Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

son zamanlarda aldığım en güzel haber bu zemuszemus zemuszemus
hayırlı olsun arkadaşım dualarım seninle....ayyyyyyyyyyyyyy çooook mutlu oldum :1hug: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çok sağol canım benim...bende sizler böyle sevinince dahada mutlu oluyorum...ay paylaşınca insanın içi kıpır kıpır oluyor...keseyi gördük ..inş pıt pıtlarınıda duyucam:))

çok sağol canım benim...bende sizler böyle sevinince dahada mutlu oluyorum...ay paylaşınca insanın içi kıpır kıpır oluyor...keseyi gördük ..inş pıt pıtlarınıda duyucam:))

inşallahh canım o güzel pıtpıtları duyacaksın Allah'ın izniyle...şimdi gündemimiz pıtpıtlar sonra cinsiyeti olacak merakla bekliycez kız mı, erkek mi sonra da normal mi sezeryan mi diye sormaya başlıycaz... bu arada kendine dikkat et cnm çok yorulma bol bol dinlen hep dinlen kociş yapsın işleri kaydirigubbakcemile3

Tsma, hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin inşallah, allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın.

çok sağlıklı problemsiz bir hamilelik geçirip,zamanında sağlıkla yavruna kavuşursun inş.
Allah hepimize yardım etsin.......

bende de 0,4 clex.var........istersen gönderebilirim........ama korkma İnnohep ile aynı ayrıca innohep daha iyi diyorlar.....

tsma çok sevindim canım
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
nasıl mutlu oldum anlatamam darısı diğer arkadaşların başına

iyiyz nuraycım ee ben evde, feryadta tatilde ama alerjili tatilde, sen nasılsın nuray sende az giriyorsun yahu....

bu arada feryadcım şimdi nasılsın? inş iyiyleşmişsindir.

kızlar çok şükür evime sağ sağlim döndüm alerjim azaldı ama sık sık olmaya başladım kortizonu bıraktıktan sonra oldu neyse moralim güzel çok şükür hepinizi çok özledim en yakın zamanda da geçmişi okuyacağım

büşracım naber nasılsın canım? topikte hep güzel haberler var ve hepte böyle devam eder inşallah

Evet canım ya burdaki güzel haberleri okuyunca gerçekten çok mutlu oluyorum
Benimde bu aralar bel ağrılarım arttı dün ev temizledim heralde çok yoruldum
bugünde belimin ağrısından kıvranıyorum
cuma günü doktor kontrolümüz var eğer bir problem çıkmazsa
cumartesi memlekete gitcez çok özledim annemiii babamı
onun için çok heyecanlıyım kuzu
sen nasılsın nasıl gidiyo

Feryad hoş geldinnnnnnnn kuzuuuu
bende allah kısmet ederse cumartesi memeleke gitcem
çok mutluyum onun için birde tsma hamileymiş mutluluğum iki katına çıktı tabi
darısı en kısa zamanda sana inşallahhhhhhhhhhhh

çok yorma kendini bırak dağınık kalsın :) inşallah yolculuk için bi engel çıkmaz tatlım ayrı şehirlerde olmak zor umarım en kısa zamanda görürsün anne, babacığını...
ben iyiyim çok şükür ama güzel bir tatile ihtiyacım var:) çalış, çalış pöfff hep aynı çok sıkıldım :umursamaz:

Tsma çok sevindim canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin nasıl öğrendin hamileliğini hamilelik belirtilerin varmıydı anlatsana?

hoşgeldin bacım, geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bir daha olmaz. bizde seni özledik öpüldün.

DEnden teşekkürler valla bulamazsak sizlerden isteyecem artık. iğneden korkuyordum iğne vurunmak için can atar oldum geceleri uyuyamıyorum stresten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…