Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Senin daha erkenmiş Düzenli benimde 28 günde oluyor 15 eylül gibi adetim ben bayram öncesi gidip kanda beta hcg baktırmak istiyorum ama daha adetime 8 gün felan kalacak çıkmaz diyede korkuyorum.Canım siz ne zamandan beri korunmuyorsunuz çok uzun süredirmi? (Dr. gideceğim yazmışsında )

1 yıl oldu canım aslında çokta üstüne düşmedik ben kayıplardan sonra soğudum biraz şimdi daha cesaretliyim bakalım artık hayırlısı bence istedikten sonra dr. yardımı almanın bi sakıncası yok diye düşünüyorum zaten benim dr.um çok rahat bu konuda istediğin zaman gel yardım edeyim diyor :)) bu arada kanda bakılan gebelik 6-7 gün önce belli oluyor diye biliyorum ama yinede belli olmaz neden adetinin geçikmesini beklemiyorsun?

hoşgeldin büşra biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?

bebiş nasıl olsun kuzu tepinik duruyo geceleri tekmelerrine uyanıyorum
şimdiden idman yaptırıyo oğlum
anlaşılan gececi olcak sıpam :)
bu arada resimlerine baktım kuzu maşallahhhhhhhhhhh ççok güzelsin
bizim topiğin kızlarının maşallahı var

oyy maşallah ona sahi ismini düşündünüz mü?
ve teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
bende senin resimlerine baktım çok güzelsin, çok güzel bi gebişsin maşallaahhh
ve çok kilo almamışsın ne güzel:)

Dr.hamileliği ne kadar erken yakalrsak o kadar iyi diyor.Tedaviye hemen başlamak için galiba.

gör bakalım oğluşunu hasret gider....bende kısmetse bayram bittikten sonra hemen doktora gidicem:)))

canım inşallah sende gittiğinde bebişini görür kalp atımını duyarsın :)

kayra diye düşündük ama oda çok yayıldı sanki
ama başka isimde bulamadık şimdilik isimsiz yavrum:)
ama en kötü ihtimalle yine kayra koyarız heralde
canım ben hamileliğin ilk aylarında 6 kilo verdim
ama sonrada dediğin gibi çok kilo almadım
yememden kısmadım ama bol bol yürüyüş yapıyorum
çünkü çok kilo almamktan çok korkuyroum (((((((

hüç korkma kuzuuuuuu...benim en büyük ablam 3 cocuk doğurdu..maşşallah hepsinde 30 kilo aldı fıçı gibi oldu...ama bir gör doğumdan sonra hemen veriyor...ve bende daha fit ya...sinir oluyorum...3 çocuk doğurdu benden az göbeği var:)))

gülüüüüüüüüüüüm sen yine mi rahatsızlandın ?? ne yapcaz biz senle böyle hı :) panik hasta seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz çok özledim be tombulumu :CüvCüv:

valla maşallah ablana kuzu
kimi insanlar çok çabuk kilo alıp çok çabuk verebiliyor
ama ben çok çabuk kilo alıp zor verenlerdenim onun için çok kilo almamam en hayırlısı kaydirigubbakcemile2

ya neden kim var kim yok göremiyoruz.........kulupppp duy sesimizi eski haline döndürün topiğimiziiiiiiiiiiiiii

Dr.hamileliği ne kadar erken yakalrsak o kadar iyi diyor.Tedaviye hemen başlamak için galiba.

bilmiyorum ki canım hiç o açıdan bakmadım olaya ama geç gebeliğin sorunlu olduğunu biliyorum anne ve bebek için 35 yaş ve üzerine riskli gözüyle bakılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…