Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryadcım hoşgeldin canım özledik seni tsma da hamile sanırım ikimizmi kaldık ne ..moralin çok çok iyi olduğuna göre bayramdan sonra tam gaz çalışmalara hız veripŞeniz hamile listesine girelim hemencecik inşallah:ecrin_bebek:

canım ne demek keşke dozlaro uysaydıda yardımcı olabilseydim tatlım yaaa ama innohep daha ii diye biliom bende hem cleaxsan gibi yakmıyomuşta sonuçta ikiside kan sulandırıcı bi fark olcağını zannetmiyorum ama bizler riskli gebelik geçirdiğimiz için çok ince eleyip sık dokuyoruz canım

evet canım yakıyor inşallah hayırlısı olur innohepte yok gıcık oldum, olmazsa civar şehirlerden bulcaz artık.

Tsma çok sevindim canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin nasıl öğrendin hamileliğini hamilelik belirtilerin varmıydı anlatsana?
sağol canım darısı isteyen arkadaşlarıma inş...adet belirtilerimle aynıydı...kan testi yaptırıcaktım eşim kızdı..hep hayal kırıklığı bekle dedi...görümcem ısrarla hamilesin sanki deyince eşimde ikna oldu adetimi 1 gün geçince idrar testinde 2.çizgiyi silik gördüm...sonra kan testi yaptırdım...göğüslerim çok hassaslaştı ama..diğerleri adetle aynı hatta hala kasık ağrım oluyor ara sıra...

DEnden teşekkürler valla bulamazsak sizlerden isteyecem artık. iğneden korkuyordum iğne vurunmak için can atar oldum geceleri uyuyamıyorum stresten.

canımm sıkma canını, bu kadar kişiyiz burda sen bulamazsan bile mutlaka bulur göndeririz sana..eğer oralarda yoksa burdaki eczanelere, depolara bakar alır gönderirim ben sana eşim eski reprezantlardan :))

Evine hoşgeldin feryad...:)
aaaaaaa bak şimdi olmadıı. ya ben ya ben :dilcikar:
Annesinin kuzusu....a.s. sanırım çok bağlısınız anne-kız... faceden öyle görünüyo... inşallah bir aksilİK çıkmaz hasret giderirsiniz ailenle..olumunekankayizsmile

güzincim kalbini ferah tut biliyorsun ult yanılma payı olabilir suyun içinde yine armut bol su içebilirsin allah başka dert vermesin dayan canım 4-5 hafta kadar daha dayandınmı herşey çok güzel olacak benim içime doğdu bebişini sağsalim alıcaksın kucağına çünkü o bu kadar olumsuzluklara rağmen annesini bırakmadı yani bebeğin pes etmeyecek sende pes atme allaha emanet yavrularımız hiç birşey olmayacak bebişlerimiz oluncada onları tanıştırıcaz birlikte oyunlar oynayacaklar bizde ahh ne zorluklar yaşadık sizleri doğurmak için diycez canım iyi düşünelim iyi olsun

bu arada haklısın doğum için ege olucak çaresiz aman en iyisi zaten özel hast bi halta yaramıyorbenim baştan öle düşünmem hataydı zaten

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:01 eylül 2010 çarşamba)*

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah………………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya............................ …40 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806……………..erkek(04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan.......................... ..40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................elif su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk.................................40 haftalık (kız)*

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

Reisdevrim...........................39 haftalık (erkek)
crawford...............................37haftalık (kız)
arikangul..............................36 haftalık
baharçelik............................35 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................34 haftalık
ufkummm………………………32 haftalık ( kız)
güzin75…………………………31 haftalık(kız)
esra1984……………………….31 haftalık (kız)
canah...................................30 haftalık(erkek)
sonuyok...............................30 haftalık Özlem
büşra44.................................27 haftalık(erkek)
asigul……………………………26 haftalık (erkek)
mhtap..………………………….24 haftalık
sirius06.................................23 haftalık
1emine1……….…………..……23 haftalık (erkek)
ada41……...……………………23 haftalık
sabrina22……….………………22 haftalık erkek
misran ….………………………21 hftalık (kız)
azdalar…………..……………..21 haftalık (erkek)
pınar81…..………...………..…21 haftalık (erkek)
esis…….....……………………20 haftalık
gelevera………..………………19 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...……………….17 haftalık
sihirli esintiler…………………17 haftalık
aysude_mir……..…………….16 haftalık (kız)
denden………..……………….15 haftalık (kız)
nuray_dyn……………………..11 haftalık
tualina ……..……………………7 haftalık
tsma………………………………4 haftalık taze hamişimiz

Son düzenleme:
nergiscim kusura bakma tatlım yaaa oruçluyken kafa çalışmşyosempatiksalakcinni unutmuşum tatlım

umarım 3müzde en kısa zamanda kalırız hayırlısıyla opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin adına Allahım kucağına almayıda nasip etsin. Rabbim bana ve benle birlikte herkese nasip etsin inşallah.

canım ya tatile çıkamıyormusun peki iznin yokmu?

Aynen öyle kuzu benim ablam yada kız kardeşim olmadığı için herşeyi hep annemle paylaştım anne kızdan ziyade iki arkadaş gibiydik herşeyimi annemle paylaşırdım şimdi ondan uzak olmak çok zor geliyor

Güzin canım lütfen stres yapma zorla kendini biraz fazla su iç sonuçda bu çözümü olan bişey biz neleri atlattık deilmi bu neki eminim bunuda atlatıcan ve minik kızını sağlıkla kucağına alcan içini ferah tut lütfen

sağol canım...darısı isteyen herkesin başına...kalabalıklaşıyoruz...daha da kalabalık olucaz inşşş[/QUOTE]

çok çok kalabalık olcaz inş.kendine dikkat et.

Güzin canım lütfen stres yapma zorla kendini biraz fazla su iç sonuçda bu çözümü olan bişey biz neleri atlattık deilmi bu neki eminim bunuda atlatıcan ve minik kızını sağlıkla kucağına alcan içini ferah tut lütfen[/QUOTE]

suda içiyom armutta yiyom bilmiyom artık allahım ben dahil herkese hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.sende doktoruna yolu mutlaka sor hayırlısıyla sorunsuz gidip gel çocuk doğana kadar yok artık gidip gelmek ona göre....onlar gelsin yasakkelime

simgesel limonluçay tarfil nergis grup olmayın sizi bizim aramıza alcaz en kısa zamanda heç merak etmeyin hayırlısıylakaydirigubbakcemileyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…