Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kız allah mı söyletiyor bunlarıııı yoksa...evet hep beraber hamile kalalım:)))) bu arada feryad tatil dönüşü bombayı patlatırmış...valla ne halay çekilir...ve sonrasında onun tatil yaptığı yere akın ederiz:))))

valla güzel olur... bizim öyle olmuştu hatırlıyomusun tsma cım gülüş, ben ve denden arka arkaya vermiştik haberleri....

allah herşeyin hayırlısını versin canım kızın büyümüştür baya ne güzel allahım bizede kısmet eder inş kucağımıza almayı bu arada hamiş olabilme ihtimalin varsa allahın bileceği iş allah kısmet ettiyse beraber büyürler bir dahada çocuk derdin kalmaz hiç olmazsa
amin canım inş artık bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için buradaki herkes çok acılar çekti allahım bir daha yaşatmasın hep güzel mutlu haberler alalım bizlerde mutlu olalım inş
büşracım bol bol dinlen kalbini ferah tut hiç birşey olmayacak sonuna kadar gideceksin meraklanma sen sadece sakin ol rabbim bu bebekleri bizlere nasip edecek inş
ayaklarının şişmesi için tuzu azaltmalısın birde bacaklarını uzatarak otur sallama biraz daha rahat edersin böylece

hahhaaa ayy çok yaşa tsma çok güldüm :)))) inşallahhh...halayda çekeriz göbecikte atarız zemuszemus

valla güzel olur... bizim öyle olmuştu hatırlıyomusun tsma cım gülüş, ben ve denden arka arkaya vermiştik haberleri....

ayyyyy evet peşpeşe halay çekmiştikkkkkk.....evet o zaman sıraya girelim...bir iki...hamiş sırası.....feryad nerdesin kızzz.....sıranı kimseye vermem sen merak etme ama çabuk gel...kapan olmasın....şöyle halaylar çekilsin...aman hamişler siz halayın sonuna kalın...çok hoplayıp zıplamayın...kızarım bak...

yalnız limonluçay nasıl halay çektiğimizi öğrense iyi olur dimi .... bu deneme :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

harbiden çok uzun zamandır biz halayı unuttukk yaaa... ben tempo tutarım kızlar halay çekin lütfen ama..... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sonuyokcum merhaba tatlım nasılsın bakemm...

canım geçmiş olsun inş hayırlı zamanda gelir bebişin, senin içinde herşey yolunda gitsin inşallah.

amin canım çok soal

az kaldı canım ya birazcık daha sabret...sonu çok gzüel olucak...seninde doğum hikayelerini dinlicez inşşş

canım ben sabrediyorumda ufaklık pek sabırlı deil galiba
hemen çıkmak istiyor sanki
kaydirigubbakcemile3

inşallah canım.
mümkün olduğunca strese girmiyorum zaten
ama sancı bi girince biraz panik oluyorum
onun haricinde sakinim
inşallah en kısa zamanda sizlerinde hamiş haberlerini alırız

canım zatenm elimden geldiğince dinleniyorum uzanıyorum.
sancım olmadığı sürece sakinim zaten çok şükür
ama şiddetli bi sancı olunca korkuyorum haliyle
tuzu azalttım zaten canım
sen nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor

aysude_mir, büşra44, limonlucay, selcen merhabalar herkese, hayırlı cumalar, keyifler nasıl bakalım.

büşracım,septum ameliyatında erken doğum riski var belki ama, ameliyat olmayınca da düşük riski var biliyorsun , mesela ben ameliyatsız hamile kaldım. ama şimdi sürekli yatıyorum.benim dr um septum küçük olduğu için ameliyat önermedi ama oraya tutunursa da rahim bebeği taşımaz diye söyledi.herşey yolunda gidecek merak etme, zaten ileri dönemlerde en normal ve sağlıklı hamilelerde bile ağrılar şişmeler oluyor biliyorsun, bunlara takılma, bebeğine odaklan. o geleceği en doğru zamanı bilir.
hem unutma biz birbirimizin duacısıyız.

bende inanıyorum ki hamile kalmaya bekleyen arkadaşların müjdeli haberleri hep arka arkaya gelecek, göreceksiniz.yerimseniben

nuray beni unutmuşsun :2:

iyiyiz çok şükür tatlım uğraşıyoruz işte... işe gitmek istemiyorummmmmm........... ama bebek inşallah doğduktan sonra onunla daha fazla vakit geçirmek için çalışmak velhasıl para kazanmak zorundayımmm.... canım herşey güzel olcak inşallah.... bu arada inşallah şu sıradaki hatunların peşpeşe haberlerini alırız da halaya doyar topik yeniden....

kızlar merhaba hepinize selamlar, ne güzel kaynatıyorsunuz gene... böyle pat diye dalacam ama bi sorum olacaktı sizelere... hamiş arkadaşlar acaba ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben 22. haftadayım bu ayın 6sında gitmiş bir ay sonra gel dedi şimdi eylülün altısında gitcem ama bi daha bir ay sonra gel derse 27 haftalık filan olcak ilk bebğimi 29. haftada kaybetmiştik biraz gec olmaz mı acaba ???bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…