canım ya çooooook sevindim rabbim tamamına erdirsin.hihoyyyt
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
son zamanlarda aldığım en güzel haber bu zemuszemus zemuszemus
hayırlı olsun arkadaşım dualarım seninle....ayyyyyyyyyyyyyy çooook mutlu oldum :1hug: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sağol canım benim...bende sizler böyle sevinince dahada mutlu oluyorum...ay paylaşınca insanın içi kıpır kıpır oluyor...keseyi gördük ..inş pıt pıtlarınıda duyucam:))
Tsma, hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin inşallah, allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın.
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
kızlar ya canım sıkkın üç gündür cleaxan yok demiştim ya innohep te yok yaaaa sinir oldum elimde iki adet var iğnem ne yapacaz bilmem eczacı bulurum diyor ama iki tane kaldı yaaa . Aman sizde dikkatli olun iğneler var diye ben az az yazdırmıştım karaborsaya düşmüşler. dua edin inşallah buluruz.
çok sağlıklı problemsiz bir hamilelik geçirip,zamanında sağlıkla yavruna kavuşursun inş.
Allah hepimize yardım etsin.......
amin amin canım...allah hepimizin yardımcısı olsun...peşinden geliyorum...:)))
tsma çok sevindim canım
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
nasıl mutlu oldum anlatamam darısı diğer arkadaşların başına
tsma çok sevindim canım
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
nasıl mutlu oldum anlatamam darısı diğer arkadaşların başına
iyiyz nuraycım ee ben evde, feryadta tatilde ama alerjili tatilde, sen nasılsın nuray sende az giriyorsun yahu....
bu arada feryadcım şimdi nasılsın? inş iyiyleşmişsindir.
büşracım naber nasılsın canım? topikte hep güzel haberler var ve hepte böyle devam eder inşallah
Evet canım ya burdaki güzel haberleri okuyunca gerçekten çok mutlu oluyorum
Benimde bu aralar bel ağrılarım arttı dün ev temizledim heralde çok yoruldum
bugünde belimin ağrısından kıvranıyorum
cuma günü doktor kontrolümüz var eğer bir problem çıkmazsa
cumartesi memlekete gitcez çok özledim annemiii babamı
onun için çok heyecanlıyım kuzu
sen nasılsın nasıl gidiyo
Tsma çok sevindim canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin nasıl öğrendin hamileliğini hamilelik belirtilerin varmıydı anlatsana?
kızlar çok şükür evime sağ sağlim döndüm alerjim azaldı ama sık sık olmaya başladım kortizonu bıraktıktan sonra oldu neyse moralim güzel çok şükür hepinizi çok özledim en yakın zamanda da geçmişi okuyacağım
çok sağlıklı problemsiz bir hamilelik geçirip,zamanında sağlıkla yavruna kavuşursun inş.
Allah hepimize yardım etsin.......
bende de 0,4 clex.var........istersen gönderebilirim........ama korkma İnnohep ile aynı ayrıca innohep daha iyi diyorlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?