:roflol:Aysude Allah iyiliğini versin......
Kızlar bende de pıhtılaşma sorunu varmış.Ne yapacağımı bunun ne demek olduğunu bile düşünemiyorum beynim durdu sanki.Doktorum bişeyler anlattı ama bilmiyorum çok üzgünüm.....
öncelikle çok ama çoookkk geçmiş olsun...hepimiz tahlil sonuçlarımızı ilk aldığımızda bu nasıl bişey neden ben gibi bir çok soru sorduk kendimize ama yavaş yavaş alıştık duruma.. çaresiz değiliz en azından önce sakin ol ve tahlil sonuçların gelince burdan yaz ve bakalım hangimize benziyor senin durumun..... o iğnede sanırım b vitamini büyük ihtimalle ...... hadi sakin ol ve tedavi olarak ne söyledi doktorun onları bi sakince yazıver bakalım....Kızlar şu anda sonuçlarım yanımda değil çünkü eşim götürmüş.Ama doktorun söylediğine göre çok az kişide bu sonuçlara rastlanıyormu.3 ay boyunca ilk ay gün aşırı olmak üzere 15 günde bir iğne yatıracakmışım.Kafamın içinde uçuşuyor söylenenler benim hiç beklemediğim hiç ihtimal vermediğim birşeydi.2 gebeliğim hüsranla sonuçlandı.İlki 18 haftalıkken anomoli sonucunda sonlandırılmak zorunda kalındığı için gerçekleşti,ikincisinde ise 7 haftalıkken kalp atışları oluşmadığı için düşük gerçekleşti.Ama ben böyle bir şey hiç beklemiyodum.Yani aslında gittiğim hiçbir doktor böyle bişeyden şüphelenmemişti.Bu son gittiğim doktorum istedi ve sonuç beni yıktı...
merhaba arkadaşım geçmiş olsun öncelikle Allah birdaha yaşatmasın o acıları bebegini hangi sebeple 29 haftanda kaybettin o zamn iğne kullanıyomuydun cevap yazarsan sevinirimkızlar merhaba hepinize selamlar, ne güzel kaynatıyorsunuz gene... böyle pat diye dalacam ama bi sorum olacaktı sizelere... hamiş arkadaşlar acaba ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz ben 22. haftadayım bu ayın 6sında gitmiş bir ay sonra gel dedi şimdi eylülün altısında gitcem ama bi daha bir ay sonra gel derse 27 haftalık filan olcak ilk bebğimi 29. haftada kaybetmiştik biraz gec olmaz mı acaba ???bilmiyorumkismile
merhaba bende HPA-1 a/b geninde hoterezigot mutasyon saptanmıştır.ACE del/del genotipi ve PAI 4G/5G GENOTİPİ SAPTANMIŞTIR.APO E alleli 2/2 blunmuştur.MTHFR C677Tgeni informatif BULUNAMADI arkadaşlar benim sonuçlarım nasıl daha öncede sormuştum cevap yazan olmadı
Kızlar şu anda sonuçlarım yanımda değil çünkü eşim götürmüş.Ama doktorun söylediğine göre çok az kişide bu sonuçlara rastlanıyormu.3 ay boyunca ilk ay gün aşırı olmak üzere 15 günde bir iğne yatıracakmışım.Kafamın içinde uçuşuyor söylenenler benim hiç beklemediğim hiç ihtimal vermediğim birşeydi.2 gebeliğim hüsranla sonuçlandı.İlki 18 haftalıkken anomoli sonucunda sonlandırılmak zorunda kalındığı için gerçekleşti,ikincisinde ise 7 haftalıkken kalp atışları oluşmadığı için düşük gerçekleşti.Ama ben böyle bir şey hiç beklemiyodum.Yani aslında gittiğim hiçbir doktor böyle bişeyden şüphelenmemişti.Bu son gittiğim doktorum istedi ve sonuç beni yıktı...
dr sürekli irtibat halindeyim doktorum dendenle aynı doktora gidiyoruz faruk karakaya bundan önce 3 tane düşügüm var ama ilk aylarda 2 tane 6 haftalık birtane 9 haftalıkesinnn sakin ol tatlım hanhi değerlerin pıhtılı çıktı???
öncelikle çok ama çoookkk geçmiş olsun...hepimiz tahlil sonuçlarımızı ilk aldığımızda bu nasıl bişey neden ben gibi bir çok soru sorduk kendimize ama yavaş yavaş alıştık duruma.. çaresiz değiliz en azından önce sakin ol ve tahlil sonuçların gelince burdan yaz ve bakalım hangimize benziyor senin durumun..... o iğnede sanırım b vitamini büyük ihtimalle ...... hadi sakin ol ve tedavi olarak ne söyledi doktorun onları bi sakince yazıver bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?