Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım...darısı isteyen herkesin başına...kalabalıklaşıyoruz...daha da kalabalık olucaz inşşş

çok çok kalabalık olcaz inş.kendine dikkat et.

Güzin canım lütfen stres yapma zorla kendini biraz fazla su iç sonuçda bu çözümü olan bişey biz neleri atlattık deilmi bu neki eminim bunuda atlatıcan ve minik kızını sağlıkla kucağına alcan içini ferah tut lütfen[/QUOTE]

suda içiyom armutta yiyom bilmiyom artık allahım ben dahil herkese hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.sende doktoruna yolu mutlaka sor hayırlısıyla sorunsuz gidip gel çocuk doğana kadar yok artık gidip gelmek ona göre....onlar gelsin yasakkelime[/QUOTE]

inşallah sorunsuz bi şekilde doğurup kucaklarımıza alcaz meleklerimizi canım
zaten bi önceki kontrolümde sordum doktoruma şimdilik bi problem yok gidebilirsin ama 7.ayından sonra bi yere gidemezsin dedi ama ben yinede birgün geleyim bebeğin kan akışına kalp atımına bakın dedim olur dedi yola çıkmadan birgün önce tekrar gitcem doktora

canım iznim var ama kocişim çıkamıyor bizde inşallah bayram tatilini değerlendirices..benide ekleyin facee merak ediyorum sizi :)) ben özelden mesaj atarım sana:)

at canım ekleyeyim
inşallah bayram tatili dilediğin gibi çok güzel geçer

Geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın hepimizede böyle üzücü olaylar.Şimdi ilaç kullanıyormusun peki bu düşüklerde önlem alınmamışmıydı? (İlaç tedavisi)

canım düşüklerden önce böyle bi durumum olduğunu bilmiyorduk ama dr.um ilk gebeliğimide düşünerek coraspin verdi sadece ama malesef yeterli olmadı.
şu an elevit + coraspin ve folbiol kullanıyorum öncesi için bunlar yeterli dedi..
senin durumun nasıl?

Dilekcim yakında sizlerde listelerde yerinizi alıcaksınız buna inanıyorum canım...

inşallah canım bişey sorucam sen normal yollamı hamiş kaldın çatlatma iğnesi demişsin ilaç iğne mi kullandın canım bende 8 aydır hamiş kalamadım bayramdan sonra başka bi doktora gidicem bakalım hayırlısı

Benim 3 tane oldu canım kalp atışları olmadığı için operasyonla alındılar.(8.haftada) Benim bütün tahlillerim yapıldı (Genetik inceleme-histereskopi ve diğer rutin tahliller) bi problem yok dediler.Şimdi folbiol ve coraspirin kullanıyorum dr. hamile kalınca gel iğne yapalım böyle deneyelim dedi.Sen iğne olacakmısın?

inşallah canım başı tsma çekti inşallah bizde arkasından ara açmadan sıralanırız :teytey::teytey::teytey::teytey: sonrada yavaş yavaş halay çekeriz.

klomen+ çatlatma iğnesi...canım ya konuş doktorunla benimde 8 ay olmuştu...birşeyler yapmazsanız benim yatırları gezmeye başlıcam dedim...klomen+çatlatma iğnesi verdi:)) başka doktora değilde aynı doktorlar konuş canım...o şimdi seni tanıyor...anlat derdini istiyom artık deee....o da verir ilaç ve iğne olmaz mı???

evet canım bende iğne kullanıcam, benim bebişlerin kalp atışı vardı ilki kürtajla sonlandı ikincisi düştü..takma kafana ve inancını sakın yitirme hep güzel şeyler düşün dr.un iğne kullanıcaz dediğine göre vardır bir bildiği genel olarak bütün dr.lar artık iğneyi önlem olarak kullanıyor.

konuştum ama bekle diyo başka bişey demiyo daha yaşın genç diyo bana başkalarını örnek gösteriyo kursa yazıl başka şeylerle ilgilen diyo ama olmuyo ben anlıyomuyum anlamıyorum. bi tanede başka bi doktor deiniyim diyorum tekrar testlerden geçiyim durumumu anlatıyım bakalım o doktor ne dicek söylücem ilaç iğne ne gerekiyosa yapalım dicem artık Allahın zorunada gitsin istemiyorum sadece artık hamiş olmak istiyorum tabi hayırsıyla

canım gözünaydın hayırlısıyla kucağına alırsın inş.çok sevindim.darısı isteyen diğer arkadaşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…