evet canım çok şükür gerçekten zor bir hastalık allah yardımcıları olsun. inşallah sadece senin gibi ana pozitifliğidir. o zaman kortizona felan gerek kalmıyor sanırım. tamam canım kulaklarımı gözümü açtım ben seni dinliyorum. :)) peki sana kanı sulandıran iğnelerdemi verilmedi? bana dr onuda kullanmam gerektiğini söyledi bu ana pozitif görünce
bende çatllatma iğnesi oldum canım...öncesinde takip oldu ama sonuç alamadık...şdi çok şükür hamişim....canım kan sulandırıcı iğnelerle ana pozitifliğinin hiç bir ilgisi yok...kan iğneleri kan pıhtılaşması olanlara veriliyor...senin genetik testlerin yapılmadı sanırım...ama bazen iğneyi doktor könlem olarak veriyor...bende ana pozitifliği dışında kan pıhtılşaması çıktığı için kürtajımdan sonra elevit coraspin kullandım...şimdide iğneler başladım...bayramdan sonra inşş kalp atışını dinlicez:))) sende hamiş kalırsın çatlatma iğnesiyle inşşş bu ay...vitamin ve coraspin kullanıyor musun şu an?
selam arkadaslar misafirlerimiz vardı anca cevap yazabiliyorum.hepinize tesekkür ederim bizi merak ettiniz için.
off ya kızlar bebeğim çok iyiymiş ama suyumuz gene azalmış sınırın biraz üstünde ve bir de ult.göre bir hafta geriden geliyomuş.isyan etmiyorum ama daha ne kaldı basıma gelmeyen bilmiyorum.
hemşire, kız bebeklerde olabiliyor dedi ama gelde bunu içime anlat.onun dışında en güzel anı kızım yüzünü elleriyle kapatıyor parmaklarını emiyordu.:Saruboceq:
selam arkadaslar misafirlerimiz vardı anca cevap yazabiliyorum.hepinize tesekkür ederim bizi merak ettiniz için.
off ya kızlar bebeğim çok iyiymiş ama suyumuz gene azalmış sınırın biraz üstünde ve bir de ult.göre bir hafta geriden geliyomuş.isyan etmiyorum ama daha ne kaldı basıma gelmeyen bilmiyorum.
hemşire, kız bebeklerde olabiliyor dedi ama gelde bunu içime anlat.onun dışında en güzel anı kızım yüzünü elleriyle kapatıyor parmaklarını emiyordu.:Saruboceq:
evet canım folk asit ve corasprin kullnıyorum 1 aydır günde 1 tane. kromozom tahlilinden bahsediyorsun heralde o hem bana hem eşime yapıldı ikiside normla çıktı. protein c protein s de yapıldı normal çıktı. inşallah canım bayramdan sonra hayırlısıyla iyi heberler alırsın. sana güzel bir bayram hediyesi olur inşallah. allah yardımcın olsun beklemek de zor.
kromozam değil canım...pıhtılaşma testleri yani genetik testler var...ondan bahsediyorum..kromozom başka
yok öyle bir test yapılmadı. pıhtılaşmayla ilgili olarak işye protein c ve s var diye biliyodum
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
merhaba canını sıkma bebeğinin iyi olması önemli olan. inşallah ayağında salladığın zamanda yüzünü elleriyle kapatır ve parmağını emer hayırlısıyla..
bu rapor bir kere yazılmıyor mu???
arkadaşlar benim uyku geldi gitmeden uyuyayım...tatlı rüyalar sizlerde...yarın görüşmek üzere...
bu arada kızlar iğnenini markası değişiyıorya bişi olmaz değil mi? yani aynı etki nasılsa ama yine de tedirginim işte dua edin bana .
OYYY tarfilim gemiş.....hoşgelmiş.....bebişinde gelicek:) ağzından bal damlıyor....evet evet kolayca gelsin senin meleğinde....inşallah hepimiz çok rahat bir hamilelik geçirelim canım benim...sende bekletme hamilelik bekleyen sırasındasın...ordan çık amileler listesine gir:)))
geçmiş olsun. kendiliğinden düşünce nasıl oluyor kürtaj yapmıyorlarmı o zaman? kaç düşüğünüz oldu? allah tekrar yaşatmasın inşalah.
sabır canım az kaldı...kızın seninle...kucağına aldığında hepsini unutursun bu acıların inşş...
canım peki suyunun çoğalması için bişiler önermiyorlar mı? neden azalıyormuş ki? su içmek birebir etkili değil ama etkili diye biliyorum ben. annesi kızlar kibar olurlarda ondandır endişelenme zor ama endişelenmemek, Allah yardımcınız olsun SAğlıkla tamamına erdirsin canım.
hayırlı olsun arkadaşım rabim kucagına aldıgın günleri nasip eder darısı bütün isteyenleresağol canım ya....bende şaşkınım hala....gerilme tatlım bizim pıhtılar pek gerilmeyi sevmyorlar biliyon.))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?