höyyyttt otur bakimm sen senin minnoş daha küçük saece alkış demedikmi benmki büyüdü artık sıkı tutunmayı biliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
YA BAHARCIM ANLATTIKLARINDAN SONRA DİCEK TEK BİR ŞEY VAR...ISIRMALIK OLMUŞ OOOOOOOOOO
valla ısırmalık teyzesi az kaldı ben onun totişinden bi yakılcam hepinizin adına .)
işte günün en güzel haberi tsma hayırlı olsun gözünaydın olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş
baharcım tşk bayramdan sonra bende hazırlıycam çantamı senin az kaldı 4 haftacık heyecan dorukta ben bile şimdiden heyecanla sanki doğumuma az kalmış gibi heyecanlanıyorum allahım sağsalim kavuştursun inş yavrularımıza
hazırla kuzum tabii hazır olsun ne olur ne olmaz
höyyyttt otur bakimm sen senin minnoş daha küçük saece alkış demedikmi benmki büyüdü artık sıkı tutunmayı biliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooooyyyy teyzesi yesin onu yesin... Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursunn sizi inşallah...
amiiinnn sizide kuzum
o paşam ordan çıkınca o parmakları tek tek ısırıp tadına bak annesi benim için tamam mııı... aayyy içim bi hoş oldu... doğsada yesek... :)))zemuszemus
pakçam zten bakiim ne varmış o kadar yalancak.
kızlar hepinize selamlar.. Angel başınız sagolsun, tsma sana da hayırlı olsun inşallah sağlıcakla cocugunu da kucagına alırsın ... gercekten ne güzel bayram hediyesi olmuş sizin için... alkisalkisalkis bu arada bahar ve sonuyok inşallah bizde cantamızı hazırladığımızı görürüz de, bi arkadaş dogum için gittiğinde iki battaniye getirseydin demişlerdi birini altına sercez diye, ne bilim listeyi okuyunca aklıma geldi :)
inşallah sizede nasip olur canım bu günleri görmek
selam arkadaslar misafirlerimiz vardı anca cevap yazabiliyorum.hepinize tesekkür ederim bizi merak ettiniz için.
off ya kızlar bebeğim çok iyiymiş ama suyumuz gene azalmış sınırın biraz üstünde ve bir de ult.göre bir hafta geriden geliyomuş.isyan etmiyorum ama daha ne kaldı basıma gelmeyen bilmiyorum.
hemşire, kız bebeklerde olabiliyor dedi ama gelde bunu içime anlat.onun dışında en güzel anı kızım yüzünü elleriyle kapatıyor parmaklarını emiyordu.:Saruboceq:
oy kıyamam ben ona canım sıkma kendini bak görüceksin çok tatlı bir kzıın olcak sorunsuz.
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
hoşbulduk canııııııım nasılsın sen? ne güzel anne kız hasret gidereceksiniz bende gittim annemin yanına durdum durdum sarıldım çocuk gibi hem anneme hem babama :) nasılda özlemişim sen de bir güzel hasret gider ama kendine de dikkat et malum 2 canlısın...Feryad hoş geldinnnnnnnn kuzuuuu
bende allah kısmet ederse cumartesi memeleke gitcem
çok mutluyum onun için birde tsma hamileymiş mutluluğum iki katına çıktı tabi
darısı en kısa zamanda sana inşallahhhhhhhhhhhh
canıııııııııım çok sevindim adına günün en güzel haberi bu sanırım kaydirigubbakcemile2rabbim kucağına alıp kokusunu doya doya çekmeyi nasip etsin bu sefer çok şükür ilk sıkıntılı dönem geride kaldı şimdi önünde ki yolculuktan da başarıyla çıkarsın inş.hoşgeldin feryadcım.....
hoşbulduk canım alerji kısmı sanırım kullandığım kortizonun hediyesi onu bırakır bırakmaz olur olmaz şeylere alerji oldum neyse geçer buna da alışırız önemli olan moraller güzel olsunolumunekankayizsmilehoşgeldin bacım, geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bir daha olmaz. bizde seni özledik öpüldün.
hoşbulduk canım moraim çok iyi şükür 10 ay sürecek maratona hazırım (okuldan bahsediyorumferyadcım hoşgeldin canım özledik seni tsma da hamilesanırım ikimizmi kaldık ne ..moralin çok çok iyi olduğuna göre bayramdan sonra tam gaz çalışmalara hız veripŞeniz hamile listesine girelim hemencecik inşallah:ecrin_bebek:
canım ne demek keşke dozlaro uysaydıda yardımcı olabilseydim tatlım yaaa ama innohep daha ii diye biliom bende hem cleaxsan gibi yakmıyomuşta sonuçta ikiside kan sulandırıcı bi fark olcağını zannetmiyorum ama bizler riskli gebelik geçirdiğimiz için çok ince eleyip sık dokuyoruz canım
sağolasın canım hoşbulduk :) seni görmek iyi geldi kuzuuuuuuuuuuEvine hoşgeldin feryad...:)
aaaaaaa bak şimdi olmadıı. ya ben ya ben :dilcikar:
Annesinin kuzusu....a.s. sanırım çok bağlısınız anne-kız... faceden öyle görünüyo... inşallah bir aksilİK çıkmaz hasret giderirsiniz ailenle..olumunekankayizsmile
canlarım zaten aramızdasınız kader ortaklarıyız dedimya oruçtan herhalde unutkanlık var biraz...
feryad,nergis,dilek,limonluçay,simgesel ve hatırlayamadığım arkadaşlarımla en yakın zamanda hamiş listelerine girecez inşallah
canım gözünaydın hayırlısıyla kucağına alırsın inş.çok sevindim.darısı isteyen diğer arkadaşlara.
çok sevindim...artık senin kız olacağı kesin benceboshayallersmileiyi geçti canım bugün her zamankinden farklı bir ruh halindeydim biraz gergin gittim nedense kontrole ama çok şükür herşey normal bu doktorda büyük ihtimalle kız dedi bakalım nolcek... Tabiki hayırlısını diliyorum kendim ve de herkes için....
arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
:))) kızlar malesef feryad tatilde regl oldu:kedi: bu nedenle sıramı sana verdim kuzu tüp bebekten sonra gecikti gecikti acısını tatilde çıkardı 4 gün erken geldikız allah mı söyletiyor bunlarıııı yoksa...evet hep beraber hamile kalalım:)))) bu arada feryad tatil dönüşü bombayı patlatırmış...valla ne halay çekilir...ve sonrasında onun tatil yaptığı yere akın ederiz:))))
geldim kuzu ama sen kaynak yapmışsın sırayı koruyayım derkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun gülüm çok sevindim zemuszemuszemuszemuszemuszemus bir kişiyi daha savdık aradan :lepi:ayyyyy evet peşpeşe halay çekmiştikkkkkk.....evet o zaman sıraya girelim...bir iki...hamiş sırası.....feryad nerdesin kızzz.....sıranı kimseye vermem sen merak etme ama çabuk gel...kapan olmasın....şöyle halaylar çekilsin...aman hamişler siz halayın sonuna kalın...çok hoplayıp zıplamayın...kızarım bak...
merhaba arkadaşlar
prof.dan ve geldik.........veeeeeeeee bir kızımız olacağını öğrendik,Rabbim inş. bu sefer kucağımıza almayı nasip eder,sanki giden kızım geri geldi,biliyorum bu mümkün değil ama öyle hissettim,çok sevindim,çok mutlu oldum,inş. bu mutluluğumda yarım kalmaz......sağlıcakla gebeliklerimiz tamamlanır Allahım hepimize yardım etsin......
ve de bundan sonra eski sakin metanetli ve mantıklı Deniz aranızda........
hayırlı olsun kızlarınız canlarım çooooooooooook sevindimcannnnııımmmm nasıl sevindim anlatamammm.... inşallah kızın allahın izniyle gelecek ve mutluluğunuz katlanacakk... canım benim... benimde bir kızım olacağı yönünde tahminde bulundular ama emin olamadılar süpriz yapıp erkeğe dönmezse bizimde Allahın izniyle bi kızımız olcakmış....
fazla yorma canım kendini istirahat et...guclubacismile
inşallah canım yakın zamanda... ama feryadın hiç bebek yapmak gibi bir düşüncesi yok aklinialirimsmile tatil yaramış olayları akışına, kendini havasına bırakmış ohhhhhhh:teytey: böyle olunca daha çabuk gelir bebişi bence... banada baya bi moral verdi... kocacımla sadece aşk yapacam bebiş ne zaman isterse o zaman gelsin keyfi bilir..:1hug:
hayırlısıyla canım inş. ama çok da dert değil artık içimdeki acı da gitti inş. bir daha gelmezsağol feryadcım...darısı seninde başına...herşeyti sıraya koymana ve mutlu olmana çok sevindim...umarım bebişin sırası gelmeden gelir ve seni çok şaşırtırrrrrrrrrrr
feryadcım hooooşgeldin canım.ohhh dopingini almışsın.artık bomba gibi başlarsın okula.ben de bugün başladım.hepimiz için hayırlısı olsun..
aaaaaaaa çok canım sıkıldı.nerde doğracağız biz.bende gazi hastanesi diye düşünüyordum ama hiç bir masrafı karşılamıyorsa kaldıramayız o kadar masrafı.hastne ayrı dr ayrı ister.
sonuyok senin doğum şeklin hakkında hiç konuştunuz mu?sezaryan mı ,normal mi?
birde ben doğumdan sonra rapor almak istiyorum ama bu adam bana uşöyle 2-3 aylık raporlar verir mi bilmem.kafam şimdiden bozuldu.
canım benim çok şükür iyiyiz.ama sen çok kaçak oldun.gel ara sıra.özletme kendini.selam kızlar hepinize selamlar ben uzunca bir zamandır giremiyorum nete herkes çok iyi okuduğum kadarıyla bahar doğuma az kalmış hayırlı doğumlar canım sonuyok güzin emine sizlerde iyisiniz ne güzel aysudecim denden kızlarınız geliyormuş allah sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlerede yeni katılan arkadaşlarda var allah sabır versin hepinize inşallah ... bende işi bıraktım evdeyim temmuzdan beri hamile kalmaya çalışyorum ama nasip işte bu ayda olmadı bakalım moralimde bozuk ama bakalım artık hayırlısı deyip dua ediyorum inşallah hamile kalmaya çalışan diğer tüm arkadaşlarla beraber benimde yüzüm güler inşallah bu hayırlı günlerde hepinize kucak dolusu sevgiler arkadaşlar görüşmek üzere sevgiyle kalın...
başın sağolsun canım.allah sabırlar versin.denden cnm naptın amcam öldü seni arayamadım kusura bakma.yoğunluk vardı baya.
anaaaaaaaaammmmmmmmm.maşallah.hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim.darısıda kucağına gelmesine olur inşallah.arkadaşlar nerden cümleye girsem bilememdim...ama fazlada uzatmak istemiyorum....hepinizin bildiği gibi...hamile kalmak için benim için oldukça uzun bir bekleme dönemindeydim....yeri geldi umutsuzluğa kapıldım..yeri geldi umutlandım....sizlerinde desteğiyle bu dönemi geçirdim...ve bugün bebeşimin kesesini gördük:) evet arkadaşlarım hamileyim....4 haftalık...inşşş bayramdan sonra pıtpıtlarını duyucaz....hepinizin dualarıyla tabiki..herşey için teşekkür ederim....:))))hamileliğimi ilk öğrendiğim dakikadan itibaren...bebişlerini bekleyen bütün arkadaşlarım için dua ettim...ve dua etmeye devam edicem....
bak küçük hanıma nazlı mı olacak nedir?selam arkadaslar misafirlerimiz vardı anca cevap yazabiliyorum.hepinize tesekkür ederim bizi merak ettiniz için.
off ya kızlar bebeğim çok iyiymiş ama suyumuz gene azalmış sınırın biraz üstünde ve bir de ult.göre bir hafta geriden geliyomuş.isyan etmiyorum ama daha ne kaldı basıma gelmeyen bilmiyorum.
hemşire, kız bebeklerde olabiliyor dedi ama gelde bunu içime anlat.onun dışında en güzel anı kızım yüzünü elleriyle kapatıyor parmaklarını emiyordu.:Saruboceq:
çok haklısın.paşa paşa doğğururum egede.vermem o kadr parayı.bebişimin rıskını onlara mı yedirecem.sonuyok durumlar böyle olunca doğumu konuşmak aklıma bile gelmedi sadece tehlikeyi atlattık sayılırmı dedim 34 35 haftaları görelim ondan sonra diyor ben bugün egeye fuat beye gittim ayrıntlı dopler istedi ege hn ondan.doğumu egede yapalım gel boşver özeli, emine sende gel.daha olmadı gel hatice hnla konuş hayat hast.olabilir 2 dayanacan artık olmazsa.yarın araım seni .
aman büşram dikkat et.seninde çok az kaldı.bende yeni geldim.sen git gel bende işleri mi o zamana kadar ayarlarım.görüşürüz.iyi yolculuklar.Feryad hoş geldinnnnnnnn kuzuuuu
bende allah kısmet ederse cumartesi memeleke gitcem
çok mutluyum onun için birde tsma hamileymiş mutluluğum iki katına çıktı tabi
darısı en kısa zamanda sana inşallahhhhhhhhhhhh
oy kıyamam ben ona canım sıkma kendini bak görüceksin çok tatlı bir kzıın olcak sorunsuz.
inş. canım ya sağlıkla zamanında gelsinde nerde varsa.senin hazırlıklar tamam allah güle güle kullanmayı nasip etsin.senden sonra sıra bizim .kaydirigubbakcemile5
güzincim bool su iç bebişin suyu çok olsun..
bak küçük hanıma nazlı mı olacak nedir?
suyun içinde üzülme sen suyunu iç armutunu ye allahına dua et.neler atlattın unutma .çok çok az kaldı sabır.
çok haklısın.paşa paşa doğğururum egede.vermem o kadr parayı.bebişimin rıskını onlara mı yedire
armutada suya devam ediyom balinaya döndüm tşk arkadaslar.hep dua ediyorum sadece kendime değil hepimize :Saruboceq:
yahu bu altta olanlar niye görünmüyo ki ne gene bişiler olmuş bu siteye yav
canım dünde gözükmüyordu.oda sasırdıdelikafadulden
hamile kalmayı bekleyen hatunlar ben size bi tiyo vereyim..... bakın bunu hiçbir yerde bulamazsınız haaaa....sıkı durun söylüyorummm.... Bahar Çelik'e SAT çetelesi tuttturun ayy aklıma geliyorda denden gerilmişti ama gülüş ben ve denden hiç sekmeden sırayı takip etmiştik... ne komikti ama... sizde bence deneyin hatunun eli sihirliii....)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?