Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

desteğiniz için çok teşekkür ederim.çok sağolun...

rica ederim ne demek... bi zamanlar hepimiz aynı acıları yaşadık ... önümüzde bizi bekleyen zamanın iyi olması için dua ediyoruz kimse başına ne geleceğini bilmiyor inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara sahip olmak nasib olur hepimize....

merhaba canımcım ... nasılsın bakem... dün doktor kontrolün nasıl geçti...

çok şükür iyiyim canım,Allahım bugünlerimi aratmasın....kontrolüm iyi geçti,4 boyutlu USG alacaktı drum,cihaz gelmiş deneniyordu,bana da kısmet oldu,bir problem yok çok şükür,benim stresim dışında,bu akşamda Prof a gidiyorum,bakalım o neler diyecek.....
sen nasılsın

elhamdülillah.... çok sevindim iyi olmana ve iyi olmanıza.... stres yapmakta çok haklısın hatta sanırım haklıyız... doktor fka pozitif diyene kadar bende akla karayı seçiyorum geçen benim doktor ilk başta kalp atımını görememiş kadının panik hali inan bizden daha beterdi doktorları bile strese sokuyoruz... yüreğine kötü şey getirme herşey iyi olcak inşallah... benim kontrolüm de salı günü inşallah güzel haberlerle döneriz... Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah....

merhaba kzılar herkesin iyi olmasına çok sevindim
bu ara ben biraz problemliyim
ayaklarım bacaklarım çok şişiyor ve ağrıyor
ara ara sancılarım kasılmalarım oluyor
biliyorsunuz septum ameliyatından dolayı eeken doğum riskinmiz var
ama çok şükür kasılmalarım belli bir düzen içinde deil
ama yinede insanı geriyor işte
Allahım hepimizin yardımcısı olsun

denden asigül aysude tafril tsma limonluçay azdalar ve ismini unuttuğum tüm arkadaşlar hepinizi takip ediyorum güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider

denden yeğenimin cinsiyetini söylesin semih...beni kızdırmasın....bak heycan yaptım şimdi...galiba stres oluyorum dendencim...:)))) bana hemen cinsiyetini bildir akşam çıkışta lütfen(((((((((((( valla benim kocada merak ediyo ona göre:)))

ya gerçi senin oğlan diye hissediyom ben:))) benim de kızım olursa hemen beşik kertmesi yaparız....tabi benim kocayı ikna edersem...:)))) oğlumu iç güveysi veririm ama kızımı evlendirmicem diyo....

canım geçmiş olsun inş hayırlı zamanda gelir bebişin, senin içinde herşey yolunda gitsin inşallah.

ya gerçi senin oğlan diye hissediyom ben:))) benim de kızım olursa hemen beşik kertmesi yaparız....tabi benim kocayı ikna edersem...:)))) oğlumu iç güveysi veririm ama kızımı evlendirmicem diyo....

hayırlısı olsun inş, bizde 1emine1 ile beşik kertmesi yapacaktık ki emineni ki de oğlan olarak değişti.

canım ya evet arkadaşlar teselli et beni şu oldu bu oldu derler benimle konuşur onlara akıl veririm ama yok anam, gerçi bu sefer bebişin tekmeleri oluyor daha rahatım ama meraklandım ya

ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah Allahım bizlerede nasip etsin senin rahatsızlığın neydi peki hangi ilaçları iğneleri kullandın.

sagol canım benım darısı sızlere ınsalllah benım kan pıhtılasma yoktu ama dr onlem olarak 04 ıgne ve coraspın kullandık.....

az kaldı canım ya birazcık daha sabret...sonu çok gzüel olucak...seninde doğum hikayelerini dinlicez inşşş

canım allah'ın izniyle sağsalim kucağına aldığın günleride görücez oğluşunun fotolarına bakıcaz burdan kızlarla.. bacaklarındaki ağrı ve şişmeler genel gebelik sorunları erken doğum bugün en sağlıklı gebenin bile başına gelebilen bi durum sakın bunları düşünüp strese girme evet bazen zor olabiliyor ama inanmaktan ve sakin olmaktan başkada bişey gelmiyor elimizden, inşallah bende yakın zamanda bebiş haberi verebilirim size artık tecrübelerinizi yazarsınız bana :)) ve sonrada inşallah allahın izniyle yok bugün aşı günümüz yok üşütmüşüz bunları konuşuruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…