Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

güzincim bebişin iyi olmasına sevindim tatlım nolur üzme kendini bol bol sıvı al nerde okudum bilmiyorum ama sanırım armut çok iyi geliyomuş suyun artması için bi dene istersen sonuçta zararlı bişey değil bol bol armut ye bakalım bi dahaki kontrole kadar allaha emanet ol canım

asigülcüm cleaxsan ı kaçlık kullanıyonki sen bende 04lük 11 tane var dozu aynıysa kargoyla göndereyim sana canım gerçi innohep cleaxsandan daha iyi diye biliyorum ama hiçde yakmıyomuş biliyosun cleaxan yakıyor biraz

denizcim ben 4.5 senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra ikizlere hamile kaldım ama kalp atışını alamadık ve 2 aylıkken kürtaj oldum.kürtajdan sonra ancak 18.ci ayda hamile kaldım ve malesef 5 haftalıkken kendiliğinden düştü yani kanamayla birlikte atıldı.bundan 3 ay sonrada 3cü bebeğime hamile kaldım onun kalp atımını duyduk ama sonradan durdu ve kürtaj oldum ve 4cüyede bundan tam 19 ay sonra kaldım ama tüm tedavilere rağmen yine kanamayla kaybettim bebeğimi kısacası 4 gebelik 5 bebek kaybım var rabbim kimseye yaşatmasın önce göbeklerimizi doldursun hayırlısıyla sonrada kucaklarımızı[/QUOTE]

inşallah allah bidaha böyle üzücü şeyler yaşatmaz çok geçmiş olsun. benim iki düşüğüm var ve ikisinde de kürtaj oldum. biri 9 haftalık biri 3.5 aylıktı. bende 5 senedir evliyim.seninde dediğin gibi allah hayırlısıyla önce hamile kalmayı sonrada sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.hem bizim hemde tüm isteyenlerin.
bu arada eşin rahatsızmış geçmiş olsun.

sonuyok durumlar böyle olunca doğumu konuşmak aklıma bile gelmedi sadece tehlikeyi atlattık sayılırmı dedim 34 35 haftaları görelim ondan sonra diyor ben bugün egeye fuat beye gittim ayrıntlı dopler istedi ege hn ondan.doğumu egede yapalım gel boşver özeli, emine sende gel.daha olmadı gel hatice hnla konuş hayat hast.olabilir 2 dayanacan artık olmazsa.yarın araım seni .

canım 6 aylık hamileyim, Allaha çok şükür bu zamana geldik. mersin de değilim canım öyle yazdım.

eşine geçmiş olsun canım valla erkeklerin hastalığı daha bir garip oluyor. nazları çekilmiyor.

ayy evet canım yaaaa benimki extra nazlı kaynanam sağolsun kötü alıştırmışşş
canım bi önceki sayfada yazdım ama görmedin sanırım bende 04lük cleaxsan var senin kullandığın kaçlık istersen kargoyla göndereyim sana dozu aynıysa

trfil gecmiş olsun cnm oructan mı?

herkese iyi geceler

evet canım oruç etkiliyo geçen hafta sonu dahil 9lara kadar çalıştı sabahta erken gidiyoo uykusuz kalıyo sahur falan

sanada iyi geceler canım hemen yarın armut yemeye başla bakalım inşallah suyun artacak

hım canım görmedim kusura bakma benim ki cleaxsan 0.2 canım tüh neyse eşimde bana arkadaşlarına sor demişti buluruz inşallah bir yerden. ilgin için çok teşekkür ederim çok sevindirdin valla beni şuan inan ki Allah ta seni sevindirsin. önce göbüşün sonra kucağın tatlı bebişinle dolsun inşallaah.

canım ya çooooook sevindim rabbim tamamına erdirsin.hihoyyyt

canım kromozom testleriyle genetik testler aynı değil mi.peki araştırma süreci uzun sürer mi.strese girdim of yaa

genetik yani pıhtılaşma testleri 1 ay kadar sürüyor...strese girme canım ya...bizlerde yaptırdık 1 ay bekledik...sen yeterki yaptır zaman geçer merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…