arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
canım benimmm... Rabbim bu mübaret ayda duydu bizi ve en azından birinizin haberini almış olduk... Allah tamamına erdirsin... İnşallah herşey yolunda gidecek ve herşey çok güzel olacak.... e buna halay çekilir ama dimii..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
tatlı kayınvalide... bende senin cicik oğluşunu yerimmm yerimmm... aayyy gitgide merak ediyorum doğumu yaklaşanların kuzucuklarını doğurunca foto paylaşın nolarrrrrrrrr..............yerim ben o tatlı prensesi rabbim kolaylıkla hamişliğini geçirip kucağına almak nasip etsin canım
hepimiz için geçerli tabi bu duam
çok şükür canım iyiymiş elhamdülillah.. inşallah sonuna kadarda böyle gider.... bu arada sezeryan ile doğum yaptıysa bu tarz aksilikler maalesef yaşanabiliyor Allah şifa versin inşallah...angel başın sağolsun allah rahmet eylesin
aysude kızın iyiymiş maşallah hep güzel haberlerle gel inş kucağına aldığın günleride görürsün
bu arada benim komşumun kızı evlenmişti geçen yıl ve bir kaç hafta önce doğum yaptı son aylarda hastanede yatmıştı zaten kendisi muğlada oturuyor ve güya doğumda bağırsağını delmişler kasın şimdi yoğun bakımda bebeciğinede ablası bakıyor böyle bir dikkatsizlik olabilirmi inanamadım mümkün değil gibi geldi bana sizce?
güzinnnnn kız gelirgelmez yaz merakla seni bekliyorum dr da neler oldu bebişin nasıl ?
tammmaaammm tammmaammm.............. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiscanım benim çok sağollllll:))))) allah hepimizin dualarını kabul eder inş....sen halay çekme bakayımmmmm...otur sadece alkışla.:)))))))))))))))
canım benimmm... Rabbim bu mübaret ayda duydu bizi ve en azından birinizin haberini almış olduk... Allah tamamına erdirsin... İnşallah herşey yolunda gidecek ve herşey çok güzel olacak.... e buna halay çekilir ama dimii..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
tatlı kayınvalide... bende senin cicik oğluşunu yerimmm yerimmm... aayyy gitgide merak ediyorum doğumu yaklaşanların kuzucuklarını doğurunca foto paylaşın nolarrrrrrrrr..............
paylaşırız tabi. valla benim oğlum dr umuzun dediğine göre annesinin kopyasıymış. birazda edepsiziz dil falan çıkarıyoruz anneye babaya koskoca prof amcamıza. malımız gayet açık seçik meydanda sürekli hiç ayıptır deyip kapatma teşebbüsünde bulunmuyoruz. parmaklarımız oldukça tatlı 4 ü birden sürekli ağzımızda. birazda aç gözlüyüz. kısaca çınar paşanın tarifi bu teyzesi :)
höyyyttt otur bakimm sen senin minnoş daha küçük saece alkış demedikmi benmki büyüdü artık sıkı tutunmayı biliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlı kayınvalide... bende senin cicik oğluşunu yerimmm yerimmm... aayyy gitgide merak ediyorum doğumu yaklaşanların kuzucuklarını doğurunca foto paylaşın nolarrrrrrrrr..............
paylaşırız tabi. valla benim oğlum dr umuzun dediğine göre annesinin kopyasıymış. birazda edepsiziz dil falan çıkarıyoruz anneye babaya koskoca prof amcamıza. malımız gayet açık seçik meydanda sürekli hiç ayıptır deyip kapatma teşebbüsünde bulunmuyoruz. parmaklarımız oldukça tatlı 4 ü birden sürekli ağzımızda. birazda aç gözlüyüz. kısaca çınar paşanın tarifi bu teyzesi :)
YA BAHARCIM ANLATTIKLARINDAN SONRA DİCEK TEK BİR ŞEY VAR...ISIRMALIK OLMUŞ OOOOOOOOOO
höyyyttt otur bakimm sen senin minnoş daha küçük saece alkış demedikmi benmki büyüdü artık sıkı tutunmayı biliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooooyyyy teyzesi yesin onu yesin... Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursunn sizi inşallah...
o paşam ordan çıkınca o parmakları tek tek ısırıp tadına bak annesi benim için tamam mııı... aayyy içim bi hoş oldu... doğsada yesek... :)))zemuszemustatlı kayınvalide... bende senin cicik oğluşunu yerimmm yerimmm... aayyy gitgide merak ediyorum doğumu yaklaşanların kuzucuklarını doğurunca foto paylaşın nolarrrrrrrrr..............
SAĞOL SONUYOKCUM....inşşş...allah kucağımıza almayı naip etsin:)))işte günün en güzel haberi tsma hayırlı olsun gözünaydın olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş
baharcım tşk bayramdan sonra bende hazırlıycam çantamı senin az kaldı 4 haftacık heyecan dorukta ben bile şimdiden heyecanla sanki doğumuma az kalmış gibi heyecanlanıyorum allahım sağsalim kavuştursun inş yavrularımıza
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersin valla gözlerim doldu canım arkadaşımm Allah nazardan saklasın RAbbim bayramda sana bayramlık göndermiş ne güzel . biraz gergindim canım senini haberinin duyunca varya göz yaşlarımı tutamıyorum Allahım sen bize böye güzel bir haber verdin ya Rabbim her zaman güzel haberler vermeni nasip etsin ve almanı inş. eh bende katılayım mı halaya yavaş çekerim ya:teytey: :teytey: :teytey:
kızlar hepinize selamlar.. Angel başınız sagolsun, tsma sana da hayırlı olsun inşallah sağlıcakla cocugunu da kucagına alırsın ... Gercekten ne güzel bayram hediyesi olmuş sizin için... Alkisalkisalkis bu arada bahar ve sonuyok inşallah bizde cantamızı hazırladığımızı görürüz de, bi arkadaş dogum için gittiğinde iki battaniye getirseydin demişlerdi birini altına sercez diye, ne bilim listeyi okuyunca aklıma geldi :)
kızlar ya canım sıkkın üç gündür cleaxan yok demiştim ya innohep te yok yaaaa sinir oldum elimde iki adet var iğnem ne yapacaz bilmem eczacı bulurum diyor ama iki tane kaldı yaaa . Aman sizde dikkatli olun iğneler var diye ben az az yazdırmıştım karaborsaya düşmüşler. Dua edin inşallah buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?