Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bilmiyorum ki canım hiç o açıdan bakmadım olaya ama geç gebeliğin sorunlu olduğunu biliyorum anne ve bebek için 35 yaş ve üzerine riskli gözüyle bakılıyor..

Aslında Allah verecek oldumu hepsi bahane benim arkadaşım 40 yaşında doğum yaptı hiç problemsiz . Senin az kalmış canım ayın 5 ne ne kaldıki ben çok merak ediyorum hiç belirtin felan varmı?

bilmiyorum ki canım hiç o açıdan bakmadım olaya ama geç gebeliğin sorunlu olduğunu biliyorum anne ve bebek için 35 yaş ve üzerine riskli gözüyle bakılıyor..

yok limonluçay simgesel yaş olarak hamilelikten bahsetmiyor...erkenden kan testi yapıp öğreneyim hamile olduğumu iğne tedavisine başlayım demek istedi...

gerçi simgesele anlatıım ama okumadı sanırım...benim doktorumda hamilelik olduğu gibi erkenden başlıcaz dedi...kan testi yaptırayım mı dedim..güldü...yok canım o kadar da erken değil...adet gününde yada geçince öğrenirsin hemen başlarız demişti..yani simgeselcim panik yapma ve erken öğrenecem diye kendini strese sokma lütfen...ben hamileliği öğrendiğim gibi başladım ama mesela aysude kalp atımıyla başladı iğneye...yani yüreğini ferah tut canım

hmm tedaviyle ilgilide konuşmuştuk biz simgeselle o yüzden ordan devam ediyoruz sandım :))

Tsma okudum canım dr. bana öyle söyleyince bende ister istemez panik yapıyorum.Bide benim hamileliklerimde adet günümde kanamalarım oldu ben anlamadım hamile olduğumu (yani adet gördüm) senin oldumu adet gününde kanaman hamileyken?

Aslında Allah verecek oldumu hepsi bahane benim arkadaşım 40 yaşında doğum yaptı hiç problemsiz . Senin az kalmış canım ayın 5 ne ne kaldıki ben çok merak ediyorum hiç belirtin felan varmı?

doğru söylüyorsun canım Allah verecekse 30-40 bahane..evet az kaldı belirti varmı bilmiyorum dikkatimi vermedim hiç yani ne gebelik için ne de regli için bi belirtim yok henüz sadece bu ay farklı olarak sol kasığım ağrıyor ince bi ağrı var güzel şeylere çıkar inşallah :)) bu arada tatlım sen hala 14-15. günlerdesin yani gebelik için uygun zmanlarda çalışmaları hızlandır :))) ve tsma'nın da dediği gibi şimdiden bunu düşünüp stres yapma bu şekilde işler dahada zorlaşıyor, bir süre başka şeylerle uğraş akışına bırak:)

hayır canım olmadı kanamam.sen akışına bırak...çalış çalış:)))

günaydın aysudecim nasılsın? şekerim baştan niye söylemiyorsun topiğimizde eli sihirli bi hatun var diye biz çoktan girerdik sıraya:))) bu arada denden neden gerilmişti :))

ben cevap vereyim istersen;aslında tamamen iyi niyet ve geyik muhabbeti,uğurlu geldiğide doğru olabilir tabii,ama ben bu tarz şeylerden,benim dışımda benimle ilgili paylaşımlar yapılmasından da hoşlanmıyorum.....sadece bu sebebi......biraz gıcığım anlayacağın.....
Çok üzgünüm çoook

Aysude geçmiş olsun,umarım üşütmeden kaynaklı bulantı yaşıyorsundur,eğer aşerme ise inş. çabucak geçer......aldın yine raporu hadi iyisinnnnnnkaydirigubbakcemile5

Feryad canım hoşgeldin,iyi olduğun buradan bile hissediliyor maşallah....

Büşra sen doktorunla konuşmadan yola çıkma,ben bayramda 8 saatlik yola gidip gitmemeyi hala düşünüyorum........2 saatte bir durup 10-15 dk.yürüyerek gidebilirsin diyor doktorlardan biri,öteki evden dışarı bile çıkma diyecek nerdeyse........

Güzin sakin ol ve moralini bozma canım,Dinamiss'i hatırlıyorsan o da doğuma kadar su problemi yaşadı,bir azaldı bir arttı,ama bak çok şükür kızı kocaman oldu bile....kızlar nazlı oluyor......

benim bu gebeliğimde adetimden önce her zamanki gibi lekelenmem adet günümdede kanamam oldu,ertesi gün durunca ben de doktora gitmiştim,hayırdır bana neler oluyor diye.....üstüne görme kanamasıymış....

benim bu gebeliğimde adetimden önce her zamanki gibi lekelenmem adet günümdede kanamam oldu,ertesi gün durunca ben de doktora gitmiştim,hayırdır bana neler oluyor diye.....üstüne görme kanamasıymış....

evet bazen yuvalama kanaması olabilirmiş..bu arada gıcık olduğunu sanmıyorum denizcim hassas diyelim biz ona çünkü tatlı, insanı rahatlatan bi halin var:))

slm kızlar nasılsınız bakalım ben sukur ıyıyım adetımden 4 gun gectı ya hamıleyım yada sezeyendan sonra adet duzensızlıgı dıyorum ıcımdekı ses gıt test al dıyor ama korunduk hamıleysem kızım 7 aylık babası kardes gelıyo dıyo sevınıyo ama ben ne yaparım bılmıyom:)

ama tuttu işte yalanmı. inanki içime doğmuştu. şimdide içime doğan biri var aslında ama söleyip sölememekte kararsızım. bilmiyorumkismile

vallahi çok hoştu çok keyifli olmuştu.

yok canım onlar son adet tarihini yazmışlardı bende geri sayım yapmıştım.

aaa denden hiçde gıcık değilsin en doğal hakkındı konulardan uzak tutulmanı istemen. neyseki şimdi konunun tam ortasındasın miniğinle :)

sagol canım bende hayırlısı olsun dıyorum olursada arka arkaya buyuturum ne olacak:)

canım hayırlı olsun.

Hoşbulduk canım....çok şükür iyiyim umarım bendeki iyilik umarım sizlere de yansır da birazcık stresiniz azalır canımcım...a.s.

canımcım aysude telefonda hissettiğini söylemesin diyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…