S
Canım daha fazla bilgim yokya formdaki arkadaşlar hakkında senin varmı bebek? yada yoksa düşünüyormusun?
sağol canım...darısı isteyen herkesin başına...kalabalıklaşıyoruz...daha da kalabalık olucaz inşşş
canım iznim var ama kocişim çıkamıyor bizde inşallah bayram tatilini değerlendirices..benide ekleyin facee merak ediyorum sizi :)) ben özelden mesaj atarım sana:)
canım çok sevindim senin adına Allahım kucağına almayıda nasip etsin. Rabbim bana ve benle birlikte herkese nasip etsin inşallah.
benimde yok tatlım bebişim henüzve düşünüyoruzz inşallah hayırlı bi zamanda sağlıkla gelir göbüşe :))
Senin kaç tane düşüğün oldu canım sebebi kesin belli oldumu?
benim iki düşüğüm oldu canım evet nedeni pıhtılaşma bende C677T homozigotum
Geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın hepimizede böyle üzücü olaylar.Şimdi ilaç kullanıyormusun peki bu düşüklerde önlem alınmamışmıydı? (İlaç tedavisi)
benide alın aranıza :kedi:
Benide:gitme:
simgesel limonluçay tarfil nergis grup olmayın sizi bizim aramıza alcaz en kısa zamanda heç merak etmeyin hayırlısıylakaydirigubbakcemileyerimseniben
Dilekcim yakında sizlerde listelerde yerinizi alıcaksınız buna inanıyorum canım...
canım düşüklerden önce böyle bi durumum olduğunu bilmiyorduk ama dr.um ilk gebeliğimide düşünerek coraspin verdi sadece ama malesef yeterli olmadı.
şu an elevit + coraspin ve folbiol kullanıyorum öncesi için bunlar yeterli dedi..
senin durumun nasıl?
canlarım zaten aramızdasınız kader ortaklarıyız dedimya oruçtan herhalde unutkanlık var biraz...
feryad,nergis,dilek,limonluçay,simgesel ve hatırlayamadığım arkadaşlarımla en yakın zamanda hamiş listelerine girecez inşallah
hahahah :)) tamam canım hemen dağıtıyorz grubu :)
inşallah canım başı tsma çekti inşallah bizde arkasından ara açmadan sıralanırız :teytey::teytey::teytey::teytey: sonrada yavaş yavaş halay çekeriz.
inşallah canım bişey sorucam sen normal yollamı hamiş kaldın çatlatma iğnesi demişsin ilaç iğne mi kullandın canım bende 8 aydır hamiş kalamadım bayramdan sonra başka bi doktora gidicem bakalım hayırlısı
Benim 3 tane oldu canım kalp atışları olmadığı için operasyonla alındılar.(8.haftada) Benim bütün tahlillerim yapıldı (Genetik inceleme-histereskopi ve diğer rutin tahliller) bi problem yok dediler.Şimdi folbiol ve coraspirin kullanıyorum dr. hamile kalınca gel iğne yapalım böyle deneyelim dedi.Sen iğne olacakmısın?
klomen+ çatlatma iğnesi...canım ya konuş doktorunla benimde 8 ay olmuştu...birşeyler yapmazsanız benim yatırları gezmeye başlıcam dedim...klomen+çatlatma iğnesi verdi:)) başka doktora değilde aynı doktorlar konuş canım...o şimdi seni tanıyor...anlat derdini istiyom artık deee....o da verir ilaç ve iğne olmaz mı???
klomen+ çatlatma iğnesi...canım ya konuş doktorunla benimde 8 ay olmuştu...birşeyler yapmazsanız benim yatırları gezmeye başlıcam dedim...klomen+çatlatma iğnesi verdi:)) başka doktora değilde aynı doktorlar konuş canım...o şimdi seni tanıyor...anlat derdini istiyom artık deee....o da verir ilaç ve iğne olmaz mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?