Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba tsma. bu güzel habere çok sevindim. allah sağlıklı bir hamilelik ve bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. gözün aydın.

tabiki isterim canım. bu konuda danışabileceğim çevremde kimse yok doktorlarda çok açıklayıcı olmuyor. senin kullandığın ilaç ne için ? bu ilacı hamileliğinde de devam edicekmisin. şimdi hamile kalınca nasıl bir yol izliycek doktorun?birde başka testler yapıldığını yazmışsın hangi testlerdi bunlar?

beni doktorum özellikle rematologa gönderdi.tıp fakültesine gidiyorum.bana ana tahlili 1/100 titrede çalışılmıştı pozitif sonucu. bu tahlili tıptaki remotoloji pek önemsemedi 1/320 de olacak ve büyük ihtimalle negatif çıkar dediler. ama 1/320 de yapılanda pozitif çıkınca ciddiye aldılar onlarda baya bi tahlil felan yaptı herşey norml çıktı. en son yapılan kan tahlili sonucumu bekliyorum (antikardiyolipin antikorları lgG lgM diye bir tahlil) onun sonucuna göre beni hocalarıyla görüştürcekler. bilirsin fakültede genelde polikliniklerde öğrenci asistanlar oluyor. onlarda biz tanı koyamadık hocayla görüştürürüz dedi. o ilaç kullanmana gerek varmı yokmu söyler dedi.

ah tarfilim ahhhhhhh......hamile olduğumu ilk öğrendiğimde hamile kalmak isteyen arkadaşlarım aklıma geldi...hemencik dua ettim...ama ne yalan söyliyim ilk aklıma sen geldin.....lütfen içini acıtmadan kendini üzmeden bekle bebişini olur mu canım...bende 8 ay kadar bekledim....bilirim beklemenin ne kadar acı ne kadar zor olduğunu...ama mutlululuğuda bir o kadar güzelmiş....dilerim allahtan...bu mübarek günlerde...hepimiz geçen dediim gibi sıraya girmiş gibi birbir haberleri veririz...halay hiç durmadan devam eder.:))) öpüyorum seni tarfilcim

çok sağol canım.önceki yazında 8 aydır beklediğini yazmışsın. 8 aydırmı istiyorsun yoksa 8 ay önce düşük felanmı yaptın. benim düşüğümde 30 aralıktaydı. 3.5 aylıktı ama maalesef durmadı. bu ikinci düşüğümdü benim ilki 9 haftalıktı. onda çok etkilenmemiştim. ama ikinciyi yani 3.5 aylık olanı gördüm hareket ettiğini gördüm baya büyümüştü artık. gelişmesinde de hiçbir problem yoktu ama malesef gitti.

tsma bana yapılan testlerde
lupus antıkoaguln (negatif) ve bir sürü kan ve idrar tahlili, 24 saatlik idrar tahlili bunlarda herşey normal çıktı.
yanlız benim kalbimde delik var ve poliklinikteki asistanlar bu dedikte pıhtı atıyor olabilir dediler. bilmiyorum işte son söz hocayla görüşünce belli olacak başka bir tahlile ihtiyaç duyarlarmı tekrar bilmiyorum.

olumunekankayizsmile
canımsın çok saol allah razı olsun. ben kürtaj olunca geç hamile kalıyorum ama kendiliğinden düşünce o kadar uzun sürmüyo hakkımızda hayırlısı olsun.umarım çok rahat bi gebelik geçirirsin canım dualarım seninle taze anne olumunekankayizsmile

8 ay önce bebeğimin kalbi atımını alamadığımız için kürtaj oldum...2 ay korundum...sonrasında gelmedi işte bebişimzor tabi kayıplar ama elden ne gelirki

OYYY tarfilim gemiş.....hoşgelmiş.....bebişinde gelicek:) ağzından bal damlıyor....evet evet kolayca gelsin senin meleğinde....inşallah hepimiz çok rahat bir hamilelik geçirelim canım benim...sende bekletme hamilelik bekleyen sırasındasın...ordan çık amileler listesine gir:)))

geçmiş olsun. kendiliğinden düşünce nasıl oluyor kürtaj yapmıyorlarmı o zaman? kaç düşüğünüz oldu? allah tekrar yaşatmasın inşalah.

ohhhhh lupus temizse çok şükür de canım...zor bir hastalık allah yardımcıları olsun inş...sevindim seninde sanırım benim gibi ana pozitifliği galiba...inş..o kadardır....sen asistanlara bakma...kan pıhtılaşması genetik bir durum...( yalnız asistanlara değil bana bak:):)...hem kan pıhtılaşmasıda tadevisi var...tedavisi olsunda canım...ne yapalımm...allah tedavisi olmayan hastalık vermesin...

8 ay önce bebeğimin kalbi atımını alamadığımız için kürtaj oldum...2 ay korundum...sonrasında gelmedi işte bebişimzor tabi kayıplar ama elden ne gelirki

bende 30 aralıktakikürtajımdan sonra 4 ay korundum. 4 aydırda bişey olmadı.bu ay dr yumurta takibi yaptı ve çatlatma iynesi oldum bakalım hayırlısıyla inşallah tutmuştur. ben biraz zor hamile kalıyorum kafam çok takıyorum heralde ondan. 5 senelik evliyim şu ana kadar 2 defa hamile kaldım ve ikiside düştü. sen bir tedavi oldunmu yoksa kendiliğindenmi hamile kaldın?

evet canım çok şükür gerçekten zor bir hastalık allah yardımcıları olsun. inşallah sadece senin gibi ana pozitifliğidir. o zaman kortizona felan gerek kalmıyor sanırım. tamam canım kulaklarımı gözümü açtım ben seni dinliyorum. :)) peki sana kanı sulandıran iğnelerdemi verilmedi? bana dr onuda kullanmam gerektiğini söyledi bu ana pozitif görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…