Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepinize günaydınnn..... inşallah keyifler yerindedir ayyy benim de imsakiye farklı gösteriyor 29 gün olunca kafaları karıştı herhalde.... hepimiz gönlümüzün muradına nail oluruz inşallah bu mübarek günlerde yapılan dualar hürmetine... aayyy bir cüzüm vardı oturup onu okuyayım bari öptüm hepinizi....

herkese günaydın hayırlı cumalar....

aysude canım nasıl oldun iyimisin?
asigül sen ne yaptın iğnelerini bulabildinmi?

hayır canım yani öyle belirgin belirtilerim olmadı :)) ilk bebeğim süpriz olmuştu zaten ikincide klomen kullanmıştım zaten biliyorduk yani adet tarihim geçince hamileyimdir die düşündük :)) simgeselcim protein (c) protein (s) ,antitrombin, faktör V G1691A, faktör V H1299R, protrombin, faktör XIII V34L, Fibrinojen-455 G-A, PAI-1 4G-5G, GPIIIa L33P, MTHFR C677T, MTHFR A1298C, ACE, ApoB R3500Q, ApoE (E2,E3,E4) canım bunlar pıhtılaşma testleri ve hepsinin etkileri farklı en azından ben öyle biliyorum tatlım.

Teşekkür ederim canım bide bu isimlerden arayayıma.s.

rica ederim tatlım aklına takılan bişey olursa rahatlıkla sor burdaki herkes bildiği kadarıyla yardımcı olur olumunekankayizsmile

Sonuçları bi bulayım değerlerimi zaten buradaki arkadaşlara sorarım sağolsun hepsi yardımcı olmaya çalışyor.Zaten bu formuda tsma arkadaşımız sayesinde buldum iyikide yönlendirmiş beni sizlerle tanıştım.olumunekankayizsmile

canım sen bu testleri yaptırmak nekadar zamanını aldı.sonuçları na zaman sürede veriyorlar.folik asite ve aspirin kullanıyomusun

kızlar bana kimse cevap vermemiş
tekrar soruyorum lütfen cevap verin :)

daha önce boş gebelik yaşadım bu 2. gebeliğim 5+6 im. doktorum hiçbir tahlil yapmadan Clexan 0.6 verdi 40 gün boyunca kullanacakmışım. zararlı olmaz mı dedim hayır dedi. ilk gebeliği sorunlu olanlara veriyorlarmış. siz az çok anlarsınız. gerçekten zararlı değil mi? doğum şeklini etkiler mi?

evet arkadslar bazen cok kırılıyorum cevap vermeyen arkadslara sankı karsımda duvar var hıc kımse bısey yanıtlamıyor.....

canım bana tahlıller yapıldı fakat kan pıhtılasması olmadan clexanı kullandım sukur yavruma kavustum dogum seklıne gelınce bazı arkadslar normal bazılarıda sezeryan oldu rabbım kucagına alamayı nasıp etsın ınsallah

umut sevgim çok teşekkür ederim kan pıhtılasması olmadan kullanmışsın sende demek ki. çok saol canım

canancım çok bilgim yok bu konuda ancak gördüğümü söyleyeyim bu topikte arkadaşlarımızın çoğunluğu sezeryanla aldı bebeklerini kucaklarına ancak bunun yanında normal doğum yapan da var sezeryan önerilmesinin sebebi bebeklerimizin çok çok çok değerli olmaları mı yoksa kullanılan iğneler mi bu konuda tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…