geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
geçmiş olsun gülüm..aman dikkat etttttttt
bilmem hiç umudum yok boshayallersmile5 eylül adet günüm benim genelde 28 günde bir olur..bakalım artık eğer bu ayda görürsem kırmızıları dr.umla görüşüces..senin ne zman canım adetin düzenli midir?
Senin daha erkenmiş Düzenli benimde 28 günde oluyor 15 eylül gibi adetim ben bayram öncesi gidip kanda beta hcg baktırmak istiyorum ama daha adetime 8 gün felan kalacak çıkmaz diyede korkuyorum.Canım siz ne zamandan beri korunmuyorsunuz çok uzun süredirmi? (Dr. gideceğim yazmışsında )
sağol büşracım sen nasılsın??nasıl gidiyor??
hoşgeldin büşra biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
iiyiyim canım yarın inşallah oğluşumu görcem
zaman geçsin biran önce yarın olsun istiyorum bu yüzden :)
sen ne zaman gitcen doktora kuzu
bebiş nasıl olsun kuzu tepinik duruyo geceleri tekmelerrine uyanıyorum
şimdiden idman yaptırıyo oğlum
anlaşılan gececi olcak sıpam :)
bu arada resimlerine baktım kuzu maşallahhhhhhhhhhh ççok güzelsin
bizim topiğin kızlarının maşallahı var
1 yıl oldu canım aslında çokta üstüne düşmedik ben kayıplardan sonra soğudum biraz şimdi daha cesaretliyim bakalım artık hayırlısı bence istedikten sonra dr. yardımı almanın bi sakıncası yok diye düşünüyorum zaten benim dr.um çok rahat bu konuda istediğin zaman gel yardım edeyim diyor :)) bu arada kanda bakılan gebelik 6-7 gün önce belli oluyor diye biliyorum ama yinede belli olmaz neden adetinin geçikmesini beklemiyorsun?
gör bakalım oğluşunu hasret gider....bende kısmetse bayram bittikten sonra hemen doktora gidicem:)))
oyy maşallah ona sahi ismini düşündünüz mü?
ve teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
bende senin resimlerine baktım çok güzelsin, çok güzel bi gebişsin maşallaahhh
ve çok kilo almamışsın ne güzel:)
kızlar ben kaçar dün baya bi fenalaştım önce işe giderken hastanenin bahçesinin ortasında kımıldayamadan kaldım ve kendimi fizik tedavicinin polikliniğine zor attım... içten içe gülmüştür adam halime ...hamilesiniz yapabilecek bişey yok deyiverdi ama rapor vereyim biraz dinlen dedi iyi dedim bende.. güya rapor aldam eve gittimmm neyse öğleden sonra içimde dışımda ne varsa hoppaaaa dışarda..... niye böyle oldu anlayamadım ortalıktaki salgından nasibimi almaktan korkuyorum... dün karnım setleşince korkudan ölcektim nerdeyse koşa koşa gittik doktora bebek iyiymiş tepinip duruyo bundan mı korkuyosun diye dalga geçti doktor ... sonra muhtemel bir ishal salgınından korumak için sıvı takviyesi ve mide bulantımı gidermek için gerekli ilaçlarla bir kokteyl kendime geldim... şimdi ikinci şiye serumu takcam ... öptüm hepinizi....
hüç korkma kuzuuuuuu...benim en büyük ablam 3 cocuk doğurdu..maşşallah hepsinde 30 kilo aldı fıçı gibi oldu...ama bir gör doğumdan sonra hemen veriyor...ve bende daha fit ya...sinir oluyorum...3 çocuk doğurdu benden az göbeği var:)))
valla maşallah ablana kuzu
kimi insanlar çok çabuk kilo alıp çok çabuk verebiliyor
ama ben çok çabuk kilo alıp zor verenlerdenim onun için çok kilo almamam en hayırlısı kaydirigubbakcemile2
kayra diye düşündük ama oda çok yayıldı sanki ama başka isimde bulamadık şimdilik isimsiz yavrum:) ama en kötü ihtimalle yine kayra koyarız heralde canım ben hamileliğin ilk aylarında 6 kilo verdim ama sonrada dediğin gibi çok kilo almadım yememden kısmadım ama bol bol yürüyüş yapıyorum çünkü çok kilo almamktan çok korkuyroum :(((((((([/QUOTE .!.:kayra çok güzel bi isim evet son zamanlarda çok ama o da güzel olmasından kaynaklanıyor:)
o halde hamileliğinin ilk zamanları zor geçti aslında en güzeli çok kilo almamak dr.larda fazla kilodan yana değil..en güzelini yapmışsın hem yürüyüş ve egzersizlerin doğum ve sonrası için çok faydası varmış yerimseniben
Dr.hamileliği ne kadar erken yakalrsak o kadar iyi diyor.Tedaviye hemen başlamak için galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?