Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

oho bir gün girmedik neler döktürmüşsünüz. durun ben bir okuyum. sizi okumadan önce ben bir yazayım teyzeleri doktora gittik sabahlayin iyimiş oğluş yüzünü göstermedi üç boyutlu foto verdi ama bişi anlaşılmıyor.

canım hamilelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir, idrara sık çıkma hamilelikte hemen olmadı bende, 7 8 haftalarda başladı.

HAy maşşalah sağlıklı sıhhatli kızına kavuşursun inş. eh kızlara talip olabiliriz efemmm. ama iyi kaynanamıyım onu bilemem.....

bir gelin adayı daha hayırlı olsun canımcım, sağlıkla rabbim kavuştursun. yerim ben onlarıııı

güzelim geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, tedavin inşallah kolay geçer meraklanma iğnelerden hepimiz yiyoruz. RABBİM sağlıklı bebişler versin inş.

selam arkadaslar...nasılsınız iyimisiniz?geçmişi okuyamadım ama inş herkes iyidir.
aysude dnden gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlarımızı.
iyiyz güzelim sen nasılsın inş sende iyisindir, öptüm.

aysude mir, tıp fakültesinde yapılacak testler için iki ay beklememi söylediler.vücut eski düzenine girsin diye.doktorum bir ay yeterli dedi.ama beklemeyi istemiyorum.zaten sonuçlar da hemen çıkmıyor.

Son düzenleme:
haaa hanımlar bu arada ben cleaxan 0.2 kullanıyordum geçen hafta piyasada olan ilaç bu hafta yokmuş, doktor değiştirebilirz dedi, bulamazsak değiştireceğiz ne olacak ki yerine innohip mi? hayırlısı bakalım onunda içeriği değişik mi daha mı etkili acıtır mııııı?

çok güzel söylemişsin canım umarım bu sefer çınarını kucağına alırsın . adıyla yaşasın inşallah ayrıca ismide çok güzel :))))

aysudecim ve dendencim hayırlı olsun kızlarınızı Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza :)))

aysude mir, tıp fakültesinde yapılacak testler için iki ay beklememi söylediler.vücut eski düzenine girsin diye.doktorum bir ay yeterli dedi.ama beklemeyi istemiyorum.zaten sonuçlar da hemen çıkmıyor.
o fakültenin yoğunluğundan olabilir çünkü benim gittiğim hastanede 8 ay sonrasına kan almak için gün veriyorlardı ben biraz şanslıydım açıkcası sağlık çalışanı olduğumu söyleyince tamam alalım sizin kanları demişlerdi...beklememiştim çok fazla ama bende sürekli ard arda başka başka tahliller yüzünden 5 ay kadar sürmüştü tahlil sonuçlarımın tamamlanması zaten 1 yıl ara vermeyi düşündüğüm içinde bu süre benim için çok önemli değildi bence oluruna bırak herşey bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor..........

aysudecim ve dendencim hayırlı olsun kızlarınızı Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza :)))

çok sağol canım çok ama çok teşekkür ederimm... Rabbim herkese yaşatsın yavrusunu kucağına almayı içindede bizlere inşallah....

kızlar ben kaçar midemin yanması hafiflemişken evimi süpüreyim dimi.... hepinizi öpüyorum sağlıklı ve güzel bir gün olsun inşallah....

Evet gerçekten beni çok rahatlattı aysudenin kızı olacakmış umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır.Sanada teşk edrm içim gerçekten daha rahat şimdi.
.
canım benim hiç kendine eziyet etme durumu ne kadar çabuk kabullenirsen herşey o kadar çabuk ve kolay gelişiyor. sonuçta görüyoruz ki bu şekilde doğum yapan bir çok kişi var. mesela benim şu an 6 gebeliğim ve çok şükür rabbime bu günlere gelebildik. bundan önce 5 yavrumu yitirdim ben. ama asla vazgeçmedim hiçde vazgeçmeyi düşünmedim. ve hatta hiç kolay hamile kalamıyordum. hep iğneler ilaçlar aşılamalarla dolu bir 7 yıldan sonra biraz ara verme düşüncesiyle spora başlayıp bebiş meselesini ileriki bir tarihe attığım dönemde çıkageldi meleğim. ve ben onun varlığını adetim geçtikten 10 gün sonrasında öğrendim. ve bir 10 günde öyle bekledim sonra dr a gidip iğnelere ve ilaçlara başladım. buna rağmen güçlü oğlum bırakmadı beni. açıkçası hiç üstüne düşmedim araştırmadım bu kez sorgulamdım. çünkü her yeni gebeliğimde bildiğim şeyleri tekrar araştırıp tekrar sorgulamaktan bıkmıştım. herşeyi oluruna akışına bıraktım. olabildiğince pozitif olmaya çalıştım. hatta uzunca bir süre forumdan bile ayrı kaldım. düşünmemek adına. hiç üstüne düşmememe rağmen benim çınarım bu günlere kadar geldi. rabbim inşallah doğuduğu günü görmeyi nasip eder. oğlumun çok güçlü olduğunu düşündüğüm için ona çınar adını koymayı uygun buldum. kökleriyle toprağa en sıkı tutunan ağaç çınar ağacıdır. benim ÇINARIM da sımsıkı tutundu bu kez bana. hiç korkma umudunu hep yeşil tut tut ki birgün orda bir ağaç filizleniverir elbet. toprağın o ağaca hazır olsun.[/QUOTE]

Bahar gerçekten bunları benimle paylaştığın ve beni rahatlattığın için çok teşk edrm.Bu yolda yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor.Deneyimlerininzi benimle paylaşmanız güç veriyor.Çınarın umarım sağlıkla dünyaya gelir ve adı gibi güçlü olur.Bir de kaç aylık hamile olduğunu merak ettim .

güzelim geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, tedavin inşallah kolay geçer meraklanma iğnelerden hepimiz yiyoruz. RABBİM sağlıklı bebişler versin inş.
tşk edrm.Umarım kimseye yaşatmasın.Hepimizin sağlıklı bebişleri olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…