canım hamilelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir, idrara sık çıkma hamilelikte hemen olmadı bende, 7 8 haftalarda başladı.hamile arkadaslar size bir sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim
benim reglim 30 agustos ama bende bir kabizlik bide vajina bolgemde sanki idrarim gelmisgibi bir baski gibi anlatamiyorum yaa.bide hafif kasinti gibi bisey hissediyorum bide kasiklarimda hafif karincalasma sanci karisimi bisey var . sizdede belirtilerde boyle seyler yasadiniz mi:1hug:
HAy maşşalah sağlıklı sıhhatli kızına kavuşursun inş. eh kızlara talip olabiliriz efemmm. ama iyi kaynanamıyım onu bilemem.....merhaba arkadaşlar
prof.dan ve geldik.........veeeeeeeee bir kızımız olacağını öğrendik,Rabbim inş. bu sefer kucağımıza almayı nasip eder,sanki giden kızım geri geldi,biliyorum bu mümkün değil ama öyle hissettim,çok sevindim,çok mutlu oldum,inş. bu mutluluğumda yarım kalmaz......sağlıcakla gebeliklerimiz tamamlanır Allahım hepimize yardım etsin......
ve de bundan sonra eski sakin metanetli ve mantıklı Deniz aranızda........
bir gelin adayı daha hayırlı olsun canımcım, sağlıkla rabbim kavuştursun. yerim ben onlarııııcannnnııımmmm nasıl sevindim anlatamammm.... inşallah kızın allahın izniyle gelecek ve mutluluğunuz katlanacakk... canım benim... benimde bir kızım olacağı yönünde tahminde bulundular ama emin olamadılar süpriz yapıp erkeğe dönmezse bizimde Allahın izniyle bi kızımız olcakmış....
güzelim geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, tedavin inşallah kolay geçer meraklanma iğnelerden hepimiz yiyoruz. RABBİM sağlıklı bebişler versin inş.Kızlar şu anda sonuçlarım yanımda değil çünkü eşim götürmüş.Ama doktorun söylediğine göre çok az kişide bu sonuçlara rastlanıyormu.3 ay boyunca ilk ay gün aşırı olmak üzere 15 günde bir iğne yatıracakmışım.Kafamın içinde uçuşuyor söylenenler benim hiç beklemediğim hiç ihtimal vermediğim birşeydi.2 gebeliğim hüsranla sonuçlandı.İlki 18 haftalıkken anomoli sonucunda sonlandırılmak zorunda kalındığı için gerçekleşti,ikincisinde ise 7 haftalıkken kalp atışları oluşmadığı için düşük gerçekleşti.Ama ben böyle bir şey hiç beklemiyodum.Yani aslında gittiğim hiçbir doktor böyle bişeyden şüphelenmemişti.Bu son gittiğim doktorum istedi ve sonuç beni yıktı...
iyiyz güzelim sen nasılsın inş sende iyisindir, öptüm.selam arkadaslar...nasılsınız iyimisiniz?geçmişi okuyamadım ama inş herkes iyidir.
aysude dnden gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlarımızı.
aaaaaa niye kuzum. sen meraklanme her özlediğinde bindirir uçağa yollarım ben onu sana. iyi kaynanayım bak kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 işte budur.
canım benim hiç kendine eziyet etme durumu ne kadar çabuk kabullenirsen herşey o kadar çabuk ve kolay gelişiyor. sonuçta görüyoruz ki bu şekilde doğum yapan bir çok kişi var. mesela benim şu an 6 gebeliğim ve çok şükür rabbime bu günlere gelebildik. bundan önce 5 yavrumu yitirdim ben. ama asla vazgeçmedim hiçde vazgeçmeyi düşünmedim. ve hatta hiç kolay hamile kalamıyordum. hep iğneler ilaçlar aşılamalarla dolu bir 7 yıldan sonra biraz ara verme düşüncesiyle spora başlayıp bebiş meselesini ileriki bir tarihe attığım dönemde çıkageldi meleğim. ve ben onun varlığını adetim geçtikten 10 gün sonrasında öğrendim. ve bir 10 günde öyle bekledim sonra dr a gidip iğnelere ve ilaçlara başladım. buna rağmen güçlü oğlum bırakmadı beni. açıkçası hiç üstüne düşmedim araştırmadım bu kez sorgulamdım. çünkü her yeni gebeliğimde bildiğim şeyleri tekrar araştırıp tekrar sorgulamaktan bıkmıştım. herşeyi oluruna akışına bıraktım. olabildiğince pozitif olmaya çalıştım. hatta uzunca bir süre forumdan bile ayrı kaldım. düşünmemek adına. hiç üstüne düşmememe rağmen benim çınarım bu günlere kadar geldi. rabbim inşallah doğuduğu günü görmeyi nasip eder. oğlumun çok güçlü olduğunu düşündüğüm için ona çınar adını koymayı uygun buldum. kökleriyle toprağa en sıkı tutunan ağaç çınar ağacıdır. benim ÇINARIM da sımsıkı tutundu bu kez bana. hiç korkma umudunu hep yeşil tut tut ki birgün orda bir ağaç filizleniverir elbet. toprağın o ağaca hazır olsun.
o fakültenin yoğunluğundan olabilir çünkü benim gittiğim hastanede 8 ay sonrasına kan almak için gün veriyorlardı ben biraz şanslıydım açıkcası sağlık çalışanı olduğumu söyleyince tamam alalım sizin kanları demişlerdi...beklememiştim çok fazla ama bende sürekli ard arda başka başka tahliller yüzünden 5 ay kadar sürmüştü tahlil sonuçlarımın tamamlanması zaten 1 yıl ara vermeyi düşündüğüm içinde bu süre benim için çok önemli değildi bence oluruna bırak herşey bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor..........aysude mir, tıp fakültesinde yapılacak testler için iki ay beklememi söylediler.vücut eski düzenine girsin diye.doktorum bir ay yeterli dedi.ama beklemeyi istemiyorum.zaten sonuçlar da hemen çıkmıyor.
aysudecim ve dendencim hayırlı olsun kızlarınızı Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza :)))
günaydın canımcım.. nasılsın bakem...aysude günaydın
sağol tatlım ... bi süpriz olmazsa şimdilik kız dediler bakalım hayırlısı tabiki.... cinsiyet tercihim söz konusu bile değildi....aysude denden kızlarınız hayırlı olsun
allahım sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
sağolun arkadaşlar
kızlar ben kaçar midemin yanması hafiflemişken evimi süpüreyim dimi.... hepinizi öpüyorum sağlıklı ve güzel bir gün olsun inşallah....
umarım bir nebze rahatlamışsındır...aysude bütün sorularına zaten cevap vermiş...en azından tek olmadığı biliyorsun canım..ve bu şekilde anne olan arkadaşlarımız var..bizim ışık oluyorlar...sende gönlünü ferah tut anne olcaksın elbette...hep dua et esincimmm
çok sağol canım çok ama çok teşekkür ederimm... Rabbim herkese yaşatsın yavrusunu kucağına almayı içindede bizlere inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?