selam kızlar nasılsınız bakem bebişler nasıl bakim
sabrina merak ettim preeklemsi teşhisini nasıl koydular sana yani sende bir belirti verdimi nasıl bir durum açıklayabilirmisin?
güzincim sen nasılsın kalsiyum işini ne yaptın söyledinmi druna
bahar senden ne haber doğum çantanı hazırlamışsındır herhalde içinde neler var yazabilirmisin ben de hazırlıcam inş bayramdan sonra
meraba canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ne kadar kaldı doğuma
sanırım farkında olmadan yordumkendimi geçti sandığım bacak ağrım yüzünden ağlıcam nerdeysee.....kolay gelsin canım çok yorma kendini amaa.s.
aminnnnnn canım inşallah....inşallal canım inşallah bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımıza bebişler versin inş.:Saruboceq:
hayırlı evlat olur inşallah... sağlıkla gelsin kuzun .......slm arkadaslar
uzun zamandir yazamadim bilgisayar bozuldu.benimde KIZIM oluyor,su ana kadar hersey yolunda cok sükür.
sayılı gün çabuk geçiyor tatlım.... gün sayma keyfini çıkar.... inşallah burdan haberleri okuyup hep beraber mutlu olcaz...doğuma daha 2 ay var canım ün sayıyoruz hayırlısıyla geçse günler gelse bebişimiz diye
daha çoookk var anlıycaan günler geçmek bilmiyor
ohhhhh çok şükür buluşabildiniz geçen sefer aklıma geldide... zemuszemus Allah en hayırlı zamanda sizlerede nasib etsin canım benimm...iyi akşamlar kızlar...
denden ve aysude kızlarınız hayırlı olsun...bu günbu güzel haberi feryad a verdim nasılmı!!!
feryad bu gün tokat taydı ve buluştuuuuuukkkkk:))
ohhhhh çok şükür buluşabildiniz geçen sefer aklıma geldide... zemuszemus Allah en hayırlı zamanda sizlerede nasib etsin canım benimm...
ayy evet öyle yaptı iyikide öyle yaptı... kafana takınca hayat çekilmez oluyor . sonuç olarak zaten bebekler kendi istedikleri zamanda geliyorlar o yüzden sende bence feryad gibi davranmalısın... pozitif enerjisinden sende nasibini aldın yaneee.... canlarım benim inşallah herşey gönlünüzce olur...fazla yorma canım kendini istirahat et...guclubacismile
inşallah canım yakın zamanda... ama feryadın hiç bebek yapmak gibi bir düşüncesi yok aklinialirimsmile tatil yaramış olayları akışına, kendini havasına bırakmış ohhhhhhh:teytey: böyle olunca daha çabuk gelir bebişi bence... banada baya bi moral verdi... kocacımla sadece aşk yapacam bebiş ne zaman isterse o zaman gelsin keyfi bilir..:1hug:
denizcim öncelikle geçmiş olsun.... ana pozitifliği ile bebeğini kaybeden bi arkadaşımız var.... tsma ama henüz gebe değil aynı sorunla doğum yapan varmı bilmiyorum... ama şunu biliyorumki sorunun çözümsüz değil... Rabbim dermansız dert vermesin.... acı zamanlar yaşadık yaşıyoruz ve belki de yaşıcaz ama bizim bebeklerimiz çok kıymetli olcaklar...İnşallah en hayırlı zamanda sendende gebelik haberini alır ve burda birlikte gün sayarız....merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.öncden yazılmış yazıların bir kısmını okudum. benim gibi düşük yapmış ve biran önce bebişine kavuşmak isteyen herkese allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. hamile olanlarda allah kucanıza almayı nasip eder inşallah. benim 2 düşüğüm oldu. anti nükleer antikor testim pozitif çıktı ve doktorum düşüklerin bundan olduğunu söyledi. hamile kalıncada hem kanı sulandıran iğne hem kortizon verilceğini söyledi.
bunun dışında başka birşey çıkmadı. benimle aynı durumda olanınız varmı acaba sadece ANA pozitifliği ile düşük yapan varmı? şimdiden herkese teşekkürler ...
doğuma daha 2 ay var canım ün sayıyoruz hayırlısıyla geçse günler gelse bebişimiz diye
daha çoookk var anlıycaan günler geçmek bilmiyor
selam kızlar nasılsınız bakem bebişler nasıl bakim
sabrina merak ettim preeklemsi teşhisini nasıl koydular sana yani sende bir belirti verdimi nasıl bir durum açıklayabilirmisin?
güzincim sen nasılsın kalsiyum işini ne yaptın söyledinmi druna
bahar senden ne haber doğum çantanı hazırlamışsındır herhalde içinde neler var yazabilirmisin ben de hazırlıcam inş bayramdan sonra
hım anladım canım sanırım yarın dr kontrolün var bu gidişinde doğumda kaç para alacağını konuşacakmısın ? benimde bu cuma gidicem dra ve artık doğumu konuşucam hep erteledi daha önceki haftalarda sorduğumda sinir adam kimbilir kaç para isteyecek nede kızdığımıda belirteyim 20. haftadan sonra başka dr kabul etmiyormuş gebeyi başka bir dr la konuşmuştum ya cumarteside eşimle gazi hast gittik dedim burada doğum yaparsam bi görmüş olayım meğersem drun dışardan geliyorsa hiçbir şekilde ssk dan faydalanamıyormuşsun yani herşey özel çok morelim bozuk anlatamam yani bir doğum için servet istiyorlar işte bende bu cuma konuşucam bu durumu ayrıca doğuma o kadar para vermek istemiyorumsonuyok doktorumla ogün görüştüm calsiyuma gerek yok magnezyum baslayalım dedi sabah akşam bide ona basladık bende 1 bardak fazladan süt içmeye çalışıyorum canım.
çanta derdi basladı demi bende bayramdan sonra hazırda tutacağım beşiği ne yaptın
kızlar hepinize selamlar.. sonuyok şöyle anlatayım sana; 25. haftadan sonra elde ayaklarda yüzde şişmeler olmaya başladı ama ben anlamadım ilk gebelik oldugu için normal şişmeler sandım, sağolsun doktorumda anlayamadı (!).. o sıralarda tansiyon yükseliyo galiba ama ben acıkcası takip ettiremiyordum birde işim cok stresli ve yogundu gece 1e kadar calıştıgım olmuştu... 29. haftanın içinde bir gece hastaneye tesadüf gitmiştik tansiyonumu ölçtüreyim dedim yüksek cıktı göndermediler eve daha sonrada inmedi ama hatırladıgım kadarıyla 22/16 ya kadar cıkıyordu.. daha sonra da işte hastanede yatarken suların gelmesiyle bebek alındı... yanlız ben şimdi sizi okuyunca nasıl bunu kan pıhtılaşmasına bağladılar anlayamıyorum, yani testlerde bende de cıktı ama gelişimi güzeldi hatta haftasından daha büyüktü kilo ve cm olarak, ne bilim işte öle insan yargılayamıyo galiba bazı şeyler... neyse uzatmayım preglemsi şişmelerle, tansiyon yüksekliği ve idrarda protein bulunmasıyla anlaşılıyo bildiğim kadarıyla...
neyse bu arada kızlar gülüş diye bi arkadaş vardı o nası oldu acaba yazılarını okuyordum onun aklıma geldi sorcam bi fırsat olmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?