nuray beni unutmuşsun:2:
sabrinacım hamile değilim bilmiyorum...ama lütfen aklına kötü şeyler getirme...sakin ol...
kızlar merhaba hepinize selamlar, ne güzel kaynatıyorsunuz gene... böyle pat diye dalacam ama bi sorum olacaktı sizelere... hamiş arkadaşlar acaba ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben 22. haftadayım bu ayın 6sında gitmiş bir ay sonra gel dedi şimdi eylülün altısında gitcem ama bi daha bir ay sonra gel derse 27 haftalık filan olcak ilk bebğimi 29. haftada kaybetmiştik biraz gec olmaz mı acaba ???bilmiyorumkismile
hoşgeldin tarfil...hamile kalacaklar sırasına girmek için tam vaktinde geldin....dolacaktı nerdeyse...:)
canım ben foruma yeni katıldığım için kimseyi tam tanımıyorum senindemi başından düşük geçti
canım ben foruma yeni katıldığım için kimseyi tam tanımıyorum senindemi başından düşük geçti
en iyi ilaçlarımız.....dua dua dua...sabır sabır sabır...sakinlik sakinlik sakinlik...ve ben:))))
eeevettttttttttttttttt.....güzel olmaz mı...stres çeken anne adayları beni içicek ve de sakin birere anne adayı olucakkk...yumuş yumoş olucaklar mis gibi:)))
ben burdayım hala,sempatiksalakcinni, ilaç niyetine bir öpücük yollasana banaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?