kızlar çok şükür evime sağ sağlim döndüm alerjim azaldı ama sık sık olmaya başladım kortizonu bıraktıktan sonra oldu neyse moralim güzel çok şükür hepinizi çok özledim en yakın zamanda da geçmişi okuyacağım
hım canım görmedim kusura bakma benim ki cleaxsan 0.2 canım tüh neyse eşimde bana arkadaşlarına sor demişti buluruz inşallah bir yerden. ilgin için çok teşekkür ederim çok sevindirdin valla beni şuan inan ki Allah ta seni sevindirsin. önce göbüşün sonra kucağın tatlı bebişinle dolsun inşallaah.
güzincim bebişin iyi olmasına sevindim tatlım nolur üzme kendini bol bol sıvı al nerde okudum bilmiyorum ama sanırım armut çok iyi geliyomuş suyun artması için bi dene istersen sonuçta zararlı bişey değil bol bol armut ye bakalım bi dahaki kontrole kadar allaha emanet ol canım
asigülcüm cleaxsan ı kaçlık kullanıyonki sen bende 04lük 11 tane var dozu aynıysa kargoyla göndereyim sana canım gerçi innohep cleaxsandan daha iyi diye biliyorum ama hiçde yakmıyomuş biliyosun cleaxan yakıyor biraz
evet canım yakıyor inşallah hayırlısı olur innohepte yok gıcık oldum, olmazsa civar şehirlerden bulcaz artık.
sağol canım darısı isteyen arkadaşlarıma inş...adet belirtilerimle aynıydı...kan testi yaptırıcaktım eşim kızdı..hep hayal kırıklığı bekle dedi...görümcem ısrarla hamilesin sanki deyince eşimde ikna oldu adetimi 1 gün geçince idrar testinde 2.çizgiyi silik gördüm...sonra kan testi yaptırdım...göğüslerim çok hassaslaştı ama..diğerleri adetle aynı hatta hala kasık ağrım oluyor ara sıra...Tsma çok sevindim canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin nasıl öğrendin hamileliğini hamilelik belirtilerin varmıydı anlatsana?
DEnden teşekkürler valla bulamazsak sizlerden isteyecem artık. iğneden korkuyordum iğne vurunmak için can atar oldum geceleri uyuyamıyorum stresten.
aaaaaaa bak şimdi olmadıı. ya ben ya ben :dilcikar:feryadcım hoşgeldin canım özledik seni tsma da hamilesanırım ikimizmi kaldık ne ..moralin çok çok iyi olduğuna göre bayramdan sonra tam gaz çalışmalara hız veripŞeniz hamile listesine girelim hemencecik inşallah:ecrin_bebek:
Annesinin kuzusu....a.s. sanırım çok bağlısınız anne-kız... faceden öyle görünüyo... inşallah bir aksilİK çıkmaz hasret giderirsiniz ailenle..olumunekankayizsmileFeryad hoş geldinnnnnnnn kuzuuuu
bende allah kısmet ederse cumartesi memeleke gitcem
çok mutluyum onun için birde tsma hamileymiş mutluluğum iki katına çıktı tabi
darısı en kısa zamanda sana inşallahhhhhhhhhhhh
selam arkadaslar misafirlerimiz vardı anca cevap yazabiliyorum.hepinize tesekkür ederim bizi merak ettiniz için.
off ya kızlar bebeğim çok iyiymiş ama suyumuz gene azalmış sınırın biraz üstünde ve bir de ult.göre bir hafta geriden geliyomuş.isyan etmiyorum ama daha ne kaldı basıma gelmeyen bilmiyorum.
hemşire, kız bebeklerde olabiliyor dedi ama gelde bunu içime anlat.onun dışında en güzel anı kızım yüzünü elleriyle kapatıyor parmaklarını emiyordu.:Saruboceq:
sonuyok durumlar böyle olunca doğumu konuşmak aklıma bile gelmedi sadece tehlikeyi atlattık sayılırmı dedim 34 35 haftaları görelim ondan sonra diyor ben bugün egeye fuat beye gittim ayrıntlı dopler istedi ege hn ondan.doğumu egede yapalım gel boşver özeli, emine sende gel.daha olmadı gel hatice hnla konuş hayat hast.olabilir 2 dayanacan artık olmazsa.yarın araım seni .
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
simgesel naber canım?
nergiscim kusura bakma tatlım yaaa oruçluyken kafa çalışmşyosempatiksalakcinni unutmuşum tatlım
umarım 3müzde en kısa zamanda kalırız hayırlısıyla opuyorumnanaktan
benide alın aranıza :kedi:
çok yorma kendini bırak dağınık kalsın :) inşallah yolculuk için bi engel çıkmaz tatlım ayrı şehirlerde olmak zor umarım en kısa zamanda görürsün anne, babacığını...
ben iyiyim çok şükür ama güzel bir tatile ihtiyacım var:) çalış, çalış pöfff hep aynı çok sıkıldım :umursamaz:
Evine hoşgeldin feryad...:)
aaaaaaa bak şimdi olmadıı. ya ben ya ben :dilcikar:
Annesinin kuzusu....a.s. sanırım çok bağlısınız anne-kız... faceden öyle görünüyo... inşallah bir aksilİK çıkmaz hasret giderirsiniz ailenle..olumunekankayizsmile
İyiyim canım sen nasılsın? Tsma çok sevindim ya:teytey:
Sbende iyiyim canım..evet günün bomba haberi oldu benim için :teytey: :teytey: :teytey: en kısa zamanda ve hayırlısıyla seninde güzel haberlerini bekliyoruz zemuszemus
canım ya tatile çıkamıyormusun peki iznin yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?