cannnnııımmmm nasıl sevindim anlatamammm.... inşallah kızın allahın izniyle gelecek ve mutluluğunuz katlanacakk... canım benim... benimde bir kızım olacağı yönünde tahminde bulundular ama emin olamadılar süpriz yapıp erkeğe dönmezse bizimde Allahın izniyle bi kızımız olcakmış....
canlar inşaallah sağlıcakla kucaklarsınız kızlarınızı
merhaba arkadaşlar
prof.dan ve geldik.........veeeeeeeee bir kızımız olacağını öğrendik,Rabbim inş. bu sefer kucağımıza almayı nasip eder,sanki giden kızım geri geldi,biliyorum bu mümkün değil ama öyle hissettim,çok sevindim,çok mutlu oldum,inş. bu mutluluğumda yarım kalmaz......sağlıcakla gebeliklerimiz tamamlanır Allahım hepimize yardım etsin......
ve de bundan sonra eski sakin metanetli ve mantıklı Deniz aranızda........
Merhaba arkadaşlar iki düşüğüm olduğu için pıhtılaşma tastlerimi yaptırdım.Sonuçları bugün aldım ama doktora henüz göstermedim.Sizler bu konuda bilgilisiniz benim sonuçlarımıda bildiğiniz kadarıyla yorumlayabilirseniz sevinirim.Acaba düşüklerimin sebebi pıttılaşma olabilir mi? Faktör v Leiden normal 1691gg protrombin gen mutasyonu normal 20210gg MTHFR GEN MUT. HETEROZİGOT 677CT TEŞEKKÜRLER
merhaba arkadaşlar
prof.dan ve geldik.........veeeeeeeee bir kızımız olacağını öğrendik,Rabbim inş. bu sefer kucağımıza almayı nasip eder,sanki giden kızım geri geldi,biliyorum bu mümkün değil ama öyle hissettim,çok sevindim,çok mutlu oldum,inş. bu mutluluğumda yarım kalmaz......sağlıcakla gebeliklerimiz tamamlanır Allahım hepimize yardım etsin......
cannnnııımmmm nasıl sevindim anlatamammm.... inşallah kızın allahın izniyle gelecek ve mutluluğunuz katlanacakk... canım benim... benimde bir kızım olacağı yönünde tahminde bulundular ama emin olamadılar süpriz yapıp erkeğe dönmezse bizimde Allahın izniyle bi kızımız olcakmış....
canım aslında homozigotlara göre şanslı sayılırsın bu şekilde bebeklerini kucağına alan bir çok arkadaşımız var. iğne ve asprinle tedevi oldukça başarılı sonuçlar doğuruyor. inşallah sende en kısa sürede meleğine kavuşursun.
maşallah maşallahkızlar bastı burayı neyse oğluma gelinler geliyo bayanssulusmilebayanssulusmile
Amin arkadaşım.İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah canım sıra sanada gelecek bebişin göbüşüne konacak zamanı gelincede kucağına gelecek inşallah vazgeçmek yokkk....canım çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu mutluluk bütün o stres ve kokteyllere değer canım değilmi ama artık üzülmek stres yok kızımızı üzmeyelim demiii
darısı bizlerin başına inşallah
canım pıhtılaşma değerleri arasında en az zararlısıyla karşı karşıyasın... birçok hekim mthfr mutasyonlarında heterezigotlarda özellikle sadece asprin ve vitamin takviyesiyle yeterli sonuç alıyoruz diyorlar.... senin yapman gereken muhtemelen doktorununda söyleyeceği gebelik öncesi folik asit , multivitamin , b 12 ve gerekli görülürse asprin tedavisi olacaktır benim mutasyonumda mthfr a 1298 c ve paı homozigot gebelik öncesi yukarıdaki tedaviyi uyguladım şimdide kan sulandırıcı iğne ve asprin kullanıyorum inşallah bu defa yüzümüz güler bu benim 4. gebeliğim.... sakın inancını yitirme ve düşen bebeklerin birçoğnun sağlıklı olmadıkları için bizden ayrıldıklarını da unutma...Merhaba arkadaşlar iki düşüğüm olduğu için pıhtılaşma tastlerimi yaptırdım.Sonuçları bugün aldım ama doktora henüz göstermedim.Sizler bu konuda bilgilisiniz benim sonuçlarımıda bildiğiniz kadarıyla yorumlayabilirseniz sevinirim.Acaba düşüklerimin sebebi pıttılaşma olabilir mi? Faktör v Leiden normal 1691gg protrombin gen mutasyonu normal 20210gg MTHFR GEN MUT. HETEROZİGOT 677CT TEŞEKKÜRLER
inşallah canım sıra sanada gelecek bebişin göbüşüne konacak zamanı gelincede kucağına gelecek inşallah vazgeçmek yokkk....
ben kızımı izmire göndermemmmmmm...........canım aslında homozigotlara göre şanslı sayılırsın bu şekilde bebeklerini kucağına alan bir çok arkadaşımız var. iğne ve asprinle tedevi oldukça başarılı sonuçlar doğuruyor. inşallah sende en kısa sürede meleğine kavuşursun.
maşallah maşallahkızlar bastı burayı neyse oğluma gelinler geliyo bayanssulusmilebayanssulusmile
inşallah canımmm.... ben o kadar çok insanla aynı zamanda almıştımki haberlerimi hiçbiri olmadı .... inşallah rabbim ömrü uzun kendisi hayırlı birer evlat nasib etsin hepimize.... çok acılar yaşadık belki yaşıcaz bilmiyoruzki yarınımız ne olacak herşeyde bir hayır var sabret canım sabret inşallah herşey güzel olcak....inşallah canım yaa ağzından bal damlıyor senle aynı zamanda almıştık haberi bana nasip olmadı inşallah sen ve diğer hamile arkadaşlarım sağsalim kucağınıza alacaksınız bebekleriniziyerimseniben
canım aslında homozigotlara göre şanslı sayılırsın bu şekilde bebeklerini kucağına alan bir çok arkadaşımız var. iğne ve asprinle tedevi oldukça başarılı sonuçlar doğuruyor. inşallah sende en kısa sürede meleğine kavuşursun.
canım pıhtılaşma değerleri arasında en az zararlısıyla karşı karşıyasın... birçok hekim mthfr mutasyonlarında heterezigotlarda özellikle sadece asprin ve vitamin takviyesiyle yeterli sonuç alıyoruz diyorlar.... senin yapman gereken muhtemelen doktorununda söyleyeceği gebelik öncesi folik asit , multivitamin , b 12 ve gerekli görülürse asprin tedavisi olacaktır benim mutasyonumda mthfr a 1298 c ve paı homozigot gebelik öncesi yukarıdaki tedaviyi uyguladım şimdide kan sulandırıcı iğne ve asprin kullanıyorum inşallah bu defa yüzümüz güler bu benim 4. gebeliğim.... sakın inancını yitirme ve düşen bebeklerin birçoğnun sağlıklı olmadıkları için bizden ayrıldıklarını da unutma...
tabiki gücünü tekrar bulacak ve gerekirse defalarca deniceksin çünkü biz bu bebekleri istiyor ve hakediyoruz sadece bizimkilerin çok kıymetli olması gerekiyor ve öylede oluyorlar... umudu sakın ama sakın yitirme....Canım yazdıklarını okuyunca ne kadar rahatladım anlatamam.Düşüklerimin bir sebebe bağlanmasını çok istiyordum ama aynı zamanda da çıkabilecek olumsuzluklardanda bir o kadar korkuyordum.En azından şimdi tedbir alıp tekrar denemeye güç bulabileceğim.Çok teşekkür ederim.Allah kuzucuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar iki düşüğüm olduğu için pıhtılaşma tastlerimi yaptırdım.Sonuçları bugün aldım ama doktora henüz göstermedim.Sizler bu konuda bilgilisiniz benim sonuçlarımıda bildiğiniz kadarıyla yorumlayabilirseniz sevinirim.Acaba düşüklerimin sebebi pıttılaşma olabilir mi? Faktör v Leiden normal 1691gg protrombin gen mutasyonu normal 20210gg MTHFR GEN MUT. HETEROZİGOT 677CT TEŞEKKÜRLER
tarfilcim ben çıkıyorum canım çok öptüm seni....
merhaba arkadaşlar
çok sevindim canım, kızına sağlıkla kavuştuğun günleri de göreceğiz hep birlikte inşallah.bulantıların için birşey söyledimi dr un..
heterezigotlar hemozigotlara göre daha şanslı , sn de bu gruptasın, umarım birdahaki hamileliğinde alınacak önlemlerle bebeğine kavuşursun. büyük ihtimalle iğne ve coraspin yada bebe aspirini bir arada önerir dr un. herşey gönlünce olsun ve gelecek olan bebeğin tüm acılarını unuttursun, sana ve hepimize.
günaydın.....gördüğünüz gibi uyku tutmadı......
nuray bulantılar için geçer yakında sabret dedi,bende epey direndim ama....... bulantı ilacı falan serumların yani kokteylleriniçindeki dışında almadım.......
bu arada yeni katılan arkdaşlarımız var,sizlere yazamadım dün,kendimle uğraşmaktan......arkadaşlar yalnız bırakmamış ama,sağolsunlar,söylenecek pek çok şeyi söylemişler zaten........... onlarında dediği gibi ümidinizi yitirmeyin,hepimiz sizin şu anda geçtiğiniz aşamalardan geçtik,hepimizin kayıpları,acı tecrübeleri var ne yazık ki,biz de bu dünyada böyle bir sınava tabii tutuluyoruz.......Ama Allah sabrın mükafatını mutlaka verir,inanç herşeyin başı,bol bol dua edin,doktorunuzun dediklerini yapın,gerisi Allaha kalmış....ben şu an ayaktaysam ve yeniden deneme cesareti bulduysam inancım sayesinde,hayat her zaman süprizlerle dolu,her an herşeye hazırlıklı olmalı ve yeni durumlara kolayca adapte olabilmeliyiz bence,böylesi daha katlanılır kılıyor acıyı.......benim her iki doktorumunda 10 hastasından 8 i iğne ya da aspirin kullanıyor,artık olağan bir durum haline geldi,ki pıhtılaşma problemi olmayanlara bile bu tedavi uygulanmaya başladı.........çünkü artık minik melekler bu dünyaya gelmek istemiyor,o kadar yaşanılması güç bir hale getirdik ki dünyayı......ama mücadeleyi seven ve bizleri seçen meleklerimiz mutlaka gelecekler,buna inanın,inancınızı asla yitirmeyin.....evrenin pozitif enerjiye ihtiyacı var ve inanın bu enerjinin %60 ı burada.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?