Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende çatllatma iğnesi oldum canım...öncesinde takip oldu ama sonuç alamadık...şdi çok şükür hamişim....canım kan sulandırıcı iğnelerle ana pozitifliğinin hiç bir ilgisi yok...kan iğneleri kan pıhtılaşması olanlara veriliyor...senin genetik testlerin yapılmadı sanırım...ama bazen iğneyi doktor könlem olarak veriyor...bende ana pozitifliği dışında kan pıhtılşaması çıktığı için kürtajımdan sonra elevit coraspin kullandım...şimdide iğneler başladım...bayramdan sonra inşş kalp atışını dinlicez:))) sende hamiş kalırsın çatlatma iğnesiyle inşşş bu ay...vitamin ve coraspin kullanıyor musun şu an?

evet canım folk asit ve corasprin kullnıyorum 1 aydır günde 1 tane. kromozom tahlilinden bahsediyorsun heralde o hem bana hem eşime yapıldı ikiside normla çıktı. protein c protein s de yapıldı normal çıktı. inşallah canım bayramdan sonra hayırlısıyla iyi heberler alırsın. sana güzel bir bayram hediyesi olur inşallah. allah yardımcın olsun beklemek de zor.

selam arkadaslar misafirlerimiz vardı anca cevap yazabiliyorum.hepinize tesekkür ederim bizi merak ettiniz için.
off ya kızlar bebeğim çok iyiymiş ama suyumuz gene azalmış sınırın biraz üstünde ve bir de ult.göre bir hafta geriden geliyomuş.isyan etmiyorum ama daha ne kaldı basıma gelmeyen bilmiyorum.
hemşire, kız bebeklerde olabiliyor dedi ama gelde bunu içime anlat.onun dışında en güzel anı kızım yüzünü elleriyle kapatıyor parmaklarını emiyordu.:Saruboceq:

merhaba canını sıkma bebeğinin iyi olması önemli olan. inşallah ayağında salladığın zamanda yüzünü elleriyle kapatır ve parmağını emer hayırlısıyla..

angel basın sağolsun allah sizlere ömür versin.
meldal nerelerdesin canım merak ettim seni allah hayırlısını nasip etsin.
aysude kızının güzel habelerini almışsın.amniyo yaptıracakmısın?
essele sağol canım yukarda anlattığım gibi tşk ederim

sabır canım az kaldı...kızın seninle...kucağına aldığında hepsini unutursun bu acıların inşş...

canım peki suyunun çoğalması için bişiler önermiyorlar mı? neden azalıyormuş ki? su içmek birebir etkili değil ama etkili diye biliyorum ben. annesi kızlar kibar olurlarda ondandır endişelenme zor ama endişelenmemek, Allah yardımcınız olsun SAğlıkla tamamına erdirsin canım.

kromozam değil canım...pıhtılaşma testleri yani genetik testler var...ondan bahsediyorum..kromozom başka

yok öyle bir test yapılmadı. pıhtılaşmayla ilgili olarak işye protein c ve s var diye biliyodum

madem o kadar test yaptırmışlar genetik testlerini de yaptırsalardı ya....protein c ve s hormon testleriyle birarada bakıyorlar...genetik çok farklı...pıhtılaşma var mı diye hangi faktörlerde pıhtılaşma var diye bakıyorlar...neyse zaten iğne vericekler dert etme...

canım gözün aydınbayram hediyeni almışsın allahım kucağına da almayı nasip etsin.:teytey::teytey::teytey: bende çekçem halay

merhaba canını sıkma bebeğinin iyi olması önemli olan. inşallah ayağında salladığın zamanda yüzünü elleriyle kapatır ve parmağını emer hayırlısıyla..

evet haklısın inşallah ogünleride görürüz hayırlısıyla sağol canım

bu arada kızlar iğnenini markası değişiyıorya bişi olmaz değil mi? yani aynı etki nasılsa ama yine de tedirginim işte dua edin bana .

bu arada kızlar iğnenini markası değişiyıorya bişi olmaz değil mi? yani aynı etki nasılsa ama yine de tedirginim işte dua edin bana .

benim bu iyne konusunda bir bilgim yok şimdilik ama etki aynı olduktan doktor söyledikten sonra bişey olmaz inşallah içini rahat tut. kötüyü düşünme. kaç aylık hamilesin? bu arada mersindenmişsin hangi doktora gidiyorsun

canım karşılaşamadık eşim rahatsız hemen bi bakıp çıkıyom ben...inşallah tatlım en kısa zamanda hamişler listesine terfi ederim.

geçmiş olsun. kendiliğinden düşünce nasıl oluyor kürtaj yapmıyorlarmı o zaman? kaç düşüğünüz oldu? allah tekrar yaşatmasın inşalah.

denizcim ben 4.5 senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra ikizlere hamile kaldım ama kalp atışını alamadık ve 2 aylıkken kürtaj oldum.kürtajdan sonra ancak 18.ci ayda hamile kaldım ve malesef 5 haftalıkken kendiliğinden düştü yani kanamayla birlikte atıldı.bundan 3 ay sonrada 3cü bebeğime hamile kaldım onun kalp atımını duyduk ama sonradan durdu ve kürtaj oldum ve 4cüyede bundan tam 19 ay sonra kaldım ama tüm tedavilere rağmen yine kanamayla kaybettim bebeğimi kısacası 4 gebelik 5 bebek kaybım var rabbim kimseye yaşatmasın önce göbeklerimizi doldursun hayırlısıyla sonrada kucaklarımızı

sabır canım az kaldı...kızın seninle...kucağına aldığında hepsini unutursun bu acıların inşş...

inş canım sen dahil bütün ark sorunsuz bir hamilelik diliyorum nerde varsa iyi geceler.

herhangi birsey önermiyorlar bol sıvı o kadar gerci bebek büyüdükçede suyu azalırmış ama bizimki sınıra yakınmış.amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun.iğneler için ecza depolarına sordur daha olmadı civar illere baktır.iğnenin markası değişsede önemli olan işlevi.skma canını.sen konyada değilmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…