ayyy evet söyleme baharcım.... şimdi söylersen stres yapıverir ....zemuszemuscanımcım aysude telefonda hissettiğini söylemesin diyo kaydirigubbakcemile3
Güzin sakin ol ve moralini bozma canım,Dinamiss'i hatırlıyorsan o da doğuma kadar su problemi yaşadı,bir azaldı bir arttı,ama bak çok şükür kızı kocaman oldu bile....kızlar nazlı oluyor......
slm kızlar nasılsınız bakalım ben sukur ıyıyım adetımden 4 gun gectı ya hamıleyım yada sezeyendan sonra adet duzensızlıgı dıyorum ıcımdekı ses gıt test al dıyor ama korunduk hamıleysem kızım 7 aylık babası kardes gelıyo dıyo sevınıyo ama ben ne yaparım bılmıyom:)
canımcım aysude telefonda hissettiğini söylemesin diyo kaydirigubbakcemile3
ayyy evet söyleme baharcım.... şimdi söylersen stres yapıverir ....zemuszemus
Bence kimi hissediyorsa ona özelden yazsın böylece olduğu zaman diğerlerine sürpriz oluverir ama yazsın baharçelik söyledim diye :)) tabi nacizane benim fikrim bu
selammmmm.......bakalım bahar kimi hissediyor??
aaa online olanlar gözüküyor artık ama ne tuhaf sadece ben varım :)
merhabalar güzeller..,
aysudeciğim geçmiş olsun,bahaneyle dinlenmiş olacaksın, umarım salgından kaynaklı değildir rahatsızlığın.
limonluçay hayırlısı belki tsma dan sonra bir müjde de senden gelir boshayallersmile
aysude geçmiş olsun cnım insan gebeyken en ufak burun akıntısı bil istemiyor çünkü bebişe bişi olurmu ilaç kulanabilirmiyim diye annelik gebeyken başlıyor değil mi sende dikkat et kendine aman ha şun un şurasında ne kaldı yolu yarıladın sayılır
umuuuttt sevvvgimmm ayy kardeşmi geliyo cimcimene hadi bir test al da bak bakalım merak ettim şimdi aman gününü fazla geçirme kimbilir belkide hamişsindir hadi hayırlısı
ilahi kızlar yaa müneccim gibi hissettim kendimi. düşündüğüm kişiyi aslında uzun zamandır düşünüyorum hatta aysude ve gülüşe liste yaptığım dönemden diyebilirim. feryadcım özelden yazmasına yaziim kuşumda yine umutlandırmış olmucammı. üzmiyim sonra kimseyi. en son istediğim şey çünkü. ama işte içime de doğmuyo değil. 6. his gibi bişey sanırım.
ben burdayımm:)) nasılsın bahar, senin doğumuna az kaldı ayy heycanlı bekleyişte sayılı günler kaldı artık sağlıkla,güzellikleriyle gelsin çınarın
ayyy ne bileyim işte hayırlısı olsun rabbim herkese hayırlı zamanda versin kaydirigubbakcemile3 neyse sen yine de söyleme o zaman :) şimdi görenler gecenin bir yarısı ne işin var nette diyecekama sahurdan sonra bakayım dedim yokluğumda neler olmuş şuan sabah ezanı okunuyor rabbim bu güzel ezanı şerifin hatrına hepimizin hasretlerini kucağına versin inş.
saol canım rabbim bu güzel kadir gecesinde kandil günüde olmayan herkese nasip etsin.
tamam sölemiyorum o zaman tahminim tutarsa tuttu derim artık.
herkese günaydın bugün kandil (kadir gecesi) rabbim bu güzel günde hepimzin gönlündeki muradını versin. rabbim hamile kalmak isteyenlerin karnına bebiş hamiş olanlara kolay doğumlar doğum yapmış olanların bebeişlerine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?