Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım meraklanma Allahım izni ile bebişine kavuşacaksın inşallah. benim doktorcuğumda hep 5 hafta attı ama ben 4 hafta olsun hocam ne olsun dedim, dörtte gittik ama sor bakalım ben dört hafta bekledim mi? hayır ara doktor yani topiğimiz deki genel geçer sistemde yedek doktorla çalışma kuralı var :)) ben hep iki hafta sonra başka bir doktora gittim, senin gibi arkadaşlara sordum onlarda git de doktora rahatla dediler bende gittim. eğer çok rahatsız olursan böyle yaparsın başka bir doktora kontrol amaçlı gidersin. Hem rahat ol bakayım sen germe bebişi, şöyle bir avantajın var bebeğin hareketlerini hissedecek dönemdesin.

Tsma ilk önceleri her şey aynı olcak gibi oluyodu ama şimdilik allaha şükür biraz atlattım bu durumu sakin olmaya calışıyorum bakalım ne kadar becerirsem....

canım ben foruma yeni katıldığım için kimseyi tam tanımıyorum senindemi başından düşük geçti

canım buradaki herkes en az 2 ve üzeri düşük yapmış kişilerdir.ve çoğumuzun henüz bebeği yok ama bebişlerine kavuşanlar oldu aramızdan. ve bu güzel haberler bizlere de moral oluyor. iğne tedavisi ile başarılı sonuç alan arkadaşlarımız var çok şükür. bazı arkadaşlarımız da tekrar hamile kalmayı bekliyor. mesela ben 4 aylık 2 düşükten sonra 2 yıl bekleyip , sonra ancak 1 yılda hamile kalmayı başaranlardanım ve şimdiki gebeliğimdde kese görününce hemen iğneye başladık.

eeevettttttttttttttttt.....güzel olmaz mı...stres çeken anne adayları beni içicek ve de sakin birere anne adayı olucakkk...yumuş yumoş olucaklar mis gibi:)))

Asigül senin kaç tane oldu canım düşüklerin o zaman rekor bende galiba benim 3 tane bu kan durultucu iğneler kaçıncı haftada başlanıyor? Dr.lar hamile kal diyorlarya erken yakalayacakmışız hamileliği sanki çok kolaydı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…