Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tebrik edrim.Sağlıkla dünyaya gelir inş.Darısı tüm bebiş istyenlerin başına..

hoşbulduk canııııııım nasılsın sen? ne güzel anne kız hasret gidereceksiniz bende gittim annemin yanına durdum durdum sarıldım çocuk gibi hem anneme hem babama :) nasılda özlemişim sen de bir güzel hasret gider ama kendine de dikkat et malum 2 canlısın...
hoşgeldin feryadcım.....
canıııııııııım çok sevindim adına günün en güzel haberi bu sanırım kaydirigubbakcemile2rabbim kucağına alıp kokusunu doya doya çekmeyi nasip etsin bu sefer çok şükür ilk sıkıntılı dönem geride kaldı şimdi önünde ki yolculuktan da başarıyla çıkarsın inş.
hoşgeldin bacım, geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bir daha olmaz. bizde seni özledik öpüldün.
hoşbulduk canım alerji kısmı sanırım kullandığım kortizonun hediyesi onu bırakır bırakmaz olur olmaz şeylere alerji oldum neyse geçer buna da alışırız önemli olan moraller güzel olsunolumunekankayizsmile
hoşbulduk canım moraim çok iyi şükür 10 ay sürecek maratona hazırım (okuldan bahsediyorum ) çalışmalara gelince şuan duygusal değil mantıksal davranmak istiyorum önce bir endokrinle görüşeceğim kısmetse belki bir de hematolog la görüşürüm kadın doğumcuyu en sona koydum olması gereken sıraya kaydirigubbakcemile3 neyse hakkımızda hayırlısı rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlısı ile versin inş.
sağolasın canım hoşbulduk :) seni görmek iyi geldi kuzuuuuuuuuuu
evet kızlar nergisimle de fiziksel anlamda tanışma fırsatımız oldu çok da güzel oldu bencekaydirigubbakcemile2

amin canım inş. tez zamanda versin rabbim

sağol feryadcım...darısı seninde başına...herşeyti sıraya koymana ve mutlu olmana çok sevindim...umarım bebişin sırası gelmeden gelir ve seni çok şaşırtırrrrrrrrrrr

merhaba
geçmişin tamamını okuyamadım çok ilerlemiş. bir ara telafi ederim.

çok sevindim...artık senin kız olacağı kesin benceboshayallersmile

işte iyi haber diye buna denir, ben sana demiştim çok yakında verirsin müjdeyi diye, allah tamamına erdirsin.:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

feryadcım hooooşgeldin canım.ohhh dopingini almışsın.artık bomba gibi başlarsın okula.ben de bugün başladım.hepimiz için hayırlısı olsun..

:))) kızlar malesef feryad tatilde regl oldu:kedi: bu nedenle sıramı sana verdim kuzu tüp bebekten sonra gecikti gecikti acısını tatilde çıkardı 4 gün erken geldi olsun bu da bişey çünkü gecikme süreleri olmasaydı o tarihte gelecekti demekki düzene giriyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 belki de stresimin etkisiydi
geldim kuzu ama sen kaynak yapmışsın sırayı koruyayım derkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olsun gülüm çok sevindim zemuszemuszemuszemuszemuszemus bir kişiyi daha savdık aradan :lepi:

hayırlı olsun kızlarınız canlarım çooooooooooook sevindim

sizi siziiiiiiiiii beni mi çekiştiriyonuz bakalım siz ahan da yakaladım kaydirigubbakcemile3
evet canım çok iyi geldi tatil bebek bebek derken 1 buçuk yılımı harcadığımı farkettim tabi o süre bana 10 katı gibi gelmişti ne gerek var bir daha mı gelecez dünyaya o istediği zaman geleceğine göre bu kadar üzüntünün yararı kime???? yanılıyorsam lütfen düzeltin

bu arada bi tatile gittik amma konuşmuşunuz he hala bitiremedim sayfaları bundan sonra mesaj kotası getircem size olmaz ki ama okuyamıyorum aaaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol feryadcım...darısı seninde başına...herşeyti sıraya koymana ve mutlu olmana çok sevindim...umarım bebişin sırası gelmeden gelir ve seni çok şaşırtırrrrrrrrrrr
hayırlısıyla canım inş. ama çok da dert değil artık içimdeki acı da gitti inş. bir daha gelmez
feryadcım hooooşgeldin canım.ohhh dopingini almışsın.artık bomba gibi başlarsın okula.ben de bugün başladım.hepimiz için hayırlısı olsun..

hoşbulduk canım çok şükür önce tatil sonra ana kucağı çok iyi geldi rabbim hepimizin yüzünden gülücükleri eksik etmesin yarın da mesai arkadaşlarımla görüşeceğim kısmetse onlara da gönderem az pozitif elektirik değil mi kaydirigubbakcemile3

valla doğum için hiç birşey konuşmadık dedimya parayı bile konuşmadı normalmi sezeryanmi onu hiç bilmiyorum işte valla bir bilinmemezlik içerisindeyiz ayrıca bu olayın böyle olduğunu kendim hast gidip araştırmasam haberim bile yok dr nerde düşünüyon doğumu deyince saf saf gaziyi düşünüyorum demiştim adamda bulduk paralı yağlı müşteriyi demiştir ben ne bileyim durumların böyle olduğunu ha bu arada gazinin druyla girersen doğuma sezeryan olursa 380 liraymış tabi sigorta karşılıyor ya ama bizim drla 6-7 bin lirayı bulur adam prof ya bizede kuş kondurur doğururkendelikafaduldendelirmemek işten değil snde bir araştır bakalım neler bulacaksınCADIARZU[/QUOTE]
son zamanda kimse kimsenin hastasını almak istemez.alsa bile bence çok ilgilenmez.en güzeli ege de doğracağız bacım.napalım.bebişler için bunada katlanırız.kısmet olursa özel oda tutarız.hiç yoktan üç kuruşluk rahat ederiz.
canım benim çok şükür iyiyiz.ama sen çok kaçak oldun.gel ara sıra.özletme kendini.
denden cnm naptın amcam öldü seni arayamadım kusura bakma.yoğunluk vardı baya.
başın sağolsun canım.allah sabırlar versin.
anaaaaaaaaammmmmmmmm.maşallah.hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim.darısıda kucağına gelmesine olur inşallah.
bak küçük hanıma nazlı mı olacak nedir?
suyun içinde üzülme sen suyunu iç armutunu ye allahına dua et.neler atlattın unutma .çok çok az kaldı sabır.
çok haklısın.paşa paşa doğğururum egede.vermem o kadr parayı.bebişimin rıskını onlara mı yedirecem.
aman büşram dikkat et.seninde çok az kaldı.bende yeni geldim.sen git gel bende işleri mi o zamana kadar ayarlarım.görüşürüz.iyi yolculuklar.

denden ve aysudem maşallahlar olsun.prensesler geliyormuş.bizim oğlanlara kız lazımdı zaten.

hamile kalmayı bekleyen hatunlar ben size bi tiyo vereyim..... bakın bunu hiçbir yerde bulamazsınız haaaa....sıkı durun söylüyorummm.... Bahar Çelik'e SAT çetelesi tuttturun ayy aklıma geliyorda denden gerilmişti ama gülüş ben ve denden hiç sekmeden sırayı takip etmiştik... ne komikti ama... sizde bence deneyin hatunun eli sihirliii....)))))))))))

günaydın aysudecim nasılsın? şekerim baştan niye söylemiyorsun topiğimizde eli sihirli bi hatun var diye biz çoktan girerdik sıraya:))) bu arada denden neden gerilmişti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…