denden cnm naptın amcam öldü seni arayamadım kusura bakma.yoğunluk vardı baya.
kızlar hepinize günaydın..... bugün doktor kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız dua edin benim için.....
inşallah canım umarım herşey yolunda gider sağlıklı bi bebeğin olur.
Günaydın arkadaşlar tatilde 3 gün giremedim foruma şimdi yazılanları okudum baya bi sayfa açılmış:teselli: Kan durultucu iğneler hamile kaldığımızı öğrenip adet günümüz geçtikten sonramı başlanıyor.Benim dr. taktı bana hamile kaldığını erkenden öğren ve bana gel diyor adet gününü bekleme diyor.Bende anlamadım en erken nasıl öğreneceğim...:1no2:
kızlar bende düşüklerimin kan pıhtılaşmasından olabileceğini düşünüyorum.acaba kan pıhtılaşmasının herhangi bir belirtisi var mı? araştırmaya gideceğim.bakalım sonuçlar nasıl olacak.bir de bende anemi var.sürekli yorgun hissediyorum kendimi.anemiyle kan pıhtılaşması arasında bir ilişki olabilir mi?kafam çok karışık.kafamçokkarıştı
gittim canım herşey yolunda çok şükür büyük ihtimalle kız dedi bu doktorda bakalım amniyosentezden sonra netleşcek artık çünkü kuzu net göstermiyor...aysude kuzu gittinmi doktora
canım başın sağolsun Allah geride kalanlarına uzun ve hayırlı ömür versin....denden cnm naptın amcam öldü seni arayamadım kusura bakma.yoğunluk vardı baya.
çok şükür dilekcim şimdilik herşey yolunda...inşallah canım umarım herşey yolunda gider sağlıklı bi bebeğin olur.
sagol canım .... iyi geçti .. iyiyiz çok şükür...güzin ve aysude umarım kontrolleriniz iyi geçmiştir. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
bilgilerin tabiki çok önemli ve paylaşman dahada önemli bilgiler için çok teşekkürler... çok haklısın bazı hekimler gebelik öncesi kullanmayı tercih ediyor kan sulandırıcıyı ama şunu unutmamak lazım adı tek olsada kan pıhtılaşması diye bir çok faktöre bağlı bu nedenle doktorlar farklı farklı yollar izliyorlar.... inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıcaz tedavilerimizden....Merhabalar, ne kadar yardımcı olur bilmem ama benimde yakın zamanda görüştüğüm tüp bebek uzmanı kan pıhtılaşması olan hastalarıma ben hamile kaldığında değil korunmayı bıraktığı ay adeti biter bitmez sanki hamileymiş gibi kan sulandırıcı iğneye başlamasını tavsiye ediyorum dedi, hamile kalındığını öğrendiğiniz zaman bile başlansa bazen yetersiz kalıyor yine düşüğe sebep oluyor dedi. Kan sulandırıcı iğnenin ileride kemik erimesi yaptığını da ekledi ayrıca bunun içinde ekstradan kalsiyum alacaksınız dedi. İnşallah Allah gönlümüze göre verir.
canım tahlil sonuçların gelsin daha sonra kafa yorarsın bunlara anemi ile kan pıhtılaşmasının ilgili olduğunu düşünmüyorum... inşallah hakkında hayırlı olanla en kısa zamanda karşılaşırsın....kızlar bende düşüklerimin kan pıhtılaşmasından olabileceğini düşünüyorum.acaba kan pıhtılaşmasının herhangi bir belirtisi var mı? araştırmaya gideceğim.bakalım sonuçlar nasıl olacak.bir de bende anemi var.sürekli yorgun hissediyorum kendimi.anemiyle kan pıhtılaşması arasında bir ilişki olabilir mi?kafam çok karışık.kafamçokkarıştı
herkese merhabalar..
angel34 başınız saolsun,
asigül, kolay gelsin canım temizliğe başlamışsın, çok yorma kendini ,
aysude, nasıl geçti dr kontorlün,güzel haberlerini bekliyoruz.
tsma ne var ne yok canım, moraller nasıl :hulya:
çok güzel söylemişsin canım umarım bu sefer çınarını kucağına alırsın . adıyla yaşasın inşallah ayrıca ismide çok güzel :))))
Evet gerçekten beni çok rahatlattı aysudenin kızı olacakmış umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır.Sanada teşk edrm içim gerçekten daha rahat şimdi.
.
canım benim hiç kendine eziyet etme durumu ne kadar çabuk kabullenirsen herşey o kadar çabuk ve kolay gelişiyor. sonuçta görüyoruz ki bu şekilde doğum yapan bir çok kişi var. mesela benim şu an 6 gebeliğim ve çok şükür rabbime bu günlere gelebildik. bundan önce 5 yavrumu yitirdim ben. ama asla vazgeçmedim hiçde vazgeçmeyi düşünmedim. ve hatta hiç kolay hamile kalamıyordum. hep iğneler ilaçlar aşılamalarla dolu bir 7 yıldan sonra biraz ara verme düşüncesiyle spora başlayıp bebiş meselesini ileriki bir tarihe attığım dönemde çıkageldi meleğim. ve ben onun varlığını adetim geçtikten 10 gün sonrasında öğrendim. ve bir 10 günde öyle bekledim sonra dr a gidip iğnelere ve ilaçlara başladım. buna rağmen güçlü oğlum bırakmadı beni. açıkçası hiç üstüne düşmedim araştırmadım bu kez sorgulamdım. çünkü her yeni gebeliğimde bildiğim şeyleri tekrar araştırıp tekrar sorgulamaktan bıkmıştım. herşeyi oluruna akışına bıraktım. olabildiğince pozitif olmaya çalıştım. hatta uzunca bir süre forumdan bile ayrı kaldım. düşünmemek adına. hiç üstüne düşmememe rağmen benim çınarım bu günlere kadar geldi. rabbim inşallah doğuduğu günü görmeyi nasip eder. oğlumun çok güçlü olduğunu düşündüğüm için ona çınar adını koymayı uygun buldum. kökleriyle toprağa en sıkı tutunan ağaç çınar ağacıdır. benim ÇINARIM da sımsıkı tutundu bu kez bana. hiç korkma umudunu hep yeşil tut tut ki birgün orda bir ağaç filizleniverir elbet. toprağın o ağaca hazır olsun.
selam kızlar nasılsınız bakem bebişler nasıl bakim
sabrina merak ettim preeklemsi teşhisini nasıl koydular sana yani sende bir belirti verdimi nasıl bir durum açıklayabilirmisin?
güzincim sen nasılsın kalsiyum işini ne yaptın söyledinmi druna
bahar senden ne haber doğum çantanı hazırlamışsındır herhalde içinde neler var yazabilirmisin ben de hazırlıcam inş bayramdan sonra
selam kızlar hepinize selamlar ben uzunca bir zamandır giremiyorum nete herkes çok iyi okuduğum kadarıyla bahar doğuma az kalmış hayırlı doğumlar canım sonuyok güzin emine sizlerde iyisiniz ne güzel aysudecim denden kızlarınız geliyormuş allah sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlerede yeni katılan arkadaşlarda var allah sabır versin hepinize inşallah ... bende işi bıraktım evdeyim temmuzdan beri hamile kalmaya çalışyorum ama nasip işte bu ayda olmadı bakalım moralimde bozuk ama bakalım artık hayırlısı deyip dua ediyorum inşallah hamile kalmaya çalışan diğer tüm arkadaşlarla beraber benimde yüzüm güler inşallah bu hayırlı günlerde hepinize kucak dolusu sevgiler arkadaşlar görüşmek üzere sevgiyle kalın...
iyi geçti canım bugün her zamankinden farklı bir ruh halindeydim biraz gergin gittim nedense kontrole ama çok şükür herşey normal bu doktorda büyük ihtimalle kız dedi bakalım nolcek... Tabiki hayırlısını diliyorum kendim ve de herkes için....
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
ahhh canım yaaa hayırlısı olsun çok sevindim çoooookkkkk inşallah herşey güzel gider ve sende kucağına alırsın minikini ohhh nasıl keyfim yerine geldi yaaa hadi halayaa kızlaaaaarrrr ama yavaş yavaş yeni hamişlere yasak alkışlayyın siz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
buda yeni anne adayımıza a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?