Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

NURAY AZDALAR ESİN TEBRİKLER İÇİN TEŞEKKÜLER CANLAR...darısı sizlerinde başına azdalar sanada güzel bir hamilelik arkadaşım....

ohhh ne güzel olur havada güzel bugün bunaltıcı değil tam gezmelik :) benimde alışveriş yapasım var deli gibi kaydirigubbakcemile5

ayyy alışveriş deme bana...aklımı kaybediyorum...kocam deli oluyor...hiç ağzından herşeyim var kelimesini duyucammı acaba günün birinde diyor...sürekli hiç kıyafetim yok diyormuşum :)))

ayyy alışveriş deme bana...aklımı kaybediyorum...kocam deli oluyor...hiç ağzından herşeyim var kelimesini duyucammı acaba günün birinde diyor...sürekli hiç kıyafetim yok diyormuşum :)))

hahah biz kadınlar hep aynıyız..kocişler o kelimeyi biraz zor duyar hiç heveslenmesinler ömrümüz alışverişte geçsede hala hiç bişimiz yoktur bizim :))) kaydirigubbakcemile3

hahah biz kadınlar hep aynıyız..kocişler o kelimeyi biraz zor duyar hiç heveslenmesinler ömrümüz alışverişte geçsede hala hiç bişimiz yoktur bizim :))) kaydirigubbakcemile3

Gerçekten öyle hepimiz aynıyızbayanssulusmile Limonlucay canım senin adet günün ne zaman? Bu ay bebek geliyormu yoksa

Gerçekten öyle hepimiz aynıyızbayanssulusmile Limonlucay canım senin adet günün ne zaman? Bu ay bebek geliyormu yoksa

bilmem hiç umudum yok boshayallersmile 5 eylül adet günüm benim genelde 28 günde bir olur..bakalım artık eğer bu ayda görürsem kırmızıları dr.umla görüşüces..senin ne zman canım adetin düzenli midir?

günaydın aysudecim nasılsın? şekerim baştan niye söylemiyorsun topiğimizde eli sihirli bi hatun var diye biz çoktan girerdik sıraya:))) bu arada denden neden gerilmişti :))

haklı olarak gerilmişti... bu tarz kovalamacalardan ve takiplerden hoşlanmadığı için ama gülüş ve ben olayın geyiğine kaptırdığımız için kendimizi baya keyif almıştık bu durumdan...:)) gerçi bahar daha çok keyif aldı çünkü hatun ben tuttum çetelenizi oldu muhabbetinden çok hoşlanmıştı....

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar dün baya bi fenalaştım önce işe giderken hastanenin bahçesinin ortasında kımıldayamadan kaldım ve kendimi fizik tedavicinin polikliniğine zor attım... içten içe gülmüştür adam halime ...hamilesiniz yapabilecek bişey yok deyiverdi ama rapor vereyim biraz dinlen dedi iyi dedim bende.. güya rapor aldam eve gittimmm neyse öğleden sonra içimde dışımda ne varsa hoppaaaa dışarda..... niye böyle oldu anlayamadım ortalıktaki salgından nasibimi almaktan korkuyorum... dün karnım setleşince korkudan ölcektim nerdeyse koşa koşa gittik doktora bebek iyiymiş tepinip duruyo bundan mı korkuyosun diye dalga geçti doktor ... sonra muhtemel bir ishal salgınından korumak için sıvı takviyesi ve mide bulantımı gidermek için gerekli ilaçlarla bir kokteyl kendime geldim... şimdi ikinci şiye serumu takcam ... öptüm hepinizi....

haklı olarak gerilmişti... bu tarz kovalamacalardan ve takiplerden hoşlanmadığı için ama gülüş ve ben olayın geyiğine kaptırdığımız için kendimizi baya keyif almıştık bu durumdan...:))

haha evet aslında bu takipler insanı geriyor ama bazende olayın ciddiyetini kaybetmek bunu oyun haline getirmek ii geliyor..bahar sizin satınıza göre gün sayıp şu günler ilişki günü falan diye yol mu gösterdi nasıl oldu bu takip CADIARZU

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

yok öyle umudum yok falan.... feryada sorun benim ne denli umutsuz olduğumu... ama şükür bu günlere geldik inşallah Allahın izniyle hepiniz bu günleri göreceksiniz.... Takmayın kafanıza hamilemiyim değil miyim diye... benim durumumu bilen arkadaşlar var ama tekrar söyleyeyim Nisan 19 da septum ameliyatı oldum yani rahimde perde varmış küçükte olsa onu aldılar ve doktor bu ay korun sonra hamile kalınca görüşelim dedi... velhasıl 12 Mayısta benim kırmızılar geldi... korunmayacaktım artık öyle stresli bi ortamda çalışmaya başladımki baş ve boyun ağrısından kımıldayamıyodum bile doktora gitmek zorunda kaldım ve kas gevşeticiler jeller bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım gerçi mümkün olduğunca az aldım ama yine de kimyasal girdi vücuda ve ben kesinlikle bu ay düşünmek bile istemiyorum bebeği hatta bi kaç ay daha mı beklesem diye düşünüyordum ama öyle de üzüldümki tam 13 ay beklemiştim bugün gelsin diye.... 13 ay boyunca sıkı sıkı korundum ve güya Mayıstada korundum 15 Haziran oldu hala tık yok sinirden çatlıcam adetim hala düzene girmedimi diye... yan hastaneye gidip doktora bi beta hcg isteyebilirmiyiz dedim sonucu aldığımda şaşkındım gerçi sonuç doktora göre negatif olabilirdi ama ben kendimi biliyordum 13 çıktı sonuç ... doktor ümitlenmeyin çok düşük bu dedi ama benim bi önceki gebeliklerimde de böyleydi sonra hızla yükseldi ve şuan hala birlikteyiz kuzuyla.... velhasıl çok özel bi durum değil belki yaşadığım ama kısaca bebekler kendi istedikleri zamanda geliyorlar o yüzden kasmayın kendinizi... ben ve eşim istemedik o ay kuzuyu o istedi ve geldi şimdi ise çok iyi maşallah... inşallah amniyosentez sonucu da iyi gelirde derin bi oh çekeriz...

yok yokkk öyle değil aynı gebelik çizelgemiz gibi sat çizelgesi oluşturmuştu diyorumya sadece iki kişilik bi liste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…