Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aaaaaaaa çok canım sıkıldı.nerde doğracağız biz.bende gazi hastanesi diye düşünüyordum ama hiç bir masrafı karşılamıyorsa kaldıramayız o kadar masrafı.hastne ayrı dr ayrı ister.
sonuyok senin doğum şeklin hakkında hiç konuştunuz mu?sezaryan mı ,normal mi?
birde ben doğumdan sonra rapor almak istiyorum ama bu adam bana uşöyle 2-3 aylık raporlar verir mi bilmem.kafam şimdiden bozuldu.[/QUOTE]

valla doğum için hiç birşey konuşmadık dedimya parayı bile konuşmadı normalmi sezeryanmi onu hiç bilmiyorum işte valla bir bilinmemezlik içerisindeyiz ayrıca bu olayın böyle olduğunu kendim hast gidip araştırmasam haberim bile yok dr nerde düşünüyon doğumu deyince saf saf gaziyi düşünüyorum demiştim adamda bulduk paralı yağlı müşteriyi demiştir ben ne bileyim durumların böyle olduğunu ha bu arada gazinin druyla girersen doğuma sezeryan olursa 380 liraymış tabi sigorta karşılıyor ya ama bizim drla 6-7 bin lirayı bulur adam prof ya bizede kuş kondurur doğururkendelikafaduldendelirmemek işten değil snde bir araştır bakalım neler bulacaksınCADIARZU

tünaydın arkadaslar....
aysude kolay gelsin yardıma gelemmi? evimi süpürmeyi bile özleyeceğim aklıma hiç gelmezdi ben tam kontes oldum ya doğumdan sonra ne yapcam bilmem?
ahhh canım o dündü bi bacak ağrısı başladı iş yaptığıma yapacağıma bin pişman oldumm... sanırım bende kontes adayı olarak arkandan geliyorum...:))))))))))
Allah hayırlı evlat etsin kuzunu canım benim....

canım sanmıyorum düşük yaptığını ben kürtajlardan sonra adetlerimde çok sıkıntı yaşamıştım takılma bunlara eğer zamanında olduysan zamanla düzelir merak etme....

ayyy kızlar bu çizelge nasıl oluşuyo ya biz de istiyoz..
tamam canım sanada yaparız bi çizelge.... özelden anlatırım nasıl yapıldığını...

canım bir daha böyle acılar yaşatmasın allahım şimde tansiyonunu düzenli olarak takip et bari... gülüşü sormuşsun işyerinde neti kısıtlamışlar diye biliyorum.... sanırım bir daha gelemeyecekti... onunda preeklempsi problemi vardı ve ilk bebeğini kaybetmişti şimdiki gebeliğinde iğne kullanıyor inşallah sağlıkla alır kucağına cümlesiyle birlikte....

canım benim inşallah çabucacık geçer bu zamanlar ve ayağa kalkabilirsin misafirlerinde anlayışlı davranacaklardır eminim.... inşallah başka zaman gelirler seninde keyfinin yerinde olduğu bi zamanda. öptüm kocaman allah şifa versin....

kuzucuklar takılmayın bence bu doğum olayına bu kadar.... dünyanın parasını verip doğurmak pek akla yatkın gelmiyor... Allahın izniyle o gün gelsin Allah kolaylığını verir.... .

dilekcim canını sıkma adetin bitince bi doktora git istersen için rahat etmeyecekse....

canım bayramdan sonra başka bi doktora gitmeyi düşünüyodum zaten şikayetlerimi anlatıcam tekrar testler yaptırıcam bakalım o nasıl bi tedavi yöntemi uygulayacak şu anda gittiğim doktordan başka doktora hiç gitmedim başka bi doktorada muayene olmam daha faydalı olur gibime geliyo yanlışmı düşünüyorum yoksa canım sen ne önerirsin

çok teşekkür ederim canım. sen hamilesin sanırım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim kafamı karıştıran hematoloj bu ana pozitifliğine kanda pıhtılaşma demek değil dedi. ama doktorum gebelik olunca kanı sulandıran iğnelerden ve kortizon kullanmam gerektiğini söyledi. bu doktorada yeni gitmeye başladım. herşeyi sil baştan yaşıyorum yumrta takibi yapıyor şimdilik. bakalım allah hayırlısını nasip etsin canım güzel dileğin için çok teşekkür ederim. senin bebişin kaç aylık? ne kadarlık evlisin?

rica ederim ne demek hepimiz bir takım sıkıntılar yaşadık çok şükür bi yola girdik ve ilerliyoruz hayırlısıyla inşallah.... canım hematolog doğru söylemiş bu kanda pıhtılaşma sorunu değil vücudun bağışıklık sistemi sorunu... yani vücudun bebeği yabancı olarak algılayarak kabul etmemesi... tekrarlayan düşükleri olan bir çok kadında kanda pıhtılaşma sorunu olmasada kan sulandırıcı iğne veriyorlar o yüzden buna takılma senin asıl tedavin kortizon olacak çünkü bağışıklık sistemini devre dışı bırakarak bebeğin vücudunda kalmasını sağlayacak inşallah güzel haberlerini alcaz canım .. için rahat olsun bebek gelmek istiyorsa gelecektir....
bencede başka bir doktorun görüşünü almakta fayda var .. biraz da kafanı rahatlatmanla ilgili dilekcim öyle bir yapımız varki azcık moralimiz bozulsa hormon dengesi alt üst oluyor ve hadi uğraş yok adetim gecikti yok az oldum yok çok oldum diye... kafanı rahatlat önce ve başka bir hekimle daha görüş derim ben....

tamam aysudecim çok sevinirim..

canımcım özelden mesaj at bana e mail adresini, son adet tarihini , tahmini doğum tarihini ve ticker'a ne yazmak istiyorsan onu... sonra ayarladığım ticker' ı sana gönderirim ve sende kafana göre takılırsın:)))))))

kızlar hepinize günaydın..... bugün doktor kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız dua edin benim için.......

deniz1403 bu kortizonu sana hemotog veya kadın doğum doktoru söyleyemez...romatolog söyler canım...benim de ana antikor pozitif...sadece tek bir ilaç kullnıyorum...kortizon için sende lupus yada zehirli romatizma olması gerekir....sen romatologla görüştün mü???aman işin uzmanına git..başka testlerde yapıldı bana..istersen ayrıntılı anlatırım....

deniz1403 bu kortizonu sana hemotog veya kadın doğum doktoru söyleyemez...romatolog söyler canım...benim de ana antikor pozitif...sadece tek bir ilaç kullnıyorum...kortizon için sende lupus yada zehirli romatizma olması gerekir....sen romatologla görüştün mü???aman işin uzmanına git..başka testlerde yapıldı bana..tek başına ana antıkor pozitifliği hastalık göstergesi değil demişti romatoloğum bana...hatta bu hafta tekrar gidicem...testler yapılıcak..ilaç işe yaradımı diye:)))istersen ayrıntılı anlatırım....

Günaydın arkadaşlar tatilde 3 gün giremedim foruma şimdi yazılanları okudum baya bi sayfa açılmış:teselli: Kan durultucu iğneler hamile kaldığımızı öğrenip adet günümüz geçtikten sonramı başlanıyor.Benim dr. taktı bana hamile kaldığını erkenden öğren ve bana gel diyor adet gününü bekleme diyor.Bende anlamadım en erken nasıl öğreneceğim...:1no2:

kızlar hepinize günaydın..... bugün doktor kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız dua edin benim için.......

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlar...

güaydınnnnnnn

merhaba simge.....regline 5-7 gün kala kan testinde hamilelik varsa çıkıyor....

selam kızlar hepinize selamlar ben uzunca bir zamandır giremiyorum nete herkes çok iyi okuduğum kadarıyla bahar doğuma az kalmış hayırlı doğumlar canım sonuyok güzin emine sizlerde iyisiniz ne güzel aysudecim denden kızlarınız geliyormuş allah sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlerede yeni katılan arkadaşlarda var allah sabır versin hepinize inşallah ... bende işi bıraktım evdeyim temmuzdan beri hamile kalmaya çalışyorum ama nasip işte bu ayda olmadı bakalım moralimde bozuk ama bakalım artık hayırlısı deyip dua ediyorum inşallah hamile kalmaya çalışan diğer tüm arkadaşlarla beraber benimde yüzüm güler inşallah bu hayırlı günlerde hepinize kucak dolusu sevgiler arkadaşlar görüşmek üzere sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…