günaydım tsmacım nsılsın iğnelere ne zaman başlıcan
günaydın essebecim...iğnelere hamileliği öğrendiğim gibi başladım...alışmaya çalışıuorum..
günaydın tsma nasılsın cnm? sen hangi iğneyi kullanıyorsun dozun ne kadar?
bugün çok keyfim yok ama genel anlamda iyiyim boshayallersmile
benimde keyfim yok...iş olmasa şöyle deli gibi gezsem:)))
ohhh ne güzel olur havada güzel bugün bunaltıcı değil tam gezmelik :) benimde alışveriş yapasım var deli gibi kaydirigubbakcemile5
ayyy alışveriş deme bana...aklımı kaybediyorum...kocam deli oluyor...hiç ağzından herşeyim var kelimesini duyucammı acaba günün birinde diyor...sürekli hiç kıyafetim yok diyormuşum :)))
hahah biz kadınlar hep aynıyız..kocişler o kelimeyi biraz zor duyar hiç heveslenmesinler ömrümüz alışverişte geçsede hala hiç bişimiz yoktur bizim :))) kaydirigubbakcemile3
Gerçekten öyle hepimiz aynıyızbayanssulusmile Limonlucay canım senin adet günün ne zaman? Bu ay bebek geliyormu yoksa
günaydın aysudecim nasılsın? şekerim baştan niye söylemiyorsun topiğimizde eli sihirli bi hatun var diye biz çoktan girerdik sıraya:))) bu arada denden neden gerilmişti :))
haklı olarak gerilmişti... bu tarz kovalamacalardan ve takiplerden hoşlanmadığı için ama gülüş ve ben olayın geyiğine kaptırdığımız için kendimizi baya keyif almıştık bu durumdan...:))
kızlar ben kaçar dün baya bi fenalaştım önce işe giderken hastanenin bahçesinin ortasında kımıldayamadan kaldım ve kendimi fizik tedavicinin polikliniğine zor attım... içten içe gülmüştür adam halime ...hamilesiniz yapabilecek bişey yok deyiverdi ama rapor vereyim biraz dinlen dedi iyi dedim bende.. güya rapor aldam eve gittimmm neyse öğleden sonra içimde dışımda ne varsa hoppaaaa dışarda..... niye böyle oldu anlayamadım ortalıktaki salgından nasibimi almaktan korkuyorum... dün karnım setleşince korkudan ölcektim nerdeyse koşa koşa gittik doktora bebek iyiymiş tepinip duruyo bundan mı korkuyosun diye dalga geçti doktor ... sonra muhtemel bir ishal salgınından korumak için sıvı takviyesi ve mide bulantımı gidermek için gerekli ilaçlarla bir kokteyl kendime geldim... şimdi ikinci şiye serumu takcam ... öptüm hepinizi....
bilmem hiç umudum yok boshayallersmile5 eylül adet günüm benim genelde 28 günde bir olur..bakalım artık eğer bu ayda görürsem kırmızıları dr.umla görüşüces..senin ne zman canım adetin düzenli midir?
haha evet aslında bu takipler insanı geriyor ama bazende olayın ciddiyetini kaybetmek bunu oyun haline getirmek ii geliyor..bahar sizin satınıza göre gün sayıp şu günler ilişki günü falan diye yol mu gösterdi nasıl oldu bu takip CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?