Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tarfil cim ben tahir beye taaa çiğli den geliyodum her iki haftada bir.
Allah nasip etsin ikinci hamileleğimde de ona gidicem.
gittiğin zaman bana da haber ver. bu arda izmir in neresindensin..

anlıyorum canım ben bucadayım arabayla 10 dk falan tahir beye mesafe çok yakın buca kadın doğum hast.de yakınım en mantıklısı bide onu deneyeyim.son düşüğüm hep yatmama rağmen düştüğü için korkuyorum tabii yakın olmasını istiyorum.şuanda becozmye folic plus ve coraspin 100lük kullanıyom canım hamile kalınca gidicem inşallah şimdi gitmeme gerek yok sanırım

bitanem üzülme nolur bişey olmayacak allahın izniyle kendini bırakmak yok bebeğin için güçlü olmak ve çok iyi beslenmek zorundasın tatlım dualarım seninle

haklısın tatlım ama bazen gelgitler yaşıyorum psikolojim hiç iyi değil -tatlicadiarzu-

okurken yüreğim ağzıma geldi. yüreğini ferah tut büşracım. doktorunun tavsiyesine uy sen neler atlattın.. dualarımız seninle...

KIZLAR GÜNAYDINLAR OLSUN HEPİNİZE BİŞE SORUCAKTIM YA BANA HİSTERESKOPİ HAKINDA BİLGİ VERİCEK ARKADAŞLAR VARMI NASIL BİR İŞLEM VE ÜCRETİ NE KADAR ZARARLARI NE BOYUTTA HIIIM ÇOK SORDUM GALİBA :kedi:
meraba arkadaşım hiteroskopi bıçaklı kamerayla rahme girip orada et parçası veya yapışıklık varmı diye bakıyollar varsa alıyollar bana önerdiler ben yapmadım şimdi 8 aylık hamileyim rahimle şlgili sorunum yok ücrette profössör yapacaktı 2.500milyar para isredi bizden çok önemliymiş her doktorun yapması sakıncaklıymış sonra rahimde yapışıklık olurmuş iyi doktor yapmadıysa

canım tabi ki üzülmemek elde değil iyi olacağına inanmaya çalış en azından stresini azaltır ve biz de yanındayız bunu unutma :teselli:

Canımm, arkadaşlar da ne güzel duygularını dile getirmişler zaten ama bende okuyunca içim cız etti valla... sorunlar sadece sizde değil herkes de oluyo inan... önemli olan bunları atlatabilmekte, tüm bunları içinde oldugun sınav olarak düşün ve alının akıyla cıkcagını aklından cıkartma, bizler şimdi sıkıntısını cekiyoruz ya olsalar ve ilerde kaybetsek onları kokularını aldıkdan sonra en tatlı zamanlarında... inşallah sende diğer arkadaşlarda göbişleriniz bebeklerle dolacak... canınızı sıkmayın...

canımm sana da cok gecmiş olsunn inşallah bu sıkıntınızı anlatırsınız, hayırlısıyla bebişine kavuşursun... sıkıntıya strese girmemeye calış bunu söylemek kolay da uygulamak zor cok iyi bilirim ama minişler için bunu yapmak gerek sanırım...
ayy sıkıntılar bitmiyo benimde bugun kontrolüm vardı, doktorum sagolsun hiç iç acıcı şeyler demiyo bacaklarda ödem başlamış, ilk hedefimiz 28 hafta filan...sakin olmaya calışıyorum ama işte sıkıntılar bitmiyo eyvahedigeldismile

elim yüreğimde okudum ama biliyorsun ki üzüntü ve stres pıhtılaşmayı arttırıyor.bunun için kendini frenlemen lazım.evet çok zor ama yapmak zorundaın.bol bol güzel hayaller kurmaya çalış.çok faydası oluyor.sol tarafına yat canım kan akışı daha düzenli oluyor.mutlaka doktorunda tavsiyelerde bulunmuştur.lütfen kendini yıpratma.ne sana ne de bebişine birşey olmayacak allahın izniyle.bol bol dua et.bizlerde dualarımızla sana destek olmaya calışacağız.biz hep beraber neler atlattık.bak gör bunuda atlatacağız.

canım bazı gebelerde ödem erken başlıyor. ama hızlı devam etmiyor. dikkat edersen önerilere uyarsan ödem fazla artmaz.. bide moral hem tam depo olmalı kızlar....

haklısın canım yaa ama dediğim gibi gelgitler yaşıyorum 5 bebeğimi kaybettim burdaki arkadaşlarım gibi hiç kolay değil rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim gibe bekleyenlere hayırlısıyla bebeklerimizi ve senin gibi hamile arkadaşlarımada hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah hepiniz dualarımdasınız sizde benim için edin nolur

merhaba
ben bu sabah kalp atımının durması nedeniyle kürtaj oldum parçalar genetiğe gönderildi bu benim 2. kaybım merak ettiğim şu kan pıhtılaşması testi nasıl yapılıyor devlet hastanesinde yapılıyor mu

merhaba arkadaşım...devlet üçüncü düşükten sonra araştırmaya alıyor sanırım..sen üniversite hastanesine git..daha iyi araştırırlar...çok geçmiş olsun bu arada.. rabbim bir daha yaşatmaz inşallah..

teşekkür ederim..tekrarlayan düşük çok zor bu ızdırabı 3 defa yaşatmaya ne hakkı var bunların ben anlamıyorum

evet o yüzden hiç devletle uğraşma..benm 4. düşüğüm..4. yü 1 ay önce kaybettim..bnm de pıhtılaşma sorunum var..adana başkent üniversitesine gidiyorum....iğne kullanıyordum ama nasip değilmiş..hayırlısı..

inşallah bir daha bu acıları yaşamayız.. bazen hayırlısını dilemekten başka çare yok daha zamanı var demekki

çaresizlikten hayırlısı dememeliyiz...belki de sevinmeliyiz..çünkü hayırlısı böle, çünkü biz hayırlısını istiyoruz...bazen kendimi çok şanslı hissediorum...çünkü rabbimin izniyle 4 tane şefaatçimiz olacak...:) senin de iki mesela..her kula nasip olmaz bu...rabbim isyan ettirmesin...herşey için binlerce şükürler olsun..

canım vakit ayırıp,ilgilenip cevapladığın için çok sağol,içimi rahatlattın...

iyi geceler demeye uğradım kızlar, kendinize ve bebişlere iyi bakın.benim moralim bozuk biraz aile içi sebeplerden. şu dış etkenlerden ve dışarıdan gelen huzursuzluklardan nefret ediyorum.tam bitti derken tekrar başlıyor. gel de stressiz hamilelik geçir şimdi. offf offf.

canım sıkma canını inşallah bişey olmucak dualrımız seninle. sen dinlenmene bak canım

inşallah canım inşallah

Üzülmemek elde deilki canım
eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor
ya diyorum 15gün sonra gittiğimde bebeğimin durumunun daha kötüye gittiğini öğrenirsem
bu sorudan alıkoyamıyorum beynimi buda beni yiyip bitiriyor işte
İyiyi düşünmeyede çalşıyorum ama şimdiye kadar yaşadığım olumsuzluklar buna engel oluyor işte :gitme:

okurken yüreğim ağzıma geldi. yüreğini ferah tut büşracım. doktorunun tavsiyesine uy sen neler atlattın.. dualarımız seninle...

olmuyor işte yapamıyorum canım
hiç bişeyide atlatamıyorum işte
bu engelide aştım tamam diyorum ama başka bişey çıkıyor her seferinde
neden neden neden kafayı yiycem
neden hiç bişey yolunda gitmiyor
neden çok istediğim şeyleere kavuşmak için büyük acılar yaşıyorum her seferinde

bitanem üzülme nolur bişey olmayacak allahın izniyle kendini bırakmak yok bebeğin için güçlü olmak ve çok iyi beslenmek zorundasın tatlım dualarım seninle
-tatlicadiarzu-

saol canım benim
inan artık çok yorgunum olumsuzluklar çok yordu beni

canım tabi ki üzülmemek elde değil iyi olacağına inanmaya çalış en azından stresini azaltır ve biz de yanındayız bunu unutma :teselli:

canım benim zaten iyiki siz varsınız
birtek derdimi sizinle paylaşabiliyorum
sizde olmasanız ne yapardım benŞeniz

Ben artık hayal kurmuyorum kuzu
kurduğum her güzel hayal için büyük acılar yaşadım ben
kötüyü düşünmediğim için her seferinde canım daha çok yandı
onun için artık güzel hayaller yok benim için

canım sende üzme kendini
benim bacağımda 24.haftadan itibaren ödem oluşmaya başladı
bu okadar büyük bir problem değil diye biliyorum
benim doktorum tuzlu yeme ara ara yürü birde bacaklarının altına yastık koyarak uzan demişti sende dene gerçekten bana faydası olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…