Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhabalar, ne kadar yardımcı olur bilmem ama benimde yakın zamanda görüştüğüm tüp bebek uzmanı kan pıhtılaşması olan hastalarıma ben hamile kaldığında değil korunmayı bıraktığı ay adeti biter bitmez sanki hamileymiş gibi kan sulandırıcı iğneye başlamasını tavsiye ediyorum dedi, hamile kalındığını öğrendiğiniz zaman bile başlansa bazen yetersiz kalıyor yine düşüğe sebep oluyor dedi. Kan sulandırıcı iğnenin ileride kemik erimesi yaptığını da ekledi ayrıca bunun içinde ekstradan kalsiyum alacaksınız dedi. İnşallah Allah gönlümüze göre verir.

kızlar bende düşüklerimin kan pıhtılaşmasından olabileceğini düşünüyorum.acaba kan pıhtılaşmasının herhangi bir belirtisi var mı? araştırmaya gideceğim.bakalım sonuçlar nasıl olacak.bir de bende anemi var.sürekli yorgun hissediyorum kendimi.anemiyle kan pıhtılaşması arasında bir ilişki olabilir mi?kafam çok karışık.kafamçokkarıştı

Kan pıhtılaşması sorunu hamilelikle ilgili sorun yaratıyor, tabi daha ciddi sorunlar yaratan kan pıhtılaşması hastalıkları var onları saymazsak. Kansızlıkla alakası olduğunu zannetmiyorum genetik testlerini yaptırdıktan sonra daha detaylı şekillerde bilgili arkadaşlarla yine paylaşabilirsin. Allah yardımcın olsun.

herkese merhabalar..
angel34 başınız saolsun,
asigül, kolay gelsin canım temizliğe başlamışsın, çok yorma kendini ,
aysude, nasıl geçti dr kontorlün,güzel haberlerini bekliyoruz.
tsma ne var ne yok canım, moraller nasıl :hulya:

aysude kuzu gittinmi doktora
gittim canım herşey yolunda çok şükür büyük ihtimalle kız dedi bu doktorda bakalım amniyosentezden sonra netleşcek artık çünkü kuzu net göstermiyor...
denden cnm naptın amcam öldü seni arayamadım kusura bakma.yoğunluk vardı baya.
canım başın sağolsun Allah geride kalanlarına uzun ve hayırlı ömür versin....

inşallah canım umarım herşey yolunda gider sağlıklı bi bebeğin olur.
çok şükür dilekcim şimdilik herşey yolunda...
güzin ve aysude umarım kontrolleriniz iyi geçmiştir. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
sagol canım .... iyi geçti .. iyiyiz çok şükür...

bilgilerin tabiki çok önemli ve paylaşman dahada önemli bilgiler için çok teşekkürler... çok haklısın bazı hekimler gebelik öncesi kullanmayı tercih ediyor kan sulandırıcıyı ama şunu unutmamak lazım adı tek olsada kan pıhtılaşması diye bir çok faktöre bağlı bu nedenle doktorlar farklı farklı yollar izliyorlar.... inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıcaz tedavilerimizden....

canım tahlil sonuçların gelsin daha sonra kafa yorarsın bunlara anemi ile kan pıhtılaşmasının ilgili olduğunu düşünmüyorum... inşallah hakkında hayırlı olanla en kısa zamanda karşılaşırsın....

iyi geçti canım bugün her zamankinden farklı bir ruh halindeydim biraz gergin gittim nedense kontrole ama çok şükür herşey normal bu doktorda büyük ihtimalle kız dedi bakalım nolcek... Tabiki hayırlısını diliyorum kendim ve de herkes için....

angel başın sağolsun allah rahmet eylesin
aysude kızın iyiymiş maşallah hep güzel haberlerle gel inş kucağına aldığın günleride görürsün
bu arada benim komşumun kızı evlenmişti geçen yıl ve bir kaç hafta önce doğum yaptı son aylarda hastanede yatmıştı zaten kendisi muğlada oturuyor ve güya doğumda bağırsağını delmişler kasın şimdi yoğun bakımda bebeciğinede ablası bakıyor böyle bir dikkatsizlik olabilirmi inanamadım mümkün değil gibi geldi bana sizce?
güzinnnnn kız gelirgelmez yaz merakla seni bekliyorum dr da neler oldu bebişin nasıl ?

arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....

çok güzel söylemişsin canım umarım bu sefer çınarını kucağına alırsın . adıyla yaşasın inşallah ayrıca ismide çok güzel :))))

sağol canım

Bahar gerçekten bunları benimle paylaştığın ve beni rahatlattığın için çok teşk edrm.Bu yolda yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor.Deneyimlerininzi benimle paylaşmanız güç veriyor.Çınarın umarım sağlıkla dünyaya gelir ve adı gibi güçlü olur.Bir de kaç aylık hamile olduğunu merak ettim .

ne demek canım asla yanlız değilsin. bu arada ben artık son ayımdayım.

hımm çanta meselesi valla benim büyük ölçüde hazır. ben bebek çantası yerine nıke dan aldım çantayı normalde de kullanılır. şöyle sıralayım kısaca ;

bebek için ;

hastane çıkışı 2 takım
zıbın 3 adet
çorap 3 adet
patik 2 adet
battaniye(penye) 1 adet
alt açma minderi
her ihtimale karşı biberon ve emzik
şapka 2 adet (hastane çıkışlarında var zaten)
önlük 2 adet (hastane çıkışlarında var zaten)
eldiven
1 paket yenidoğan bezi (ben primanın yeni çıkan beyaz paketli olanından aldım)
bol miktarda ıslak pamuk ( ben uni baby nin aldım tavsiye üzerine saf su ile ıslatılmış pamuk)
ağız bezi 10 adet

kendim için;
gecelik 1 takım
pijama 2 takım
külot 10 adet (ucuzlardan aldım atmalık )
çorap 2 adet
orkid 2 paket
terlik 1 adet (twigy de çok şık terliker var tavsiye ederim )
emzirme sütyeni 2 adet
emzirme atleti 1 adet
havlu 1 adet
göğüs ucu kremi (lansinoh aldım dr tavsiyesi üzerine ve şimdiden sürmeye başladım)
ıslak mendil
geceliğime uygun lohusa tacı
deodorant ve nemlendirici krem

şimdilik çantama aldıklarım bunlar giderken kameramızı ve taşıma pusetimizi alıp çıkarız herhalde :)

hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

yerim ben o tatlı prensesi rabbim kolaylıkla hamişliğini geçirip kucağına almak nasip etsin canım

hepimiz için geçerli tabi bu duam

ahhh canım yaaa hayırlısı olsun çok sevindim çoooookkkkk inşallah herşey güzel gider ve sende kucağına alırsın minikini ohhh nasıl keyfim yerine geldi yaaa hadi halayaa kızlaaaaarrrr ama yavaş yavaş yeni hamişlere yasak alkışlayyın siz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

buda yeni anne adayımıza a.s.

çok sağol baharcım....darısı iseyen arkadaşlarıma inşş....umarım daha çok halay çekicez:))) HaniAlkis Teytey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…