kız allah mı söyletiyor bunlarıııı yoksa...evet hep beraber hamile kalalım:)))) bu arada feryad tatil dönüşü bombayı patlatırmış...valla ne halay çekilir...ve sonrasında onun tatil yaptığı yere akın ederiz:))))
allah herşeyin hayırlısını versin canım kızın büyümüştür baya ne güzel allahım bizede kısmet eder inş kucağımıza almayı bu arada hamiş olabilme ihtimalin varsa allahın bileceği iş allah kısmet ettiyse beraber büyürler bir dahada çocuk derdin kalmaz hiç olmazsahayırlı ramazan arkadslar uzun suredir gıremıyodum memelekete gıttık geldık tatıldeydım bu sure ıcınde o kadar dınlendımkı sormayın cunku kızıma annem ve teyzesı baktı lıstemıze baktım da yenı hamısler olmus yenı anneler ne guzel ya dılerım bundan sonrada artarak devam eder benım hastalıga 3 gun kaldı sırtım falan cok agrıyo hamıllelık belırtılerın aynısı ınsallah usutmusumdur:) korunduk ama valla hamısım dıye korkuyorum rabbımın ısıne bak bır zamanlar test ala ala ezcacı dukkanı acacaktım sımdı hamıle kalamk ıstemıyorum cunku kızım daha cok kucuk ama olursada ne yapalım basımızın ustunde yerı varr rabbım ısteyenlere versın kızım her kucagıma alısımda aklıma eskı gunlerım gelıyo rabbıme sukur edıyorum ve arkasından sızlere dua ediyorum arkadaslarında benım zıllos gıbı cocukları olsunda nasılmıs beklemek gecelerı uykusuz kalmak anlasınlar :) dile kolay 5, dusuk yasyaınca bı hıc cocuk sahıbı olamayacam dıyodum rabbım bu mutlulugu ısteyen herkese yasatsın ınsalllah su mübarek gunlerde herkesın duası kabul olsun ınsalllah.....
amin canım inş artık bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için buradaki herkes çok acılar çekti allahım bir daha yaşatmasın hep güzel mutlu haberler alalım bizlerde mutlu olalım inşgünaydınnnn herkese....opuyorumnanaktan
aysude , denden , nuray, azdalar, sonuyok , güzin, asigül, emine,büşra ve ismini sayamadığım tüm hamişler:CüvCüv: güzel haberlerinizi okuyorum . sonuna kadar herşey güzel olur inşallah. sağlıkla bebişlerinizi kucaklamak nasip etsin rabbim. hep okuyorum ama arada sırada yazıyorum . (denden kokteyline çok güldüm. bizim gibi hatunlar bu gibi olaylarıda kendimize benzetip durumdan espri çıkarıyoz)
veeeeee ben gibi hamişliği bekleyen arkideşlerim.... tsma , feryad, tarfil, aaaaa aklıma fazla isim gelmedi sadece bizmi kaldık ki delikafadulden
büşracım bol bol dinlen kalbini ferah tut hiç birşey olmayacak sonuna kadar gideceksin meraklanma sen sadece sakin ol rabbim bu bebekleri bizlere nasip edecek inşmerhaba kzılar herkesin iyi olmasına çok sevindim
bu ara ben biraz problemliyim
ayaklarım bacaklarım çok şişiyor ve ağrıyor
ara ara sancılarım kasılmalarım oluyor
biliyorsunuz septum ameliyatından dolayı eeken doğum riskinmiz var
ama çok şükür kasılmalarım belli bir düzen içinde deil
ama yinede insanı geriyor işte
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
denden asigül aysude tafril tsma limonluçay azdalar ve ismini unuttuğum tüm arkadaşlar hepinizi takip ediyorum güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
kız allah mı söyletiyor bunlarıııı yoksa...evet hep beraber hamile kalalım:)))) bu arada feryad tatil dönüşü bombayı patlatırmış...valla ne halay çekilir...ve sonrasında onun tatil yaptığı yere akın ederiz:))))
valla güzel olur... bizim öyle olmuştu hatırlıyomusun tsma cım gülüş, ben ve denden arka arkaya vermiştik haberleri....
ayyyyy evet peşpeşe halay çekmiştikkkkkk.....evet o zaman sıraya girelim...bir iki...hamiş sırası.....feryad nerdesin kızzz.....sıranı kimseye vermem sen merak etme ama çabuk gel...kapan olmasın....şöyle halaylar çekilsin...aman hamişler siz halayın sonuna kalın...çok hoplayıp zıplamayın...kızarım bak...
ayyyyy evet peşpeşe halay çekmiştikkkkkk.....evet o zaman sıraya girelim...bir iki...hamiş sırası.....feryad nerdesin kızzz.....sıranı kimseye vermem sen merak etme ama çabuk gel...kapan olmasın....şöyle halaylar çekilsin...aman hamişler siz halayın sonuna kalın...çok hoplayıp zıplamayın...kızarım bak...
sonuyokcum merhaba tatlım nasılsın bakemm...allah herşeyin hayırlısını versin canım kızın büyümüştür baya ne güzel allahım bizede kısmet eder inş kucağımıza almayı bu arada hamiş olabilme ihtimalin varsa allahın bileceği iş allah kısmet ettiyse beraber büyürler bir dahada çocuk derdin kalmaz hiç olmazsa
amin canım inş artık bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için buradaki herkes çok acılar çekti allahım bir daha yaşatmasın hep güzel mutlu haberler alalım bizlerde mutlu olalım inş
büşracım bol bol dinlen kalbini ferah tut hiç birşey olmayacak sonuna kadar gideceksin meraklanma sen sadece sakin ol rabbim bu bebekleri bizlere nasip edecek inş
ayaklarının şişmesi için tuzu azaltmalısın birde bacaklarını uzatarak otur sallama biraz daha rahat edersin böylece
canım geçmiş olsun inş hayırlı zamanda gelir bebişin, senin içinde herşey yolunda gitsin inşallah.
az kaldı canım ya birazcık daha sabret...sonu çok gzüel olucak...seninde doğum hikayelerini dinlicez inşşş
canım allah'ın izniyle sağsalim kucağına aldığın günleride görücez oğluşunun fotolarına bakıcaz burdan kızlarla.. bacaklarındaki ağrı ve şişmeler genel gebelik sorunları erken doğum bugün en sağlıklı gebenin bile başına gelebilen bi durum sakın bunları düşünüp strese girme evet bazen zor olabiliyor ama inanmaktan ve sakin olmaktan başkada bişey gelmiyor elimizden, inşallah bende yakın zamanda bebiş haberi verebilirim size artık tecrübelerinizi yazarsınız bana :)) ve sonrada inşallah allahın izniyle yok bugün aşı günümüz yok üşütmüşüz bunları konuşuruz opuyorumnanaktan
büşracım bol bol dinlen kalbini ferah tut hiç birşey olmayacak sonuna kadar gideceksin meraklanma sen sadece sakin ol rabbim bu bebekleri bizlere nasip edecek inş
ayaklarının şişmesi için tuzu azaltmalısın birde bacaklarını uzatarak otur sallama biraz daha rahat edersin böylece
aysude_mir, büşra44, limonlucay, selcen merhabalar herkese, hayırlı cumalar, keyifler nasıl bakalım.
büşracım,septum ameliyatında erken doğum riski var belki ama, ameliyat olmayınca da düşük riski var biliyorsun , mesela ben ameliyatsız hamile kaldım. ama şimdi sürekli yatıyorum.benim dr um septum küçük olduğu için ameliyat önermedi ama oraya tutunursa da rahim bebeği taşımaz diye söyledi.herşey yolunda gidecek merak etme, zaten ileri dönemlerde en normal ve sağlıklı hamilelerde bile ağrılar şişmeler oluyor biliyorsun, bunlara takılma, bebeğine odaklan. o geleceği en doğru zamanı bilir.
hem unutma biz birbirimizin duacısıyız.
bende inanıyorum ki hamile kalmaya bekleyen arkadaşların müjdeli haberleri hep arka arkaya gelecek, göreceksiniz.yerimseniben
aysude_mir, büşra44, limonlucay, selcen merhabalar herkese, hayırlı cumalar, keyifler nasıl bakalım.
büşracım,septum ameliyatında erken doğum riski var belki ama, ameliyat olmayınca da düşük riski var biliyorsun , mesela ben ameliyatsız hamile kaldım. ama şimdi sürekli yatıyorum.benim dr um septum küçük olduğu için ameliyat önermedi ama oraya tutunursa da rahim bebeği taşımaz diye söyledi.herşey yolunda gidecek merak etme, zaten ileri dönemlerde en normal ve sağlıklı hamilelerde bile ağrılar şişmeler oluyor biliyorsun, bunlara takılma, bebeğine odaklan. o geleceği en doğru zamanı bilir.
hem unutma biz birbirimizin duacısıyız.
bende inanıyorum ki hamile kalmaya bekleyen arkadaşların müjdeli haberleri hep arka arkaya gelecek, göreceksiniz.yerimseniben
yok canım ya yani bilmiyorum tabi her ay var gelme ihtimali ama gelemedi gitti :))) tabi geç olsun güç olmasın ve herşeyden önemlisi sağlıklı olsun:)) size ne kadar süre verdi dr.?
ayy ne güzel yaaa inşallah gerçekten arka arkaya müjdeli haberler veririz
Offff çok uzakmış..gurbetlik zor ya...allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?