Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimmm... Rabbim bu mübaret ayda duydu bizi ve en azından birinizin haberini almış olduk... Allah tamamına erdirsin... İnşallah herşey yolunda gidecek ve herşey çok güzel olacak.... e buna halay çekilir ama dimii..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim çok sağollllll:))))) allah hepimizin dualarını kabul eder inş....sen halay çekme bakayımmmmm...otur sadece alkışla.:)))))))))))))))

yerim ben o tatlı prensesi rabbim kolaylıkla hamişliğini geçirip kucağına almak nasip etsin canım

hepimiz için geçerli tabi bu duam
tatlı kayınvalide... bende senin cicik oğluşunu yerimmm yerimmm... aayyy gitgide merak ediyorum doğumu yaklaşanların kuzucuklarını doğurunca foto paylaşın nolarrrrrrrrr..............

çok şükür canım iyiymiş elhamdülillah.. inşallah sonuna kadarda böyle gider.... bu arada sezeryan ile doğum yaptıysa bu tarz aksilikler maalesef yaşanabiliyor Allah şifa versin inşallah...

canım benim çok sağollllll:))))) allah hepimizin dualarını kabul eder inş....sen halay çekme bakayımmmmm...otur sadece alkışla.:)))))))))))))))
tammmaaammm tammmaammm.............. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

höyyyttt otur bakimm sen senin minnoş daha küçük saece alkış demedikmi benmki büyüdü artık sıkı tutunmayı biliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte günün en güzel haberi tsma hayırlı olsun gözünaydın olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş
baharcım tşk bayramdan sonra bende hazırlıycam çantamı senin az kaldı 4 haftacık heyecan dorukta ben bile şimdiden heyecanla sanki doğumuma az kalmış gibi heyecanlanıyorum allahım sağsalim kavuştursun inş yavrularımıza

SAĞOL SONUYOKCUM....inşşş...allah kucağımıza almayı naip etsin:)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersin valla gözlerim doldu canım arkadaşımm Allah nazardan saklasın RAbbim bayramda sana bayramlık göndermiş ne güzel . biraz gergindim canım senini haberinin duyunca varya göz yaşlarımı tutamıyorum Allahım sen bize böye güzel bir haber verdin ya Rabbim her zaman güzel haberler vermeni nasip etsin ve almanı inş. eh bende katılayım mı halaya yavaş çekerim ya:teytey: :teytey: :teytey:

kızlar ya canım sıkkın üç gündür cleaxan yok demiştim ya innohep te yok yaaaa sinir oldum elimde iki adet var iğnem ne yapacaz bilmem eczacı bulurum diyor ama iki tane kaldı yaaa . Aman sizde dikkatli olun iğneler var diye ben az az yazdırmıştım karaborsaya düşmüşler. dua edin inşallah buluruz.

kızlar hepinize selamlar.. Angel başınız sagolsun, tsma sana da hayırlı olsun inşallah sağlıcakla cocugunu da kucagına alırsın ... gercekten ne güzel bayram hediyesi olmuş sizin için... alkisalkisalkis bu arada bahar ve sonuyok inşallah bizde cantamızı hazırladığımızı görürüz de, bi arkadaş dogum için gittiğinde iki battaniye getirseydin demişlerdi birini altına sercez diye, ne bilim listeyi okuyunca aklıma geldi :)

sağol canım ya....bende şaşkınım hala....gerilme tatlım bizim pıhtılar pek gerilmeyi sevmyorlar biliyon.))))

teşekkürler...allah isteyen herkese bu duyguyu yaaşattsın inşşşş

bu rapor bir kere yazılmıyor mu???

aysude gözün aydın,bir pamukprensesin olucak ne güzel.Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde tüm bebek bekleyen annelere yavrularını bağışlasın.

yerimseniben:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::a.s.TSMAcım canım inanki çok mutlu oldummm ne güzel rabbim bayram hediyeni gönderdii.allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı da bizlerin başına tatlım dualarını eksik etme :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…