Prof a gidiyorum,bakalım o neler diyecek.....
sen nasılsın
merhaba kzılar herkesin iyi olmasına çok sevindim
bu ara ben biraz problemliyim
ayaklarım bacaklarım çok şişiyor ve ağrıyor
ara ara sancılarım kasılmalarım oluyor
biliyorsunuz septum ameliyatından dolayı eeken doğum riskinmiz var
ama çok şükür kasılmalarım belli bir düzen içinde deil
ama yinede insanı geriyor işte
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
denden asigül aysude tafril tsma limonluçay azdalar ve ismini unuttuğum tüm arkadaşlar hepinizi takip ediyorum güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
ya gerçi senin oğlan diye hissediyom ben:))) benim de kızım olursa hemen beşik kertmesi yaparız....tabi benim kocayı ikna edersem...:)))) oğlumu iç güveysi veririm ama kızımı evlendirmicem diyo....
adsl hattımızda problem vardı giderildi çok şükür.........asigül ben de iki gündür fena durumdaydım,benim telefonum hiç susmaz,annem diyor ki terzi kendi söküğünü dikemezmiş,birazda kendini sakinleştirkaydirigubbakcemile2
ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah Allahım bizlerede nasip etsin senin rahatsızlığın neydi peki hangi ilaçları iğneleri kullandın.
denden asigül aysude tafril tsma limonluçay azdalar ve ismini unuttuğum tüm arkadaşlar hepinizi takip ediyorum güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
Limonlucay yoksa bebekmi geliyor bu ay ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?