Aysude çok tşk edrm.Sonuçlarım şu anda yanımda değil ilk fırsatta yazacağım.Bu tahlillerin yanlış sonuç verme gibi bir duumu olabilir mi yani ne bileyim yeniden başka bir yerde bidaha mı yaptırsam acaba.Doktorum folic plus,elevit ve çinko takviyesi verdi ve sanırım seninde tahmin ettiğin gibi b vitamini iğnesi verdi.3 ay sonra gebe kalabileceğim peki gebelik sırasında da iğneye devam mı edicem?Benimle aynı ilaçaları kullananlar var mı?
Kızlar mailimden sonuçlarıma ulaştım sonuçlar şu şekilde;FAKTÖR V R2(H1299R):HETEROZİGOT MUTASYON,
FAKTÖR XIII(V34L):HOMOZİGOT MUTASYON,
B-FİBRİNOJEN(-455G-A)HETERİZİGOT MUTASYON,
MTHFR(A1298C):HETERİZİGOT MUTASYON,
PAI-1(4G/5G):4G/5G,
HPA1(a/b):a/a,
çinkoyu gebe olduğunu öğrendiğin an keseceksin... diğerlerini 13. haftaya kadar kullanacaksın elevite gebelik boyunca devam edilecek... kan sulandırıcı iğneler ise doğuma kadar devam edilecek asprin vereceklerdir bunuda doktorun ne zaman isterse o zaman kesilecek....Hepinize tşk edrm arkadaşlar gerçektenbirileriyle aynı şeyleri yaşadığını bilmek azda olsa rahatlatıyor insanı.Şimdi daha iyiyim.Bu ilaçlar gebelik süresince kullanılacak mı yani daha doğrusu iğneler?
selam kızlar denden ve aysude kızlarınız hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip eder inş
ben kızımı izmire göndermemmmmmm...........))))))))))
günaydın.....gördüğünüz gibi uyku tutmadı......
nuray bulantılar için geçer yakında sabret dedi,bende epey direndim ama....... bulantı ilacı falan serumların yani kokteylleriniçindeki dışında almadım.......
bu arada yeni katılan arkdaşlarımız var,sizlere yazamadım dün,kendimle uğraşmaktan......arkadaşlar yalnız bırakmamış ama,sağolsunlar,söylenecek pek çok şeyi söylemişler zaten........... onlarında dediği gibi ümidinizi yitirmeyin,hepimiz sizin şu anda geçtiğiniz aşamalardan geçtik,hepimizin kayıpları,acı tecrübeleri var ne yazık ki,biz de bu dünyada böyle bir sınava tabii tutuluyoruz.......Ama Allah sabrın mükafatını mutlaka verir,inanç herşeyin başı,bol bol dua edin,doktorunuzun dediklerini yapın,gerisi Allaha kalmış....ben şu an ayaktaysam ve yeniden deneme cesareti bulduysam inancım sayesinde,hayat her zaman süprizlerle dolu,her an herşeye hazırlıklı olmalı ve yeni durumlara kolayca adapte olabilmeliyiz bence,böylesi daha katlanılır kılıyor acıyı.......benim her iki doktorumunda 10 hastasından 8 i iğne ya da aspirin kullanıyor,artık olağan bir durum haline geldi,ki pıhtılaşma problemi olmayanlara bile bu tedavi uygulanmaya başladı.........çünkü artık minik melekler bu dünyaya gelmek istemiyor,o kadar yaşanılması güç bir hale getirdik ki dünyayı......ama mücadeleyi seven ve bizleri seçen meleklerimiz mutlaka gelecekler,buna inanın,inancınızı asla yitirmeyin.....evrenin pozitif enerjiye ihtiyacı var ve inanın bu enerjinin %60 ı burada.........
Kızlar şu anda sonuçlarım yanımda değil çünkü eşim götürmüş.Ama doktorun söylediğine göre çok az kişide bu sonuçlara rastlanıyormu.3 ay boyunca ilk ay gün aşırı olmak üzere 15 günde bir iğne yatıracakmışım.Kafamın içinde uçuşuyor söylenenler benim hiç beklemediğim hiç ihtimal vermediğim birşeydi.2 gebeliğim hüsranla sonuçlandı.İlki 18 haftalıkken anomoli sonucunda sonlandırılmak zorunda kalındığı için gerçekleşti,ikincisinde ise 7 haftalıkken kalp atışları oluşmadığı için düşük gerçekleşti.Ama ben böyle bir şey hiç beklemiyodum.Yani aslında gittiğim hiçbir doktor böyle bişeyden şüphelenmemişti.Bu son gittiğim doktorum istedi ve sonuç beni yıktı...
selam arkadaslar...nasılsınız iyimisiniz?geçmişi okuyamadım ama inş herkes iyidir.
aysude dnden gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlarımızı.
sağol canım bi değişiklik olmazsa kız diyorlar şimdilik.... Allah hayırlısını nasib etsin inşallah....selam arkadaslar...nasılsınız iyimisiniz?geçmişi okuyamadım ama inş herkes iyidir.
aysude dnden gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlarımızı.
ayyyyy çok heyecanlandım inşallah yavrularımızın o günlerinide görmek nasib olur....aaaaaa niye kuzum. sen meraklanme her özlediğinde bindirir uçağa yollarım ben onu sana. iyi kaynanayım bak kaydirigubbakcemile3
sağol canımmm... süpriz bi durum olmazsa şimdilik kız gibi görünüyor bakalım... hayırlı evlat olsunda gerisi boş... hiç önemli değil cinsiyeti....selam kızlar denden ve aysude kızlarınız hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip eder inş
merhaba arkadaşım geçmiş olsun öncelikle Allah birdaha yaşatmasın o acıları bebegini hangi sebeple 29 haftanda kaybettin o zamn iğne kullanıyomuydun cevap yazarsan sevinirim
arkadaşlar tekrarlayan düşüklerde kan pıhtılaşması testini ne zaman yaptırdınız.beklemek mi lazım bir süre yoksa düşükten hemen sonra araştırma yapılıyor mu.ben beklemek istemiyorum.siz araştırma yaptırdınız mı.araştırma nasıl yapılıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.
öncelikle çok geçmiş olsun.... ben pıhtılaşma testini 3. düşük materyalini genetik laboratuvara gönderip 3 hafta sonra onun sonucunu aldıktan sonra doktorun önerisiyle kan vererek yaptırdık.. beklemen gerekmiyor tahliller için bence yeni bir gebelik için bi müddet bekle demişlerdir diye düşünüyorum .. bana sorarsan geçmişini çok iyi bilmiyorum ama tahlillerini yaptırmadan yeni bir gebelik deneme... inşallah çok ciddi bir sorunun yoktur...arkadaşlar tekrarlayan düşüklerde kan pıhtılaşması testini ne zaman yaptırdınız.beklemek mi lazım bir süre yoksa düşükten hemen sonra araştırma yapılıyor mu.ben beklemek istemiyorum.siz araştırma yaptırdınız mı.araştırma nasıl yapılıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.
canım büyük acı yaşamışsın rabbim bir daha yaşatmasın.... kalbine kötü şeyler getirme inşallah herşey iyi olcak.. inşallah kucağına sağlıkla alacaksın kuzunu.... iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. inşallah herşey yolunda gider ben ilk defa bu kadar uzun bi gebelik yaşıyorum o yüzden rüya gibi.. inşallah herşey güzel olur bu defa....merhaba esra, ben 29 haftamda preglemsi teşhisiyle hastaneye kaldırıldım ve 4-5 gün hastanede yattıktan sonra sularımın gelmesinden dolayı sezeryanla dogum yaptırıldım.. bebiğimz 5-6 gün yogun bakımda kaldı ama yavrum iç kanama geçirdiği için o kadar dayanabildi.. daha sonra(6 ay sonra) genel muayenelerde heterezigot mutant oldugum anlaşıldı.. hamile kalana kadar ben hiç bi ilaç kullanmadım ne yazıkki hiç bi doktor da önermemişti şunları şunları kullan diye fisfisfis şimdi 22. haftamdayım ve elevit, kan hapı, aspirin ve clexane0.2 iğne kullanıyorum.. benimde doktorlardan yana yüzüm gülmüyo koca şehirde doktor sıkıntısı yaşıyorum :bbo: ama işte umudumu kaybetmeden bu haftaya kadar geldik inşallah sonuna kadar gitmeyi Allah nasip eder, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız..
bu arada Aysude ve Denden kızlarınız hayırlı olsun, uzun hayırlı ömürleri olsun, evet bizim oğlanlara gelin lazım :içelim: Esin sana da geçmiş olsun kızların dediği gibi canını sıkma biz de öyleyizz, dermansız dert gelmesin yeterki...
biraz öncede söyledim ama muhtemelen yeni bir gebelik için bir müddet bekle demişlerdir...sabrinacığım çok geçmiş olsun.İnşallah yavrunu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın.bana da 1,5-2 ay bekle dediler.hormonlar düzene girsin diye mi acaba.beklemek çok zor.neden bu kadar süre veriyorlar .çok üzgünüm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?