Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar bende de pıhtılaşma sorunu varmış.Ne yapacağımı bunun ne demek olduğunu bile düşünemiyorum beynim durdu sanki.Doktorum bişeyler anlattı ama bilmiyorum çok üzgünüm.....

Kızlar bende de pıhtılaşma sorunu varmış.Ne yapacağımı bunun ne demek olduğunu bile düşünemiyorum beynim durdu sanki.Doktorum bişeyler anlattı ama bilmiyorum çok üzgünüm.....

kaç kaybın oldu esiin cim...öoralini bozma...sorunun ne olduğunu biliyosun buda bir çaredir...

Kızlar şu anda sonuçlarım yanımda değil çünkü eşim götürmüş.Ama doktorun söylediğine göre çok az kişide bu sonuçlara rastlanıyormu.3 ay boyunca ilk ay gün aşırı olmak üzere 15 günde bir iğne yatıracakmışım.Kafamın içinde uçuşuyor söylenenler benim hiç beklemediğim hiç ihtimal vermediğim birşeydi.2 gebeliğim hüsranla sonuçlandı.İlki 18 haftalıkken anomoli sonucunda sonlandırılmak zorunda kalındığı için gerçekleşti,ikincisinde ise 7 haftalıkken kalp atışları oluşmadığı için düşük gerçekleşti.Ama ben böyle bir şey hiç beklemiyodum.Yani aslında gittiğim hiçbir doktor böyle bişeyden şüphelenmemişti.Bu son gittiğim doktorum istedi ve sonuç beni yıktı...

öncelikle çok ama çoookkk geçmiş olsun...hepimiz tahlil sonuçlarımızı ilk aldığımızda bu nasıl bişey neden ben gibi bir çok soru sorduk kendimize ama yavaş yavaş alıştık duruma.. çaresiz değiliz en azından önce sakin ol ve tahlil sonuçların gelince burdan yaz ve bakalım hangimize benziyor senin durumun..... o iğnede sanırım b vitamini büyük ihtimalle ...... hadi sakin ol ve tedavi olarak ne söyledi doktorun onları bi sakince yazıver bakalım....

merhaba arkadaşım geçmiş olsun öncelikle Allah birdaha yaşatmasın o acıları bebegini hangi sebeple 29 haftanda kaybettin o zamn iğne kullanıyomuydun cevap yazarsan sevinirim

merhaba bende HPA-1 a/b geninde hoterezigot mutasyon saptanmıştır.ACE del/del genotipi ve PAI 4G/5G GENOTİPİ SAPTANMIŞTIR.APO E alleli 2/2 blunmuştur.MTHFR C677Tgeni informatif BULUNAMADI arkadaşlar benim sonuçlarım nasıl daha öncede sormuştum cevap yazan olmadı

esra selam...doktorunla görüştün mü???hamilelik var mı şu an???

çok üzgünsün anlıyorum bunu beklemiyordum olamaz bu bende olamaz diyorsun ama her dert insanlar için neden olamasın olabilir metanetle karşılamalısın hiç olmazsa çaresi var
yıkılmak için daha ağır şeyler var hayatta o yüzden bir an önce kendine gelmelisin bizlerde aynı durumdayız ama yıkılmadık daha çok sarıldık hayata hemen ilk engelde takılacaksan sen nasıl anne olacaksın bir sorgula bakalım kendini anne olacaksan güçlü olmalısın her derin çaresi var allahım dermansız dertler vermesin hadi bakalım kendine çeki düzen ver ve yeni bir bebek için hazırlanyerimseniben

Aysude çok tşk edrm.Sonuçlarım şu anda yanımda değil ilk fırsatta yazacağım.Bu tahlillerin yanlış sonuç verme gibi bir duumu olabilir mi yani ne bileyim yeniden başka bir yerde bidaha mı yaptırsam acaba.Doktorum folic plus,elevit ve çinko takviyesi verdi ve sanırım seninde tahmin ettiğin gibi b vitamini iğnesi verdi.3 ay sonra gebe kalabileceğim peki gebelik sırasında da iğneye devam mı edicem?Benimle aynı ilaçaları kullananlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…