Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ki ik tane oldu. Şimdi bu iğnelerinkullanımı doktoruna göre değişiyor canım birde senin mutasyonuna göre, şöyle ki bazı arkadaşlarımız hamilelikten önce bebe aspirini kullanırken bazıları corasprin kullanıyor, bazı doktorlar gebelik kanda çıkar çıkmaz hemen iğneye başlatıyor bazı doktorlar ise keseyi ve görünce bazılaRI kalp atımını görünce başlatıyorlar, beni sorarsan gebelik öncesi en az iki ay olmak üzere corasprin100lük kullandım hamilelikte bebeğin kalp atımını göreceğimiz o maksimum sürede yanlış bilmiyorsam 21 gün içinde doktorcuğum keseyi ve kalp atımını gördü ve iğnlere başlayabilirsiniz dedi. ha bu arada tabi ki iğnlerein dozu da değişik değişik bazı doktor tedbir amaçlı düşük dozlar verirken bazıları ise iğnesiz bile devam ettirebiliyorlar, iğne dozlarıda bizim kanda pıhtılaşma oranımıza ve de kilomuza göre ya tecrübeli kendi kadın doğumcumuz tarafından yada hemetologlar tarafından belirleniyorlar.
benim kini doktorum belirledi hemetoloğa gitmedim hiç, şuan hem corasprin hemde cleaxan 0.2 ile devam ediyorum, İNşallah sonuca sağlıklı bir şekilde ulaşırım ve hepimize rabbim sağlıklı evlatlar verir en kısa zamanda

ilacımı aldım tsma, şimdi gidip rahat rahat uzanabilirm.merci tatlım, bugünlük benden bu kadar belki gece yine uğrarım durumuma göre.

peki ben panikleyince ne yapıcam...beni kim saknleştiricek....ya ben panikleyip sıradan çıkarsam bana kim yardım edicek ben nereden bilecem gı?

Şimdi kaç haftalık bebek? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

aha yakalım gelenler olmuş, angel, essebe hoşgeldiniz keyfiniz nasıl?

hoşbulduk canımcım iyiyiz tebessümlerle okuyorum bir günde olağan üstü artan sayfaları.rabbim hep güldürsün yüzünüzü.ve hamilelik bekleyen arkadaşlara şu ramazan ayı hürmetine en kısa zamanda hayırlı müjdeler,hamişlerde sağlıkla kucaklarına almak nasib etsin...:Saruboceq:

hoşgeldin simgesel bacım iyi olmuş tabi boş boş dolaşırken başına bişi geliridi hafazanallah :)))))

beni sakinleştirecek kimse yok anladım
arkidaşlar muhabbet güzel amma benim mesaim bitti....iyi akşamlar..yarı9n görüşmek üzzre...hoşçakalın...sakin kalın..by

AMİN AMİN AMİN RABBİM SENİNDE O GÜZEL GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ,inş hepimiz böyle her zaman neşeli olalım, neşelide beişlerimiz olsun Rabbimde onları kucaklarımızda gezdirmek nasip etsin neşeli neşeli... meşelidir engin dağlar meşeli meşeli kızlar absürt yazıyorsam kusuruma bakmayın yeğenim doğmuş onu öğrendim ya almanyada göremicemde böyle şebekliğe vurdum bende meraktan çatırdama sesleri geliyor benden yahu. Allahım inşallah bu topikte ki ve bizim gibi hasretle bebek haberi vermek isteyenlweri rabbim sevdiklerine bebek haberlerini verdirmek nasip etsin.

peki ben panikleyince ne yapıcam...beni kim saknleştiricek....ya ben panikleyip sıradan çıkarsam bana kim yardım edicek ben nereden bilecem gı?

sen üzülme biz hepimiz de sana ilaç oluruz, biz burada pıhtı kardeşliği kurduk unutma, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içinkaydirigubbakcemile5hem zaten senin sıradan çıkmana izin veren kim, senin görevin çalışmak,sempatiksalakcinni

hamile arkadaslar size bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim
benim reglim 30 agustos ama bende bir kabizlik bide vajina bolgemde sanki idrarim gelmisgibi bir baski gibi anlatamiyorum yaa.bide hafif kasinti gibi bisey hissediyorum bide kasiklarimda hafif karincalasma sanci karisimi bisey var . sizdede belirtilerde boyle seyler yasadiniz mi:1hug:

saol canım ben kendi adıma çok iyiyim şükür. şimdilik herhangi bir problem yok. ama günler yaklaştıkça sanırım heyacanda artıyor. artık bebişin tüm ihtiyaçları tamam sayılır sadece onu bekliyoruz eksiğimiz o. rabbim selametle kavuşturur inşallh.

süt iç.tecrübeyle sabit.banada annem söyleyene kadar neler çektim.sütü iç hemen kesiliyor yanma.

aynen katılıyorum süt harika oluyor anında kesiyor mide yanmasını ama soğuk.

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canımın içiiiii :)

Merhaba arkadaşlar iki düşüğüm olduğu için pıhtılaşma tastlerimi yaptırdım.Sonuçları bugün aldım ama doktora henüz göstermedim.Sizler bu konuda bilgilisiniz benim sonuçlarımıda bildiğiniz kadarıyla yorumlayabilirseniz sevinirim.Acaba düşüklerimin sebebi pıttılaşma olabilir mi? Faktör v Leiden normal 1691gg protrombin gen mutasyonu normal 20210gg MTHFR GEN MUT. HETEROZİGOT 677CT TEŞEKKÜRLER

merhaba arkadaşlar
prof.dan ve geldik.........veeeeeeeee bir kızımız olacağını öğrendik,Rabbim inş. bu sefer kucağımıza almayı nasip eder,sanki giden kızım geri geldi,biliyorum bu mümkün değil ama öyle hissettim,çok sevindim,çok mutlu oldum,inş. bu mutluluğumda yarım kalmaz......sağlıcakla gebeliklerimiz tamamlanır Allahım hepimize yardım etsin......
ve de bundan sonra eski sakin metanetli ve mantıklı Deniz aranızda........

Tsma ilk önceleri her şey aynı olcak gibi oluyodu ama şimdilik allaha şükür biraz atlattım bu durumu sakin olmaya calışıyorum bakalım ne kadar becerirsem....
tabiki atlatacaksın.... bugünlerin hepsi ama hepsi geride kalacak... tekrar tekrar söylüyorum eşinizle bebek için yakınlaşmayın arkadaşlar...mutlu olunnn.... heyecanınızı kaybetmeyin bebek geleceği zamanı emin olun bizden daha iyi biliyor.... yani neymiş yaramaz ne zaman isterse gelirmişş,,,

en iyi ilaçlarımız.....dua dua dua...sabır sabır sabır...sakinlik sakinlik sakinlik...ve ben:))))
hadiii canımmmm.......... ))

canım aslında çoook iyi bildiğim halde ismini şimdi hatırlayamadığımız bir arkadaşımız yalan olmasın ard arda dış gebelikler ve düşüklerle sanırım 7 düşükten sonra tedaviyle cemresine kavuşmuştu sonra cemresine bi kardeş istedi ve hamile kaldı ama onuda kaybetii... yani iyi durumdayız...

peki ben panikleyince nasıl sakinleşcem...kim benim ilacım olacakkkkkkkkk(((
senin ilacın burnunun dibinde kendine çare olamasada sana olur.... (denden duymasın) :))))))))))

cannnnııımmmm nasıl sevindim anlatamammm.... inşallah kızın allahın izniyle gelecek ve mutluluğunuz katlanacakk... canım benim... benimde bir kızım olacağı yönünde tahminde bulundular ama emin olamadılar süpriz yapıp erkeğe dönmezse bizimde Allahın izniyle bi kızımız olcakmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…