Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hepinize tşk edrm arkadaşlar gerçektenbirileriyle aynı şeyleri yaşadığını bilmek azda olsa rahatlatıyor insanı.Şimdi daha iyiyim.Bu ilaçlar gebelik süresince kullanılacak mı yani daha doğrusu iğneler?

Kızlar mailimden sonuçlarıma ulaştım sonuçlar şu şekilde;FAKTÖR V R2(H1299R):HETEROZİGOT MUTASYON,
FAKTÖR XIII(V34L):HOMOZİGOT MUTASYON,
B-FİBRİNOJEN(-455G-A)HETERİZİGOT MUTASYON,
MTHFR(A1298C):HETERİZİGOT MUTASYON,
PAI-1(4G/5G):4G/5G,
HPA1(a/b):a/a,

bu testler genetik testler ve gayet hassas çalışılıyor o yüzden tekrarlatmana gerek yok... hatta bildiğim kadarıyla sorun çıktıysa o geni tekrar çalışılıyor... sorun büyük olasılıkla mthfr mutasyonu gibi geldi bana... çok önemli değil artık ne olduğu ... önemli olan tedavinin nasıl olacağı ki aynı tedaviyi ben uyguladım... gebelik öncesi günde 1 tane çinko, 1 tane elevit, 1 tane folik asit kullandım ve b 12 vitaminini de iğne olarak yaptırdım.... şu an 14 haftalık olduk ve bundan önce hiç bu kadar ilerleyememiştim... gebeliklerim 9. haftada sonlanmıştı... eğer nasibi varsa gelecek yoksa tekrar denemek için güc toplayıp yeniden denicem taki doğurganlığım bitene kadar... çünkü ben elimden geleni yaptım ama olmadı demek vazgeçtim demekten daha mantıklı geliyor .. vazgeçip pişman olursam bu defa zamanı geri getirme şansım olmayabilir diye düşünüyorum...... gücünü topla ve kendini tedaviye odakla ...sen elinden geleni yap takdir makamına bırak gerisini..... Rabbim çoookkk büyük ve derdi veren de dermanı verecekte o.......

evet canım şimdi netleşti bak.....anne ve babadan gelen gen olarak düşünürsek bir genin iki kısmı var eğer sadece bir kısım bozuksa heterezigot iki kısım birden bozuksa homozigot olduğu anlamına geliyor... aynı sorunları yaşayan birçok arkadaş var burda... doktorun sana istediğin her konuda yeterli bilgiyi verecektir.. bu nedir ne anlama geliyor diye düşünmektense bu sorunun üstesinden nasıl gelinir bunu düşünmeye odaklanmalısın... tedavi şekli tek bence bu sonuçlarla birlikte bir hemetologa gitmen ve onların fikrinide alman iyi olabliir.. gebelik konusuna gelince tedavi belli belirliten ilaçları kullanıp gebe kaldığında kan sulandırıcı iğne ve sabır.... Allah yardımcın olsun... tekrar söylüyorum hepimiz bu yoldan geçtik ve seni çok iyi anlıyoruz....

çinkoyu gebe olduğunu öğrendiğin an keseceksin... diğerlerini 13. haftaya kadar kullanacaksın elevite gebelik boyunca devam edilecek... kan sulandırıcı iğneler ise doğuma kadar devam edilecek asprin vereceklerdir bunuda doktorun ne zaman isterse o zaman kesilecek....

sorularını yanıtlıcam kesinlikle esincim ama şimdi çıkmam gerekiyor... lütfen kafanı boşalt ve biraz kendine zaman ayır ve hiç birşey düşünme.....

Gerçekten benim sorularıma cevap yazıp beni rahatlattığınız içn Çok teşk edrm.Zor bir süreç ama güçlü olmaya çalışacağım.Ben bebek sahip olmanın bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim.Hepinizin ,hepimizin herşey gönlünce olsun.

umarım bir nebze rahatlamışsındır...aysude bütün sorularına zaten cevap vermiş...en azından tek olmadığı biliyorsun canım..ve bu şekilde anne olan arkadaşlarımız var..bizim ışık oluyorlar...sende gönlünü ferah tut anne olcaksın elbette...hep dua et esincimmm

denden kociş tutturdu dendenin kızı olcak diye ben hissettim...o gece hepiniz erkek deyince ağzımı açmadım dedi:))) o zaman bizimde oğlumuz olcak diyor:))))

selam arkadaslar...nasılsınız iyimisiniz?geçmişi okuyamadım ama inş herkes iyidir.
aysude dnden gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlarımızı.

ben kızımı izmire göndermemmmmmm........... ))))))))))

aaaaaa niye kuzum. sen meraklanme her özlediğinde bindirir uçağa yollarım ben onu sana. iyi kaynanayım bak kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 işte budur.

canım benim hiç kendine eziyet etme durumu ne kadar çabuk kabullenirsen herşey o kadar çabuk ve kolay gelişiyor. sonuçta görüyoruz ki bu şekilde doğum yapan bir çok kişi var. mesela benim şu an 6 gebeliğim ve çok şükür rabbime bu günlere gelebildik. bundan önce 5 yavrumu yitirdim ben. ama asla vazgeçmedim hiçde vazgeçmeyi düşünmedim. ve hatta hiç kolay hamile kalamıyordum. hep iğneler ilaçlar aşılamalarla dolu bir 7 yıldan sonra biraz ara verme düşüncesiyle spora başlayıp bebiş meselesini ileriki bir tarihe attığım dönemde çıkageldi meleğim. ve ben onun varlığını adetim geçtikten 10 gün sonrasında öğrendim. ve bir 10 günde öyle bekledim sonra dr a gidip iğnelere ve ilaçlara başladım. buna rağmen güçlü oğlum bırakmadı beni. açıkçası hiç üstüne düşmedim araştırmadım bu kez sorgulamdım. çünkü her yeni gebeliğimde bildiğim şeyleri tekrar araştırıp tekrar sorgulamaktan bıkmıştım. herşeyi oluruna akışına bıraktım. olabildiğince pozitif olmaya çalıştım. hatta uzunca bir süre forumdan bile ayrı kaldım. düşünmemek adına. hiç üstüne düşmememe rağmen benim çınarım bu günlere kadar geldi. rabbim inşallah doğuduğu günü görmeyi nasip eder. oğlumun çok güçlü olduğunu düşündüğüm için ona çınar adını koymayı uygun buldum. kökleriyle toprağa en sıkı tutunan ağaç çınar ağacıdır. benim ÇINARIM da sımsıkı tutundu bu kez bana. hiç korkma umudunu hep yeşil tut tut ki birgün orda bir ağaç filizleniverir elbet. toprağın o ağaca hazır olsun.

selam arkadaslar...nasılsınız iyimisiniz?geçmişi okuyamadım ama inş herkes iyidir.
aysude dnden gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlarımızı.

sağol canım bi değişiklik olmazsa kız diyorlar şimdilik.... Allah hayırlısını nasib etsin inşallah....

aaaaaa niye kuzum. sen meraklanme her özlediğinde bindirir uçağa yollarım ben onu sana. iyi kaynanayım bak kaydirigubbakcemile3
ayyyyy çok heyecanlandım inşallah yavrularımızın o günlerinide görmek nasib olur....

arkadaşlar tekrarlayan düşüklerde kan pıhtılaşması testini ne zaman yaptırdınız.beklemek mi lazım bir süre yoksa düşükten hemen sonra araştırma yapılıyor mu.ben beklemek istemiyorum.siz araştırma yaptırdınız mı.araştırma nasıl yapılıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba arkadaşım geçmiş olsun öncelikle Allah birdaha yaşatmasın o acıları bebegini hangi sebeple 29 haftanda kaybettin o zamn iğne kullanıyomuydun cevap yazarsan sevinirim

merhaba esra, ben 29 haftamda preglemsi teşhisiyle hastaneye kaldırıldım ve 4-5 gün hastanede yattıktan sonra sularımın gelmesinden dolayı sezeryanla dogum yaptırıldım.. bebiğimz 5-6 gün yogun bakımda kaldı ama yavrum iç kanama geçirdiği için o kadar dayanabildi.. daha sonra(6 ay sonra) genel muayenelerde heterezigot mutant oldugum anlaşıldı.. hamile kalana kadar ben hiç bi ilaç kullanmadım ne yazıkki hiç bi doktor da önermemişti şunları şunları kullan diye fisfisfis şimdi 22. haftamdayım ve elevit, kan hapı, aspirin ve clexane0.2 iğne kullanıyorum.. benimde doktorlardan yana yüzüm gülmüyo koca şehirde doktor sıkıntısı yaşıyorum :bbo: ama işte umudumu kaybetmeden bu haftaya kadar geldik inşallah sonuna kadar gitmeyi Allah nasip eder, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız..
bu arada Aysude ve Denden kızlarınız hayırlı olsun, uzun hayırlı ömürleri olsun, evet bizim oğlanlara gelin lazım :içelim: Esin sana da geçmiş olsun kızların dediği gibi canını sıkma biz de öyleyizz, dermansız dert gelmesin yeterki...

düşüğüm olmadı ama benim testim doğumdan 6 ay sonra genel muayenelerde tespit edildi, ama bildiğim kadarıyla diğer arkadaşlar hemen yaptırıyor...

sabrinacığım çok geçmiş olsun.İnşallah yavrunu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın.bana da 1,5-2 ay bekle dediler.hormonlar düzene girsin diye mi acaba.beklemek çok zor.neden bu kadar süre veriyorlar .çok üzgünüm ya.

öncelikle çok geçmiş olsun.... ben pıhtılaşma testini 3. düşük materyalini genetik laboratuvara gönderip 3 hafta sonra onun sonucunu aldıktan sonra doktorun önerisiyle kan vererek yaptırdık.. beklemen gerekmiyor tahliller için bence yeni bir gebelik için bi müddet bekle demişlerdir diye düşünüyorum .. bana sorarsan geçmişini çok iyi bilmiyorum ama tahlillerini yaptırmadan yeni bir gebelik deneme... inşallah çok ciddi bir sorunun yoktur...

canım büyük acı yaşamışsın rabbim bir daha yaşatmasın.... kalbine kötü şeyler getirme inşallah herşey iyi olcak.. inşallah kucağına sağlıkla alacaksın kuzunu.... iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. inşallah herşey yolunda gider ben ilk defa bu kadar uzun bi gebelik yaşıyorum o yüzden rüya gibi.. inşallah herşey güzel olur bu defa....

biraz öncede söyledim ama muhtemelen yeni bir gebelik için bir müddet bekle demişlerdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…