Asigül senin kaç tane oldu canım düşüklerin o zaman rekor bende galiba benim 3 tane bu kan durultucu iğneler kaçıncı haftada başlanıyor? Dr.lar hamile kal diyorlarya erken yakalayacakmışız hamileliği sanki çok kolaydı.....
ilacımı aldım tsma, şimdi gidip rahat rahat uzanabilirm.merci tatlım, bugünlük benden bu kadar belki gece yine uğrarım durumuma göre.
canım benim ki ik tane oldu. Şimdi bu iğnelerinkullanımı doktoruna göre değişiyor canım birde senin mutasyonuna göre, şöyle ki bazı arkadaşlarımız hamilelikten önce bebe aspirini kullanırken bazıları corasprin kullanıyor, bazı doktorlar gebelik kanda çıkar çıkmaz hemen iğneye başlatıyor bazı doktorlar ise keseyi ve görünce bazılaRI kalp atımını görünce başlatıyorlar, beni sorarsan gebelik öncesi en az iki ay olmak üzere corasprin100lük kullandım hamilelikte bebeğin kalp atımını göreceğimiz o maksimum sürede yanlış bilmiyorsam 21 gün içinde doktorcuğum keseyi ve kalp atımını gördü ve iğnlere başlayabilirsiniz dedi. ha bu arada tabi ki iğnlerein dozu da değişik değişik bazı doktor tedbir amaçlı düşük dozlar verirken bazıları ise iğnesiz bile devam ettirebiliyorlar, iğne dozlarıda bizim kanda pıhtılaşma oranımıza ve de kilomuza göre ya tecrübeli kendi kadın doğumcumuz tarafından yada hemetologlar tarafından belirleniyorlar.
benim kini doktorum belirledi hemetoloğa gitmedim hiç, şuan hem corasprin hemde cleaxan 0.2 ile devam ediyorum, İNşallah sonuca sağlıklı bir şekilde ulaşırım ve hepimize rabbim sağlıklı evlatlar verir en kısa zamanda
Evet canım senin sayende bu topiği buldum
ilacımı aldım tsma, şimdi gidip rahat rahat uzanabilirm.merci tatlım, bugünlük benden bu kadar belki gece yine uğrarım durumuma göre.
aha yakalım gelenler olmuş, angel, essebe hoşgeldiniz keyfiniz nasıl?
ne mutlu bize...aramıza güzel bir insan daha katılmasına vesile oldum:) baktım kızlar bu simgesel başıboş dolaşıyordu..dedim gel bacım bizim topiğe buralarda yalnız takılma...iyi yapmışım dimi arkadaşlar:)))) Merhaba !
hoşbulduk canımcım iyiyiz tebessümlerle okuyorum bir günde olağan üstü artan sayfaları.rabbim hep güldürsün yüzünüzü.ve hamilelik bekleyen arkadaşlara şu ramazan ayı hürmetine en kısa zamanda hayırlı müjdeler,hamişlerde sağlıkla kucaklarına almak nasib etsin...:Saruboceq:
beni sakinleştirecek kimse yok anladım
arkidaşlar muhabbet güzel amma benim mesaim bitti....iyi akşamlar..yarı9n görüşmek üzzre...hoşçakalın...sakin kalın..by
peki ben panikleyince ne yapıcam...beni kim saknleştiricek....ya ben panikleyip sıradan çıkarsam bana kim yardım edicek ben nereden bilecem gı?
sen dinlen dinlen hadi fazla oturma buralarda....
asigul, baharçelik, essebe, limonlucay, tsma
merhabalar herkes iyi sanıyorum ki.
geçmişi biraz okudum olumsuz bir durum yok gibi.aman olmasında zaten.
asigül öyle böyle 5,5 ayı devirdin.bende arkandan geliyorum.bu hafta şeker yüklemesi yaptıracam.sen yaptırdın mı?
bebiş napıyor.kuvetlendimi tekmeleri.ben bu hafta çok net hissetmeye başladım.eşim bile hissetti.çok değişik ve güzel bir duyguymuş.
allahım ramazan ayının suyu yüzü hürmetine isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
süt iç.tecrübeyle sabit.banada annem söyleyene kadar neler çektim.sütü iç hemen kesiliyor yanma.
çok şükür bizde 14. haftaya geldik hiç bu kadar ilerlememişti benim gebeliklerim... ben biraz daha rahatım galiba benim sorunum doktorun yanına girip ultrason cihazına yaklaşınca başlıyo probu karnıma koyar koymaz fka negatif derse korkusu.. Rabbim şu mubaret ay hatrına hamiş kalamayanların göbüşlerine bebek , hamilelere miyada ulaşmak , miyada ulaşanlara kolay doğum, doğum yapıp meleklerini kucağına alanlara da hayırla büyütmek nasib etsin inşallah....
tabiki atlatacaksın.... bugünlerin hepsi ama hepsi geride kalacak... tekrar tekrar söylüyorum eşinizle bebek için yakınlaşmayın arkadaşlar...mutlu olunnn.... heyecanınızı kaybetmeyin bebek geleceği zamanı emin olun bizden daha iyi biliyor.... yani neymiş yaramaz ne zaman isterse gelirmişş,,,Tsma ilk önceleri her şey aynı olcak gibi oluyodu ama şimdilik allaha şükür biraz atlattım bu durumu sakin olmaya calışıyorum bakalım ne kadar becerirsem....
hadiii canımmmm..........en iyi ilaçlarımız.....dua dua dua...sabır sabır sabır...sakinlik sakinlik sakinlik...ve ben:))))
canım aslında çoook iyi bildiğim halde ismini şimdi hatırlayamadığımız bir arkadaşımız yalan olmasın ard arda dış gebelikler ve düşüklerle sanırım 7 düşükten sonra tedaviyle cemresine kavuşmuştu sonra cemresine bi kardeş istedi ve hamile kaldı ama onuda kaybetii... yani iyi durumdayız...Asigül senin kaç tane oldu canım düşüklerin o zaman rekor bende galiba benim 3 tane bu kan durultucu iğneler kaçıncı haftada başlanıyor? Dr.lar hamile kal diyorlarya erken yakalayacakmışız hamileliği sanki çok kolaydı.....
senin ilacın burnunun dibinde kendine çare olamasada sana olur.... (denden duymasın) :))))))))))peki ben panikleyince nasıl sakinleşcem...kim benim ilacım olacakkkkkkkkk(((
cannnnııımmmm nasıl sevindim anlatamammm.... inşallah kızın allahın izniyle gelecek ve mutluluğunuz katlanacakk... canım benim... benimde bir kızım olacağı yönünde tahminde bulundular ama emin olamadılar süpriz yapıp erkeğe dönmezse bizimde Allahın izniyle bi kızımız olcakmış....merhaba arkadaşlar
prof.dan ve geldik.........veeeeeeeee bir kızımız olacağını öğrendik,Rabbim inş. bu sefer kucağımıza almayı nasip eder,sanki giden kızım geri geldi,biliyorum bu mümkün değil ama öyle hissettim,çok sevindim,çok mutlu oldum,inş. bu mutluluğumda yarım kalmaz......sağlıcakla gebeliklerimiz tamamlanır Allahım hepimize yardım etsin......
ve de bundan sonra eski sakin metanetli ve mantıklı Deniz aranızda........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?