tarfil nergis siz nasılsınız?allahım en kısa zamanda size de nasip etsi inş.
benim bu iyne konusunda bir bilgim yok şimdilik ama etki aynı olduktan doktor söyledikten sonra bişey olmaz inşallah içini rahat tut. kötüyü düşünme. kaç aylık hamilesin? bu arada mersindenmişsin hangi doktora gidiyorsun
ben iyim çok şükür canım ama eşim bikaçgündür iyi değil aşırı bi baş ağrısı mide ağrısı çekiyo şimdi yatırdım
canım 6 aylık hamileyim, Allaha çok şükür bu zamana geldik. mersin de değilim canım öyle yazdım.
eşine geçmiş olsun canım valla erkeklerin hastalığı daha bir garip oluyor. nazları çekilmiyor.
trfil gecmiş olsun cnm oructan mı?
herkese iyi geceler
ayy evet canım yaaaa benimki extra nazlı kaynanam sağolsun kötü alıştırmışşş
canım bi önceki sayfada yazdım ama görmedin sanırım bende 04lük cleaxsan var senin kullandığın kaçlık istersen kargoyla göndereyim sana dozu aynıysa
kromozam değil canım...pıhtılaşma testleri yani genetik testler var...ondan bahsediyorum..kromozom başka
canım ya çooooook sevindim rabbim tamamına erdirsin.hihoyyytarkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
canım gözün aydınbayram hediyeni almışsın allahım kucağına da almayı nasip etsin.:teytey::teytey::teytey: bende çekçem halay
sağol canım...darısı isteyen herkesin başına...kalabalıklaşıyoruz...daha da kalabalık olucaz inşşş
hayırlı olsun arkadaşım rabim kucagına aldıgın günleri nasip eder darısı bütün isteyenlere
canım kromozom testleriyle genetik testler aynı değil mi.peki araştırma süreci uzun sürer mi.strese girdim of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?