Günaydın arkadaşlar baharcım kandil pazar günü Rabbim bu mübarek günlerde herkesin gönül muradını versin inşalllah...
tsma sen kocaelide oturuyorsun herhalde hangi doktora gidiyosun ögrenebilirmiyim
günaydınn....nasıl gidiyor tsma'cım bulantın falan oluyor mu?
Sende belirti varmı canım?
Sende belirti varmı canım?
günaydınn....nasıl gidiyor tsma'cım bulantın falan oluyor mu?
hayır tatlım şimdilik yok :))
Diğerlerinde olmuşmuydu peki benim hiç belirtim olmadı anlamadım.Canım bu kan pıhtılaşması testinin içeriği nasıl ben o kadar tahlilin arasında bulamıyorum acaba hangisi kan pıhtılaşması testi ?
hayır canım yani öyle belirgin belirtilerim olmadı :)) ilk bebeğim süpriz olmuştu zaten ikincide klomen kullanmıştım zaten biliyorduk yani adet tarihim geçince hamileyimdir die düşündük :)) simgeselcim protein (c) protein (s) ,antitrombin, faktör V G1691A, faktör V H1299R, protrombin, faktör XIII V34L, Fibrinojen-455 G-A, PAI-1 4G-5G, GPIIIa L33P, MTHFR C677T, MTHFR A1298C, ACE, ApoB R3500Q, ApoE (E2,E3,E4) canım bunlar pıhtılaşma testleri ve hepsinin etkileri farklı en azından ben öyle biliyorum tatlım.
Teşekkür ederim canım bide bu isimlerden arayayıma.s.
rica ederim tatlım aklına takılan bişey olursa rahatlıkla sor burdaki herkes bildiği kadarıyla yardımcı olur olumunekankayizsmile
hayır canım yani öyle belirgin belirtilerim olmadı :)) ilk bebeğim süpriz olmuştu zaten ikincide klomen kullanmıştım zaten biliyorduk yani adet tarihim geçince hamileyimdir die düşündük :)) simgeselcim protein (c) protein (s) ,antitrombin, faktör V G1691A, faktör V H1299R, protrombin, faktör XIII V34L, Fibrinojen-455 G-A, PAI-1 4G-5G, GPIIIa L33P, MTHFR C677T, MTHFR A1298C, ACE, ApoB R3500Q, ApoE (E2,E3,E4) canım bunlar pıhtılaşma testleri ve hepsinin etkileri farklı en azından ben öyle biliyorum tatlım.
kızlar bana kimse cevap vermemiş
tekrar soruyorum lütfen cevap verin :)
daha önce boş gebelik yaşadım bu 2. gebeliğim 5+6 im. doktorum hiçbir tahlil yapmadan Clexan 0.6 verdi 40 gün boyunca kullanacakmışım. zararlı olmaz mı dedim hayır dedi. ilk gebeliği sorunlu olanlara veriyorlarmış. siz az çok anlarsınız. gerçekten zararlı değil mi? doğum şeklini etkiler mi?
kızlar bana kimse cevap vermemiş
tekrar soruyorum lütfen cevap verin :)
daha önce boş gebelik yaşadım bu 2. gebeliğim 5+6 im. doktorum hiçbir tahlil yapmadan Clexan 0.6 verdi 40 gün boyunca kullanacakmışım. zararlı olmaz mı dedim hayır dedi. ilk gebeliği sorunlu olanlara veriyorlarmış. siz az çok anlarsınız. gerçekten zararlı değil mi? doğum şeklini etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?