günaydın kızlar...
günaydın feryad......doktorla olan görüşmen ve değerlerin iyi çıkmış,ben zaten böyle olacağını biliyordum ama bunun gerçekleştiğini senden duymak çok güzel,maşallahinan o kadar sevidim ki.........bu arada benden daha olumsuz durumda olan insanları düşünerek ve de kendini örnek vererek iyi hissetmeye çalışmamı söylemişsin ya,ben hiçbir zaman senin durumunu bizden farklı görmedim kesinlikle.....bu şekilde de kendimi iyi hissetmem mümkün değil ki zaten.........benim arkadaşım bir sorunu yüzünden üzülürken ben nasıl Allahtan benim böyle bir sorunum yok diye teselli bulabilirim ki,hele bu insan sensen.........mümkün değil canım,kendine haksızlık etme,sen o kadar mutlu olacaksın ki,kendin bile inanamayacaksın.......ard arda mucizeler yaşatacak Rabim sana,senin güçlü duruşun,inancın,hayata tutunman kesinlikle karşılıksız kalmayacak.........:1hug:
Crawford doğum yapmış maşallah.....uzun sağlıklı ömüleri olur inş.
Tarfil.........ah Tarfil ahhhhh.......Lütfen öncelikle avatarındaki şu üzgün küçük kız resmini değiştir ve silkelenip kendine gel.......evlilik yaşının 30-35 olduğu şu zamanda 40 lı yaşlarda çouk sahibi olmak bence hiçte abes değil.........yaşa başa takılmayın,eşinizle olan birlikteliğinizin tadını çıkarın.........
ve gelelim Büşracım sana.........ne desek ne söylesek içinin yangını dinmeyecek biliyorum amaaaaaaaa güçlü olmak ve inanmak zoruda olduğunu sende gayet iyi biliyorsun.........nedenini,ne yapman gerektiğini sordun mu canım?birde bence 15 günden önce gitsen doktor kontrolüne daha rahat edersin gibime geliyor.........ayrıca çocuk doktoru çok yakın bir arkadaşım var,1000 gr ve üzeri bebeklerin yaşatıldığını,hatta 800 gr doğup şu an 4 yaşında olan afacan bir hastası olduğunu söyledi yerimseniben inş. oğlun vaktinde doğar tabii hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ama bularıda bil istedim.......
günaydın feryad......doktorla olan görüşmen ve değerlerin iyi çıkmış,ben zaten böyle olacağını biliyordum ama bunun gerçekleştiğini senden duymak çok güzel,maşallahinan o kadar sevidim ki.........bu arada benden daha olumsuz durumda olan insanları düşünerek ve de kendini örnek vererek iyi hissetmeye çalışmamı söylemişsin ya,ben hiçbir zaman senin durumunu bizden farklı görmedim kesinlikle.....bu şekilde de kendimi iyi hissetmem mümkün değil ki zaten.........benim arkadaşım bir sorunu yüzünden üzülürken ben nasıl Allahtan benim böyle bir sorunum yok diye teselli bulabilirim ki,hele bu insan sensen.........mümkün değil canım,kendine haksızlık etme,sen o kadar mutlu olacaksın ki,kendin bile inanamayacaksın.......ard arda mucizeler yaşatacak Rabim sana,senin güçlü duruşun,inancın,hayata tutunman kesinlikle karşılıksız kalmayacak.........:1hug:
Crawford doğum yapmış maşallah.....uzun sağlıklı ömüleri olur inş.
Tarfil.........ah Tarfil ahhhhh.......Lütfen öncelikle avatarındaki şu üzgün küçük kız resmini değiştir ve silkelenip kendine gel.......evlilik yaşının 30-35 olduğu şu zamanda 40 lı yaşlarda çouk sahibi olmak bence hiçte abes değil.........yaşa başa takılmayın,eşinizle olan birlikteliğinizin tadını çıkarın.........
ve gelelim Büşracım sana.........ne desek ne söylesek içinin yangını dinmeyecek biliyorum amaaaaaaaa güçlü olmak ve inanmak zoruda olduğunu sende gayet iyi biliyorsun.........nedenini,ne yapman gerektiğini sordun mu canım?birde bence 15 günden önce gitsen doktor kontrolüne daha rahat edersin gibime geliyor.........ayrıca çocuk doktoru çok yakın bir arkadaşım var,1000 gr ve üzeri bebeklerin yaşatıldığını,hatta 800 gr doğup şu an 4 yaşında olan afacan bir hastası olduğunu söyledi yerimseniben inş. oğlun vaktinde doğar tabii hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ama bularıda bil istedim.......
günaydın dendencim..nasılsınn?
ne güzel şeyler yazmışsın kızlara
kesinlikle katılıyorum sana, üzülmeyin kızlar ne olur.. :1hug:
üzülme der mevlana ve devam eder, bir yanda korku
bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. kederlenme, sevin,
sevinmen gerektiğini bil razı ol, böylece sabredenlerin kazandığını sende hak etmiş olursun…
mevlanın sevdiğim bir sözü bu paylaşmak istedim sizinle..
devlet hastaneleri yapmıyor canım.ya üniversite hastanelerinde ya da dışarda yaptırman lazım.üniversitede yaptır pahalı testler çünkü.çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın.merhaba
ben bu sabah kalp atımının durması nedeniyle kürtaj oldum parçalar genetiğe gönderildi bu benim 2. kaybım merak ettiğim şu kan pıhtılaşması testi nasıl yapılıyor devlet hastanesinde yapılıyor mu
sadece kan.20ile 25 gün arasında sonuçlar cıkıyor.arkadaşlar
kan pıhtılaşması tespiti sadece kan alarak mı yapılıyor
günaydın kızlar...
evet defne 75 kanla bakılıyor.yaptıracak olursan 3düşük(tövbe) yasadığını söyle ve üniv.hast. yaptır dışarda bayağı pahalı testler.
baharçelik inş canım bebeişlerimizle bulusuruz gelmek istersen beklerim.esas oğlunla buluşma vaktin geldi helecan varmı?korku varmı? bizde alışverişe çıkacağımız zaman hemen seni arayacağım nerde ne alayım diye?bu arada bayramın ilk günü aradım seni cvp vermedin görmedin heralde.
merhaba kızlar
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
geçmişi okuyamadım çünkü şuan okuyacak mecalim yok
dün doktor kontrolümüz vardı
bebeğimin gelişimi 15 gün geride kalmış
eğer devam ederse gelişim geriliği 21güne çıkarsa bebeğimi almak zorunda kalacaklarmış
ama iyi tarafı ise bebeğim 1kiloyu geçtiği için alsalarda yaşama şansı yüksekmiş
ama benim moralim sıfır oldu
ya bebeğime bişey olursa ne yaparım ben kızlar((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?